Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Celtis #26779 üzenetére
Na megnéztem 2 TVn is azt a jelenetet ( c805 még a gyári szoftver és a hisense u8qf ) mindkettőnél tök folyamatos a mozgás ---a tcl-t átállítottam IQ-fényes-sötét mindegyik ugyan az,igaz nálam már bekapcsoltam valami mozgásjavítást pár napja (mert pont valami 3test probléma jelenetnél nem volt sima,szaggatós volt, egy téglás épület,meg épület szélek háttérben való mozgása)
Mint írtam is én igazán csak letöltött filmekre használom,valószínű ezért nem látok annyi hibát mint aki mindenre is használja a c805-t . Ma épp bekapcsolás után (hogy megnézzem ezt az esetleges hibát,amiről elősször írtam is) ,felajánlotta a frissítést,vagy majd később ,az utóbbit nyomtam --eddig ezt nem csinálta
Direkt ránéztem ,még ott volt a kis piros pont hogy van frissítés ,meg a V28 van még rajta. Na mondom kikapcsolom,és megnézem megint fel ajánlja e a frissítést ---hát nem mert frissített
tehát én se úsztam meg (ugye nálam is kikpacsolva az aut ) Mivel így láttam ezt a jelenetet még pár perce,tudtam hasonlítani ---bizony nekem is ott beszaggat,vagy inkább nem folyamatos ,bárhová is raktam a beállítást fényes-IQ-sötét .A világosnál és az IQ nál van valami dolby vision-al kapcsolatos bekapcsolási lehetőség - szerintem idáig nem volt,bár a bekapcsolására szerintem semmi nem változott ---sötétnél nem lehet bekapcsolni . A gyári médialejátszó kicsit máshogy néz ki. Már késő van de ráfigyelek mostmár a képhibákra ha előjönnek
van egy jó YT tesztvideó amit tök szép,annál semmi nem változott így elsőre,talán kicsit feketébbek a feketék,meg mintha erősebb lenne a fényerő ,de csak talán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest