- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
Stealth #29415 üzenetére
“A sok a apró hibáról ír kb 5 ember”
Nálad beakadt a lemez?
Valakinek van valami hibája a tévével, észrevesz egy hibát, ide beírja ami a tévé topikja te meg jössz ezzel az 5 emberes hülyeségeddel és finoman elküldöd őket a fenébe.Érdekes módon mindig csak 5 ember ír ide hibákat? Sokszor 5 ember lesz az már. Én is befogtam a pofámat, rég nem írtam ide ergó cserélődnek az 5 emberek ezek szerint. Ugye?
Mikor nekem volt gondom nem név szerint, de én is megkaptam az 5 ember “sír” csak mantrádat!Mindenki érti már a topikban, hogy tövig nyalod a TCL-t, de el kell
keserítselek. Nem az a helyzet, hogy ez a tv olyan hű, de fasza lenne. Neked lehet rohadt nagy az ingerküszöböd, ha képtelen vagy belátni, hogy egyáltalán nincs minden rendben.
Nem a felhasználókban van a hiba, de te valahogy többségben olyan dehonesztáló hozzászólásokat írsz ami alapján az ember tényleg azt hiszi ő a hülye.Ne érts félre. Biztos vagyok benne, hogy szemtől szemben valahol söröznénk és jól elbeszélgetnénk, de itt a topikban egy kicsit soknak érzem az általad a TCL-t felmentő, pártoló hozzászólásokat a rengeteg hibáját figyelembe véve!
Minden tiszteletem.
-
BreamHunter
tag
válasz
drzsolt74 #28356 üzenetére
“Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.”
Ez mindig ilyen volt. Nekem mióta megvan így működött. OK nélkül nem váltott sosem csatornát csak kilépett a csatorna listából.
HF77: Az OK gombbal balról előjön a csatorna lista, nekem ott b@szakszik.
Faby: A dedikált gomboktól nekem is vörösödik a fejem. Aki kitalálta, hogy külön gombokat tesz a távorányítóra bizonyos appokhoz annak eltörném a kezét. Bárhol van a távirányítón az ember napjában többször is véletlen megnyomja vagy megnyomódik. -
BreamHunter
tag
válasz
BreamHunter #28308 üzenetére
Na.
Hát jól elcseszett egy verzió lett ez a V620.
A csatornalistában képtelenség keresgélni, mert folyamatosan visszadob arra amiről épp váltanék. 5-10 csatornával odébb léptetek és visszadob.
Csodás.
(55C645 eladó)Colani: Addig vidd vissza amíg tudod.
Olyan ez a TCL mint egy teszteletlen tanulmányautó béta verziója kerekek nélkül. -
BreamHunter
tag
válasz
JoceeHunt #28288 üzenetére
Szia.
Pontosan már nem emlékszem, mert négy másik tévével együtt szórták fel a melósok. Amint az üzletbe eljutok ma megnézem neked pontosan.Ja amúgy tegnap este feldobta a C645 a szoftverfrissítést.
Erre frissített.
Még nem tudom jobb e vagy rosszabb mint a V576-os, mert nem volt időm tesztelni bár ez a tv csak tv műsorokra és néha PC gamingre van használva. -
BreamHunter
tag
Még mindig nem értem miért nem gyártanak 140-150”-os tv-t.
Qva pici ez a 98”-os.
3 méterre álltam tőle -
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #28284 üzenetére
Én mondjuk pont nem az ilyen akadásokra gondoltam hanem általános lassúság, akadozás, x idő után kénytelen az ember teljesen áramtalanítani, mert fél perces laggok vannak.
Ilyesmire. Persze alapvetően ez is szoftveres gond inkább, de nyakamat rá, hogy a tök különböző tulajdonságú elvileg ugyan olyan alkatrészek is közre játszanak.Volt egy C1-em azt sosem kellett kihúznom pl. Van samsung és panasonic tv is otthon, azokat sem kell áramtalanítani, hogy normálisan működjön.
Csak ezt a valamit kell állandóan. -
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #28279 üzenetére
Nekem van egy gyanúm, hogy mik ezek a nagy különbségek típuson belül is.
Szerintem ahogy esik úgy puffanik alkatrészekkel vannak legyártva a panelok. Mármint egyik nap a “csianghunmin” gyártósorról jön le a kondi a másik nap meg a “csingcseng” sorról. Valszeg még csak nem is ugyan abból a gyárból szerzik be az alkatrészeket sőt még csak nem is ugyan olyan tulajdonságúak. Totál változó, ezért nem tudnak egységes panelokat gyártani. Egyik tévének ez a másiknak az a gondja, egyik tökéletes xy verziójú szoftverrel a másik ugyan olyan típusnak meg minden baja van vele.
Szerintem nincs nekik két tök egyforma paneljuk egy bizonyos típushoz. -
BreamHunter
tag
válasz
BreamHunter #28258 üzenetére
43cm -
BreamHunter
tag
válasz
BenQhunria #28199 üzenetére
C805-ös és szintén egy C645 is csinálja.
Ha viszonylag sokat youtubeozol rajta akkor megtelik a memóriája és belassul. Heti 1x kihúzod pár percre és utána egy darabig megint minden rendben.
Én heti legalább kétszer megcsinálom. Kopp kopp semmi gond. -
BreamHunter
tag
Lenne egy kérdésem.
A P kategóriások közt mi a különbség a 639 és a 735 közt?
Konkrétan a 75P639 és 75P735.
98”-ból P745 van csak ahogy látom. Abból gondolom nincs még sok típus. -
BreamHunter
tag
Csak félve merem leírni itt a TCL topikban, de valszeg úgy, hogy ez maga a TCL.
Ezért abban az árkategóriában van amiben.
Én mikor vettem rácsodálkoztam, hogy hű de szép a képe ennyiért megérte. Aztán azóta eltelt kis idő és úgy vagyok vele, hogy soha többet TCL.
Szép kép, de a körítés a béka segge alatt, értem ezalatt a szoftvert, anyaghasználatot, stb.Anno 95 ezerért vettem az 55C645-öt. Gyakorlatilag 75 ezerrel
olcsóbban mint az akkori ára. Telekomtól tudtam elhozni ilyen kedvezményesen. Most már tudom, hogy többet nem is ér. -
BreamHunter
tag
válasz
beach head #27711 üzenetére
Délután, ha hazaértem megnézem az fw-t, de szerintem semmi köze hozzá. Illetve más TCL tévéken is fenn áll a probléma. Itt írta valaki, hogy samsungon is megvan ez a jelenség.
Szóval az igazság valahol odaát lesz. Diginél. Csak akkor meg nem értem az LG tévénken miért nem.
X aktákat kell nyitni ennek az ügynek. -
BreamHunter
tag
válasz
beach head #27705 üzenetére
Szia.
Nemrég tettem fel én is ezt a kérdést. Neked is digi van?
Azt írták hogy digi felől van a gond.
Mondjuk nekünk otthon LG-n nem jelentkezik. Tcl-en igen.
Én lassan megszokom, de néha elég rossz, hogy 2-3 műsorral korábbit ír. Illetve csatorna függő is. Van amelyiken nem vagy csak ritkán jelentkezik. -
BreamHunter
tag
Skacok.
TCL-ből a 98”-os a legnagyobb?
Illetve, ha igen akkor akár más típusból mi a legnagyobb kapható?
Kellene nekem egy olyan tv ami kb 3-3,5m széles. Vagy jobban járnék 4db 70-75” körülivel? Újonnan épülő bowling terembe kellene amire ki lehet küldeni a meccseket, hogy messzebbről is lássák. Illetve sport műsorokhoz. -
BreamHunter
tag
Hmm.
Pont ránéztem a többi tévére mielőtt írtam, de azoknál tényleg nem jelentkezik.
Akkor nem tudom. Mindegy. Kezdem lassan megszokni, de néha nagyon idegesítő.weiss: Ránézek én is köszi.
Bár mikor megvettem akkor 1-2 hétig nem volt ilyen.
Szoktam kihúzni is néha újraindítás gyanánt, de nem segít. -
BreamHunter
tag
C645 vagy akár TCL tv tulajokhoz tennék fel egy kérdést.
Titeket nem idegesít, hogy a Digis aktuális tv műsort ez a szenny még messziről sem tudja eltalálni?
Mióta megvan a tv azóta nem képes az aktuálisat mutatni. Vannak csatornák ahol 2-3 műsorral előbbi címet mutat, van csatorna ahol mindig az előzőt. Van csatorna ahol napokig ugyan az van kiírva. Képtelen a műsort frissíteni.Van itthon még egy LG egy Philips meg két samsung tv. Mindegyik pontosan mutat minden aktuális infót.
Ez nem. Azt se tudja mivan.Egy példa.
Rég vége a CSI-nak:
Már ez megy:
De mint következő műsort mutatja! -
BreamHunter
tag
válasz
Redlight2 #25294 üzenetére
Elhiszem, hogy a 845-nek már jobb sokkal a hangzása.
Ahogy megyünk fel bármelyik márkánál a típus számozásoknál annal jobb. Ez tök természetes.
Attól még a 6-os 7-es sorozat számomra a Sokol rádió kategória.
De én kérek elnézést mindenkitől. Rosszul fogalmaztam, mert általánosítottam, ettől még a megállapításomat tartom, hogy kritikán aluli az alsóbb szegmens hangja ami a mai tv árak mellett pofátlan szerintem. ( az összes márkára értve!) -
BreamHunter
tag
válasz
mikrofon #25289 üzenetére
De most legalább te is jól megírhattad a hsz-ed!
Leírtam, hogy mi nálam az etalon. Azt várnám el minimum egy tévénél ( nem csak ennél, az összesnél) főleg, ha 600-700 ezer forint. A C21-et anno 270 ezerért vettem és leugrott az asztalról ha zenét hallgattam.
Ezek meg 6-7 kilók aztán cicegnek és vinnyognak.De legalább most én is írhattam egy plusz hsz-t, mert nem bírtad ki, hogy ne szóljál be.
Máskülönben nem én vagyok addict ~ 7500 hsz-el!
Csoki. -
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz #25259 üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
-
BreamHunter
tag
Ja tényleg. Igaz.
Két hónapja vett haver egy C735-öt Euronicsnál és azt sem lehetett. Már el is felejtettem.ρσгτσ:
Mindenképp lett volna véve mellé egy hangprojector, mert katasztrófálisan szar szerintem a TCL-ek hangja. Még a telefonom is szebben szól.
De így adtak mellé. Még jobb. -
BreamHunter
tag
Majd beregisztráljuk az 5 évre, bár csipcsup plusz gari. Igazából sokat nem kell tőle várni.
C645-öm én is beregisztráltam.
Emagon is van mellé hangprojector amúgy?Máskülönben néztük a 98P745-öt. Brutálisan szép képe van annak is és nem is drága ahhoz képest, hogy mekkora. Csak hát ugye sima lcd.
Szerk.: Euronicsben vásároltat nem lehet beregisztrálni plusz 2 évre?
-
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek.
A napokban rendeltünk unokatesómnak a nappalijába egy 85c805-öt. Igaz 98”-ost akartunk, de az csak P szériában volt ami ugye nem QLED. Amúgy Euronicsnál van most akcióban 623 ezer plusz adnak hozzá egy S643WE hangprojectort is.
Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttünk. Illetve van valami beállítás amivel szebbé lehet varázsolni a képet? Még nem érkezett meg. Egyenlőre nem tudjuk állítgatni.
Köszi. -
BreamHunter
tag
válasz
Celtis #22186 üzenetére
Akkor nem tudom mi nem világos. Teljesen egyértelmű a garipapír.
A kiterjesztett 36 hónapra a TCL Care szervíz kiterjesztett garanciára vonatkozó része érvényes. Talán a honlapjukon le van írva mi érvényes rá. Vagy a szerviztől
meg kell kérdezni, hogy a gyári garancia és a kiterjesztett garancia miben tér el, ha eltér. Előfordulhat, hogy nem teljesen ugyan az mint a gyári. -
BreamHunter
tag
Ez gyors volt.
Meg is jött a plusz gariról az email. -
BreamHunter
tag
válasz
rainman72 #21942 üzenetére
Szia.
Próbálom én is regisztrálni a tévét.
Kitöltöm az oldalt, betallózom a számla pdf-et (vagy ide is kép kell?) betallózom neki a serialról a képet, de a végén ha rányomok a regisztrálra akkor átdob egy regisztráció szükséges ablakba, leokézom és bedob a profilomra. Ez így jó? Vagy valamit rosszul csináltam? Illetve a vásárlási dátum feletti rublikába a vásárláshoz mit kell írni? Hogy hol vettem?
Köszi. -
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy C645-öt. Alapvetően meg vagyok elégedve vele bár van egy két idegesítő dolog ami nagyon zavar.Nem lehet kikapcsolni a figyelmeztetést, ha fényesebb profilra akarok váltani vagy feljebb akarom rakni a fényerőt? Katasztrófa, hogy minden egyes magasabb fényerejű mód előtt le kell okéznom a figyelmeztetést.
Én nem találtam a menüben erre lehetőséget, bár lehet csak nekem nem sikerült.
Még talán ami zavar az a satnya hangszórók. Hangprofil váltás gyakorlatilag semmit nem oszt nem szoroz.
De 90 ezer forintért ezt el tudom fogadni. Majd beszerzek egy soundbart.Köszi, ha lesz válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest