- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Torry
addikt
Teljesen korrekt a tv műsort kezelő menürendszer.
Gyorsan vált, van külön műsor újság gomb, az adott műsor infojat én nem találtam meg (miről szól a film, mikor készült stb) illetve édesanyám hiányolta a két utolsó csatorna közti azonnali oda-vissza váltás gombot.
Alapvetően egy erős közepes, de legalább a sebesség tényleg rendben van. -
Torry
addikt
válasz
zsolt501 #36619 üzenetére
Nálam már kétszer is előfordult, hogy 1-1 plex szerver frissítés megöli a mókát. A mostani legfrisebb (vasárnap délután frissítettem) esetén pl egy Samsung tv-n kiakadt az összes feliratos filmtől, felirat nélkül hibátlanul vitte ment minden
Feltételezem egy újabb build megoldja majd ezt is. -
Torry
addikt
válasz
koppasz1986 #36497 üzenetére
Csináltál teljes visszaállítást a színbeállításoknál és újra megadtad őket? Elvileg azt érdemes, de majd Viktor megcáfol.
Elindult a diszkurzus. -
Torry
addikt
Én beszereztem egy Chromecast with Google TV 4K-t a C765 mellé.
Tudom, hogy régi hardver, de úgy voltam vele, hogy ennél jobb szoftvertámogatást egyik készülék esetében sem kapnék és azt mondják, hogy google tv 14-t is megkapja valamikor.A TV 420-as FW-vel megy, és ALAP beállításra van téve (wifit sem kap), tehát a google tv nincs bekapcsolva, nem jelentkeztem be, hiszen a Chromecast-ról fut minden, talán így lehet "tehermentesíteni" a tv erőforrásait a legjobban.
Továbbá én a kikapcsolást is úgy állítottam be, hogy teljesen kapcsolja ki a tv-t, ne alvó állapotba rakja le és minden indításnál a teljes boot folyamaton menjen végig a tv.Vajsima minden (youtube, netflix, plex), bár hozzátartozik, hogy ezeket a nagyon durva teszt file-okat nem próbáltam, de eddig megbírkózott mindennel amit kapott. (remux, dovi stb).
Itthoni hálózat egy sima Telekomos router, 5ghz-en kapcsolódik a chromecast, a pc amin fut a plex pedig UTP. -
Torry
addikt
válasz
zsolt501 #33658 üzenetére
A beállításoknál - Kijelző és hang - Tartalom képkocka sebességének egyeztetése -> állítsd át "nem zökkenőmentes"-re, és biztosan kadenciahelyes lesz az összes app ami ezt támogatja (pl: netflix)
További óriás előny, hogy a közeljövőben az Android 14-t is megkapja ez az eszköz. -
Torry
addikt
Akiknél megvan az akadozás, van feltelepítve KODI és a debugging engedélyezve van?
Itt ugyan fixen 1 percenkénti 1 mp-es akadásról volt szó, de amilyen összetettek ezek a szoftverek, el tudom képzelni, hogy akár ilyesmi miatt is lehetnek problémák.Csináltam egy factory resetet a TV beállításainál, és utána már nem volt ilyen probléma. De amint bekapcsoltam az USB debuggingot a fejlesztői beállításokban, a probléma visszatért! Az én konkrét esetemben az USB hibakeresésre azért van szükségem, hogy a Home Assistant-on keresztül vezérelni tudjam a TV bizonyos funkcióit. Az USB hibakeresés kikapcsolása után a probléma nálam megszűnt.
+Azt hiszem, megtaláltam ennek a furcsa problémának az okát. Legalábbis az én esetemben. A Home Assistant ADB konfigurációjában a „Use screen capture for album art” opció volt. Az ADB kiegészítő kódjában is van ez a sor: „MIN_TIME_BETWEEN_SCREENCAPS = timedelta(seconds=60)”. Ezért kikapcsoltam a „Use screen capture for album art” opciót, és a probléma megszűnt.
Nekem a Sony tv-mnél volt olyan, hogy egy audio sync beállítás miatt a Dolby Vision tartalmak esetén a fényerő össze-vissza ugrált. Miután kikapcsoltam, megszűnt a probléma. -
Torry
addikt
Eléggé elbizonytalanított ez az egész akadás dolog és sajnos én is érzékeny vagyok a témára.
Olyannyira, hogy elkezdtem másik tv-t nézegetni, viszont eléggé meg vagyok lőve. 65-ös kategóriában 350-ig alig van opció. A Samsung és az LG belépőt ad ennyiért, esetleg még van a Hisense U7NQ, de ez is lemarad képminőségben a TCL-hez képest.
Plex és Youtube-ra lenne használva kizárólag.Tovább nehezíti a dolgot, hogy cégre venném, szóval elállás nincsen és van egy olyan érzésem, hogy ha mikroakadásokra hivatkozok mint hiba az nem lesz elég.
-
Torry
addikt
válasz
koppasz1986 #32830 üzenetére
Kérhetünk egy update-t, hogy vannak-e mikroakadások nálad a c765-ön?
-
Torry
addikt
válasz
HateEternal #32816 üzenetére
A kalibrálást mindig az adott tv-hez kell elvégezni, a netről vadászott színprofilok a legtöbb esetben csak rontanak a dolgon, ahogy tapasztaltad is.
Itt ph-n is van egy kolléga, aki foglalkozik kalibrálással: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hegesztés topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest