- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
HateEternal #33333 üzenetére
OK, de itt most a bemenet az a csatlakozó alapján, tehát ha TV-t néztem, ami a HDMI1-en jön a beltériből, akkor oda kapcsol vissza, vagy mondjuk Netflix, vagy más streaming is?
-
westcoastog
veterán
válasz
HateEternal #33303 üzenetére
Kísérleteztem azzal is, azt hiszem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HateEternal #33208 üzenetére
A regisztrációra van 30 napod, amit már megcsináltál. Hogy az egész folyamat több lesz, mint 30 nap az nem számít. Az a lényeg, hogy te már megcsináltad, amit kell. Határidőn belül.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HateEternal #33198 üzenetére
Én kb. 4 hete feltettem nekik egy kérdést email -ben, aztán 1 hétre rá megismételtem, de azóta sem jött semmi válasz.
Persze van akinek egyből, néhány napon belül írtak. Kicsit komolytalannak érzem az ügyfélkezelést.
-
bagarol
tag
válasz
Regisztráltam, 2 nap múlva jött email, hogy elírtam(valóban), válaszoltam, újabb 2 nap
múlva jött a +garancia. (emag 43c655 bf). -
freeland0806
tag
válasz
Én ugye visszaküldtem a c655-öt így nem tudom mennyire releváns már, de nov 8-tól nov 22-ig nálam volt a készülék, első napon beregisztráltam de semmi.
Ami a poén, hogy miközben írom ezt megnéztem és még mindig ugyanúgy van minden, pedig rámentem, hogy törlés. Garanciának nyoma sincs -
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #33053 üzenetére
Egyből az utolsó mehet. Jó hír, hogy nálam egész használható ezekkel a 4xx verziókkal a tv.
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #33034 üzenetére
Kicsit jobban utánajárva, már OTA 404-nél járunk! Fel is tettem, jelenleg ezzel üzemel, szerintem ez az eddigi legjobb, mintha alapból már a kép is reszponzívabb lenne, a "jelenség" még mindig megvan, de ezen a verzión egész elviselhető, a menü tuti, hogy pörgősebb, gyorsabban reagál a parancsokra. Én egyelőre ezen maradok, szerintem jó kiindulás finomhangolásra. Az biztos, hogy nálam a 135 és 141-es verziókat veri.
Innen letölthető a 404, sok előzővel együtt: [XDA]
-
Celtis
veterán
válasz
HateEternal #33011 üzenetére
Szűzanyám, ez tényleg egy filmrészlet.
-
Stealth
senior tag
válasz
HateEternal #33037 üzenetére
Azt írják, hogy ez fícsör és nem bug!
Már az akadozás.
LINK. -
TaRka94
senior tag
válasz
HateEternal #32992 üzenetére
Én is megkaptam az emailt. Azt hiszem írják is a végén hogy egy hónapon belül visszaigazolják.
-
Celtis
veterán
válasz
HateEternal #33005 üzenetére
Amit írtam az 24p filmről szól. A linkelt a videóban valami játékról van szó feltehetően jóval magasabb fps-sel, szóval amit leírtam annak ehhez nagyjából semmi köze.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Nekem a regisztráció után kb 3 nappal küldték az emailt.
-
Celtis
veterán
válasz
HateEternal #32998 üzenetére
A 24p film darabossága a modern megjenítőknek fizikai sajátosságainak és a látás fiziológiájának az eredménye. Ilyen értelemben ez nem hiba, ami szoftveresen javítandó.
A mozgás beállításokban a judder reduction (nem tudom TCL-nél mi a magyar neve) csúszkát kell kicsit felhúzni. Szerintem 2-es értéken már egész jó. Magasabbra állítva jelentkezik az u.n. szappanopera effektus, de van aki pont ezt szereti. Ízlések és pofonok...
-
Spin
aktív tag
válasz
HateEternal #32998 üzenetére
Igen, én is arra a "darabos" mozgásra gondolok, nálam valamiért megragadt akadásnak
Ha szimplán menüből, netről akarok frissíteni nekem sem dobja fel, de olvasgattam reggel és rátaláltam egy újabbra. Addig ma le nem fekszem míg rá nem rakom... -
Nagya21
addikt
válasz
Hali!
Nekem megjött a visszaigazoló email....
Üdv Nagya -
válasz
HateEternal #32949 üzenetére
Alacsony felbontású yt videók nálad normálisan néznek ki? Nálam borzalmasan. Milyen beállításokkal használod a tv-t?
-
Torry
addikt
válasz
HateEternal #32816 üzenetére
A kalibrálást mindig az adott tv-hez kell elvégezni, a netről vadászott színprofilok a legtöbb esetben csak rontanak a dolgon, ahogy tapasztaltad is.
Itt ph-n is van egy kolléga, aki foglalkozik kalibrálással: [link] -
soldi3r
veterán
válasz
HateEternal #32824 üzenetére
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Nemsokára kapok egyet tesztelesre akkor lesznek hozzá. Ha viszont 100%osan kalibralt képet szeretnél, akkor hívj ki, máshogy nem megy.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Milyen kalibrációs számokra gondolsz? Fehéregyensúly? Mert az készülékenként változó és szakember, műszerrel mérve állítja be. Pl. Vhiktor.
Maximum alapbeállításokkal lehet variálni.
-
soldi3r
veterán
válasz
HateEternal #32736 üzenetére
A youtubeon van fenn nehany video, azokat erdemes lehet megnezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged