- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
válasz
beyruth82 #32978 üzenetére
Köszi a helyzetjelentést!
Akkor engem, ezek szerint nem nagyon fog érinteni a dolog.
Ahogy írtam is, a jelenlegit is csak úgy használom, hogy tv (földfelszíni digit, antennával), ha meg filmet, vagy youtube-t akarok, akkor rákötöm HDMI-vel a laptopot, oszt jónapot. A jelenlegi tv-m még nem is látott internetet, se WI-FI-n, se kábelen, szal okos tv bután.Mondjuk, ez lehet, hogy megváltozik akkor, ha lesz kábeles tv/netem, ezért is érdekel, hogy mi várható.
-
kris07
csendes tag
válasz
G-Bali #32971 üzenetére
Jöhetnek az egyéb megfigyelések is, még nem raktam a kosárba a c765-öt. Mondjuk bele sem férne akkora!
Én főleg HD tv csatornákat néznék, plusz laptoppal összekötve játék, film, bár a laptopon csak HDMI 2.0 kimenet van. Szóval inkább csak megjelenítő lenne, mint okos tv... -
kris07
csendes tag
válasz
soldi3r #32948 üzenetére
Igen, igen, már szétnéztem, sőt van is nekem egy olyan kütyüm, még régebben vettem, csak nem használtam, hogy HDMI be, HDMI ki és a kimenetnél ott egy 3.5-ös Jack (az eARC-ba kötném). Azt nem tudom, hogy működik-e, működne-e vele, rontana-e a képminőségen, így valószínűleg rendelek egy olyat, amelyik optikaiból csinál RCA-t és 3.5 Jack-et. De láttam olyat is, amelyik Bluetooth-on fogad és abból csinálja meg ezeket. Szerinted melyik lenne a jobb? Inkább a stabil vezetékes, vagy a Bluetooth-os? A menüben elvileg mindkettő féle felé lehet küldeni az audio jelet. És ilyenkor szólhat a tv-is, vagy csak ott jön a hang?
-
kris07
csendes tag
válasz
boborján2 #32891 üzenetére
Ezek szerint az optikai lenne a megoldás?
Engem is érdekelne, hogy pontosan milyen D/A konverterről van szó. 3-4-5 ezerért már találtam olyat, ami RCA-t csinál optikaiból. Nyilván a konverter minősége nem csúcskategóriás
. A HDMI-ből leválasztott RCA adapter hasonló lenne?
-
kris07
csendes tag
Jó, igazad van!
Akkor szerinted melyik a jobb megoldás? eARC ból HDMI->RCA, vagy Optikai Toslink->RCA adapter? Vagy esetleg Bluetooth-ból RCA? Láttam már olyat is, hogy kicsit késik a hang, ha egyszerre szól a tv-ből és az erősítőből.
És még az is érdekelne, hogy konkrétan a TCL c765 -nél be lehet-e állítani, hogy optikain, vagy HDMI-n küldje a hangot.
A képről, tv-ről egyéb tapasztalat? Köszi -
kris07
csendes tag
Na, jókor akarok én is tv-t venni, épp egy kép kalibrációs háború közepén.
-
kris07
csendes tag
válasz
soldi3r #32807 üzenetére
Köszi a gyors összefoglalót!
Ahogy utólag kiderült, akkor ez AV bemenet, ez a 3.5 Jack és nincs akkor rajta analog audio kimenet, ami egy vicc ennyiért (legalább egy fejhallgató kimenet lehetne rajta, de az sincs). Összességében azért jó TV szerinted? 5 év garancia lökött az irányába. -
kris07
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint, nincs analog audio kiment a c765-ön..
A hang menüben be lehet állítani bármelyik módhoz pl, hogy az optikain menjen a hang? Vagy gondolkozzak eARC adapteren? -
kris07
csendes tag
HAli.
Engem is a C765-ös érdekelne...
Lassan rácsapnék, DE! Például, az előttem felvetett, gyengébb adással, videóval mit kezd, tényleg annyira szörnyű je. Esetleg a laggolások... Vagy ott van az audio kimenet problematika is. Valahol azt írják (vagy kép is van), hogy van rajta 3.5 Jack, valahol meg, hogy nincs... Régebbi (de nem úgy régebbi, hogy sz@r) DIY erősítőhöz kötném (ugye RCA), jóféle hangfalak társaságában filmezéshez, de ha ezen csak optikai van, akkor neccesebb a helyzet. Akkor muszáj venni egy eARC átalakítót ami RCA-t csinál? Vagy az optikaiból? Elég nekem a szterejó is.
Nagyot vennék, úgyhogy az meg nem kevés péz, ezek meg azért alapvető dolgok, elvárások annyiért. Jelenleg 500K a legóccóbb jó nagyban
Ha használja már valaki, segíthetne mielőtt lejár a BlackendDekkerDéj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest