Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nem a Plex szerverrel van (volt) a gond, itt egyértelműen a TV frissítése miatt csinálta össze magát, külső lejátszón (Chromecast with Google TV) hibátlan a Plex.
ρσгτσ Én is úgy érzem hogy kelleni fog, valahogy még nem kerek a működése, főleg ha appokon belül mászkálok, még belagol a menü pedig úgy olvastam hogy ilyen gond nincs, eddig ezt figyeltem meg negatívumként, a pozitívum úgy se nagyon érdekel másokat, pláne ha másnál jól megy.
-
zsolt501
nagyúr
-
boborján2
senior tag
A random neten talált beállítások biztosan elrontják. De vhiktor sem véletlenül meri pénzért adni a kalibrált beállításokat. (már amihez van neki)
Nem mondom hogy a dott tévéhez ez a tuti, de szerintem nem állhat messze tényleges kalibrálástól.Megkockáztatom ,lehet észre sem venném a változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest