- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
betmen3 #25364 üzenetére
Nagyon nem olyan tévém van mint neked de például szabvány vagy mozi képmódon a mozgásjavítást állítsd egyszer a felső csíkot 6-ra az alsó csíkot 4-re. De ahogy neked megfelelő úgy állítod.
Képzaj csökkentő funkciókat kapcsold ki a keptisztaság menüben mindet! Élességet vagy 0 vagy max 20-ra húzd fel ahogy jónak érzed ( elvileg a 0 az alap de ha túl lágynak érzed picit tolhatsz rá de ne sokat) . Dinamikus kontraszt, dinamikus fényerő, dinamikus szín mindet kikapcsolod! Gamma plusz 2 a féket szint 50. Kontrasztot én 100-ra állítom de nem biztos hogy 845-ön is úgy jó. Fényerőt sdr anyagoknál ( tv műsorok is azok mind) én 48-ra állítom de ez megint különböző lehet 845-ön hisz háromszor akkora a fényereje mint az én c745-ömnek.
A színtelítetséget én 50-en hagyom de ez is kicsit tévé függő. Más most nem jut eszembe.Az ilyen dinamikus képmódokat hagyd a francba. Ezeket is be lehet állítani igazából jól csak több a macera vele. A szabvány vagy mozi képmódot állítsd be.
rumkola
A sport mód általában csak egy túlszínezett, túlfébyesített mód ami szerintem botrányos. -
Redlight2
tag
válasz
betmen3 #25290 üzenetére
Szia. Üdv a klubban!
képbeàllítàsoknàl én vhiktor vmelyik youtube videòja alapjàn àllítottam be, asszem a c835 alapján. Utàna picit mòdosítottam a sajàt ízlésemnek megfelelően és így szàmomra tökéletes.
Én is soundbarral hasznàlom, csak samu nem tcl. Hdmi-vel érdemes összekötnöd, hogy működjön az eARC. Onnantòl fogva a tv intézi a dolgokat, a soundbar tàvirànyítòjàt el is rakhatod. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
betmen3 #24406 üzenetére
Ahogy nézem most a 65ös c805 370e --- c845 390e a legolcsóbb ,egyértelmű a 845öt venném
az érdekes hogy a 75" árkülönbsége is összement 540e/580e ,talán itt gondolkodnék már el, ér e nekem annyit a 2.1 hang ,mert amúgy meg házimozi van rajta .Mikor vettem a BF alatt 420ért kaptam a c805 75"-t,de még utána is sokáig 480e körül volt
maga csak a nagyobb fényerő és zóna miatt nem venném a 845öt --ha kell a jobb hangrendszere,akkor igen
-
sortiefish
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest