- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz DaVE-1 #24048 üzenetére
Kapcsold be a tévét és majd utána a konzolt és oda vált a tv. Nekem van Apple-TV és ha akkor kapcsolom be mikor a tévé már be van kapcsolva akkor oda vált. Persze ehhez engedélyezni kell a hdmi cec funkciót mindkét eszközön. Nem tök mindegy melyiket kapcsolod be először?
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz DaVE-1 #24042 üzenetére
A hdmi egy szabvány , azon belül van a hdmi cec , szerintem az felel érte hogy a bemenetre váltson automatikusan. Ezt kell engedélyezni mindkét oldalon.
Ugyanúgy mint scart időkben is volt egy láb bekötve ami ezért felelt, csak itt már digitális a megoldás.
De ez csak az én tippem.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Peter.70
addikt
Szisztok,
Bocs, ha hülyeséget kérdezek. A TCL fióknak van valami értelme? -
DaVE-1
senior tag
válasz boborján2 #24041 üzenetére
Rosszul érzed. Ezeket a tv-ket ami 4k 120hz gamer stb nem arra gyártották hogy bedugod az antenna kábelt azt nézed rajta only a tv-adásokat..szánalom hogy nem ismeri fel a csatornát ami aktív ha fáj valakinek ha nem.. Én meg ami szánalom azt bizony szóvá fogom tenni
Stealth: Minek küldjem vissza? most írták ez ilyen alapból "mert nem monitor"
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Én kicsit azt érzem , hogy ha DaVE-1 kollégánál minden jó lenne, akkor is rossz lenne.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Celtis
veterán
válasz DaVE-1 #24037 üzenetére
Sőt, kávét sem tud főzni, pedig a 30-ezres kávéfőző tud.
Az egyik tv, a másik monitor. Lehetne konfigurálható, de valamiért nem teszik bele. Van olyan monitor aminek van tv funkciója. Olyat kellett volna venned.
Esetleg a konzolon engedélyezed a HDMI-CEC-et és akkor a konzol bekapcsolja a tv-t és arra a bementre vált. -
Celtis
veterán
válasz 7Heads Drago #24035 üzenetére
Nem próbáltam. Esetleg a szám gombok vagy a tv gomb közvetlenül a tv-t indítják.
Nekem nincs rajta külső forrás.@DaVE-1 Attól is függhet a viselkedés, hogy a quick start engedélyezve van-e vagy sem, azaz a power-off mennyire kapcsolja ki a készüléket.
-
rumkola
nagyúr
válasz Imi1981 #24033 üzenetére
Minden Google TV-n beállítható.
(megmutatni nem tudom, mert már sima TV módban használom):Turn on Apps only mode from the Google TV home screen, select Settings Accounts & Sign In. Select your profile Apps only mode Turn on.To browse in "Apps only mode," on your remote, select Home .
Exit Apps only modeFrom the Google TV home screen, select Settings Accounts & Sign In.Select your profile.Turn off Apps only mode.
-
DaVE-1
senior tag
válasz Öcsielvtárs #24024 üzenetére
Ott az van alapból hogy a legutolsó bemenet..Tehát akkor szar a tv értem
-
Snoop27
őstag
válasz Celtis #24018 üzenetére
Igy igaz, csak megjegyeztem, mint zavaró dolgot.
#24029 : egyszer nézhető kategória.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
7Heads Drago
veterán
Használ valaki JBL soundbart TCL tv-vel? Rendesen kapcsol a tv távirányítóval?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Celtis
veterán
Korábban szó volt róla, hogy a 805-ön HDR-ben a szélesvásznú filmek fekete sávja nem olyan feket mint amit a tv tud.
Most néztem meg a Netflixen a Légi csibészeket (DV). A film nem sok említést érdemel, de érdekes, hogy a fekete sávok tök feketék voltak. -
Celtis
veterán
válasz Öcsielvtárs #24024 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is.
-
zsoltip
őstag
válasz Celtis #24021 üzenetére
Jó vicc....
Más: Google TV launcher, ha letiltásra kerül, hiába van telepítve FLauncher, nem indul el, csak fekete képernyő, minden nélkül.
Miként lehet vajon launchert cserélni, úgy, hogy az működjön is?Számomra a Goolge TV launcher sokszínűsége helyett egy egyszerű alkalmazás listát szeretnék látni. Se több, se kevesebb nem kellene...
-
ssj81
aktív tag
Szerintem egy nagyon jó összehasonlító videó, nem annyira szakmai és precíz mint Vhiktor, de rendkívül hasznos tapasztalatokat oszt meg.
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
-
Snoop27
őstag
válasz Celtis #24014 üzenetére
Tudod mi a legrosszabb? Nem működik a taviranyitoja csak néha s jól felnyomtam a basszust +15re s most pedig nem tudom levinni. Letöltöttem egy appot is de az sem csatlakozik rá, szóval sakk-matt. Kisbabám van emiatt kénytelen voltam kihúzni a mélynyomót.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Vhiktor
veterán
válasz szkutyi #24008 üzenetére
Hallottam én is a nagyot, brutal.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
istvan887
csendes tag
Sziasztok! TLC 65C645 és C745 tv-ről szeretném a véleményeteket kérni.
Ár/érték?
Netflix, telefon laptop képernyő megosztás, home office, amire használnám.
Köszönöm Szépen! -
istvan887
csendes tag
Sziasztok! tlc65c645 és c745 ről szeretném a véleményeteket kérni.
Ár/érték
(netflix, telefon, laptop képernyő megosztás, home office, használnám)
Köszönöm szépen! -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz Atis45 #24003 üzenetére
Kb. ugyanez. Egy hétig néztem (hallgattam) a 645-öst, majd inkàbb előkotortam egy régebbi komplett házimozit. (nem hasznàltam, mert eltűnt a tàvja, a régebbi tv megy kis soundbarral lett kiegészítve) Csak a két front, a center és a sub lett bekötve próba képpen. Na, azóta én jól elvagyok, a szomszéd kevésbé... Teljesen más élmény filmezni.
ThinkPad
-
Snoop27
őstag
válasz Celtis #23984 üzenetére
Nekem egy JBL bar 5.1 vagy rákötve a Sonyra (XF9005) de sokszor megesik, hogy a tv nem.tudja rendesen kezelni, pl. a tv hangja kapcsol be, vagy pedig mindkettő hallatszik s be kell lépni a menübe s kiválasztani a jblt, pedig ez is ARC-ra van bekötve s a menüben is kiválasztottam, hogy külső hang menjen.
[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
Levettük az LG-t és a helyére raktuk a TCL-t. Próbálgattam állítgatni, nem tetszett sehogy a hangja. Vettünk egy soundbart, és azzal nagyon tetszik nekünk. Pedig csak egy alap 2.1-est vettünk. Igaz eleinte volt azzal is pici gond, hogy nagyon sok volt a mély, dübörgött a szoba. De lehet hogy csak kicsi a szoba neki. De a reflexnyílást bedugóztam szivaccsal és úgy már tökéletes nekünk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz Atis45 #24000 üzenetére
Sok mindenen múlik ez is. Milyen hangszórókat használnak, hogy vannak elhelyezve, a környező elemeknek milyen az anyagminősége vagy az összeszerelesése, hogy/hol van elhelyezve a TV...stb.
Meg egyáltalán milyen a szoftveres beállítás, milyenek a hangprofilok. Szóval bőven akad olyan tényező, ami eltérő minőséget nyújthat egy-egy modell között.
Ráadásul ez is tökre szubjektív dolog.
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- YouTube
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...