- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dopii
csendes tag
Hali!
65C715 készülékem úgy néz ki feladja a harcot, körbe lett rajta egy lila csík a képernyő szélén. Pénteken bejelentettem a szerviznek, de nem hiszem hogy javítanák ezért már néztem most mi a kínálat.
A 75C805 (490k) és a 85C845 (699k) között vacillálok, megéri szerintetek a +10col és a tvk közti különbség a +209 ezer forintot? A 845 nek.olvastam, hogy jobb a hangja, de van TCL Soundbarom.Köszönöm
-
Dopii
csendes tag
Sracok!
Netflix legnagyobb csomagjat 4 keszuleken lehet hasznalni, tudom ez a forum nem igazan ennek a helye, de csak megkerdezem.. Nem csinalunk 3-4 fovel egy netflixet, mindenki egyszerre max egy keszuleken hasznalna, es 4 ezer helyett csak 1000 ft lenne? :)
De en meg egy 2 szemelyesbe is benne vagyok. :) -
Dopii
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap sikerult vegre beszereznem egy 65c715 tvt.
Tetszik, szep kepe van, ennyiert sztem megeri.
Egy gondom van vele amit kezdek is elengedni mar..
Egy Synology nast hasznalok halozatba filmnezesre, mindent szepen jatszik, kiveve a 4k dv-t stb. :( Volt amit sikerult mukodesre birni es nem szaggatott, de a filmek nagyresze megy egy felpercet percet es megall tolt, majd ujra megy egy kicsit.
Elsosorban plexet hasznalok, de mar probaltam vlct, kodit, mx plyaert es vagy ugyan ugy toltoget, vagy nincs kep stb.
Elsonek kabellel volt osszekotve a tv a routerrel, aztan olvastam hogy az keves lehet sebessegbe, de 5ghz-s wifivel is pont ugyan az a helyzet.
Valakinek nincs valami otlete? Mi lehet a gond?
Jovohonapba ha minden igaz lesz ps5, arra is lesz plex, azzal mukodhet?Koszi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest