- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
Parmezan77 #22558 üzenetére
Ma történt, hogy a futár jelzett, hogy jön, aztán mégsem jött. Felhívtam, hogy mi van, mondta, hogy itt volt, csöngetett, még a kutya is ugatott. Mondom neki, ne már, biztos, hogy nem voltál itt. De ő itt volt. Mondom neki, hogy baszod a kamera 7/24-ben rögzít, most nézzem vissza? Erre elgondolkodott és kiderült, hogy három házzal odébb csengetett - ugyanaz a keresztnevünk a másik tulajjal. Öt perc múlva itt volt. Ezer bocs, meg ilyenek, de azt mondja, hogy őrület, hogy mi van most. Benéztem a kocsiba, még bőven félig volt - délután kettőkor...
Szóval szívnak most rendesen.
De hogy a tévém még sehol nincs, pedig már egy hét is elmúlt, hogy rendeltem, az nem a futár sara, hanem az Emagé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged