- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Szerencsére ahogy látom egyre több a C805 tulaj
Majd jöhetnek az infok milyen lett ha már neten review kb mint a fehér holló... lassan nem lesz zsákbamacska -
Namnori
újonc
C805 65", BF rendelés 17.-én, ma hozták.
-
kopaszsop
csendes tag
bf, rendelést leadtam (emag), tegnap jön mail, hogy majd kézbesítik. ok, legyen. app szerint 21-ikén.
ma hajnalban jön sms, hogy ma, azaz vasárnap hozzák. meg egy másik, hogy várható kézbesítés 20-21.
délben pedig csöngetett a futár... -
Solymi81
aktív tag
válasz
Vhiktor #21391 üzenetére
Persze, érthető, hogy egy vélemény alapján nem hoz döntést az ember, főleg egy videó alapján.
Meg hát tanulmányaimból tudom én is, hogy egy rosszul vagy egyáltalán nem kalibrált kijelző mennyire félre tudja vinni a dolgokat, főleg ha abból nyomtatszCsak azért írtam róla én is, mert többen hivatkoznak erre a tesztelőre, nem csak ezen TV kapcsán és azért ő is elmondja, hogy nem tudja h ez általános probléma vagy ő fogott ki egy rossz darabot vagy h csak simán fw hiba.
Aztán ugyanez felbukkant másoknál is, fórumokon és én is inkább az fw frissítési lassúság miatt álltam el a tv-től, mert nem akartam egy esetleges cserével vacakolni.Amúgy a C845-öt és C805-öt láttam egymás mellett, HDR10-es tesztvideó futott rajtuk, az alapján jól nézett ki mindkettő.
Érdekes módon a mellettük lévő C745 ki volt kapcsolva, pedig az futott akcióbanÉs azért az is fura, hogy eddig nem érkezett róluk több teszt...
Lol, itt hivatkoznak a pH-ra
https://avclub.gr/index.php?threads/tcl-c745-reviews-entyposeis-scholia.180406/ -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Solymi81 #21390 üzenetére
A c845 problémáit én is leirtam párszor. Van jó pár. De azt a videot én nem tartom hitelesnek, akármit mind a készítője, az alapján én biztos nem döntenék. Inkább megnézni személyesen.
835nél is volt olyan fw amiben nem mukodott a local dimming, így egy sima va paneles tvkent működött. Ha ebbe futott bele a srác akkor érhető. De ott bugos fw okozta.
Láttam több 845-t, osszessegeben a 835nek sokkal dinamikusabb, kontrasztosabb képe van, úgy néz ki 845 esetében a fényerő drasztikus növelése sok más minden kárára ment. Lehet nem mindegyik c845 ugyanolyan, mert pl amit legutóbb láttam 55 colosat, az egyenesen vonzalmat volt egy 65 colos vagy 75 után.Sajnos nem láttam még 745t vagy 805t, így nem tudom azok milyenek, de video alapján nem dontenek.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Vhiktor #21383 üzenetére
A videóban el is mondja, hogy nem a felvett kép a mérvadó, mert nem arra van fókuszálva, de elmondja amit lát.
És igen, lehet h nincs bekalibrálva rendesen, de az emberek többsége ezzel nem foglalkozik, hanem megveszi és használja és így kellene rendben lennie a tv-nek.Több helyről is amúgy az jött vissza, hogy fw nem jó a c845-ön
-
FireFox1996
őstag
Minél tovább húzza az ember a tv vásárlást annál jobban fog elbizonytalanodni. Én is
TCL 55C805 260e ft-ért kapható, miniLED 144Hz
Kérdés: 260e ft-ért van jobb? Ennél magasabb árra tovább már nem mennék, mert eredetileg 120-150e ft kerettel indultam, most már 260e-nél tartok -
pro70
senior tag
Sziasztok!
2 napja használtan vettem egy 65c715 "gyémántot", anélkül hogy kipróbáltam volna
Van vele sok bajom, de a legjobban a netflix és youtube nézése közben az a brutális szaggatás. Lehet rajta javítani vagy dobjam ki a francba
Köszi
-
Buster17
addikt
Hali!
55c745 tulajdonos lettem. Eddig teljesen megvagyok elégedve vele.
Olvastam hogy a képet be kell állítani hogy szebb legyen a kép. Erről van valahol leírás hogy mit mire kell állítani? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Celtis #21374 üzenetére
Én biztos nem foglakoznék ezzel a videóval.
Ha 2 tv egymás mellé van téve oda nagyon komoly felszerelés kell, hogy visszaadja a valóságot. Valószinű a 745re volt beállítva a kamera. Egyébként azért is tűnik sötétetbbnek a 745 mert kisebb a fényereje mindennek.
Filmes ismerősöm még ARI kamerával sem volt hajlandó nekem hasonló videót felvenni, mert mondta, hogy esélytelen.Az ilyen youtube videóknak semmi értelme nincs.
Látszik, hogy nincs bekalibrálva egyik tv sem, semmi információ tartalma nincs így az egésznek, azt sem tudni milyen beállítással használta őket.Egyébként azt alátámasztom, hogy a 835-nek, sokkal de sokkal kontasztosabb képe van mint a845-nek.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Celtis #21374 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki igen.
Én egyebeket mellett emiatt az összehasonlító videó miatt sem vettem meg a C845-öt és maradtam a C745-nél.
Elképzelhető, hogy javul a jövőben, mert egy szoftverfrissítésre lenne szüksége csak, viszont arra azóta várnak a tulajok.Lehet, hogy egyéb beállításokkal lehet ezen vmennyire változtatni, de még nem láttam, hogy lett volna jobb összehasonlító teszt.
Az lesz még az érdekes, hogy a C805 tulajok mit mondanak majd, de eddig pozitív a vélemény.
Tesóm vett BF-en egyet, kíváncsi leszek milyen lesz -
Cartmenn
aktív tag
válasz
fojtviki #21371 üzenetére
Én is azt vettem
(805) . Nem volt képben BF előtt, mert Hisense-t akartam (410volt 1x akcióban most már 450környéke legutoljára a Hisense 75 U8HQ ---a C845 meg már a vásárlási határ felett volt ami hasonó "tudású" kb ) Csak sajnos mint kiderült IPS paneles,nekem annak rosszabb lenne a feketéje,mozizni a VA jobb ---van egy 55ös hisense u8qf azzal nagyon meg vagyok elégedve (kép,hang tekintetében ,132 zónával se rossz ) Kíváncsi leszek a 805re ,főleg a kép ,hang nem kell mert házimozi lesz rajta
-
mrmft
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #21368 üzenetére
Ebben az arkategoriaban semmi. 200ezer felett tudja valosan az 50C805 50"ban. 43"-ban viszont semmi.
-
Celtis
veterán
Létezik, hogy a C745 kontrasztja ennyivel jobb, mint a C845?
-
Stealth
senior tag
Hello,
Feltettem az 55C735-tr a v592 FW-t.
Megjelent két új menüpont az Expert Calibration alatt HDR filmek esetében:
HDR mode és HDR Peak Brightness.A HDR Peak Brightnessre ha rámegyek, akkor ez jelenik meg.
Valaki tapasztalja ezt?
Egyébként lehet csak placebo, de mintha szebb lenne a HDR kép. -
Sziasztok. Vettünk most BF-kor 75C805-öt. Még a 715 is megvan, de kíváncsi leszek ahhoz képest milyen
Régen nézegettem már ezt a tv-t, de most szerintem 419-ért jó ár volt. Mondjuk egy LG CX-et nézünk most, azt a szintet biztos nem éri el gondolom
-
Bogyi007
veterán
válasz
Trk.Adam87 #21368 üzenetére
A hétvégén akár még 55" méretben is találhatsz ilyen típust a C645 személyében - igaz a 120Hz 1440p felbontásig lesz elérhető vele.
-
droid.04
tag
Ha valaki esetleg mégsem tartana rá igényt,vagy visszamondaná a 65c805 tv rendelését írjon rám,én átvenném.(emag)
-
Trk.Adam87
aktív tag
150ezer Ft körül melyik típusokat ajánljátok 43-50" méretben?
Van ami tudja a 100-120 Hzet is ebben az árkategóriában? -
aggesz
csendes tag
Tisztelt TCL Magyarország! Érdelkődni szeretnék hogy a TCL 55C805 miért ne szerepel az 5 év kiterjesztet garancia listán.Talán minőségi gond miatt,vagy csak véletlenül nem tették rá erre a listára:https://tcl-promotion.com/.../TCL_CARE_AKCIOS%20SZABALYOK...
A facebook oldalukon válaszoltak a kérdésemre:⚽Ma fontos meccsnap van! ⚽ Kövesd nagy... - TCL Magyarország | Facebook
TCL MagyarországKedves xxxx yyyy!
! Köszönjük észrevételét, ki fogjuk egészíteni ezzel a termékkel a listát! Üdvözlettel, a TCL csapata -
FireFox1996
őstag
TCL C805 csatik (vki kereste):
-
szkutyi
addikt
Ottapont...
Rumkola: de igen kell segítség! Mert amíg nem kap Addig nézi a tulélesitett, tultolt szart, mert senki sem születik hozzáértőnek ..jó példa erre az idősebb kolegám, akinek meséltem sokat a dolgokról, majd egyszer csak egy reggelen jön oda hozzám hogy bammeg mennyire más és kellemesebb.,....én sem tudtam hogy foglalkozni kell vele, amíg egy haver meg nem mutatta az akkori vt40-en....
Lehet nézni az élesitett képet, lehet egy egy pillanat "jól" néz ki, de az nem helyes, és a másik 10 000 pillanat szarul néz ki....konturozik, a zajt felerősíti, akár eltűnik a fekete stbstb...mire jó ez?
Full meleg sárgás???hát az áll a legközelebb a d65-hőz...ha neked az sok, akkor te játszol full.hideg kékes beállítással...
Mostanában nagyon megy a fórumon a szájkatate hogy már miért ne allithatná be úgy ahogy neki tetszik....nyugodtan...de szerintem ez a strucc politika...
Kalibralas vagy legalább a helyes beállítás eredményezi azt a képet a tv-ken, ami a LEGSZEBB...ha ezt valaki nem látja. Nem fogja fel, attól még nem a beállított, kalibralt kép a szar mert túl sötét vagy életlen, vagy stbstb.,.
Végezetül itt egy kép, ahol az élesség nulla(nálam mindig mindenhol 0.) És mégiscsak tű éles minden. [kép] -
Bogyi007
veterán
Köszönöm hogy leírtad helyettem.
Késő délutánonként érek haza a melóból olyankor sem idő sem energia nincs hogy teljes gőzzel beleálljak a beállítások hangolásába és a menük keresésébe.Vhiktor setupja ahogy mindenki más is írta egy biztos alapnak lesz jó amiből már én is tudok lépkedni előre amikor lesz időm lehuppanni a készülék elé. Egyébként én i írtam hogy elég sötét a sima SDR setup --> ergo én is feljebb csavartam hogy világosabb körülmények között is lássak valamit abból ami a képernyőn megy.
De van olyan beállítás is amin szinte nem is kell majd változtatni, nekem a streaminghez a Dolby Vision beállítás közel van ahhoz ami a szemenek kellemes. A HDR10 viszont biztos belenyúlós lesz az nem tetszik annyira még így.
Naszóval.
Köszönöm szépen Vhiktor neked hogy létrehoztad ezt az alapot.
-
krepp
tag
válasz
rumkola #21354 üzenetére
...az a durva hogy bele állsz a forumtarsadba egy teljesen szubjektív dologba. Mi a baj azzal ha valaki az el tekergetés elött, egy jó alapról indul.
" egy felnőtt ember képes ezt önállóan megtenni"
Mekkora nagyképű paraszt vagy.Minden második hozzászólásoddal becsmerelsz, vagy hülyének nézel valakit..
Mind a két szerinted gyökér kérdésre van építő jellegű válasz, és ha te ezt nem ismered, vagy nem akarod leírni, legalább kussolhatnál...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
flash- #21356 üzenetére
Emlékeim szerint a 38as fényerő 100 nit, teljesen sötét szobához van, a fenyeort a nezesi körülményeknek megfelelően kell beallitani.
Szinhelyesseg csak egyedi műszeres kalibracioval érhető el, a youtibe videóban csak az alap beállítások vannak, kalibrálás nélkül így hozható legközelebb a szabvanyhoz. Ez egy kiindulas, onnan lehet egyéni izlesre szabni. Hdrnek és dvnek kel a max fényerő.
Szóval a youtube optimális beállítással meg nagyon nem lesz kalibralt a kép. Az csak az optimális kiindulas.Ha 13 eve ugyanazt a monitort nézed és nem volt újra kalibralva, akkor az már nagyon messze van a kalibrált képtől. Főleg ha közben gpu is lett cserélve.
Valamint a monitorok általában srgb gammara vannak állítva, ami a bt1886-hoz hasonló, a tv meg 2.4, így sokkal lassabban vilagosidik a kép a feketebol a fehérbe. Így mondhatni hogy átlagosan kisebb a képernyő átlagos fenyereje.Az országba nagyon kevesen láttak valóban kalibralt képet(sajnos az a tapasztalaom, hogy több hazai utómunka stúdióban sem láttak kalibralt kepet) még ha azt hiszik hogy kalibrált a kijelzojuk sokszor az is nagyon messze van a valóban kalibralt képtől, foleg ha csak colorimeterrel allitotta valaki.
-
p@gabi
tag
válasz
Bogyi007 #21355 üzenetére
Így van,alapnak megteszi,aztán mindenki az egyéni ízlése szerint módosít rajta,ahogy neki tetszik
A videó alapján legalább tudja az ember,hogy ha ezt és ezt állítom akkor az mire van hatással+nem kell a menüt millószor átnyálazni,hogy mit hol találok(amíg megtanulja az ember,főleg ha teljesen más típust használt előtte valaki) -
flash-
veterán
válasz
rumkola #21354 üzenetére
kb csak kiindulásnak jó..
en mindent Vhiktor ajanlasai alapján állitottam a tcl c725 -ön.
sdr beállításon a 38 as fényerőn amit ő ajánl, még ejszaka sotet szobában sem látható, minden sotetebb sőt részletek vesznek el,kb 60-80az amin jó.
es ott sem vakitoan világos ,tehát ott van az optimális. vagy 13 éve már kalibrált dell ips monitort használok ami igencsak szinhelyes szoval a szemem tudja mi a jó.
Egyébként sokszor van hogy egyik sdr filmnél tokeletes,masiknal megint allitani kell,pedig ez a tv sdr-nél elvileg nem szenved a dimmimg bug-tól. de mivel monitoron sosem ereztem hogy utan kellene egy egy filmnél állítani ezert azt gondolom hogy eltérő kicsit hogy egy egy filmet milyen módon jelenit meg sdr-ben,de közben már nem változtatja a fényerőt-kontrasztot.. ez tuti.
mas kulonben miert van ez hogy csak a tv-n kell filmhez állítani ezeket, mig a monitoron nem?
ezzel a legutóbbi fw vel egyébként kicsit javult a dolby Vision,de továbbra sem tokeletes ,viszont a hdr-hdr10-hdr10+ nagyon jó. sajnos kulon ilyen tartalmakat nem sokat lehet elérni (viragboltban) mert 4kban szinte minden dolby vision -
rumkola
nagyúr
válasz
Bogyi007 #21353 üzenetére
Én ezt nem értem, szerintem mindenkinek úgy kell beállítania a TV-t ahogy neki tetszik. Nagyon durva, hogy emberek erre önmaguktól nem képesek.
Kiváncsiságból ráklikkeltem.
Pl. full meleg sárgás színnel játszani nálam kb. istenkáromlás, teljesen életidegen. A sharpeninget pedig miért venném nullára, miközben pont az a jó benne, hogy élesít, ami a textúrákon nagyon észrevehető. Szeintem egy TV képének beállításához semmiféle segítség vagy útmutatás nem kell, egy felnőtt ember képes ezt önállóan megtenni. A másik a nem tudok dönteni, mit vegyek? -
Bogyi007
veterán
-
p@gabi
tag
válasz
FireFox1996 #21350 üzenetére
Tökéletes kép Vhiktor jóvoltából
-
Bogyi007
veterán
Sikeresen beállítottam az 55C645 tévét Vhiktor 55C735 setupja alapján.
Úgy tűnik jók lesznek hozzá. Talán egyedül a tévéadásoknál érzem azt hogy így kicsit mintha darkosabb lenne, de az sem vészes.
Streaming és gaming esetében teljesen korrekt hozzá a setupja.
Viszont péklapáttal csapkodnám azokat akik a Game Master 2.0 módot magyar nyelvű beállításokon valami horvát vagy szerb nyelven hagyták...
Másrészt furcsa hogy a Game Master menüben lehet ki/be kapcsolni a VRR módot de csak azután ha egy különálló menüben aktiváltad is azt. Nélküle inaktív marad a menüpont.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
blac
tag
válasz
FireFox1996 #21340 üzenetére
Pont ez a problémám, az Euronics és az Emag képein is viszont csak 3db látszik.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
#32839680 #21328 üzenetére
A dokumentum tényleg megtévesztő, viszont ha megnézed a szerződési feltételekben egy holland cég van. Nem hiszem, hogy a GVH tud ezzel bármit kezdeni sajnos. Még cégadatok sincsennek megadva, így nekem még az is kétséges, hogy ezt valaha a magyar szervíz elfogadja majd. De ne így legyen mert nekem sikerűlt regisztrálni még anno...
-
cecil
aktív tag
-
blac
tag
Sziasztok
A 65C805 leírása szerint 4 HDMI van, a képen, amit találtam róla csak 3 látszik.
Aki vett már megnézné a valóságot?
Az Euronics leírásban (*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként eltérőek lehetnek.) van egy ilyen mondat a HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással résznél. -
Imi1981
veterán
Hol lehet azt megnézni, hogy az 55c745 v1 vagy v2 kiadás?
-
flash-
veterán
segitsetek kerlek baj van
mar felraktam az img drivert,rá pedig az ota-t :( aztan be is jott a tv fomenu,de egy ujrainditas utan bootloopba kerult a régio kivakasztas... ötlet ? -
-
FireFox1996
őstag
Számomra pont megtévesztés van ott, mert semmi bolt feltétel nincs a 2 pdf-ben. Az egyikben meg csak tv típusok vannak, de ebben sincs összhangban a boltokkal. pl. 55C805 nincs ott a listán, de Emagnál már fel van tüntetve, hogy jár rá +3 év gari.
Részemről lehet ezt jelenteni GVH felé.
-
flash-
veterán
jól játom hogy a C725-re akkor a legújabb fw a v576?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FireFox1996 #21324 üzenetére
& #21326 Persie12
Mondjuk pont az egyik nagy tv beszerzős időszakban halt be a korábbi miénk (másik lett volna valami focis-év...), de meglepő volt, hogy még itt is (nem csak a milyen tv-t topikban) is inkább az volt, hogy milyen tv-t, és nem az "ezt akkor hogy is", ami márkaspecifikusabb topikokban jellemző. -
ledgeri
nagyúr
Aki most vesz, vett tv-t, miért teszi, tette? Előző elromlott? Új hely, nagyobb kitöltendő fal? Csak mert?
Csak érdekel...
-
pistyurt
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Új tv-t vettünk, egy TCL 75C835-öt. Az előző egy 43"-os Samsung volt.
Óriási előrre lépés, nagyon szép a képe, elégedett vagyok.
A problémám, hogy a házimozi erősítőm, ami egy Pioneer VSX-932-es, menüjét nem jeleníti meg. Az előző tv-vel nem volt ilyen gond.
Azt írja, hogy az OSD jelet nem támogatja a tv.
A CEC és az ARC funkciók rendben működnek, oda-vissza.
Mi lehet a gond? Mit tudok tenni ez ellen?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Üdv! -
Persie12
aktív tag
Sziasztok! A Game Bar-t hogy tudom felhozni a tv-n?
-
Imi1981
veterán
válasz
rainman72 #21317 üzenetére
Kösz! Csak a tv hátulján találtam meg. Szerencsére látszik mert oldalt a hdmi csatlakozóknál van a matrica. Remélem jó lesz. Én most csak simán elküldtem válasz üzenetben a szériaszámot remélem így jó és nem megint ki kellett volna tölteni az oldalon minden adatot.
Hát ez gyors volt! 1 perce rá válaszoltak és megvan az 5 év garancia! Elküldtem az email és 1 percre rá már küldték is a garanciáról szóló PDF -et. Ezt nevezem gyors ügyintézésnek!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Most a dobozon melyik szériaszámot kell beküldeni az 5 év garancia miatt? Jött az üzenet hogy nem jót küldtem. A tv hátulját nem tudom megnézni mert falon van és nagyon közel van a falhoz fixen.
A dobozon 4 fehér matrica is van. -
DaVE-1
senior tag
Mindenki az és mégis olvasni szériahibás termékekről amiken semmi nem segít...és ez ugye az 1 hetes teszt alatt nem derül ki hanem huzamosabb használatkor de amikor fél év alatt meghal mindegyik gázos lesz. (csak írtam valamit nem tudni) De számomra gyanús ez a kezdeti akciós ár..
Én inkább adok ki többet mintsem zsákbamacskát vegyek ,de mint írtam lehet semmi baja és meg fogom bánni hogy lemaradtam róla.. -
Persie12
aktív tag
válasz
DaVE-1 #21307 üzenetére
Nem tudom milyen idős vagy, de anno a Samsung és az LG is így kezdte, amikor még senki nem ismerte őket, csak a Sony-t, Panasonic-ot stb. Aztán lásd mi lett belőlük. Most már ők sem adják gombokért a fél profi technológiát, profit meg végképp nem. Már megtehetik hogy ők diktálják a piacot és drágán adnak, mert ők a “nagyok”, bejáratott nevek. Szerintem 10 átlag emberből 8nak ez a két márka ugrik be ha azt mondod tv.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Persie12 #21306 üzenetére
Élek pár éve és egyik filmes cég se adott "csúcs" techet "filléres" áron...
220K nagyon jó ár. Biztos ezerszer jobb mint a mostani sima LCD tv-m de amíg nincs minimum 50 teszt addig nem veszek .Ha netán valóban jó a tv és lemaradok a "bevezető" akcióról hát így jártam ,de lehet majd 1 év múlva tömegesen gariztat mindenki mert valami behal a tv-ben.. -
Persie12
aktív tag
válasz
DaVE-1 #21303 üzenetére
Piacszerzés például? Ugyan ezt csinálta a Xiaomi is a telefon okkal. Az a vicces hogy olyan emberek röhögnek hogy mi ez a “TLC” tv, akik anno megvették a Xiaomi-t amikor az nem volt még ismert. Nem ismert széles körben a márka itthon, máshogy meg nem tudja eladni magát egy itthon ismeretlen márka a nagyokkal szemben. Ez legalábbis az én véleményem.
És nem akciós áron egy 55” modell is ugyan annyi mint egy LG MiniLED vagy Samsung vagy Hisense -
FireFox1996
őstag
válasz
DaVE-1 #21303 üzenetére
De van teszt róla, angolul mindig előbb van: [link]
Ha nem fizetett teszt/hirdetés, akkor nekem elég jónak tűnik. Rendeltem már emagtól, de valsz, hogy dec. elején lesz csak átvehető, addigra van bőven gondolkodási időm
Vagy ha nem lesz olcsóbb másik 2 konkurenciánál: telekom/alza -
DaVE-1
senior tag
Látom most megy a nagy C805 vétel...
Nem érzi rajtam kívül senki hogy ezzel a tv-vel nagy a gond? Egyik gyártó se osztogat ilyen tudást ennyiért miért csak a tcl csinálja? Valami "gáz" csak van a tv-vel nem? Gyanus hogy tesztek sincsenek még szinte sehol..máskor már megjelenés előtt is kint vannak a tesztek a tv-kről..
Ez az 5 év gari amúgy hogy müködik ok 2 évig emagot is zaklathatom de mondjuk 4 év után fel kell venni a kontaktot a tcl-el és intézik a futárt??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest