- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Snoop27
őstag
Sziasztok, 75C845 és C805-ös modelleknél mi a tapasztalat SD adásokat illetően? Még nézhető kategória? Felskálázza az SD minőséget? Köszi.
-
d.véderjoe
tag
válasz
JustinBarnes #21778 üzenetére
Detto...
-
vidaila
senior tag
Kapadoztunk/kapadoztok az 5 év garanciáért, de amikor az egyik topik tag megosztotta a tapasztalatát a garancia terén, azt kapta a fejéhez, hogy a gondja hiba határon belül van 🤣 lesznek még itt gondok garanciáztatás terén a jövőben 😁
-
Persie12
aktív tag
Nem tudom, én épp a hétvégén néztem focit és nekem nem tűnt fakónak a gyep, sőt. Stream-mel szintén nincs baj (Apple TV+, Netflix, HBO Max, SkyShowtime, Disney+). Max annyi hogy a Star Wars Bajlós Árnyak-nál amikor fénykard párbaj volt, úgymond szétesett a kép amikor a két fénykard összeért, de következő résznél már nem volt ilyen hiba, szóval nem hiszem hogy a Tv hibája lenne.
-
rainman72
nagyúr
válasz
JustinBarnes #21778 üzenetére
Most lett újra készlet minden méretben.
Hátha lesz megint 300e -
JustinBarnes
csendes tag
Akciós a 65C805 emag-on 5 év garival (350k). Természetesen pont azután, hogy meggyőztem magam az Euronics-os vásárlással 3 év garival, mert "úgysem lesz már jobb akció karácsonyig".
-
kispalsz
tag
válasz
Atis45 #21536 üzenetére
Srácok én is küzdök ezekkel a beállításokkal! TLC 65c845 TV.
1) A csatornák listája nem jó, Nálam Digi kábel hálózat van, kártya nélkül, de az AMC mindig az első, névsorrendbe rendezi, akkor is, ha manuális kereséssel frekvenciánként adom hozzá a csatornákat. Nincs valami rejtett beállítás, ami kikapcsolja ezt az idegesítő funkciót? Digi szeret csatornákat rendezgetni, nem szeretnék állandóan pendriveozni emiatt. Van másik TV is a családban, ahol ezzel nincs probléma, és jó lenne szinkronban ( ahogy digi szereti változtatni) tartani.
2: 4K lejátszás
Ha nem külső lejátszót kötök rá, akkor nem is tudok 4K- tartalmat lejátszani?
youtubot próbálta, 4K forrást , HDR-r választottam, de a statisztika azt mutatta, hogy felskálázott kép van csak. Nektek is? -
mzsol
tag
Hűha! Eddig nagyon szokatlan, fura a kép nekem (TV adás-sport) az eddigi alsókategóriás IPS paneles tv-khez képest. Fakó, halvány volt számomra a kép, NFL meccset néztem este (C805-ön), de volt már szerencsém VA panelen (2000 eurós Sony-n, nem tudom a típust) jó minőségű filmeket nézni és valami fantasztikus volt a kép, ezért is akartam VA panelt. Félre ne értse bárki nem azt mondom hogy nem jó, csak az IPS-en eddig erős színek erős fény volt a jellemző.
-
mzsol
tag
Most ismerkedek a C805-el. Az alkalmazásokat böngészem. Tényleg nincs eurosport player vagy csak én nem találtam?
-
petikeke
tag
Új TCL C645 tulajdonos vagyok és gyakran nézek feliratos filmeket külső HDD-ről. Hogy lehet a felirat méretét beállítani? Sehogy nem találtam a beállításokban.
-
Stealth
senior tag
55C845 újracsomagolt az emagon 299.000 pénz.
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett. -
szkutyi
addikt
válasz
d.véderjoe #21765 üzenetére
Mekkora vinyo?
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
Na végre rászántam magam és beruháztam egy 65c805-be.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó. A beállításokon már túl vagyok. Gondoltam beizzítom a médialejátszást, erre nem érzékeli a rádugott HDD-t. Nem is érzékeli. Van erre valami megoldás? (Előtte LG-ben működött ez a winyó...)
Köszi! -
boborján2
senior tag
65C835
Kíváncsiságból rányomtam a frissítési szolgáltatás frissítésére. Talált is egyet és feltelepült.
Szép kék lett a háttere.
Rendszer frissítést viszont nem talál.
Létezik ettől újjabb?Illetve jól gondolom ,hogy előbbi maga a firmware-t frissíti, utóbbi pedig a firmware -t tölti le?
Ha nem akkor melyik mire való?Csak azért frissíteném ,hogy elől az a retkes sárga ledsor ne éljen önálló életet
Szóval hol lehet a hivatalos firmware-ket megtalálni?
(Tudom telegram, de melyik csatornán?)
-
Stealth
senior tag
Na.
Rendeltem egy 55C805-öt az EMAG-ról. -
Solymi81
aktív tag
válasz
Celtis #21751 üzenetére
Ez a legfrissebb a Mediatek MT9635(Pentonic 700)-hez.
Kicsit fura, mert a C805-nél ez az X1 verzióban van már benne, míg a C745 és C845 az X2 verzóval kapta meg (bár a 745-ön a V024 a legújabb).
Ezeknél az X1 verzió az MediaTek MT9615 aka MT5889-t jelöli, de azokhoz teljesen más FW való. -
Yoozsaman
friss újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a C805-ös tv-n megtalálhatók-e mindhárom streaming applikáció is?
Netflix, HBOMax, Disney+Köszönöm a segítséget!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Pisti_1423 #21732 üzenetére
Szia nekem két hetes a tévém, aláírásomban ott vannak Vhiktor idevágó C735-ös videóinak linkjei.
Sima SDR esetében a 33-as kezdőértéket én minimum 60-as értéknek javaslom (nálam az 80) -
rainman72
nagyúr
válasz
Pisti_1423 #21741 üzenetére
Nekem régi box van,1080i 50hz
Tök jó a kép a C805-ön. -
Pisti_1423
csendes tag
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Pisti_1423 #21732 üzenetére
735 alapján
-
PishT
tag
válasz
Vhiktor #21391 üzenetére
Szia Viktor!
előfordulhat, hogy a blooming/black crush hiba nincs vagy nem akkora mértékű C845-nél 65" méretben?
Ha lenne olyan üzlet,ahol működik C805 is C845 mellett, mit érdemes figyelni, ami műszer nélkül is észlelhető,hogy az éppen bug-os lehet? ha megy rajtuk a demo persze.
adatok alapján simán a C845-öt venném, de miután bejöttem ide is olvasni erről, nagyon elbizonytalanodtamköszönöm!
-
DaVE-1
senior tag
[50C805] 220K Hm..
-
mikesa
tag
Sziasztok! Valaki már frissített c805-öt 62-es fw-re? Van róla valami tapasztalat. Még a 28-as van a tv-n.
-
válasz
boborján2 #21725 üzenetére
Igen, erre a következtetésre jutottam én is, mivel a menüben azért nem navigál a gyerkőc -- én is alig találom meg a beállításokat. (Ja, és rendszerhangok sem voltak...)
És ha már kikapcsolás és beállítás: be lehet azt valahol állítani, hogy áramtalanításkor, amikor visszajön a tápfeszültség, ne kapcsoljon be a tévé? Sajnos viszonylag gyakoriak válunk a rövid áramkimaradások, és utánuk mindig megy a készülék.
Köszönettel: MaCS
-
Fuge212
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta használom a C805-öt.
Ma focimeccs nézés közben észrevettem, hogy a fű zöld színe változik, azonos kameraállás közben is. Olyan, mintha ugrálna a beállítások között. Ez mitől van, és javítható-e?Köszönöm a segítséget!
-
boborján2
senior tag
válasz
MaCS_70 #21661 üzenetére
65C835 (gyorsindítás módban használjuk). Az enyém kb. 10 naponta csinálja , hogy csak rendszerhangok vannak, de appok közül semminek nincs hangja.
Restart megoldja.
Esetleg nem csak ez jött elő nálad is és az hogy "A gyerkőc megkaparintotta a távirányítót kb. öt másodpercre" csak véletlen egybeesés.
-
HF77
őstag
válasz
d.véderjoe #21718 üzenetére
igen.... Euronics hoz nincs 5 ev garancia!
-
rainman72
nagyúr
válasz
d.véderjoe #21718 üzenetére
Igen az!
Ki kell választani a vásárlás helyét és az euro...nincs közte. -
válasz
Celtis #21668 üzenetére
Igen, pont erre írtam, hogy ez érthetetlen számomra -- mármint ugye az, hogy a saját gyári csararjai hogyan lehetnek hibásan méretezettek. Egyértelmű, hogy nem eseti jelenség, tömegesen okozhat kellemetlenséget, a korrigálása gyakorlatilag semmiből nem állna, és mégsem javítják.
MaCS
-
Celtis
veterán
válasz
zsoltip #21715 üzenetére
Annyival emeli ki amilyen konzolt választasz. Egy fix, slim konzol kb 2centi, de találsz olyat is, amit vagy fél méterre is ki tudsz húzni.
Az a konzol nekem nagyon gyengécskének tűnik. Leginkább a 4 kis kar, ami könnyen deformálódhat. Válaszz egy Stel Sho konzolt. Választásnál a vesa méretet (55C805: 400x300) és a teherbírást nézd, de azt, hogy milyen képátlóhoz ajánlják. -
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #21714 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Marad a dilemma a TCL C845 és C805 közt.Falfelület szabad szélessége: 120,6 cm
Erre viszont rákerül egy VESA fali konzol. Ez mennyivel emeli ki a síkból a készülket? Mert ha kellő mértékben, akkor simán belefér a nagyobb készülék is.A 845 kapcsán írják külföldi fórumokon, leginkább olaszok, hogy régebbi hardver és nem ment rá frissítés, maradtak bug-ok. Ezt itt meg tudja valaki erősíteni?
Vagy mi az, ami döntő érv lehet még, ha a méret nem lenne akadály, a 2 közt?
300 x 300 VESA van min2 esetében az adatlapon feltüntetve.
Van esetleg javasolt, jól bevált VESA konzol, amit ajánlotok?
Ami van, "örökölten" ez lenne: ISY IWB3300 32-65" dönthető/forgatható fali konzol
De inkább ezt is veszek másiakt, ha ez nem jó, csak ne essen ki és ne kelljen többször furkálni a falat. -
Solymi81
aktív tag
válasz
zsoltip #21712 üzenetére
Ugyanaz mint a 805.
[TCL specifikáció fórumposzt] -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
C805 készülékről többen írtok itt a fórumon, de a C803-ról nem találok semmit.
Probáltam értelmezni a TCL TV nevek magyarázatát is, de egyelőre ez a leginkább használható, amit találtam. Ez alapján a 803 a 805 alatt van.1.) Alza felületen elérhető, de nem látom, miben különbözne a C805-től.
2.) C805 tud környezeti fény érkzékelést?
3.) 121 cm szélességig keresek TV-t, így ezekből az 50", ami belefér.
Mi ebben a méretben a csúcs TCL?
4.) És mi lenne, eggyel nagyobb kiadásban, ha nem ragaszkodom a jelenlegi 121 cm szélességi maximumhoz, hanem átalakítom a szekrényt? -
vonSux
őstag
C805 és c845 között vacilálok. Mi tapasztalat, van számottevő különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Bose quietcomfort ultra
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged