- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
van egy tcl 55c645-ös tv-m illetve egy tcl s55he soundbarom.
Elvileg mind a kettő eszköz tudja az earcot, de én ezt hol látom, hogy arcon vagy earcon csatlakoznak egymáshoz?
Most jött meg az ultra high speed hdmi kábelem, ami elvileg tudja az earcot, de a tv-n sehol nem látom hogy jóe -
Cseri0058
őstag
Kicsit hozzászólva a témához.
Nekem 55c645 van. Nekem csak annyi problémám volt, hogy kb. minden 2. filmnél volt mikro laggolás. Én az elejétől kezdve csak ota-n updateltem, nem volt semmiféle img vagy gyári beállítások visszaállítása. A legutóbb kiadott v619 nekem nagyon bevált. Mondhatom, hogy kb. 90%-ban már nem laggolnak a filmek. Sőt most néztünk yt, netflix, disney, plexet és mind, mind tökéletesen mentek rajt. Szóval én nagyon ajánlom ezt az fw-t. -
-
Cseri0058
őstag
New TCL R51MT05 Platform Google TV Update available in V599.
TV models....C64x & P74x & Q73x & QLED770
(P635/8(EU) & P735 & C635 & 43/50C735)
......(P725 & C725)
V8-R51MT05-LF1V599.021273V599 OTA
Még nem próbáltam.
Valaki? -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Ha indul a szezon, akkor szeretném nézni majd a forma 1-et a m4sporton. Viszont semmilyen tv előfizetésem nincsen.
Kérdésem az lenne, hogy van olyan app vagy lehetőség, ahol előfizetés nélkül tudnám a Tv-n nézni a forma 1-et?
Ha böngészőből indítom el az m4 sportot az annyira nem tetszik, mert nem olyan folyamatos a kép. Van valami más megoldás? -
Cseri0058
őstag
válasz
rumkola #23365 üzenetére
Én annyira jöttem rá, hogy a 23.976fps el van baja. Legalábbis egy 25 fps-es sorozattal semmi baja nekem sem. Tökéletesen fut.
Remélem későbbiekben javítják.Egyébként az akadás nem drasztikus itt sem, én látom, de pl. a bnőm nem látja, csak ha mondom hogy figyelje.
Nem az 578-as firmware az utolsó?
Ezt próbálta már valaki?Telegramról leszedett frissítést próbált már valaki?
-
Cseri0058
őstag
válasz
nicu71 #22844 üzenetére
Azért ez durva kijelentés.
Laikus szemmel pont nem fogja látni a különbséget, főleg, úgy, hogy nem is lesz egymás mellett a kettő.
A 645 bőven elég az átlag felhasználóknak, mivel nem fogják látni a különbséget. Az hogy itt a fórumon kb. öten azt írjátok, hogy ég és föld a különbség az csak nektek annyira feltűnő, mert nektek fontos.
Nekem egy 55c645-ös tv-m van. Szüleimnél egy Lg oled Tv. Így, hogy nincs egymás mellett a kettő és néha látom az oledet, én mint laikus nem látok sok különbséget. Annyit nem mint ammennyit az árában látok, viszont a fényerő feltűnően gyengébb az olednek.
Szóval én azt mondom, hogy az átlagnak a c645 is bővel elég. Sokkal olcsóbb is... -
Cseri0058
őstag
válasz
Atis45 #22458 üzenetére
Kicsit utánna olvasgattam a dolgoknak. Sajnos több ember is panaszkodik erre a problémára és megoldás jelenleg nincs rá. Ez ilyen...
Sokaknál még a streaming appok is akadnak így, szerencsére nálam nincs ilyen.
Sajnos az ilyenekben mutatkozik meg, hogy ez nem egy prémium márka. Képileg rendeben van, viszont szoftveres részen elég nagyot spóroltak. -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Nem rég vásároltunk egy 55c645-ös tv-t. Megvagyunk elégedve vele, bár a rendszer nem a leggyorsabb, de bőven hasznáható.
Viszont, ha pendriveról játszok le full hd-s filmet (4k-s filmet még nem próbáltam) akkor a gyári lejátszó kb. 20 másodpercenként egy nagyon-nagyon minimálisat belaggol. Zavaró egy új tv-től.
Próbáltam más lejátszokat, amik elérhetőek az áruházban, de azok még rosszabbak voltak, mert azok már alapból folyamaosan laggoltak.
Erre van valami megoldás? Találkozott valaki már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest