Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros7
csendes tag
Ma megjött gond nélkül az olcsón elkapott Emagos 75C845. 3 év gari, magyar számla. Eszement szép a képe. Gyönyörűen skáláz fel. Az összes Dolby Vision anyagot vitte amim van a gyári lejátszója. Nyílván hibákat különböző teszt anyagokkal elő lehet csalni de nem fogom ezeket keresni csak belepillantottam. Inkább élvezem a képet. Mindenkinek ajánlom ezt a típust engem nagyon meglepett.
Nagyon köszönöm minden fórumtársnak, különösen Vhiktornak a sok hasznos infót!!!
-
Piros7
csendes tag
Milyen HDMI kábel ajánlott a C845-höz? Nekem kellene vagy 7 méter. Van tippetek olcsóra és jóra?
Melyik PC-s Nvidia kártyától érdemes felfelé nézelődni ami kimaxolja rendesen a TV tudását lejátszóként és játékban is? -
Piros7
csendes tag
Újracsomagoltat én nem javaslom. Bármi lehet. Én szívtam már meg miatta. Lehet többször javított valami rejtett hibával ami csak később fog kijönni. 14 nap után meg lehet rohangálni a gari miatt és ha tényeleg nehéz a hiba feltárása végtelen őrület lehet belőle. Lehetett bemutató darab ami ment nonstop egy évig. Stb.
-
Piros7
csendes tag
Emag-on volt 530-ért talán 1 vagy két napig emag forgalmazásban. Rögtön berendeltem kifizettem, pár órára rá megemelték az árat. Nem tudom hogy tudják ilyen áron adni ha máshol 900 meg 1M. Szerintem 570-ért is jó tekintve hogy a 75C835 is ennyi máshol vagy drágább. Úgy számoltam 1 év múlva fog beesni az ára erre a környékre.
DE MONDOK JOBBAT:
https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_dobozos_tcl_75c835/hsz_1-50.html
Ha nem lax messze jó lehet. Én beszéltem a sráccal korrektnek tűnik. -
Piros7
csendes tag
1 negatívumot ír:
"Not the slimmest TV on the market"
Ezt sosem értettem. Ki nézi oldalról a TV-t?
Mindig mondom:
Akkor projektor és a falon csak egy foton átmérője lesz a vastagsága.
-
Piros7
csendes tag
Ha már 500k-nál járunk akkor tényleg csak + egy bevásárlás ára (30k) és megvan a 75c845 és van egy mindenre is jó, mindenben is jó TV-d. Kiváló ár-érték aránnyal, szinte kompromisszumok nélkül. Nem akarlak rábeszélni (csak ha megjön az enyém a jövő héten).
Most ezt olvasom (ha volt már sorry). Nem rossz teszt és azért van bőven előrelépés a C835-höz képest.
https://allhomecinema.com/review-tcl-65c845-c845-serie-lcd-led-tv/?id=49121101987 -
Piros7
csendes tag
Mondom én hogy elírás volt Emag emeli vissza a TCL 75C845 árát. Éjjel megrendeltem 530 ezerért. Most 570 ezer máshol meg 900.
-
Piros7
csendes tag
-
Piros7
csendes tag
Sziasztok!
Asszem berendelem 530 ezerért a TCL 75C845-öt Emag-ról. Olcsóbban adják mint a C835-öt. Azt meg hogy? Elvileg mindenben jobb a C845 nem? Lehet elírták, mindenki rendeljen kettőt!
Sose rendelnék TV-t az emagról de ennyiért megkockáztatom. Mire kell figyelnem? Gondolom nem lehet a futár előtt kicsomagolni... Számlát hozza a futár magyarul vagy küldik mailben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Raidou Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest