- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix82 #28085 üzenetére
Szeritem is ez lenne logikus, csak valami biztosat szeretnék tudni, mielőtt csengetem a lóvét.
Egyszerre csak egyet akarok használni, de azt nem mindíg ugyanaz a személy használná, hanem aki épp arra jár vagy ráér vagy dolga van vele, és azon a gépen, amelyikre épp szüksége van. -
válasz
Attix82 #28074 üzenetére
Igen, ez a kisvállalati kellene nekem. A kérdés továbbra is adott, hogy az az egy felhasználó, az nevesítve kell legyen, vagy a cég a felhasználó, és egy dolgozó használhatja (bármelyik, de egyszerre csak egy).
Mert ha nevesíteni kell, az gáz, mert mivan, ha két hét múlva felmond? -
válasz
Attix82 #28067 üzenetére
Nem segít. A kérdésem az, hogy ha előfizetek egy darab licenszre, azt egy konkrétan megnevezett felhasználóra kell regisztrálnom (pl. Kovács József), és akkor csak ő használhatja, a többi dolgozó nem, vagypedig a cégre regisztrálom, és bármelyik dolgozó használhatja, de egyszerre csak egyikük.
-
-
-
-
ST05
őstag
válasz
Attix82 #27538 üzenetére
nagyon vágod a pitét, köszi szépen
Valaki egy erős 1155 upgrade-et?
egy:
i3 : (20k)
h61 : (10k) egy ilyesmi kombóra (ami durván 45k), kérnék 60-at ( ezzel lejött 15k !!)
vga: (15k)
u.i: tudom hogy kicsit kemény árak vannak feltüntetve( csere-árak) , de minden válogatott! , és dobozos, garos -
ST05
őstag
válasz
Attix82 #27535 üzenetére
értem köszi mostmár ezt is tudjuk,
Szóval ez lenne normális megfogalmazásban a klasszikus 3 napos pénzvisszafizetési gari .
Ha jól tudom használt terméknél ez ugyanúgy fenn áll?! ugye? ( tegyük fel egy tök hivatalos használt adásvétel esetén amit papírra is vetettek) legalábbis hasonlót hallottam pl itt használt adásvételnél is.
( mondjuk én már az elején sem értettem mit beszél félre, hogy 2 napja vette de böven van még rá garancia,na de nem is érdekel nem idegesitem magam ezen, csak szerintem: nem valami emberi dolog ez, hiába jog ide vagy jog oda,
érted visszaviszed üzletbe, akkor kaphatsz 2 pofont ha nem látta senki mert nincs tanu?
ennyi erövel a boltos is jutalmazhatja az ilyen módon "trrükköző" vásárlót, mert megteheti?
volt is rá példapár hónapja bvelvárosban vmi laptop üzletben kirugdosta kb az eladó a nagyszájú vevőt,
de esküszöm meg is értem ezeket, én sem lennék jó eladó, nincs birka türelmem ,de semmilyen inkább) -
tixem
addikt
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #26529 üzenetére
Én ezt mondom kb 10 éve, 5-10 évente vizsgázzon mindenki újra, lássuk ki az aki felejt, ki az aki simlis volt elsőre is. Az megfelelő alkalmassági, hogy a dokinéninek elsorolod a betűket a táblán, meg megméri a vérnyomásod? Ezért is kifizetsz egy 5-öst, aztán mire mész vele. Talán pár valóban alkalmatlan (aki egyszer az én családomat gombázhatja el a zebrán) kiesne, ennyit megér neked is, nem?
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #26030 üzenetére
Jóvanna, csak gondoltam, ha már feldobtad a labdát, lecsapás helyett jobb egy low punch.
Tehát egy cfg fájlt kell módosítani pl notepad++-szal:
64 bit: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
32 bit: C:\Windows\System32\Macromed\Flash"mms.cfg" szerkesztése egy sor beillesztéséből áll:
ProtectedMode=0
majd eredeti helyére mentve felülírod, böngésző restart és kész.
-
-
-
-
-
tixem
addikt
válasz
Attix82 #25395 üzenetére
Logi g400 ára mikor megy vissza szilveszter előtti szintre. Venni akartam de nem sikerült, ennyiért meg már sok ami a webshopban van 11 valamennyi.
aláírásodból gondolom, hogy valami közöd van az üzlethez
de ha már adok-veszek: Corsair vx 450 eladó. 2 éves, doboz papír sajna elkallódott, de nagyon király kis táp, halk hatékony más nem is kell. Akit érdekel PÜ.
egeret pedig kereseklogitech g400 vagy hasonló valami, lehetőleg garis legyen
8 ezret szánok az akcióra de ha valami olyan bukkan elő akkor kilenc is oké.
Üdv -
válasz
Attix82 #24884 üzenetére
Ha nincs külön kikötve a szerződésben, az egyenesági örökös(ök) viszik tovább ezt. Csak két módon kerülhető ki ha jól tudom:
1: kifizetik
2: közjegyző előtt a hagyatékin vagy azt köbetően lemod az örökségéről minden érintett.Sztem lugosi kolléga pontosabban tud erről tájékoztatni.
-
-
pmheros
őstag
válasz
Attix82 #24755 üzenetére
ja, olyanokba !
Nekem EP35C-DS3R -emben most épp 1600 -os Geil Value -k vannak, hibátlanul mennek. Csak célozgattam hogy nem biztos hogy szerencsés általánosítani.Neked Stifler mamája, vagy John Connor mamája jön be ?
Ittam!és?(#24756) Rawulf KikEZEK ? Jó barátok 45.-ik évad ?
és miért van a csajokon ruha ?
Elküldelek egy 6 hónapos bentlakásos képlinkelő tanfolyamra! -
pmheros
őstag
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
Attix82 #24501 üzenetére
könyvtár és ruhaakasztó szakokat nem kell megtartani sőt évente 150 jogász is elég ennek az országnak (most 3500 körülit képzünk)
a szabad bölcsészeket is törölni vagy tescos polc pakoló képzésben kellene részesíteni vagy fizesse a tacskó a képzésüket mert ott helyezkednek el
3 teljesen külön álló szakmám van igen ebből 2ben itthon dolgozom sőt egyetem alatt is dolgoztam meg előtte is
amikor a technikumot befejeztem (nem ma volt), ajánlott helyen Pécsett 260+jutalékról indultam volna és ügyelet nem lett volna benne. Így most 93.555Ft.- forintot kapok mint ösztöndíj, de dolgozok mellette és kitartok.
Ezek után az mondom itthon el lehet kezdeni de az emberek nagy része nem szeret, akar vagy tud dolgozni. Nem mond, hogy mindig öröm az élet de se itthon se külföldön nem kap majd munkát az aki csak annyit mond, hogy igen itt a diplomám most aztán ezt fogom csinálni. -
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
válasz
Attix82 #23656 üzenetére
Ha 3 nap alatt nem tudtak előállni bizonyítékkal, akkor nagy valószínűséggel nincs is. Pláne, ha ők maguk is azt állítják, Vettel tőlük egész versenyen kiemelt figyelmet kapott. Eddig csak egy nagyon rossz minőségű videó került fel a netre, az viszont pont azt bizonyítja, hogy Vettel zöld zászlót kapott.
-
ebegab92
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #23136 üzenetére
Pedig létezik, haverom sokéve egy brókecégnél nyomta, irpdavezető volt, én meg sokat bent voltam nála, mentek a monitorokon a tőzsdei adatok, nyitás után jött be a sok okos (aki egyébként az üzleti életben, vállalkozásaiban jól otthon van, szóval nem született lúzerek) és a saját szememmel láttam, mikor az ipse fél év alatt 2 ház árát játszotta el a tőzsdén...Nem zavarta túlzottan, nem azért mondom, de a kedve legalább elment tőle.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Attix82 #23130 üzenetére
Majd kipróbálom. Jelenleg adatvinyóként használom, nincs rajta telepített oprendszer.
Érdekes, hogy a legújabb trial HD sentinel szerint TRIM disabled. Viszont command prompt alól "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" 0-ás eredményt dob, ami szerint be van kapcsolva....
Ehh..lehet, egy reinstall-t megpróbálok...vissza kell szerelnem az ODD-t...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Attix82 #23018 üzenetére
Ez igaz. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
Egyébként miért nem megy? Miért nem ment azoknak, akik már kivonultak? Miért nem megy azoknak, akik elhúznak innen nem sokára? Eddig miért ment? És miért megy máshol, ahova mennek?(#23022) Rolly: és egy több szereplős piacon legalább annyian járnak jól, mint amennyien rosszul? Mert ha most így van, akkor ez teljesen jó. Verseny van. De nekem úgy tűnik, hogy a kiálltak helyre nem, vagy csak nagyon kevesen állnak. És ez folyamat tovább gerjeszti az előtte lévőt.
Aki meg előre tudta volna az ilyen mértékű árfolyam változást, annak tehetsége van ahhoz is, hogy a nyerő lottó számokat megtippelje. -
ch003067
addikt
válasz
Attix82 #22849 üzenetére
Én is csak továbbadom
A kerámia tokos procikat meg a gyűjteményembe rakom
-
-
válasz
Attix82 #22649 üzenetére
Sportoltál, vagy mozogtál már rendesen? Azaz nem olyan alapon, hogy "elmondhatom magamról hogy mozgok"? Mert ha igen akkor tudod, hogy 10-15 perc alatt igazán be se indul semmi a szervezetben. Sőt ennyi idő alatt a szakik szerint be sem melegszik a szervezet rendesen. Nem mondom azt, hogy ennyi semmit nem ér, én ezt úgy képzelném el, hogy 2 sajtburgernél többet ér, de sokra ne számíts tőle. Uszkve ennyi időnél jóval többet "mozog" az aki tömegközlekedéssel jár dolgozni. Szóval ennek ennyi az értelme.
-
Rhino666
addikt
válasz
Attix82 #22576 üzenetére
Így van, AMD-m nekem is van, kettő is. Az egyik egy HTPC/szerver (24/7), a másik meg egy szubnoti. Mindkettőnél az alapvető funkcionalitás a minimális fogyasztás (értelemszerűen az elsőnél az áramszámla miatt, a másodiknál meg a hosszú akkuidő végett). Meg esetleg ha valaki nagyon olcsóra pályázik, pl. irodai gépnek is tökéletes. Minden más esetben Intelt javasolnék.
-
martonx
veterán
válasz
Attix82 #22571 üzenetére
Ha ez előző belinkelt teszt-et megnézed, akkor az i3-3225 és az A10-5700 között terhelten 11W a fogyasztás különbség az i3 javára. Üresjáratban meg 4W az 5700 javára.
CPU erősebb - egyenlő erősek, illetve marginális az i3 előnye.
Jóval erősebb CPU - ez valóban így van, de engem ez az előny nem érdekelt. Eddig a Phenom II X2-vel is jól elvoltam, nem a CPU gyengesége miatt cseréltem.
Van még egy előnye az AMD-nek. A virtualizációt jobban támogatja az A10-es, mint az i3-as. Persze lehet i3-ason is virtuális gépeket futtatni.
Én is gondolkoztam i3-asban. Nekem az alábbiak voltak a szempontjaim:Legyen erős az integrált VGA. Ugyan nem játszok, de a gyerek néha el-el indít 1-2 játékot. Győztes: AMD kiütéssel.
Legyen erősebb a CPU része, mint a régi Phenom II-es, de ez elég lényegtelen szempont volt. Győztes: kb. egál
Minél jobban támogassa a virtualizációt, mert szeretek virtuális gépen dolgozni. Győztes: AMD, de nem sokkal
Fogyasszon jóval kevesebbet, mint a régi procim. Győztes: Intel, vagy kb. egál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest