- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rawulf #27874 üzenetére
Nem AKKORA hülyeség egyébként. Mármint nem az hogy melyik a helyes viselkedés, hanem hogy benne van a kresz-kérdésekben.
Ugyanis amikor én vizsgáztam, akkor tisztán emlékszem hogy mi volt az egyik tesztkérdésnél, hogy hogyan kell viselkedni gyalogátkelőben autóval. És az egyik válasz majdnem szóról-szóra ez volt, hogy sebességével félelmet kell hogy keltsen a gyalogosban hogy ne lépjen le vagy valami majdnem teljesen ilyesmi. -
-
válasz
Rawulf #27788 üzenetére
Hú ez nagyon komoly. Ez már afféle ****rágás. Durva.
Mondjuk hozzáteszem hogy biztos idősebb emberek csinálják ezt. Egyrészt a nyugdíjasok nem tartoznak sajnos a tehetősebb rétegek közé, ezért gondolom próbálják kihozni a maximumot. Meg az is lehet, hogy ezek az emberek emlékeznek még arra, amikor gyerekkoromban a narancs/banán télen úgy ment, hogy vagy pult alól, ismerősön keresztül vehettél, vagy meg volt mondva hogy egy ember mennyit vehet. Szóval nehéz ez, de akkor is ez a fogpiszkálós dolog már nem fair, ez már kicsinyes szerintem.
-
-
madstunt
addikt
válasz
Rawulf #27607 üzenetére
A gyari toltoje volt. Lehet rasegitett, hogy megtapostam cipovel hetfo este munkakozben a csatlakozot, bar nem volt rajta lathato serules.
Amugy mivel a p6800-am csavarmentesen van osszeszerelve inkabb nem cserelhetnem tul gyakran az akksit, ezeket a pattintgatós-feszitgetos szopodaret a hatam kozepere sem kivanom -
Attix82
addikt
válasz
Rawulf #27530 üzenetére
Úgy szól ez, hogy
Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.
Itt ugye ha Boltba veszel egy alaplapot, azt se tudod kipróbálni.
-
-
-
-
-
Luighi
senior tag
válasz
Rawulf #27091 üzenetére
Épp a hétvégén hallottam, hogy nemzetközi statisztikák alapján épp az Acer laptopjaival van a legkevesebb gond, legkevesebb gariztatás.
A régi szériái tényleg nagyon jók voltak, volt Travelmét270-em ami 8 évig hibátlanul bírta, de járt nálunk olyan kétmagos, ami egy sima ufo aftermath közben túlmelegedett és állandóan újraindult...
Én sem vennék észert mostanában.
-
tixem
addikt
válasz
Rawulf #27038 üzenetére
egyetértek, amd lehet hogy most gyengébb mint az intel, de jobban be van rendezkedve a jövőre, a mostani 7xxx széria élettartamát is kitolták. Ez dicséretes, most rendeltem be egy 7870-et és jó tudni, hogy nem tojna a fejemre legalább fél évig még.
Volt már inteles pc-m, de feleslegesem erős volt, egy tiszta amd konfiggal momentán jobban jár az ember, hosszútávon is. Eladtam az i5-öt, vettem egy visherát és több pénz maradt vga-ra
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #26782 üzenetére
Ezen edződtem, Regular Ordinary Swedish Meal Time.
-
-
-
maláj
addikt
válasz
Rawulf #26416 üzenetére
elég olyan dolgot tud amivel akár még börtön is kinéz a főnöknek ...
mindezt bizonyítva, hitelesen, fényképekkel, mindennelha úgy alaql, hogy ki akarnak vele b*szni akkor megteszi a kellő lépéseket ebben biztos vagyok
szerk: én csak szeretnék ilyen kemény lenni rikárdó
és továbbra sincs buzulás -
tixem
addikt
válasz
Rawulf #26386 üzenetére
hát ha így könnyebb legyen
fx 8320, asus m5a97 evo, 8gb ram, hd 7870, xfx 550 vagy raider 550 táp, 500gb hdd, arctic freezer 13 limited vagy alpenföhn broecken vagy matterhorn, Cm hyper 412, vagy Scythe Mugen 3 TT commander gs 3 ház vgy CM elite 430 meg valami dvd író. Hűtőben nem vagyok biztos, hogy melyik fér be.
-
-
-
-
-
válasz
Rawulf #25971 üzenetére
Nem is találom egyébként a jó kifejezést arra, hogy mit gondolok a gyártók manapság követett termékfrissítési ciklusairól. Önmagukat járatják le, amikor 9 hónap múlva kijön az új verzió, és egyedül csak a saját vásárlóikkal tolnak ki, mert azok egyből úgy érzik, hogy frissíteni kell (ami jó a gyártónak), viszont egyből értéktelenedik is amit el akarnak adni (ami hosszabb távon viszont rossz a gyártónak, mert nem szeretnek az emberek olyasmit venni, ami nagyon gyorsan elavul). Mellesleg nem tudom elképzelni, hogy van ennyi idő alatt kapacitás arra, hogy normális új terméket dolgozzanak ki...
-
-
ST05
őstag
válasz
Rawulf #25772 üzenetére
krampiscsnya- val utoljára moszkvába találkoztunk még 74,-be azóta nemtudom mi van vele
valaki kórszer vendzsönsz spesől edísön ártik vájt-ot ?
( szereti az 1866 ot is 1,495 el, de a 2000 is lazább idözitésekkel) NANYA chipes ( nem nagyi) nem is gagyi
( ja és nem mellesleg sehol sem kapni 17 alatt)
most még talán értelmes árban volna egy kittem ( igy ha már gusztustananul mennek fel a ram árak)... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest