Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
concret_hp #18328 üzenetére
Azt meséltem már, amikor a NEMKUNCSAFT azzal kezdi, hogy "Kérem meséljen el mindent erről a nyomtatóról, az előnyéről és hátrányairól, a kellékeiről, de már most mondom, hogy a Hülyenemvagyok boltban fogom megvenni, mert ott 2000 Ft-tal olcsóbb"
Mivel el nem kergethettem, annyira szűkszavúra vettem a figurát, hogy az már konvergált a nullához, csakis kérdéseire válaszoltam a "Tessék, kérdezzen..." felütés után: Igen. Nem. Lehet vele. Nem. Nem. De tudja. Azt is. Nem....Huszonnyolcas. Igen. Huszonhetes. Őt is!
-
ati012
őstag
válasz
concret_hp #18323 üzenetére
Hülyevagyokhozzá hiba: 40-50%
Tényleges hiba: 1-2% -
mongi
senior tag
válasz
concret_hp #12428 üzenetére
-
GrandeP
addikt
válasz
concret_hp #12428 üzenetére
Mert szerinted mi kellhet még hozzá?! Csak nézz meg egy kis/nagyker oldalt és nézd meg a GY.I.K-ot, vagy a regisztrációt és már is mindent tudsz!
Kb olyat kérdeztél, h mi kell az autóvásárláshoz?
-
GrandeP
addikt
válasz
concret_hp #12421 üzenetére
Hitelmentes!
-
net84
őstag
válasz
concret_hp #10468 üzenetére
hámilenne...egyik rosszabb mint a másik...
Mostanság kicsit eltűntünk, mert sok minden összejött...
pl.:
kicsit tréfás kedvében volt a netszolgáltatónk és felfüggesztette az szolgáltatást. fél napig telefonálgattam, mire az ügyfélszolgálatuk visszahívott és közölte, hogy rájöttek a hibára, ők kötötték ki. - igaz ezt 3 ügyintéző elötte nem vette észre - Nem részletezem, mit miért, a lényeg, hogy mellényúltak, kaptak egy ügyvédi levelet, majd a kikötés után egy héttel értesítettek minket, hogy a "mai naptól a szolgáltatás szüneteltetésre kerül". Ez nemnagyon hatott meg, mi nem engedünk, a kárigényünk még összeszámolás alatt áll, ők meg egy fejleordítős telefon óta hívnak minket vissza, hogy megbeszéljük a részleteket és megoldási lehetőségeket.
Eközben én olyan sprint sebességgel köttettem új adsl vonalat, hogy ennyi idő alatt egy belsős sem intézi el.
1. nap szerződés a helyi kirendeltségben reggel bevisz, délután visszaigazolás megkap, központ elfogadta
2. nap infó már reggel, hogy figyelik, amint a bekötési engedély megérkezik, jönnek. fél óra múlva az ügyfélszolgálatos telefonál, beköthetőre változott az állapotunk, újabb telefonálgatás, és délben már jött is a megvilágososdás - ezek után a tűzfal és jogosultság kezelő szerver dhcp része mondta be az unalmast, de délután háromra már azzon keresztül is használható volt a net.Tehát a feladat adott, tesség adsl-üzleti netet köttettni 1,5 nap alatt nem szereld magad csomagban és hűségidő nélkül...
...és röviden még egy szösszenet a közelmultból:
üffél telefonál, bemutatkozik, nagy hárombetűs világcég...pár várossal odébb lévő központja - nafene, ezek mit akarnak tőlünk
a leányvállalat elrendelte a munkaállomások egységesítését és megkapták az új gépkeket, de ezek már annyi újak, hogy kihagyták a printer portot. azt azonban nem vették figyelembe, hogy a frissítésre ítélt telepeken egy DOS környezetes programot és párhuzamos nyomtatót hassználnak. ..az USB-LPT átalakítót gyorsan kilőttük, legyen PCI printer kártya. hoztak is egy mintát. picit pici volt, low profilos printerportunk volt, de a hátapi lemez az csak normál volt hozzá. lemez nélkül szépen befér, de lötyög. ötlet, hátlapi takarólemez kivesz, méret levesz a portról és az elhelyezkedésről, majd vágás - kétszer vastagabb és kb. 5ször keményebb volt mint a sima hátlapi takarólemezek. de azért meglett - fél óra alatt. még kultúráltan is nézett ki, uhhogy egyböl kértek még 5db-ot.
próba szerencse alapon megnéztem, hátva találok gyorsan gyáriba ilyet - nelegyek már ennyire önsanyargató, de nem jött össze, marad a vágás...de abban is biztos vagyok, hogy beszerelésre kerül mind, majd rá két napra kapok egy mailt, hogy raktársöprés miatt 500huh/db-ért vihető lowprofilos printer port... -
bullseye
addikt
válasz
concret_hp #7310 üzenetére
mert a 22 divat, a 24 meg csak profibbaknak, vagy játékmániásoknak kell
mert a 22 szutyi TN, a 24-ben meg még a PVA a gyakori (és az ócsóbbikban lévő TNhez is esetenként jobb panel, elektronika jár)
mert az ipar szeret valamiről pénztet lehúzni...lehet válogatni
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondolom mert nincs akkora dömping belőlük (gondolom panelt se gyártanak annyit mint 20-22-t), mint 22-esből, plusz így jobban differenciálva vannak árban a termékek.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Na, igy konkrétan már máshogy hangzik... Mittomén
-
Vangelis
félisten
válasz
tudok olcsóbban
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #7309 üzenetére
najó konkrétan az a bajom, hogy 40K egy 19 normál, 50K egy 22wide. akkor mér 80tól indulnak a 24esek?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
concret_hp #7306 üzenetére
Vagy ne adj' ég az egy PVA paneles monitor, a wide-ban meg valami szutyi TN panel van
Bár akkor meg lavórszinüleg még drágább is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest