- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32208 üzenetére
És igaza volt. Az új modem már wifis, nem kell mellé külön router. Az hogy emberünknél más célt (is) szolgált a router, nem az ő dolga. Ahogy az sem, ha valahol beszerel modemet, nem fogja beállítani a tévécsatornákat, a telefonod wifijét stb. Azokat majd a tulaj intézi.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32206 üzenetére
Te nem érted. A droid feladata, hogy a modemet beszerelje, bekonfigurálja az alapértelmezett funkciókkal (tűzfal, wifi alapban ON) és aláírassa veled a munkalapját, elköszön.
Minden ami ettől több, már nem az ő dolga. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #32147 üzenetére
"DELL of Thrones "
Kész, ennyi, végem van. Mára bezárható a zinternet!
-
válasz
-=RelakS=- #32144 üzenetére
Minek oda az iMac?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #32144 üzenetére
Mi a fene?
Case of Thrones?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
-=RelakS=- #32050 üzenetére
Igazad van, erre nem is gondoltam. Akkor esetleg egy pár almappa?
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #32046 üzenetére
Azok az xxx1, xxx2 nevű mappák és képek. Poweruser az asztalon tartja, nem a system32-ben a chipset driver frissítés mappájában, rarba csomagolva és átnevezve nem létező kiterjesztésre.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #32046 üzenetére
Hagyjad, szemetel a VGA neki biztos
-
Melack
veterán
válasz
-=RelakS=- #31976 üzenetére
Szar a KV
Fos a leves
Most ezek ugrottak be a kép kapcsán..... és engem is hülyének néznek a kollégák, hogy visítva röhögtem fel két Excell tábla között
-
Met
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31973 üzenetére
És ha megromlott a kaja főtés közben akkor szaladgálni sem kell evés után
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31973 üzenetére
Csak nehogy összekeverje mit kell kavarni(keverni), mit szívni, miből inni és mit törölni
-
Out
addikt
válasz
-=RelakS=- #31957 üzenetére
Normális ember ilyeneket nem csinál, csak a tisztaságmániások
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31907 üzenetére
Valami ilyesmi lett a cucc? -
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31905 üzenetére
Akkor az se mai gép lehetett
ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31774 üzenetére
Hát igen, vagy rábízom egy nyugdíj előtt álló öreg rókára, aki siheder kora óta a rendszerben van, minden csavarját ismeri, vagy odaadom egy kevés tapasztalattal rendelkező friss diplomásnak csak azért, mert diplomás...
Van olyan tudás, amit csak az iskolán kívül tudsz összeszedni... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #31602 üzenetére
Egyébként az akkoriak meg azt mondják, hogy 35-40 évvel ez előtt sokkal könnyebb volt az egész, mert odasétált a számítógéphez, kihúzott egy panelt és látta a gépet. Látták a programot és azt is, ahogy lefut. Kevés olyan része volt a sz.gépeknek akkoriban, amit csak elméletben/számításokban lehetett ellenőrizni. Ma ezek zöme szilíciumba van zárva, nem látsz belőle semmit.
-
bandiras2
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31574 üzenetére
[youtube]
1:40-től magyarázza a higyanycső-akusztikus memória működését, és be is mutat egyet belőle. Utána következik az acélhuzal memória elmélete... neeeem, nem mágneses! Feszített, csavargatós!!!
Számítástechnika, ahogy nagyapáink csinálták. -
wolfman
veterán
válasz
Én sose azon hülök le amikor nem tudják a mostani 20 év alattiak hogy mi az a magnó vagy videókazetta, hanem hogy már vannak olyan dolgok az életemben, amikről a fiataloknak már fingja nincs és csak nevetnek rajta, nekem meg kedves gyerekkori emlékeim vannak vele. Mondjuk örülök hogy már nincs kazetta, de mindig megmosolygom ha látok.
Öregedésem másik jele, hogy ha kialvatlanul kelek akkor bizony méretes táskák vannak a szemem alatt és hogy egyre jobban esik a délutáni szunya. -
Akybron
aktív tag
válasz
Egy ismerősömnek van acélhuzalos magnója. Jellegét tekintve mint az orsós magnók, csak szalag helyett huzalt használt.
Google itt is segít:
-
localhost
Közösségépítő
válasz
-=RelakS=- #31504 üzenetére
Van topicja is : http://itcafe.hu/tema/terkeph_ph_tagok_a_vilagban/hsz_1-1.html
>>> TESCO-Zsömle: akkor senki ?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31424 üzenetére
számtech foltosok memoárjai
nem kérek elnézést
-
Darkness
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #31376 üzenetére
Üdv!
A Windows 7 a mátrix nyomtatókat alapból felismeri.
Legalábbis az epsonokat. vagy beépítve vagy win updatéről. a' szem, 2 nyomtatójuk van aminek nincsen támogatása semmi módon.
-
quailstorm
félisten
válasz
Még 8.1-en is jól megy a floppy amúgy. Memtest, assembly OS, BIOS update megy arról is.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
VMWare player át tudja engedni a nyomtató portot. LPT portot parncssorból amúgy is meg lehet szólítani, úgyhogy, lehet, az a része nem is olyan hatalmas probléma. Egy Generic Text Only drivert amúgy fel lehet pakolni, hátha kezeli. Még azért van elég sok lap LPT porttal.
Én a P3-as Windows NT4-es gépek alatt cseréltem alaplapot, G31-es Gigabyte-osra S775-ös Core2-es cerkákkal (van belőle egy halom nekünk). BIOS-ban beállítottam hogy CPUID max 3, valamint találtam egy faja kis orosz VESA meghajtót, amivel az újabb videókártyákat (és az alaplapi GMA grafikát) VESA módban kezeli az NT. Az asztal és a program grafikus felületének sebessége nem lett lassabb, és be tudtam állítani 1024*768-at, 16 bites színmélységgel. Ja és így leagalább már nem kell PATA lemezeket vadásznom, mikor kihalnak, hanem elég valami kisebb SATA-t betenni és lemezképet felhúzni rá. De próbáltam amúgy a rendszert virtualizálni, úgy is működött, pedig kell hozzá egy LPT portos hardver kulcs, de szépen működött az is. -
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31373 üzenetére
Csak fel kéne telepíteni ezt a 20 éves mátrix nyomtatót erre a Win7-es gépre, hogy tudjam nyomtatni a DOS-os könyvelőprogiból a floppy-n archivált tételeket...
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #31366 üzenetére
Szerintem ütős reklám, ott a végén, h "and more..." Ennyi meg elég is. Leszarom, ha nem tudja bekapcsolni a gépet...
-
TA68
őstag
válasz
Ilyen titkárnőnek hasznát venném.
-
Alg
veterán
válasz
Ez egy titkárnő aki írógéphez szokott, de nem bírja a főnöke a csattogást ezért modernebb verzióra cserélték (a titkárnő után az írógépet is)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Vakon azonnal nyomtatóra gépel, és közben "így" mosolyog? Felvéve!
-
TA68
őstag
válasz
-=RelakS=- #31359 üzenetére
Mondjuk belülről jönne, és még szkandereznének is.
Ézékletesen lefestettük mit csinál két vírusirtó a gépen. -
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31357 üzenetére
Az urológus is furán nézne ha vizsgálat közben kezet fogna vele egy kollégája
-
TA68
őstag
válasz
-=RelakS=- #31353 üzenetére
Ennek az ellenkezője is elő szokott fordulni, mikor 3-4 vírusirtót is feldob az user, biztos ami biztos alapon. Aztán meg csodálkozik, hogy nem úgy mén a masinéria, ahogy kőne.
-
TA68
őstag
válasz
-=RelakS=- #31336 üzenetére
Hát oszt mééé? Főd méretű vinyót nem láttá még?
-
Traxx
őstag
válasz
-=RelakS=- #31344 üzenetére
Én tudom, de a fórumtárs lehet nem, ha fényévet írt
-
Alg
veterán
válasz
-=RelakS=- #31340 üzenetére
Fényévben
-
Pötyi
őstag
válasz
Én még láttam a TV múzeumban mosógép méretű, hengerpalástra író vinyót. Elképzelhető, hogy egy régi, 1950-ben gyártott egy terás MFM-es vinyó fizikai mérete akkora, mint egy bolygó!
Terrányi terás vinyó!
-
shteer
titán
válasz
Nálam 😊
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
hmmm... most nézem, hogy egy
kimaradt a végéről
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #31073 üzenetére
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
-=RelakS=- #30961 üzenetére
Mégiscsak jól láttam, hogy PCI-e-s. Az áthúzott mondatom ismét érvényes.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #30501 üzenetére
Az akkuja púposodott ki két helyen, meg a floppy meghajtó nyílása lazult és tágult ki.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #30477 üzenetére
Ott már nem kontakthibás.
Vagy fújsz bele WD40-et. -
válasz
-=RelakS=- #30404 üzenetére
Egy fejleszto nevezte igy el amit csinalunk es rajta ragadt. Vegulis csak az en csoportom tud izgatottan nyitgatni egy dobozt es korbeallni a felboncolt gepet es olyan (kevesek szamara ertheto) dolgokat motyogni vagy uvoltozve mutogatni, mint peldaul:
"az ott egy 3.2T-s fusionIO"
"ez mar DDR4"
"turboval mar megfutja a 4GHz-et is, nem probaljuk megtuningolni?"
"16 darab 15k-s disk van benne es 2GB BBU-s a controller hozza. Mit tolhat raid0-ban?"
"Ebben a 4 blade-ben 1T memoria van es 40G-s a backplanjuk"
"Ez akar 3 replicat is elvisz, de mire fogjuk backupolni?"Persze az ilyenkor befuto fejleszto/marketinges vagy barki mas surun bologat. Tudjak, hogy hamarabb szabadulnak, mintha megprobaljuk elmagyarazni neki, hogy miert van az egesz csoport ugy felizgulva, mintha Pamela Andersont teritettek volna ki 97-ben egy gepeszmernok tankor ele a muhelyben gyakorlati eloadaskent.
-
bugmenot1
tag
válasz
-=RelakS=- #30397 üzenetére
osx van a gépen, tűzfal bekapcsolva, és nem töltöttem le semmit
-
MasterMark
titán
válasz
-=RelakS=- #30323 üzenetére
Attól hogy az információ digitális, a jel még analóg marad.
[link] Ha már a 200 ezres a drága.
-
quailstorm
félisten
válasz
Audiofillel beszélsz.
Halottam már 20 ezres kábelt, hallgattam már CD-lejátszó (SACD) és erősítő közti interconnect kábelt, MC Phono korrektorokat. Hangfalban és hangkarban láttam mire kell a kábelcsere, aztán ott az áramsimító, meg a pneumatikus állvány.
Ja hogy ez mind analóg meg leginkább hanglemez? Az igaz.
USB-nél meg HDMI-nél tényleg baromság egy átlagosnál komolyabb kábel.Amúgy tényleg egy rohadt nagy pénznyelő az egész, de azért az általam vázolt legtöbb esetnél vaktesztet simán bevállalnék olyannak, akinek kicsit is van füle.
-
cbmfan
senior tag
válasz
akkor vegyék azt. nekem jó az 1 dolláros aranyozott HDMI kábel egyenesen Szingapúrból
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #30318 üzenetére
AudioQuest Diamond: 124 250 Ft
sokan még 250 forintot is sokallták A-B kábelért, mióta nem adnak nyomtatóhoz. elég kemény zenebuzinak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt megvegye.
-
válasz
-=RelakS=- #30318 üzenetére
125k egy USB kábelért? ahha..
és ezt valaki legyártja, sőt meg is veszik. eszemf@szom megáll. -
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #30316 üzenetére
h2testw a barátod
aztán paypalon jelzed, képet mellékeled eredményéről, pénz vissza azonnal.
ez is Samsung volt. kétszer végighúztam rajta ujjam, jött le felirat. sebességre 12M olvasás, 8M írás, ergo annyira nem rossz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #30082 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #30082 üzenetére
Draga lenne
-
thesound
addikt
válasz
-=RelakS=- #29916 üzenetére
I putting my screwdriver everywhere...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #29895 üzenetére
Ahol faterom dolgozik ott így megy. Az újonnan felvett sima sofőrök másfélszer annyit keresnek mint öreg 30 évnyi munkaviszonnyal a háta mögött darusofőrként. A vicc az, hogy le is akarták cserélni egy ilyen újoncra, csak hát mikor próbára került a sor, akkor 3 óra kellett neki ugyanazt a cuccot lepakolnia, amit öreg megcsinál 30 perc alatt, így közmegegyezéssel nem került sor a "vérfrissítésre".
-
rgeorge
addikt
válasz
-=RelakS=- #29695 üzenetére
A legjobb Ramadan idején olyan indiai étteremben enni napközben, ahol mohamedán a szakács. Recept nincs, csak kóstolás. Ami Ramadan alatt és napközben tilos. Tehát olyan lesz a kaja, amilyen.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
-=RelakS=- #29688 üzenetére
- Hó vége van, és elfáradtunk
- A mai napon még nem volt extra hülyém.
- Az utóbbi napok legextrémebb ügyfele egy indiai szakács volt. Aki hálából, hogy megcsináltam a gépét hozott nekem egy rakás indai kaját. Hát valami brutálisan fűszeres és csípős volt. Gyanítom ez nem a kontinentális verzió volt, hanem a hagyományos otthoni... Embertelenül csípős volt a szósz. De legyőztem jelentem alássan.
- Gyere vásárolni, pörögjön a gazdaság. Kell a jó jutalék -
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #29662 üzenetére
i see what you did there
-
válasz
-=RelakS=- #29448 üzenetére
Bizony. Jobb ez így, jobb ez így.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #29405 üzenetére
Igazából itt nincs "átvágás". Ha DeFranco vinyója elromlik, őt a szerződés a bolthoz köti, nekik kell leadni a hibásat és nekik kell újat biztosítani. Ugyanez a viszony megvan a bolt és a nagyker között is. A garanciális vinyók a kiskerből visszamennek a nagykerbe cserére. A nagyker meg nyilván vagy el tudja intézni a dolgot HongKong felé, vagy ha a hibás cuccok okozta kár kisebb, mint a hongkongi rendelésből fakadó bevétel, akkor simán le is nyelhetik a dolgot.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #29340 üzenetére
A mögötte lévő kávéfőzőbe meg +2giga RAM-ot
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
-=RelakS=- #29253 üzenetére
mondjuk én a HTC HD2 -et vettem 48k ért amikor 60k körül járt, mert a csávó leejtette, és egy hangyányi karc lett a jobb felső sarkán
aztmondta ezzel nem tud megbarátkozni
szilikon tokról sztem nem is hallott, de azért nekem jól esett
-
Gézengúz
addikt
válasz
-=RelakS=- #29243 üzenetére
Érezzem magam szerencsésnek, hogy a 12 éves cd-dvd lemezeim, tökéletesen visszaolvashatóak? Pedig a rajta lévő tartalom már nem is olyan fontos csak el vannak rakva, hogy meddig is bírják..
-
ati012
őstag
válasz
-=RelakS=- #29223 üzenetére
Rekordom: 2 óra.
Nem tudta hogy minek az a sok file a C:\windows mappában. A hely pedig kellett, így törölte
-
Speed®
titán
válasz
-=RelakS=- #29223 üzenetére
Kikapcsolt vírusvédelem (nem kell a', csak lassít) mellett megfelelő oldalakkal..
ati012
Az se rossz -
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #29175 üzenetére
Látod hogy működik, mi kéne még? Hogy pörögjön meg világítson? Neked is mindenből egyből a legdrágább kellene...
A legdrágább már felesleges lenne, elég nekem, ha nem a legolcsóbbat vennék folyton.
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #29173 üzenetére
Csak ezekben a helyzetekben nem tudom FEJLESZTÉSnek nevezni a dolgot, mert így is a régi idők elavult csatlakozóját és minőségét használjuk. De nem is CRT lett lecserélve, hanem egy régebbi Samsung LCD monitor, amivel nem volt baj, most bevásároltak, hogy a 4:3-as helyett egy még fosabb képminőségű 16:9-es legyen.
Mindenki itt az irodában nagy elismeréssel és elégedettséggel fogadta az új monitorokat, hogy de jó, de szép, de hát a szakavatatlan szemeknek minden az. Első reakcióm a bekapcsolás után, hogy "aztaku.va, de mocsok ronda képe van!" Persze egyöntetűen konstatálták, hogy nekem sose semmi nem jó, mindig elégedetlenkedek. Mint ahogyan az sem zavar senkit, hogy a gépekben lévő tápegység búg mint a fene, mert azt se tudják, hogy lehetne másmilyen. -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #28878 üzenetére
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
-=RelakS=- #28878 üzenetére
jól van na tudom
kicsit nem ide figyelek videót vágok
-
Akybron
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #28733 üzenetére
szumo kollégának súgjad
2010-est tudtam biztosra, munkahelyen pont emiatt szívtam vele, hogy 2 doksit "komoly macera" két ablakba kitenni. régebbit meg nem láttam 1000 éve.Amilyen sokat (nem) használom, annyira nem bosszant.
Viszont akinek napi munkaeszköze, az csak anyázik ezerrel.macilaci78: igen, ezt hívják MDI-nek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #28733 üzenetére
Excel-en belül az egyes munkafüzeteket lehet kis ablakban megnyitni.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
-=RelakS=- #28323 üzenetére
Nana, azért helyetekben nem szidnám a bölcsészeket. Tele a T-System (vagy IT services, vagy mi a ...) is bölcsész lánykákkal, akiknek annyi a tudásuk, hogy flottul megy a német, a többire meg betanítják őket. Nekem csak az a nagy bánatom, hogy ezzel, hogy felvette őket egy német múlti, olyan nagyra vannak, hogy nem lehet őket befűzni (szó szerint, mert annyira kint a cég ahol dolgozom
) mezei rendszergazdaként
-
tatabike
őstag
válasz
-=RelakS=- #28318 üzenetére
Tévé, meg set top box, meg ilyenek? Én ezeket a problémákat egy huszárvágással elintéztem. Van egy desktopom, egy monitorom, meg egy brutális hangrendszerem (saját építés), aztán jónapot. Nemhogy nincs bekötve a tévéműsor, még tévém sincsen...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Asszonyka bölcsész...de legfeljebb flamóért jár megdumálszba..
-
westcoastog
veterán
válasz
Ez jó volt.(#28324) Met
Istenem, iq45 alulról.
-
rgeorge
addikt
válasz
-=RelakS=- #28315 üzenetére
Arról se feledkezzünk el, hogy a Philipsnek 3, a Cisconak 2 tunere van, azaz még a Cisco-n is lehet felvétel közben mást adást nézni (és megállítani stb.), a Philips ezt két futó felvétel mellett is tudta. Ezt sajnos a TV-k nem tudják ilyen flottul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #28081 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Neked sikerült.
-
blackvinyl
tag
válasz
-=RelakS=- #28054 üzenetére
Rambo is, tunning is, mi kell még
-
ViZion
félisten
válasz
Remélem ezért bannolnak...
-
ati012
őstag
válasz
Ragasztószalagot vágom memóriával. De lehet megszerkesztem ezt a kést
-
HuMarc
veterán
válasz
-=RelakS=- #28025 üzenetére
Én 831 napja, de több hsz-em van, mint neked, Pötyinek, adax01-nek és Josinak együtt
Persze Jazzossal már nem versenyezhetek, mert sokat spammelt valamelyik lokál topikba
Szerk.: OFF
-
tatabike
őstag
válasz
-=RelakS=- #27849 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csomagoltam is, hanem, hogy be tudok. Kamionszervizben vagyok raktáros amúgy...
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #27107 üzenetére
Akkor lehet hogy boltonként is eltérő, de Békéscsabán minden drágább kb. 20%-al mint másutt.
Tulajdon képen arra jó ez az MM üzlet, hogy bemész, leteszteled amit akarsz és van rá lehetőség, tudomásul veszed, illedelmesen elköszönsz, hogy még megbeszéled a családdal, kimész az ajtón és átmész máshova megvenni.Mercutio_: Rendőr volt, nem vált be, rokon lévén ide került. Nem tudsz olyan témát, amihez "ne értene".
TaaT: Melyikre gondolsz? Amikor bementem az üzletbe és a 410.000Ft-os UE40B6000-es készülékükre azt mondták, hogy "ennél olcsóbban ezt az országban nem kapom meg sehol se!" közben a neten meg már 100e-e olcsóbban pörögtek??? Mert az nem MM volt, hanem egy szegedi kis szórakoztató elektronika szaküzlet.
Viszont a MM-okban visszatérő szöveg az eladóktól ha rákérdezel valamire, hogy
'- Ezek most nagyon jó áron mennek. Én is ilyet tervezek venni, de még nem döntöttem el, hogy ezt vagy azt a szép XY készüléket ott pár méterrel arrébb, mert az is nagyon jó. Csak ajánlani tudom.' -
Mercutio_
félisten
válasz
Főleg IT-ban
wolfman: Uhh, ez valami gyártósori droid lehetett, vagy valami 20 évvel ezelőtti technológiáknál leragadt műszerész?
-
shteer
titán
válasz
vannak neha egeszen jo araik, de alapvetoen draga
-
TaaT
nagyúr
válasz
"tv-k nagyon jó áron vannak"
Erről wolfman-nak van a egy sztorija.
Vagy csak nálunk rohadt drága a MM itt a mesés keleten?
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #26702 üzenetére
koszii,megvan.
baloldalt, a dsub melletti az 2.0-s, a jobb oldalon a 3-bol 2-nel ott az ss jel, az esata/usb kombo csati is usb2-nek nez ki.
-
quailstorm
félisten
válasz
-=RelakS=- #26577 üzenetére
Ami 4-nél kevesebb floppyra nem fér fel azt leszarom
3 floppy a DOS 6.22 telepítő, és van olyan live DOS floppym, amiben van CD ROM driver, és csinálhatnék ilyet Iomega ZIP driverrel. -
SityiSXT
őstag
válasz
-=RelakS=- #26356 üzenetére
A usernek fizetnek byteokban, igy a file illegalisan gyarapszik!
-
Gézengúz
addikt
válasz
-=RelakS=- #26224 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #26072 üzenetére
Néha nehéz fel is merni...
...pedig oda is kéne a leves...
-
Mr X
veterán
válasz
-=RelakS=- #26072 üzenetére
Akkor ide való az aláírásom.
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #26030 üzenetére
A jó időre való tekintettel biztosan valamilyen szanatóriumban pihenik ki a fáradalmaikat
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #26028 üzenetére
-
Out
addikt
válasz
-=RelakS=- #26026 üzenetére
Mivel ő az élete párja, akkor nem csak a gombot nyomkodja
-
virkir
veterán
válasz
-=RelakS=- #26023 üzenetére
Honnan ismered életem párját?
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #26023 üzenetére
Volt hibaüzenet?
Valamit kiírt...
Mit?
Nem tudom, kinyomtam. -
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #25616 üzenetére
Legalább nem billeg a rossz monitorod.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #25614 üzenetére
A többit elhagyta szerintem.
-
válasz
-=RelakS=- #25616 üzenetére
Jaj, de válogatós vagy.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #25614 üzenetére
Problem solved?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest