- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Akkor az se mai gép lehetett
ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.