- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
wolfman #36095 üzenetére
És (#36091) Out
Nálunk mindig is NTG volt. Most cserélték a Cisco-kat Juniperre. Na azzal már volt gond, de ott is a configgal csaptak el vmit (2 VLAN-t állítottak be 3 helyett
). Akkor beszéltem velük, és ők mondták hogy nem állítanak be szűrést a routerekben. Hozzáférésed a routerhez valóban nem lesz, mert úgy se tudnád összehozni a béreltvonali paramétereket, és a központi felügyeletet. Gmail, freemail megy.
-
MBazsee
tag
válasz
wolfman #36067 üzenetére
Szoktam olvasgatni az írásait.
Van egy stílusa az öregnek, én bátran ajánlom az olvasását.
Egyébként valami műszerész végzettségű lehet. A Matávnál, és később a Telekomnál dolgozott (most nyugdíjas), mint szervizes.Ez a történet elég sokat elmond a jóemberről és az apjáról: [link]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
wolfman #35823 üzenetére
Nem számtech, hanem nyílászáró, de...
Balaton mellett egy más szaki által megvalósított dolog a végfelhasználó számára nem tetsző módon van megvalósítva, küldött két képet.
Írtam, hogy 40k a kiszállás, ott megnézzük, kb mit lehet vele elkezdeni, esetleg elhozzuk a törődést igénylő elemeket, amiket újabb 40k-ért viszünk vissza. Ebbe még nincs benne az, hogy dolgozunk is vele, csak szakvéleményt, árajánlatot adunk. Annak ellenére is kéri emberünk ezt a szolgáltatást, hogy javasoltam neki az eredeti szaki által elvégzendő 2 megoldást is és leírtam, más szakember által elvégzett feladatot javítani egyik szakmában sem szeret senki.Ha szívességből akarsz segíteni barátnak, családtagnak, kollégának, te dolgod, szép gesztus. De legyenek tudatában, hogy úgy az idődnek, mint a tudásodnak ára van, amit puszta jó szándékból nem érvényesítesz feléjük.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
wolfman #35837 üzenetére
Végigolvastam, továbbra is tartom, hogy ez a probléma, max. te sem akarsz vele szembenézni.
Nekem mindegy, én annyit tettem meg, hogy egyszer leírtam az én szemszögemből, hogy szerintem mi a probléma, és én hogy látom a helyzetet, ha akarod akkor ezt figyelembe veszed, ha nem, akkor nem, nem fogom erőltetni a megváltást (még az is lehet, hogy nincs igazam, de meglehetősen meg vagyok győződve róla, hogy de).
A jelenlegi sztorikban az támasztja alá a fentieket, hogy kapásból rántottak téged elő, az önálló gondolkodás minimális kísérlete nélkül, tehát jelenleg az, hogy tőled "szívességet" kérjenek, kevesebbet ér a szemükben, mint hogy egy kétsoros screenshotot elolvassanak, generáljanak maguknak egy MaszatKutya6 szintű jelszót, vagy egyszer leüljenek egy setup elé 15 percre.
Én ebben a helyzetben lábtörlőnek érezném magam a helyedben kb. Úgy érezném, hogy a segítségemnek nincs értéke, és a munkámat, a szabadidőmet nem tartják annyira értékesnek, hogy kétszer meggondolják, mielőtt segítséget kérnek, és előtte próbálkozzanak önállóan a megoldással.
Persze ettől azt csinálsz amit akarsz, most leírtam, ezt ismételni nem fogom, legalább is egy jó ideig biztosan nem.
Persze ha ezek a sztorik tulajdonképpen barterek, és valós teljesítményt kapsz érte cserébe, akkor az már más tészta, de mivel ezt nem szoktad reklámozni, főleg nem megcímkézni, hogy ezzel az athlonXP-vel sz*ptam másfél napot, mire felment rá a carlosca7 de nézzétek milyen csecse fejszét esztergáltak cserébe nekem, jó lesz a nyaralóba hasogatni, ezért mi abból élünk amit tudunk. De nem is a mi megítélésünk a lényeg, a te bőröd van a vásáron, neked kell ezzel elszámolni magad felé, mi csak kibicelünk. De azért gondold át, hogy mennyire értékeled magad meg a munkádat, és mennyit tudsz ebből érvényesíteni.
-
DeltaPower
addikt
válasz
wolfman #35823 üzenetére
Hasonló sztori nálam is:
Emberünk jön. Vett egy használt c2d-t, vett bele majdnem ugyannyiért egy új alapszintű nvidia vga-t, be kell szerelni és átrakni a régi gépéből a vinyót. Vga szerelés oké, vinyó sztornó mert a szar brand gépben ugyan IDE csatlakozó van, de nincs molex. Ezt még kifizette.Jön 1 hét múlva. Csak kéne vinyó. 1 hét múlva venni fog egyet, ráérek-e beszerelni? (tökömtudja akkor gyere ha megvan a cucc). Megéri-e ennyiért az ilyen és ilyen vinyó (nem de ez az ő baja)
1 héttel később megveszi az 500-as sata vinyót újonnan. Mikor érek rá beszerelni? Másnap késő délután. Oké. De vegyen-e még 2 giga ramot a gépbe mert a 64 bittes windóz és hogy a 32 bittes és hogy a videókártya is 64 bittes és neki aszondták hogy kell a sok bittes. (nevegyél) (ekkorra a gép árának dupláját költötte a vga-ra és a vinyóra)
Jön másnap ebéd előtt. Neeeeemjó mert reggel kapcsolta be a gépet és se kép se hang. Úgyhogy visszavitte garanciába és beszerelik a vinyót is (1. b**meg akkor minek jársz a nyakamra 2. szopjon az egyedi brand alkatrészekkel a boltos akitől vette).
Jön 3 nap múlva. Csak azért jött hogy közölje megszerelték a gépét, a bios elemet kellett kicserélni. Igazából nem sekép-sehang volt csak a windószig nem jutott el, viszont beszerelték neki a vinyót. De azt ki lehet-e deríteni hogy a boltban nem cserélték-e ki másikra a vinyót és tényleg az övét rakták bele? (ezen a ponton küldtem el a búsba)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
wolfman #35823 üzenetére
a munkád értéktelen.
már bocsánat de szarba se veszik az időd, a tudásod és a lelkesedésed, sőt egy kellemetlen weirdo vagy a szemükben, akivel csak a probléma van.
érdemes lenne ezzel szembenézned végre, itt te nem tudsz nyerni, akkor is többre mennél ha mindenkit kategorikusan elhajtanál a vérbe, hogy oldja meg a saját szarát.
ez pedig azért van, mert mindenkinek ityre-fityre, ingyen vagy sz*rért - h*gyért segítesz, pattansz első szóra, lapátolod helyettük a szart. nem kéred meg az árát, nem becsülöd meg a saját munkád, ezért ők sem becsülik meg azt, és ezzel a saját munkádat teszed teljesen értéktelenné, nem hogy hasznod nem származik belőle (nem még kapcsolati tőke szintjén sem) hanem nettó hülyének meg baleknak is néznek.
ez pedig addig fog menni, amíg el nem kezded elkérni az árát rendesen (mérnökóra árazással) annak amit csinálsz, lehetőleg még mielőtt valaki le nem pofoz, mert "elrontottad" a telefonját/számítógépét és ki nem fizetteti veled.
-
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #35657 üzenetére
"bicajt, nem füves cigit" - ez a Te bajod
Eeegen, a régi motorosok nem értik meg, h a mai vírusok már nem olyanok, mint anno, h feldob egy vicces üzenetet... nem csinálnak "semmit". Átlag user nem veszi észre. De a banki adatokat, jelszavakat ellopja, használja a procit, bitcoint bányászik, esetleg letitkosít egy partíciónyi aadatot. De nem, amúgy nem látni. Szal. minek az AV? marhaság.Ha vírusos a gép, akkor win alól azt leszedni...hááát... én a linuxal bootolás, tempek, mindenféle törölhető mappák és átmeneti fájlok, felesleges progik (eeegen, linux alól, registryból majd kiszedi a ccleaner az árva bejegyzéseket) kegyetlen legyilkolása után futtatom az AV-t. Ezután lehet win-t indítani.
-
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
wolfman #35629 üzenetére
Aha. Java frissítés, és elrontotta. Hát persze
Poreszoldalról benyalt valamit, ergo inkább készülj virulensek irtására. Hogy miért akar ott lenni? Nehogy megnyisd azt a mappát, amiben jó esetben a home video is benne van élete párjávalSzervizesek kézikönyve, 0. (nulladik) pont: A felhasználó sosem mond igazat.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
wolfman #35514 üzenetére
amiről te beszélsz/beszéltek az nem diplomafüggő, vagy képességfüggő, már régen rossz ha ez a rendező elv.
van egy felelős vezető, aki irányít egy szervezetet, neki a dolga pontosan definiálni, hogy kinek meddig terjed a feladata, jelen esetben kinek a dolga papírelakadást megszüntetni és ki cserél festékpatront. ha ez nincs leszabályozva akkor a felelős vezető alkalmatlan/hibázott, és nem az a megoldás hogy a kollégák b*szogatják egymást, hogy a kineka mia dolga.
ha a felelős vezető úgy definiálja, hogy van egy üzemeltetési/fenntartási csapat, akinek kutya kötelessége gondoskodni a nyomtatófenntartástól (ide értve a papírelakadást, patronrázást/cserét, ki- és bekapcsolást, sámándobolást) a mindenkori friss kávén és elegendő mennyiségű és puhaságú wc papíron át a minden munkatárs íróasztalán feltöltött írószertartóig, akkor te szépen elolvasod a munkaköri leírásodat, és döntesz, hogy elvállalod-e a munkát vagy sem.
ha meg a felelős vezető úgy dönt (dokumentálható módon) hogy lesz kedves mancika meg a saleses zsombor meg a többiek megtanulni megoldani a kisebb volumenű elakadásokat/hiányosságokat/bugokat, akkor meg szentimentálisan rámutatsz az erről szóló utasítás releváns pontjára és töltesz magadnak még egy pohár light kólát.
ez nem szívességi kérdés, nem képességi kérdés, nem diploma kérdés, hanem nettó vezetési/szervezési. ha nincs rendezve, akkor kéred a felelős vezetőt hogy határozzon és írja le (nyilván a számodra előnyös verzió mellett felsorakoztatva néhány érvet), aztán elfogadod ami ott van és végrehajtod, mert ezért kapod a fizetésed. ha meg erre nem hajlandó akkor szépen zsebre vágod az IJ kártyát és a legközelebbi állásinterjún kitérsz erre a kérdésre is.
-
TA68
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #35430 üzenetére
Autónál ez exmunkatársamra igaz... párszor itt engem, telefonál, öltözködik és 2.-ban megyünk 70-el...
Szegény opel annyit forgott, vártam mikor köpi ki a lelkét. És nála ez a mindennapos használat, téli -10°C-ben is beül és kihúzatja frankón, nah az segít. Női tulajtól vettem a kocsit, a műkörmök a sofőr oldalon szétkarcolták a kilincset (illetve a mélyedést, ahova nyúlni kell a nyitáshoz), a kormányon a nyoma, etc...
-
-
Speed®
titán
válasz
wolfman #35241 üzenetére
SSD..rejtély megoldva ;p
Na jó..ha HDD, akkor sok mindentől függ. Régen volt egy Via 462es lapom, az olyan szinten volt megakaszthatatlan vinyóügyileg, hogy csuda. OC miatt cseréltem nF2U400 lapra, muteroztam jó ideig a gyorsabbá vált proci ellenére.
Jelentem alássan, pénéggyel sz0pok..volt az a pénz
865PE lap, 3G/HT, 2GB RAM..XPt frissíteni hozták..lett belőle 7x86 Thin..egész vállalható. Linux sajnos nem játszott..pedig azzal pattogna..
-
válasz
wolfman #35154 üzenetére
En ezert nem beszelgetek senkivel a csoportban szakkepzon.
Headsettel ulok egesz nap, zenet hallgatok inkabb, mert legutobb fel fullel, mig a tanarral beszeltem, megcsapott a powerbank tema, hogy milyen 50000 ampereset vettek...Beszelgess valakivel ugy, hogy igazi kozos tematok nincs, o mindenhez mond valami hulyeseget, akkor most ez beszelgetes vagy kioktatas szeru lesz vegul? Persze az utobbi, ha csak nem ulsz csendben es engeded el, mert tudod, hogy nem er annyi energiat a dolog...
-
biker
nagyúr
válasz
wolfman #35037 üzenetére
de, van baj a hibakereséssel.
alapvetően ennek az ügyfélnek olcsón dolgozom, 3.000Ft/óra
mire végigtesztelem, és még semmit nem csináltam, elmegy 3 óra, esetleg új windows, driverek, netről keresés, és máris elköltött egy 20-ast.
ez a gép a benne lévő anyagokkal ér kb 8.000-et
ilyen gépre nem költünk! -
válasz
wolfman #34990 üzenetére
Mellettem volt akkor is a gephaz az asztalon es itt cigiztem, biztos nem eleget, mert szep tiszta minden, a gephazban is csak sima porcicak voltak, akkor ezt megusztam.
Azota mar raveszem magam, hogy vagy ra se gyujtok, vagy kimegyek az erkelyre vagy a lepcsohazba egy nyitott ablak melle -
azbest
félisten
válasz
wolfman #34925 üzenetére
7 dolcsi körül kapni kínából ezeket a ddr2 4GB-osakat, persze noname modulok, a chip rajtuk hynix vagy samsung. A modulon lévő matrica persze hamis vagy nem rá való (nekem registered ddr2 modul típusszáma volt rajta, mikor rendeltem), de lehet kapni márkajelzés nélkülit is. Működik egyébként jól, csak az spd infóban úgy láttam a kisebb sebességek nem voltak kitöltve.
Ja high density... 11 bites címzést használ, de az intel desktop meg 10et támogat. Az is lehet, hogy szerver ramok chipjeit pakolták át másik nyákra.
egyébként nekem ment úgy, hogy normál 2x2 mellé tettem a 2x4 high density-t, gondolom párban nem lehet keverni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #34814 üzenetére
Ez itthon is ilyen, h aki már 140-150 k/hó felett kap nettó, az a "sztárgázsis". Volt jelentkező, aki 2 nyelvvel, készülő diplomával havi 100-ért is jött volna dolgozni. Kicsit megcsavartuk, nekünk sem jó, ha szórás van nagyon a bérek között (hasonló pos-ban), az csak bajt okoz. De annyi biztos, h vidéken is a 110-140 k már nem luxus, inkább vegetálás, ha szülőkkel lakik az ember akkor esetleg spórolni lehet belőle, de amúgy horror. Főleg a kaja drágult sztem, mondjuk albik is, mi még jófélét 25/hóért béreltünk, most meg már 35-40k/hó és ezek az olcsók...
Utána meg pislognak a kedves "honatyák", h kimennek a fiatalok. FaCCé maradjon itt? Vegetálni, mint egy petúnia?
-
törölt tag
-
-
Alg
veterán
válasz
wolfman #34673 üzenetére
Nekünk ThinkPad-okat lízingelnek, 2 évente kapunk újakat. Egyik kolléga megemlítette nemrég egy vezetőnek hogy mennyivel gyorsabbak lennének SSD-vel, pár hétre rá kapott egyet
Mondjuk a munkatempón nem változtat mert hálózati meghajtókon dolgozunk.
Ja, nagyon nem állami cég...
-
Gyuri27
félisten
válasz
wolfman #34673 üzenetére
A parasztra vagy arra amivel a paraszt dolgozik sosincs pénz. Van szép irodaház, céges verda, telefon, noti (persze a fejeseknek) stb-stb. Arról nem beszélve, hogy nálunk mindenki 2-3 év alatt marha gazdag lenni, persze munka nélkül. Tőlünk nyugatabbra kicsit máshogy megy.
-
cbmfan
senior tag
válasz
wolfman #34607 üzenetére
ha jól látom akkor az földelés lesz. utoljára CuMi Cerkánál próbáltam lábhiányos procit, az hibátlanul működött.
-
azbest
félisten
válasz
wolfman #34470 üzenetére
350-es fsp-m kb 2-3 évet ment folyamatosan, utána kellett egy újrakondizás és újabb néhány évig elvan. Igaz azon épp egy silányabb kondi fajta volt. Melóban a chiftek 750-esek is 2-3 évet mennek folyamatosan, aztán elszáll a kondi. Van pár amit felújítottak, de általában inkább újat vettek
Mondjuk azóta kiszervezték a javítást közbeszerzéssel és biztos mindig újat vetetnek, nem szabad elvileg hozzányúlni és megjavítani.
-
válasz
wolfman #34468 üzenetére
En par eve 3k-ert vettem egy hasznalt fsp-t, ami az adatlapomon is van, mai napig azzal megy az otthoni gep, 24/7, habar annak is neha zorog a ventije, lassan egy eve ki akarom cserelni, csak vagy mindig elfelejte., vagy eppen nincs idom ra, pedig nem lenne nagy munka, de ezert lusta vagyok leallitani a gepet..
-
válasz
wolfman #34464 üzenetére
Igy jartam mar en is, amikor jo ismeros mondta h a gepet meg kene neznem, hivjam mar majd fel, ha raerek, de ott is mondtam h elhozod, ideadod, majd valamikor hivlak belathato idon belul h gyere erte. Miert ugraljak en, ha nem fizetnek erte?
Egyike a regi esezeknek, amikor meg foglalkoztam masok romjainak takaritgatasaval, de nem latom semmi ertelmet.. -
-
Pötyi
őstag
válasz
wolfman #34423 üzenetére
Azért akkora mekkeleknek nem kell lenni, hogy szünetmentest, vagy inverterre kötött pécét vigyél magaddal a kocsidban, elég egy laptop, meg egy USB-re köthető külső vinyó-bölcső.
Mondjuk el tudom képzelni az eladó képét, amikor meglátta @atom kocsijában a berendezett bűnügyi labort... Megnyúlhatott az orra a csodálkozástól.
-
_Karesz_
tag
válasz
wolfman #34400 üzenetére
Tévedsz. Mikor lenne egy pici pénz rendbe hozni valamit az épületen és jönnek a munkások dolgozni, a közvetlen főnök nem engedi, mert minek, jó az úgy, ahogy van... Egy évvel ezelőttig ezeréves 60 hertzes crt monitorokon kellett dolgozniuk, mert lehetett volna már rég cserélni, de a drága vezető nem tartotta szükségesnek. Aztán mikor eljutottak oda, hogy ráparancsoltak, hogy most már tényleg tessék cserélni, akkor pedig hozzá kellett menni megköszönni, hogy na milyen nagylelkű volt. A felette lévő nagyvezér sem érti, hogy miért csinálja ezt, de kirakni nem lehet, mert valószínűleg megvan a hátszele.
-
_Karesz_
tag
válasz
wolfman #34398 üzenetére
Asszony köztisztviselő. Neki a közvetlen nagyfőnöke a barominagy sóher. Úgy kell kikönyörögni a munkához szükséges irodaszereket, akkor is darabra adja, de úgy, mintha a fogát húznák. Tonerért külön szentmisét kell hallgatni, pedig ha nincs mivel nyomtatni, nem tud ügyfeleket fogadni, de azért is ő a hibás, hogy miért kell nyomtatnia. Télen majd meg fagy, annyira szar a fűtés. Tavasszal meg majdnem agyoncsapta egy ablak, mert csak úgy kidőlt tokostól a falból és nem csináltatták meg, hanem csak visszaszögelte a főnök. Az épületben csótányok szaladgálnak minden nap, mi meg attól rettegünk, hogy nehogy hazahozza a táskában, vagy a cipője talpán a petéket. És ez még csak a jéghegy csúcsa...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34386 üzenetére
"Családi vállalkozás". Addig volt családias, míg élt az öreg főnök. Mióta átvette a valakije a céget, azóta szarrágás van... Régi melósok mesélik, hogy az öreg főnök volt, hogy egy hajtósabb hét végén rögtönzött egy 20L-es bográcsban gulyást ebédre és telente a fűtésen se spórolt...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34384 üzenetére
Ja, igen... Onnan lehet tudni, hogy dél van, hogy a targonca telef*ssa kipufogógázzal az egész műhelyt. Semmi levegőelszívás, ez mindennapos buli, persze por is van. Ősszel a behúzott függönyök közt átvillanó fénypászmák olyanok voltak, mint az ilyen jellegzetes, régi templomokban/romokban készült felvételek.
Szóval ez van. Az egyetlen pozitívum, hogy az első 2 hónap alatt eldobtam majd 20 kilót... Itt vége is a bulinak... Mindegy, ezt a hónapot még kihúzom, de ha januárban is szívóznak a fűtéssel én keresek valami más helyet...
-
_Karesz_
tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
wolfman #34358 üzenetére
Mint kiderült, aki árverést szervezett, az külföldről hoz be lapokat és a másik két lap is megfordult már nála. Szóltam neki, hogy hátha megint lesz, rakjon már félre...
Az egészben az a legfájóbb pont, hogy tényleg jó lett volna a héten kézhez venni a lapot és az isten nem gondolta, hogy ez lesz belőle...
-
totron
addikt
válasz
wolfman #34235 üzenetére
Apám okostévét akart venni, mert hogy megy azon a facebook is, mondom yáyy! Asztali gépre rábeszéltem, épphogy sikerült. Jó, akkor ahhoz meg olyan monitor kell, ami monitor és tévé egyben, yáyy2! Végül ez is sikerrel zárult, lett egy normális monitor abból is. De ha nem vagyok..
-
ViZion
félisten
válasz
wolfman #34304 üzenetére
hehe... olyan nekem is volt, h telefonáltam a titkárnőnek, h a főnök van-e még. Van. Akkor jó, megyek le, mondjad neki, h várjon meg. Kb. 2 perc és ott voltam. Mondom mizu? Hááát a főnök elment.
Bakker... elfelejtette, mert közben a gyümölcsleves lelki világát gondozták a másik titkárnővel és ezen jót mosolyogtak is. OK, ez rendben, de tudod vannak, amit csak a főnök hagyhat jóvá, és ezt ki kellett volna küldenem, de így csak holnap lehet és egy nappal később fognak utalni. Neked sem lesz gond, ha egy nappal később lesz fizetésed, ugye?
Nah, itt lehervadt a mosoly, meg hát azé' ez nem a világ vége, meg nem ettől függ a fizu...
De, abból lesz fizetésünk, amit kiszámlázok. Nekem probléma, hogy ma elvetél 10 percet az életemből, holnap megint ezzel kell szaladgálnom...Egyszer megmondta, h kötsög vagyok, mindig piszkálom... mondom úgy kell dolgozni, h ne lehessen belekötni. Kérdezősködj, h kik utálnak... és gondolkodj el rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest