- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
localhost #19500 üzenetére
Sajat maga talalta ki azt a jelszot - ezt se tudta megjegyezni?
Szerintetek mennyire lenne nevelo celzatu az a modszer, hogy adok a usernek valami total random betu-szam jelszot (mondjuk ZdhGm943&), aztan megmutatom neki, hol tud jelszot valtoztatni, a tobbit meg rabizom? -
Pötyi
őstag
válasz
localhost #18830 üzenetére
Egyszer régen, egy kocsmai értekezés során, miután kibeszéltük a hazai, majd a világpolitikát is, a focit, az olasz konyhát és a teljes OpenGL szabványt, egy lány ismerősöm azt találta mondani, hogy természetes, heteroszexuális kapcsolatban, tudod, amikor fiú lánnyal csinálja - igen, az öregek mesélik, hogy régen ilyen is volt - szóval amikor fiú lánnyal csinálja, akkor egyszerűen nem lehet a fasz rossz oldalán lenni!
Ez kb. hajnali fél kettő felé lehetett. A jelenlévők az addigra elfogyasztott jelentős alkoholmennyiség dacára valamennyien helyeslően bólogattak.
-
Ironsides
tag
válasz
localhost #18513 üzenetére
Azzal nincs gond, mert megosztod és a megosztottat használod, de igen, sajnos nagyon vicces, hogy sok helyen a dos-os szarok futnak.
Amikor javaslod, hogy a cégünknek van jobb programja követéssel, akkor fel vannak háborodva, hogy örülnek, hogy ezt tudják használni, nem hajlandóak mást megtanulni.
A főnökség meg nem mer kényszeríteni, mert folyamatos a munka, nincs pénz/idő tanításra.
Két könyvelő irodában vagyok gazdi. Mindkét helyen 50-55 év az átlag életkor. A könyvelők nagyon profik, de az Istennek sem váltanának.
Ez van...
-
Ironsides
tag
válasz
localhost #18338 üzenetére
Sajnos az az igazság, hogy én sem küldeném el.
Most csak a szám jár. A szituban, meg leszo..nám, mert ebből a k..va piacból élek és nem szeretném ha bárki is rosszat mondana rólam.
De az biztos, hogy sokáig csuklana valakije.És ezért jár be hozzám a sok retardált és kinyírnak a baromságaikkal.
Ma pl.: a totálkommanderből mentsem már ki a képeket. De ez fizetős vendég és ha ő azt akarja, akkor onnan mentem ki!
-
Ironsides
tag
válasz
localhost #18329 üzenetére
Ilyen volt nálam is egy routerrel, de nekem a beszámoló végén mondta, hogy a konkurenciánál 2százzal olcsóbb, és ott veszi meg, de azért nagyon jó gyerek vagyok.
Ja mikor bejött kezet nyújtott bemutatkoztunk egymásnak és onnantól Lajos úrnak szólított!
Kb 1órát feltartott. Végig kellett hallgatnom, hogy milyen tabletet kapott születésnapjára.Másnap visszajött, hogy a tablethez kéne hangszóró, de csak monó és mennyiért tudok szerezni?
Mondom neki, hogy a konkinál mennyiért van?Azóta nem volt...
-
concret_hp
addikt
válasz
localhost #18325 üzenetére
hát én olyan szinten kritikán aluli hozzáállással találkoztam, hogy csak arra tudtam gondolni, hogy több profitot termel, ha a problémás esetekkel csak a minimális szinten foglalkoznak, így az a lehető legminimálisabb pénzbe kerüljön és bp-n úgysem megy híre
és többet nyernek azon, hogy 1%al olcsóbbak, mint amit buknak azon, hogy olyan a szervíz amilyen
mindezt egy kisebb városban nyilván nem lehet megcsinálni
-
mongi
senior tag
válasz
localhost #17936 üzenetére
Én az ilyet alapból elhajtom, mert az ilyenekkel van utána a legtöbb baj, mert mindent ingyen akar, és persze garaciálisan...még azt is amit a kicsi fia b@szott el.
Ja és a nyert hasznot 3x-an fizeted egy ilyen f@szjankóra vissza, szóval ennyit elbír a bőr a képemen, de ahogy elkezdené a módosítgatás módosítgatását, közlöm hogy nem lesz bolt, sajnos nem segíthetek...
Eddig elég jól működik ez, azóta kevesebb a stressz és csak "jó vevőink" vannak -
-
-
MR_Joe
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
-
-
DarkFater
tag
válasz
localhost #17581 üzenetére
Nekem van.
20-40-80 vegyesen... valahol... doboz mélyén
Mi garis mobilrack-ek tesztelésére használjuk őket
Amit konkrétan látok:
- Maxtor Fireball 3 - 20GB
- Maxtor Diamondmax plus8 - 40GB
- Maxtor Diamondmax plus9 - 80GBBármelyiket viheted.
Privizz.Viszont.
Nekem meg tápteszteléshez kellene olyan PCI express és/vagy AGP VGA kártya ami többet fogyaszt és van 6pines csatlakozója.
Nem baj ha nem működik jól, hibázik, stb.Táptesztelésre kell.
Van egy tápsorozatunk amiből most több visszajött azzal, hogy ha rádugnak egy ilyen kártyát, akkor meg se nyikkan.Viszont nem tudjuk tesztelni, mert ilyen kártya nálunk most nem hányódik,
újat meg elhasználni táptesztelésre rizikós és nem engedem s srácoknak. -
biker
nagyúr
válasz
localhost #17525 üzenetére
úgy látszik ez a menő
itt van a cimborám gépe, nem indul, ntldr not foundok, telepítő be, J avítás, chkdsk, lemez rendben
fixboot, fixmbr, restart, nincs ntldr
hmm, wtf, nézem ubuntu alól, nincs ntldr
hmm, megint, semmi
akkor mondom bootcnfg /rebuild: nincs található windows telepítve
windows mappa ott van, csak szinte semmi nem érhető el, de érdekes, a D-n is ott a windows mappa, amit nem értek, mit keres ottSzerintem át akarták másolni, vagy nem tudom, de nyertek egy reinstallt
2 hónapig élt az xp-je -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #17524 üzenetére
Tegnapi eset:
Jaj, gyere nézd meg a gépet, mert beraktam egy új winchestert, az lett a F: aztán azzal a partíciós mágussal rövidebbre vettel a D:-t meg nagyobbra vettem a C:-t, de aztán láttam, hogy a gép szerint három dvd meghajtó van, holott csak egy van, ezért aztán letiltottam a másik kettőt és akkor a F:-ből egyszercsak H: lett, de arra átmásoltam a C:-ről meg a D:-ről mindent és utána már újraindítás után nem indult el. (HAL.DLL ERROR)... jajjajjj gyere segíts
Megnézve a gépet: láttam egy partíciót: statusa ismeretlen: meg két partíciót amin ugyanaz van, mindkettő NTFS, de ezekről nem lehetett bootolni..
Mondtam, hogy itt és most nem tudok többet tenni, talán kedden lesz időm ránézni.
Most ,ár tudom, hogy illető bevitte a gépet, a munkahelyére, hogy hátha ott meg tudják csinálni, és ha nem, akkor jöhetek kedden én.
Csoda, hogy nem akarok ?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
localhost #17296 üzenetére
Általában a tevékenységlistába a cégek fel szokták venni az informatikai szakértést is, (meg úgy általában mindent, ami nem külön engedélyköteles, mert így egyszerűbb) így ha nincs jó számtechboltos ismerősöd nincs, akkor jó lesz akár a sarki rövidárubolt is, ha a tevékenységei között szerepel. Írjon pár sort, a pecsét nyomja rá, és már lobogtathatod is.
-
Hequila
őstag
válasz
localhost #17293 üzenetére
És írsz magadnak szakvéleményt, vagy másra bízod?
Mod: most jut eszembe: a biztosítás anyám nevén van. Tehát abba vajon mennyire kötnek bele, ha Kiss Pista ír Kiss Pistáné névre szakvéleményt, ráadásul a lakcím megegyezik? Szerintem elvileg működnie kellene a dolognak (az orvost is érheti baleset). -
Hequila
őstag
válasz
localhost #17269 üzenetére
Jó tudni. Akkor ha legközelebb beesik egy látens brazil az egér által összeszart-hugyozott 10 éves gépével, hogy minden második teliholdkor megszakad a pendrájvos internetje, és a főellenségnél a kelofdáti is beszaggat, akkor nem a helyi konkurenciához, hanem hozzád irányítom a probléma gyors megoldása érdekében.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #17155 üzenetére
Tényközlés.
Mától FŐÁLLÁSÚ egyéni vállalkozó vagyok - egyrészről én takarítom a nyolc lépcsőházas panelházunkat, de ha már kiváltottam az ipart - hát felvettem egy rakat IT-tevékenységet is...Budapesti iparosoktól asztal széléről leesett koncot ( azaz melót, amihez nem fűlik a fogad!) elfogadok az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged