- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
PCI-os SATA bővítőkártyát a szembeszomszéd fiának, sok éve
Hogy kitől, azt passzolom...magamnak szinte csak a jelenlegi VGA-mat pár hónapja, eladóként a 3-4 termékemmel már aktívabb voltam
Ha konkrét kérdés akart lenni, a rohanó évek kapcsán
És most nézem, ma vagyok 3000 napos
-
-
wolfman
veterán
-
kmisi99
addikt
Ha nagyon úgy van lehet külön külön is. Lista lesz néhány nap múlva, csak kb ~50-100 tételről van szó amiket nekem mind külön kell válogatnom és felvinni a gépre, hogy mi mennyit ér stb. Most csak ízelítőnek tudok adni néhány képet hogy mekkora mennyiségről van szó. Nagy többségében csak apróbb dolgok pl kábelek, elosztók memkártya olvasok, tintapatronok, tonerek egerek routerek ilyesmik, kifejezetten PC összetevők csak elenyészve vannak, csak 2db 3 éves pc és 2db monitor de ezek használtak. A többi cucc persze új képek
-
macilaci78
nagyúr
-
ViZion
félisten
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lenovo B590
HP 250
Dell Inspiron 15 3521
Lenovo Ideapad B50-70Kb az összeset előbb megveszem mint Asus-t.
-
cbmfan
senior tag
ez a hirdetésem. frissreges, átlag 12 éves...
-
Cucuska2
addikt
http://windowsforum.com/threads/how-to-change-fake-windows-experience-index-on-windows-7.9289/
Elraksz egy módosított fájlt valahova, aztán indítópultba beraksz egy kötegfájlt, ami minden indításkor átmásolja. Így jó lesz az élményindexe. (Vagy átmásolod, és a fájlt read-onlyra állítod.)
Majd közlöd, hogy 15k a munkadíj, mert a BIOSban turkáltál.
Szerk.: igazi köcsög voltam egyszer, mert fogadtam, hogy a 'zén élményindexem jobb', majd nem lett az, de mégis.
-
macilaci78
nagyúr
-
wolfman
veterán
-
Josi
aktív tag
UTP kábel 80-90m max 100 m. ha normális kábel van, nem occo kinai aluvezeték rézzel bevonva.
De mivel 2 épület között kell, így illik kültéri légkábelt is használni, vagy leásni a földbe.
Ha erre 20K lenne a díj, én neki sem állnék.
Annyiból nem lehet tisztességesen megcsinálni. -
azbest
félisten
mondjuk, ha minden normálisan működne, akkor korrupció nélkül is lehetne normális ellátás. Nem a konkrét eset kapcsán, csak úgy kikívánkozott.
Munkahelyi üzemorvos a szokásos éves vizsgálatkor mindenkit elküld mostanában szemészetre is. Meg van adva, hogy csak telefonon és meghatározott időszakban lehet időpontot foglaltatni. Az első három héten nem vették fel vagy kinyomták a telefont. Persze hallottam praktikákat, hogy automatikus tárcsázó appal előbb utóbb megunják és felveszik. Meg tán ha a portát hívom, akkor onnan felkapcsoltatva is sikerülhet... de ez az egész szánalmas. Igaz, múlt héten amikor próbálkoztam, meg is lepődtem, hogy azonnal felvették a telefont és kedvesen, kulturáltan kérték be az adataimat a három hét múlvára kapott időponthoz. Szóval végül is sikerülni fog, már csak félnap várakozás kell az időpont napján.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest