- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
válasz
adax01 #19779 üzenetére
Veszek mindegyikből, aztán meglátjuk a lányka fekvését, hogy mennyire szűk.
Egy táp csere 20-30e lenne, egy új vásárlása pedig 90e, amihez most nem sok "kedvem" van.
Úgyis egy nagy marékkal akarok venni, mert van egy döglött DVI-os ViewSonic is a háznál, amiben szintén megpróbálok egy elko cserét (bár itt az inverteren kívül nem sok semmi púpos kondit láttam, annak meg vajmi kevés köze van hozzá).
-
Xero
nagyúr
válasz
adax01 #19775 üzenetére
Lehet az lenne a jó megoldás csak kérdéses mennyire férne el: [link]
Egyébként a teljes lista így néz ki a pusztulatok közül:
2x 1500µF 6,3V (8x20)
1x 1000µF 6,3V (8x12)
1x 470µF 16V (8x12)Elég kevés hely van nekik (egyedül az 1000-es áll relatív szabadon), szóval nem nagyon tudok játaszni a mérettel.
A válaszokat pedig köszi szépen! Pénteken járok arra és bevásárolok.
-
-
törölt tag
válasz
adax01 #19052 üzenetére
Enterprise-hoz lehetett kapni Spectrum emulátor interface-t is, hardvereszközként. Azon lehetett futtatni a ZX programjait, mivel a gépek procija azonos volt (ZILOG Z80A). De a beépített joystick állítólag hamar tönkrement.
Spectrumon volt a Gunfright nevű western játék, ahol fejvadászként egy körözött bűnözőt kellett elkapni. Annak a programnak a kódjába olyan szinten beleástam magam, hogy nyolc POKE-ot is találtam. A kedvencem az volt, amikor a körözött bűnöző nem lőtt vissza. De volt olyan is, hogy a városban sétálgató emberek egy helyben álltak, könnyen ki lehetett őket kerülni. És még jó pár ilyen dolog. -
Dorien
veterán
válasz
adax01 #17610 üzenetére
Emlékeim szerint az a rózsaszín ragacs leginkább a lesarkazást elkerülendő volt rárakva a Socket A hűtőkre. Azért minden jóérzésű szervizes inkább lepucolta és normális szilikonpasztát rakott a helyére. A Globalwin FOP-38 hűtő volt a best a 7000 rpm-es ventijével. Úgy szólt, mint valami hajszárító...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
adax01 #17179 üzenetére
Ne mérgelődj. Vagyis de, mérgelődj! Ez pont az a fórum!
Én ilyen mondat elhangzása esetén rezzenéstelen arccal, még a cucc megérintése előtt szoktam közölni, hogy akkor 2x szorzó lép életbe a végösszegnél, és fényképekkel dokumentálom a javítást. A következő alkalommal érdekes módon mindig nálam kopogtatnak először... -
GrandeP
addikt
válasz
adax01 #17179 üzenetére
Mindennapos...
A szomszéd/haver/ismerős rendszergazda Veer Steven megnézte, de nem lett jobb....
Szoktunk volt bevenni hasznát motyót is... volt olyan noti ami "csak lemerült" egy hónapon belül 3szor vizsgáltuk be, ugyanazt, de már a második után be is jelöltük...
Mindig másik ember hozta be, és mindgi az volt h "csak lemerült", de nézd már meg van -e más baja is?!Amúgy ez ilyen tipikus Magyar szokás, ha valamit meglehet oldani olcsóbban, még ha szar is és utána 4szer annyit kell rákölteni h jó legyen, akkor is elsőnek az olcsóbbat...
-
cbmfan
senior tag
válasz
adax01 #17000 üzenetére
van egy fölös helyesírás kisszótár, nem érdekel esetleg?
korábban említett nyomtatóba belenéztem... bár ne tettem volna. nagy valószínűséggel házilag töltötte patronokat, mert szó szerint úszik belül a festékben, bár az is gyanús, hogy négy új patron van benne. tulajt hívom, hogy ez kimeríti nem rendeltetésszerű használat fogalmát, de ha kéri, négy óra munkadíj ellenében kitakarítom...
-
szumo
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
adax01 #16917 üzenetére
Ő egy felhasználó, használta, amíg ment. Mikor megállt, szakszervizbe vitte. Neki ennyi volt a feladata, ezt maximálisan ellátta, nem teljesítette túl, nem kezdett magánszámba, sógort, komát, jóbarátot nem keresett meg szakmai tanácsért és betartotta a Hippokrates-i eskü első pontját, mi szerint nem ártott a kialakult helyzetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged