- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRO21
senior tag
válasz
valaki7697 #98197 üzenetére
Tapasztalat sajnos nincs, mert már régóta nem használom a DLNA-t, de parancsorból is el tudod indítani az indexelést.
Kb. így:synoindex -R /volume1/video
Nézd meg, hogy a qBittorrent megfelelő jogosultsággal tudja-e így futtatni. A beállításokban meg lehet adni letöltés végén futtatandó külső parancsot.
Ha másképp nem megy, akkor felvehetsz egy időzített feladatot rá! -
Chrys_
addikt
válasz
A 2. ponthoz annyit, hogy Transmission esetén is lehet módosítani az útvonalat. Áttehető másik kötetre is a letöltött anyag, ha az "sc-transmisson" user be van állítva a másik kötet megosztott mappájánek elérésére is.
Én így töltök az első kötet Download megosztott mappájába, utána a Transmission kliensben megadom az új helyet, ha meg akarom tartani a tartalmat, de áthelyezve akár másik kötet egy megosztott mappájába, miközben seed-ben is marad.Van a Download Station-nek hasonló kliens programja PC-re, mint a Transmission-nek? Vagy csak a webszerver használható?
-
Tamarel
senior tag
válasz
A 2-hez annyit tennék még hozzá, hogy titkosított megosztott mappánál dupla helyet foglal, titkosított lemeznél csak egyszer.
-
Patice
Topikgazda
válasz
A problémádra ugyan nem tudok megoldást írni, de megosztom, hogy én hogyan oldaottam meg az évek során a torrent + médiafogyasztást.
Én is Dockerben használok qbittorrentet a letöltésekhez, ezek mind egy mappába mennek, és ott maradnak, amíg seedben tartom.
Médiaszervernek Plexet használok, mert az tudja figyelni bármelyik mappát, amit megadok neki, mint média mappa.
Így a letöltés után automatikusan frissíti a Plex a tartalmat, nem kell áthelyeznem, mert ott marad, csak jól kell összehangolni ezeket.A DLNA jónak tűnhet a médiatartalmak elérésére, de nem mindegyik TV tudja, vagy ha tudja is már nagyon gyérek a mai kodekekhez a képességei.
Viszont megjelenítőnek még teljesen jók, így kaptak külső lejátszót, aminél nekem az volt a lényeg, hogy jó legyen Plex kliensnek is.Így mindenhol egységes felületet lát mindenki, nálunk többen használják, több profilt is létre lehet hozni a Plexben, hogy mindenkinek külön legyenek az előzményei.
+ Távolról is használják akár a nagyszülők, akár az ott nyaraló unokák, vagy a tesóim is.Újabb TV-ken elég jó a Plex kliens is (újabb LG TV-k), oda nem kellett külön lejátszó.
A letöltéseknél egy dolog van még amit nem tudtam automatizálni: amikor hozzáadom a torrentet, akkor még manuálisan adom meg a tartalmak kategóriáit, így a közös letöltési mappában vannak almappák, amit így a Plexben is el tudtam különíteni, pl. filmek, sorozatok, természetfilmek, rajzfilmek.
-
zsamiatt
őstag
válasz
valaki7697 #98186 üzenetére
Ugyan nem tudom mi ertelme ennek a hatalmas gyorsasagnak (nem mindegy hogy nehany perccel/oraval tobb?) a DS letoltojenek legnagyobb elonye hogy file szinten rendezheted barhova a cuccot akor is menni fog tovabb a seed.
-
boborján2
senior tag
válasz
valaki7697 #98186 üzenetére
A ds mellett szól viszont ,hogy a letöltött mappa/fájl szabadon átnevezhető/átmzgatható és a seed ugyanúgy megy tovább. Leköveti hol van a fájl és a mi az aktuális neve,mindezt teljesen automatikusan.
-
Sanya
nagyúr
válasz
valaki7697 #98180 üzenetére
Használod a beépített download stationt és kész. A qbittorrent semmivel sem tud többet.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
valaki7697 #98180 üzenetére
Szia !
Minden egyes letöltés után indexeltetni kellene a mappát....
A TV DLNA segítségével kapcsolódik.
A tartalom , akkor jelenik meg ha a NAS indexelte az anyagokat.
A gyári Download Station használatakor nincs ilyen gond.
De bármi 3. féltől származó , külső program már ezt az indexelést nem végzi el automatikusan.
Mivel én DS-t használok így nem tudom a pontos hogyanját csak azt tudom, hogy írni kellene egy script-et ami időnként lefut és indexelésre buzdítja a rendszert.
Ha jól gondolom....Sőt DLNA-t sem használok mert nálam a PC a lejátszó.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
valaki7697 #97897 üzenetére
Ok, köszönöm az infót.
Ismét tanultam valami újat -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
valaki7697 #97761 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most reagálok, de kicsit el vagyok havazva mostanság.Szóval köszi, jól esett, nagyon szívesen... de fordított esetben te is simán segítenél
Mikor időm engedi, mindent elolvasok, hogy tanuljak. Most 270 hozzászólás fogadott, olyan régen jártam itt.
De a lényegre térve:
A DSM 7.2.2-ben sajnos nincs natív lehetőség arra, hogy az asztalra sima URL-re mutató parancsikont hozz létre – csak DSM-alkalmazások ikonjait tudod kirakni.
Van trükkös megoldás állítólag, ennek utánanézek, és ha tényleg működik, akkor leírom itt is. -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
valaki7697 #97506 üzenetére
Nekem most elfogyott a munícióm ebben a témában.
Szerintem amit lehetett, azt többen is leírtuk.
Ha mégsem sikerült működésre bírni, lehet, hogy a megoldás valami rejtett apróságon múlik, amit nehéz így fórumos formában kibogozni. -
ekkold
őstag
válasz
-
Multibit
nagyúr
válasz
Te write only módban vagy?
-
burgatshow
veterán
válasz
valaki7697 #97505 üzenetére
Többen is válaszoltak neked.
-
valaki7697
csendes újonc
válasz
valaki7697 #97396 üzenetére
Sziasztok!
Ezek szerint akik az elmúlt 4 napban olvasták a hozzászólásokat, közülük senki nem használ NAS-on qBittorrent szoftvert?Illetve a "Synology DSM Fordított proxy (Reverse Proxy) beállítást sem próbálta senki?
Vagy valaki esetleg tudna közülletek érdemben segítséget nyújtani a kérdésemmel kapcsolatban?
Ha igen, kérem, ne fogja vissza magát!
Előre is köszönöm szépen! -
ekkold
őstag
válasz
Használok qbittorrentet, de nem dockerben, hanem simán feltelepítve a NAS-ra. Rak ki parancsikont is a DSM-en, amikor feltelepül.
Távolról pedig VPN-en keresztül érem el ha netán kell. A torrenteket meg RSS-el adom hozzá, az a legegyszerűbb és legkényelmesebb. -
IRO21
senior tag
válasz
valaki7697 #97456 üzenetére
"Ezek szerint senkinek sincsen tippje ezen kérdésemre?
"
Nekem volt, de ezek szerint nem láttad -
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Szia!
Nálam 2024.12.05 óta hibátlanul fut Container Managerben a qBittorrent docker.
Így érem el kívülről: https://qbit.valami.dsmynas.com
Nincs nyitott port a routerben, csak a kötelező 80-as és 443-as.
Fordítottproxyt használok (a tiédet a te adataiddal kell létrehozni):
A DDNS regisztrációt ne felejtsd el, és kérj hozzá Lets'Encrypt tanúsítványt is, melyet a DDNS domainhoz rendelsz hozzá.
Ez itt a tanúsítvány része a DDNS-nek (a synology.me elég elcsépelt, ezért választottam mást): -
csomi1977
aktív tag
válasz
https://mariushosting.com/synology-how-to-use-reverse-proxy-on-dsm-7/
Itt megtalálsz mindent
-
fatal`
titán
válasz
A kérdésednek semmi köze a qbittorrenthez, inkább hálózati téma.
Ha csak egy gépről szeretnéd elérni akkor a hosts fájl sokkal egyszerűbb, de attól méga port kelleni fog.
Ha a hálózaton mindenhonnan szeretnéd elérni hosts fájl szerkesztgetés nélkül, akkor szükséged lesz egy DNS szerverre, meg egy reverse proxyra. DNS-t általában otthoni környezetben a soho router adja, aminek nem férsz hozzá a szerveréhez, de fel lehet lőni egyet a nason is.
Én viszont deluget használok a kliensének a remote módja miatt, így nem kell webes felülettel szarakodni a PC-n.
-
Gombinyó
őstag
válasz
De használunk sztem sokan csak a legegyszerűbb módon... böngészőbe nas ip és qbittorent management port vagy RSS feed-el.
Miért kellene a dsm felületén látni? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Olvastam már eleget , arról , hogy milyen körülményes a telepítése, beállítása , jogosultságok stb....
Évek óta a "gyári" Download Station használom.
Ez sem tökéletes ....néha beakad neki valami.....de alapvetően megfelel a célra.
Szóval próbáld ki ....aztán majd megszokod....
Ha mégsem, akkor pedig pihent , nyugodt elmével nekiugrasz megint.....hátha most menni fog alapon. -
valaki7697
csendes újonc
válasz
Sziasztok!
Ezek szerint senkinek sincsen tippje ezen kérdésemre?
Senki nem használ NAS-on qBittorrent szoftvert? -
IRO21
senior tag
válasz
"Illetve a DSM asztalára parancsikont kitenni?"
A régebbi, még Dockernek hívott verzióban volt egyszerű lehetőség parancsikont létrehozni az egyes konténerekhez a DSM asztalon, a Container Manager ezt alapból már nem tudja.
Web Station segítségével némi trükközéssel megoldható.
Kb. ezek a lépések kellenek hozzá:
- létrehozol egy tetszőleges mappát, mondjuk a web-en belül
- létrehozol benne egy index fájlt, ami átirányít a megfelelő URL-re (lehet sima html vagy php)
- a Web Station-ben létrehozol egy webszolgáltatást, aminek a gyökérkönyvtára az adott mappa
- szintén a Web Station-ben létrehozol egy webes portált, ami az előző pontban létrehozott webszolgáltatásra mutat. Ha a típusa Aliasportál, akkor van lehetőség parancsikont elhelyezni hozzá a főmenüben.
- A főmenűben jobbegérrel kattintva az új parancsikonra lesz olyan lehetőség, hogy elhelyezés az asztalon.
Kicsit lehet rajta gyorsítani, ha a Container Managerrel hozatod létre a Web Stationben a portált, sőt lehet is olyan konténer amivel így automatikusan is működne. Én egynél próbáltam (jackett), ott az automatikusan létrehozott parancsikon nem működött."Olvastam, hogy "Synology DSM Fordított proxy (Reverse Proxy) beállítása" esetén a böngésző címsorába pl. "synology/qbittorrent" elérési útra is be lehet állítani."
Szerintem csak hoszt/domainnév lehetőség van a reverse proxy-nál, de javítson ki valaki, ha tévedek!
Szóval mondjuk csak qbittorrent-et írj az állomásnév mezőbe és ezt írd a hosts fájlodba is a NAS címével.Ha inkább ragaszkodsz a synology/qbittorrent-hez, akkor az előző átirányításos módszerrel tudod megoldani.
Esetleg megpróbálhatsz valami alternatív qbittorent GUI-t telepíteni a web/qbittorrent mappába, ha az képes csatlakozni a dockerben futó qbittorrenthez. Ennek nem néztem utána.
Én amúgy inkább a reverse proxy megoldást javasolnám. Néhány kattintás beállítani!
-
ekkold
őstag
válasz
valaki7697 #96855 üzenetére
A lassulás ill. akadozás nem csak töredezettség miatt lehet. Linuxra ingyenes a HDSentinel, érdemes feltenni a NAS-ra, és néha ránézni, a háttértár(ak) állapotára.
A töredezettség hatása fájlrendszertől is függ, ha jól tudom a btrfs ügyesebb ebből a szempontból mint az ext4.
A RAID0-t sokan nem tartják túl szerencsés dolognak, akkor már lehetne 2 külön kötet. Meghajtó hiba esetén csak az egyikről vesznek el az adatok, viszont raid0 esetén esélyes, hogy ilyenkor mindennek
annyi ami rajta volt... de nyilván okkal csináltad így.Amit nem gondoltam volna, hogy amikor SSD-re cseréltem a HDD-t a NAS-ban attól is érezhetően gyorsult, pedig elvileg inkább a gigabites LAN a korlátozó tényező. Ugyanakkor HDD-vel sem tapasztaltam sosem akadozást egy sima filmlejátszáskor (DLNA vagy SMB-n). Persze ha mondjuk valamilyen erőforrás-zabáló programot használsz ami pl. átkódol lejátszás közben attól is előfordulhat akadozás.
-
ekkold
őstag
válasz
valaki7697 #96855 üzenetére
2023-ban telepítettem fel a Qbittorrentet a NAS-ra, a kínai csomagforrásból. Ez még egy régebbi verzió, amúgy teszi a dolgát ahogy kell. A nyelvet át kellett állítani, mert alapból kínai
, de tud magyarul is. A letöltéshez használt mappához be kell állítani az írási jogosultságot (sc-qbittorrent felh.) különben nem tud letölteni az adott mappába... Érdemes kategóriákat létrehozni benne, mert akkor akár menet közben (letöltés közben) is át tud helyezni letöltéseket másik mappába, és onnan folytatja a seed-et, ha átváltjuk egy letöltés kategóriáját. Az RSS-t is célszerű beállítani.
-
csomi1977
aktív tag
válasz
valaki7697 #96856 üzenetére
én is ezzel raktam fel két éve semmi gond vele. Max ha plussz könyvtárt akarsz elérni akkor kell kicsit dolgozni vele de semi komoly
-
Tuto
aktív tag
válasz
valaki7697 #96856 üzenetére
Ez a defrag működik Synologynál?
-
ekkold
őstag
válasz
valaki7697 #96850 üzenetére
Nem kell lecserélni a Download Station-t, csak tedd fel a Qbittorrentet is, megfér egyszerre mindkét letöltő program egymás mellett.
Telepíteni a csomagkezelőből a legegyszerűbb. Ha még nincs felvéve, akkor fel kell venni csomagforrásként a https://spk7.imnks.com -ot, utána csak pár kattintás a telepítés.
Dockerre emiatt nem igazán van szükség, csak ha kimondottan azzal akarod megoldani.Évek óta elvagyok külön töredezettség mentesítő szoftver nélkül, szerintem csak akkor érdemes ezzel foglalkozni ha a gyakorlatban is okoz észrevehető lassulást. Ha jól működik a rendszer, és gyors, akkor felesleges javítgatni (a végén még rosszabb lesz
) ...
-
burgatshow
veterán
válasz
A defragmentation nem fog segíteni helyet felszabadítani, azon csak a törlés / takarítás segít. A defrag arra való, hogy a lemezen szerte szanaszét írt fájl darabokat "egymás mellé" tedd, így szekvenciális olvasásnál a HDD olvasó fejének nem kell ide-oda ugrálnia. Ezzel nagyobb fájlok esetén olvasási sebességet lehet nyerni (ill. valamennyi írásit is hiszen ha egy összefüggő helyre "befér" a kiírandó fájl, akkor szintén nem kell írás közben ugrálnia a fejnek.
A Syno-nak egyébként van beépített defrag megoldása BTRFS fájlrendszer esetén legalább is biztos.
A linkeket legközelebb linkeld kérlek, kissé olvashatatlan így a post-od.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
ez a defrag amit linkeltél, Windowsra való, nasra biztosan nem fogod felvarázsolni, de nem is nagyon van rá szükség ... nézd meg, melyik mappában mennyi cucc van, valszeg csak törölni kell a fölös fileokat.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
valaki7697 #85657 üzenetére
Hidd el, hogy én is jártam ebben a cipőben, azért írtam. Egy dedikált lejátszó lesz a vége ennek.
Telepítsd fel a Kodi-t ha lehet és nézd meg azzal, hogy lejátsza-e normálisan. Ha azzal sem akkor én nem látok más megoldást.
-
Bence_
tag
válasz
-
IRO21
senior tag
válasz
"Ahogy írták már mások is, esetleg érdemes lenne megpróbálni valami direkt streaming-re optimalizált alkalmazást is, nem csak DLNA-t. --> Ezzel, ha jól vélem az az alapvető problémám, hogy direkt azért a legjobb minőségben szerzem be az anyagot, hogy minél jobb legyen a mozi élmény."
A streaming app használata önmagában nem befolyásolja a minőséget, ugyanúgy az eredeti fájlt kapod mint DLNA-n. Csak akkor transzkódolnak ha a sávszélesség vagy a kliens képességei miatt szükséges, de általában ez is kikapcsolható.
Azért javasoltam, mert ezek az internet feletti használatra lettek kitalálva, ezért elvileg hatékonyabb bennük a bufferelés.
A WiFi kapcsolaton már jó eséllyel nem a sávszélességgel van probléma, viszont előfordulhat csomagvesztés és magasabb jitter (főleg ha osztozol a WiFi csatornán a szomszédokkal), amin a hatékonyabb buffer esetleg segíthet.
Egy próbát talán megér.Egyszerre fent lehet akár az összes média app is, nem befolyásolják egymást.
A többségnek van DLNA szerver funkciója is, az is mehet egyszerre a Media Serverrel, maximum több eszközként fogod látni a NAS-t a TV DLNA lejátszójában
A lényeg, hogy ne DLNA-n próbáld meg lejátszani hanem mindegyiket a saját kliensével! -
PedroPascal
őstag
válasz
Plex miért is konvertálgatná a filmeket? Lehet tud ilyet is de én nem használom. DS923+ ban amúgy sincsen integrált GPU. Nem is volt szempont számomra amikor vettem. Emby, DS Video, Plex ezeket használom és egyikkel sem használok transzkódolást. DLNA TV alap lejátszója kispályás ezekhez képest.
-
Armandus
tag
válasz
Nekem leginkább úgy tűnik hogy a méregdrága TV-re a gyártónak nem sikerült rendes ethernet portot szerelnie és ez a probléma forrása. A Plex nem kovertál, hacsak nem kéred, azt kapod ami a merevlemezen van.
-
Jaded
őstag
válasz
valaki7697 #85633 üzenetére
Látatlanban én pedig azt mondanám, hogy ha tényleg Dolby Vision a film (ahogy jelölve van), akkor azzal a Samsung nem tud mit kezdeni. Tehát lehet 2 ház ára is a tv-nek, ha nem DV kompatibilis.
Persze ettől a release is lehet rossz. -
IRO21
senior tag
válasz
"Vagy USB apa-apa kábellel kellene összekötnöm a NAS-t és a TV One Connect Boxát?"
Mindkettő USB hoszt, ez így nem működne.LG tévéknél láttam olyat, hogy USB LAN adapterrel használják.
Igaz, mivel általában USB2 port van rajtuk (és lehet, hogy a CPU sem elég), így sem lehet elérni a gigabites sebességet, de gyorsabb mint a beépített LAN és stabilabb mint a WiFi.
Esetleg nézz utána, hogy Samsung is tud-e ilyet!Ahogy írták már mások is, esetleg érdemes lenne megpróbálni valami direkt streaming-re optimalizált alkalmazást is, nem csak DLNA-t.
Plex, Emby, Jellyfin vagy akár a Synology saját DS videója. Emby és Jellyfin kliens kicsit macerásabban telepíthető, én Plex-szel kezdenék. -
Bence_
tag
válasz
valaki7697 #85620 üzenetére
Szia!
Tegnap letöltöttem, este telefonon kezdtem nézni, ment. (wifi)
Ma elkezdtem a tv-n, közben a gépen is elindítottam, mind kettőn rendesen futott. Nem vettem észre semmilyen akadást.(kábeles)
A nas egy alap 920+, asus router, linksy hálózati eszközök de minden csak gigabites a tv is egy sima LG 65UM7100PLA. -
PedroPascal
őstag
válasz
A kedvedért letöltöttem és kipróbáltam az említett filmet. Van baj...
77.77 GB de a TV-n DS Video és DLNA-n keresztül is 54.07 GB-nek látja.
Mivel egy noname release, így nem csoda, hogy vannak bajok. Na de ekkora?
Mikro laggok vannak lejátszás közben, de más hasonló méretű filmeknél nem szokott elő fordulni és ilyet még nem láttam, hogy a file méret TV-n nem azonos az eredetivel. -
Armandus
tag
válasz
Plex és minden gondod elszáll.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
Szerintem el kellene engedned, hogy a tv beépített lejátszójával nézd a filmeket. Inkább vegyél egy Dune vagy Zidoo lejátszót, azzal nem lesz baj. Vagy akár egy Amlogic telepített Kodi-val.
Hanyagold a tv beépített lejátszóját, az arra van, hogy a gyerek tudja nézni a Pepa malacot.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
valaki7697 #85626 üzenetére
Ha a TV tudja az 5 GHz-s wifi-t, akkor egy próbát megér....már ha nincs túl messze a wifi router és a tv egymástól.
Az 5 GHz-es sávon több adat át tud menni mint a 2.4 GHz-n....
Viszont a 2.4-s wifi-nek nagyobb a hatótávja az 5 Ghz-nek kissebb a lefedett területe....mert a magasabb frekvenciát jobban megfogják a falak , a födém stb...
Tehát 1 ....max 2 falat még átlő az 5GHz-s wifi...de addigra az átvihető adatmennyiség is lecsökken.
A legjobb ilyen esetben ha a router és a TV egy szobában van.
A WIFI az mindig helyszíni körülmények és csillagok állása alapján dől el, hogy megy vagy sem.... -
Patice
Topikgazda
válasz
Az is érdekes, hogy ilyen az anyag, ritka az olyan 4K film, aminek folyamatosan 100 Mbit felett van a bitrátája.
Mekkora méretű az az állomány? -
PedroPascal
őstag
válasz
100 Mb/s hálókártyának 11 MB/s a vége. Wifi-n meg lesz legalább 500 Mb/s és nem lesz így limited a nagy filmeknél.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
Csinálni kellene speedtest-et kábelen és wifin is. Gyanítom nagyobb sebességet érsz el 5GHz-en.
-
válasz
Nekem is szaggat 50GB felett. Én nem tudom miért,androidos tv próbaltam helyben lejátszani a filmet de külső hdd-re lefagyott a tv. Elmeletileg ilyenkor indexeli a hdd-t várnom kellett volna 10 percet és ha befejezi utána már nem lesz lassú.
Plexet használok és wifin van a Tv,de nem jöttem rá. Több időt nem foglalkoztam vele azóta. -
Patice
Topikgazda
válasz
Tudom nem ajánlott, de próbáld ki úgy, hogy a TV wifin legyen.
Sokszor - ha egy légtérben van a router és a TV - akkor a vezetékes kapcsolat 100 Mbps sebessége helyett 2-3száz Mbitet lehet elérni, ami lehet megoldja a szaggatásos problémát.
Ill. felirattal nézed a filmet, vagy nem? SIma DLNA, vagy valamelyik Médiaszerver program? Netán DS Video? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Milyen megosztással játszod le? DLNA, plex, emby, FTP, stb?
Szaggatáskor mennyire van a CPU megterhelve a nason? -
Borisz76
nagyúr
válasz
A Tv-n csak fast ethetnet ( 10/100 ) csati van.
A nas-ra kell a média szervert is telepíteni a DLNA miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Linux kezdőknek
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest