- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gombinyó #97095 üzenetére
Igazából nekem is nyűgös a plex, csak már nem használom annyit, asszony már inkább streamingel, csak a retro 90-es 2000-as filmeim vannak rajta, meg a gyerekeknek mesék. De lehet, hogy akkor már nem tökölnék vele Synon, hanem kéne valami jó kis homeLab alap, csak a tököm se tudja, hogy mi, a végén mindig overkill cuccokat pakolok össze.
-
IRO21
senior tag
válasz
Gombinyó #96572 üzenetére
"...nem találom hová kellene átmozgatni az új tanúsítvány cer fájlokat..."
Nekem ez a mappa gyanús, itt nézz körül:
/usr/syno/etc/certificate
Egyébként az acme.sh is meg tudja oldani a megfelelő helyre másolást a webapi-n keresztül. Talán egyszerűbb azt használni:
deployhooks · acmesh-official/acme.sh Wiki · GitHub -
válasz
Gombinyó #92820 üzenetére
(még) Egy ok, hogy amit lehet docker-ben kell használni, az én Plexem köszöni jól van.
Amúgy a Videostation kikerült ebből a verzióból, úgy látszik nem fejlesztik tovább.
Alternatívákat javasolnak mint Plex, Emby, Jellyfin etc.Video Station is not available on DSM 7.2.2.
Refer to this article for workarounds to stream videos to end devices.
-
huan
őstag
válasz
Gombinyó #92443 üzenetére
A Link Aggregation-nal ha jól értem a nas-on lévő mindkét lan csatlakozóval csatlakoznom kell a Telekomos Sagemcom F@ST 5670 ONT-hez (nekem ehhez csatlakozik a nas és ezen az ONT-n 1 db 2.5 Gbit és 4 db 1 Gbit-es LAN port van), ezután bond-olom a kapcsolatokat. Ha ez megvan, akkor már csak a szolgáltatást kell 2000 Mbps-ra növelnem. Jelenleg 1000/1000 Mbps van.
Köszi! -
válasz
Gombinyó #90620 üzenetére
Akkor jól éreztem, mert távolról (Luxemburgból-Magyarországra) bejelentkezni be tudok, sőt a Video-Station is betölt, de a filmek csak egy darabig nézhetőek, utána homokóra, majd pár perc (lehet 10 is) megy majd ismét homokóra.
Akkor ez azt jelenti, hogy ahol a NAS van, ott ajánlott egy 300/20-as, és ahonnan el akarom érni ott egy 100/10-es elég lehet?
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Gombinyó #90595 üzenetére
Nálam pontosan ugyanez a helyzet.
Amúgy ha a transzkódolás ördögtől való dolog lenne, nem építették volna be a Plexbe. Látom a létjogosultságát, főleg, mikor a Tautulli mutatja, melyik kliensem mit transzkódol. És valóban hatékony megoldás az is, ha többféle felbontást tartasz a Plexben a filmekből. Szintén élek nézettebb és népszerű filmeknél ez utóbbi lehetőséggel is. -
válasz
Gombinyó #89102 üzenetére
Ha meg akarsz osztani egy-egy fájlt, még az FTP szervernél is egyszerűbb módon lehet. Nyomsz egy jobb klikket a fájlon, majd share. Generál egy linket, amit elküldve bárki hozzáfér ahhoz az egyetlen fájlhoz. Ugyanez a módszer működik mappán is, akkor a link birtokában hozzáférnek a mappában lévő összes fájlhoz.
FTP alatt gondolom SFTP-re vagy FTPS-re gondoltál, mivel az eredeti FTP ma már nem eléggé biztonságos protokoll. Én használom ezt a módszert (is), de ez inkább már kollaborációhoz kell, amikor a másik félnek is fel kell töltenie a NAS-omra. Letöltéshez szerintem sokkal egyszerűbb a sima share, amit korábban írtam, mert akkor nem kell semmiféle felhasználónevet meg jelszót generálni a másik félnek. -
-
tomboy1000
tag
válasz
Gombinyó #57219 üzenetére
Van par dolog ami nem vilagos!
spf : mail.domain nevem , txt record , “v=spf1 ip4:IP CÍMEM include:_spf.google.com ~all”
Ez így jó?
dmarc: _dmarc.domain nevem , txt record, v=DMARC1; p=quarantine; pct=5; rua=mailto: a mailto utan mit kell beírni?
dkim: a mail plus serveren generaltam egy kulcsot A DKIM valaszto prefix ide mit kell írni?szabadon valasztható?
valasztó prefixbe beirt._domainkey.lelkesen.tk , txt record, v=DKIM1; k=rsa; p= generalt kulcs -
tomboy1000
tag
válasz
Gombinyó #57219 üzenetére
Segítenél ebben? Bár kicsit varialtam a dolgokkal, mert egy ingyenes (. tk) domaint használok. Ennek a a dynu.com ad dns szolgaltatast, mert az is ingyenes és fél tudom venni a synology-hoz a ddns szolgaltatashoz! Lehet egy kicsit megkevertem, de működik! Annyi, hogy a DYNU.COM korlátozza a record számát(5db).Ezt egyelőre probakent csinálom, tesztelem, h hogyan működik! Segítenél a beállításokban?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Gombinyó #50375 üzenetére
Ha előtte a Drive rendsz.konz. vagy a CSS -be bekapcsoltad az adott gyökérkönyvtárra a verzió követést és törölni nem konzol (pld ssh rm) alól törölte aki törölte hanem valami olyan protokollon át ami támogatva van.
Ha egy már megtörtént dolog miatt kérdezed és nem volt akkor szerintem csak egy recovery szoftverel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest