- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delfi
tag
Sajnos nem.
"Mit ne jelents itt? (ezzel mint szolgáltató nem tudunk mit kezdeni)
Ha privátot írtál az eladónak és nem válaszol"
Pedig szerintem ez nem korrekt viselkedés. Részemről megvolt a szándék és amikor válaszolt, akkor én azonnal megvásároltam volna a terméket. De a találkozó felvetésére már nem reagált semmit. És az első válaszában sem jelezte, hogy valaki másnak már elígérte volna, így az, hogy utána kioffol, az nem a korrekt magatartást mutatja meg.
És igen, én is úgy gondolnám, hogy ennek meg kellene jelennie az értékelésénél, hogy más ne járjon így.
Eddig sem voltam a híve a használt cuccok vételének, de ez a fajta bosszúság végképp nem hiányzik a mindennapok dolgai mellé.Így most visszajutottam az eredeti kérdésemhez, hogy mit tegyek a DS423+-ba és hogy a Silicon Power mennyire megbízható márka, ki merjem-e próbálni? https://prohardver.hu/tema/synology_nas_a_nem_hivatalos_forum/hsz_97217-97217.html
-
Magnat
veterán
Asustor nekem is benne van a pakliban, de ezt látatlanban mondom, nem ismerem a rendszerét ... vagy veszek majd egy vmi 25 előtti +-os modellt (224+, 723+), azokra jó sok support lesz még, igazából az egyetlen ami az újabbaknál jól jönne, az a 2.5-ös nic, de akkor marad az usb-s 2.5 ... vagy veszek arm-es változatot, ott nincs diszkekre megkötés ha jól tévedek ... Active backup helyett meg majd nézek valami mást... vm-eket meg már úgyis jobban megéri egy kis minigépen futtatni, másra nem kell az Intel chipset amúgy sem.
-
fatal`
titán
Ha self signed cert, akkor FF-hez a böngészőbe kell hozzáadni, mint trusted, Chromehoz/Edgehez (meg a többi chromium alapú böngészőhöz) meg a rendszer trusted cert storejába kell telepíteni (legalábbis Windowson). Let's encryptnél nem kell telepíteni semmit sehova.
Szerk.: Azt a hostot írd a böngészőbe, amire a tanúsítvány ki lett állítva, az IP cím nem lesz benne.
-
Mezga Aladár
veterán
Ez jött szembe a neten.
Nincs vele tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest