Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Ha van egy komolyabb router (Mikrotik pl), akkor annak a tűzfalában meg lehet csinálni olyat, h az eredeti portokra (5000,5001, 22) csinál az ember egy honeypotot, ami annyiból áll, h aki oda benéz, azt egyből feketelistára teszi és onnantól egyáltalán nem engedi be a forgalmat arról az ip-ról a router a hálózatra ... ez annyiból poén, h a robotok úgyis a default portot nézik meg először és akkor onnantól nincs is esélyük a valid portot keresgélni.
Vagy egy másik jó trükk szintén Mikrotik v más normális tűzfalakhoz minimális IT vénával könnyen megoldható talán makoss kolléga tollából itt: [link] Aminek a lényege, h egy adott kódot elküldve a webszervernek az megkéri a routert, h a tűzfalat a kérést küldő ip címnek nyissa ki egy órára.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Jah, a Teamviewer felhasználói is ezt hitték ... aztán mégis volt már két incidens, amiből az elsőt talán nyilvánosságra sem hozták, a másodikat már igen, állítólag a user adatbázist nem sikerült megszerezniük, de nálunk azért cégszinten mindenhol le lett tiltva biztos ami tuti
-
csomi1977
aktív tag
válasz
boborján2
üzenetére
Tudd lenni a NAS exit node , nálam is így működik . https://pkgs.tailscale.com/stable/
itt van fen a legfrissebb verzió , szerinte elég egyszerű a beállítása . Nekem is ment nulla angol nyelv tudással de a chatGPT elég jól segít plusz van YouTube video is róla a Tailscale oldalán . az egész alháló elérhető ha úgy állítod be . És semmilyen portforward meg tűzfal beállítás nem kell a routerben .
-
Borisz76
nagyúr
válasz
boborján2
üzenetére
Szia !
Ha a telefonon bejelentkezel egy Synology APP-ba , akkor azt mivel teszed ?
- Quick Connect
- DDNS
- Belső hálón IP címmel
- Még lehet van más is .....Lehet ugye a "gyári" Quick Connect-el , ami kényelmes.
Cserébe ki tudja merre megy az adat, milyen Synology szervereken át kering mire a céleszközhöz jut. Ezért lehet lassú.Ha otthon vagy, akkor gondolom a saját wifi hálózatodra kapcsolódsz. Akkor is ilyen lassú ....vagy csak mobilneten próbáltad.
Én többnyire itthon használom a tableten a File Station-t.
A saját wifi hálózatomra csatlakozik.
Quick Connect-el lépek be de .....mintha azt olvastam volna, hogy ha a forrás NAS és a céleszköz egy belső hálón van, akkor a QC ezt érzékeli és nem utaztatja az adatot akármilyen szerverek felé....Vagy a másik távoli elérési lehetőség a DDnS.
Lehet azt kellene kipróbálnod....ha eddig nem tetted volna.Hirtelen más ötletem nincs.
-
sziszi-fuszi
senior tag
-
Alc
tag
válasz
boborján2
üzenetére
Köszönöm a tippet.
Végül maradtam én is ennél a DS file-nál.
Mondjuk ez se egy zseni, mert ha bekapcsoltam a Photo backupot benne, akkor pl. a DCIM mappában van nálam Screenshots mappa, meg Screen Recordings mappa is. Na most amik itt találhatóak képernyőmentések és videók, azt szépen egy mappába beletolja vegyesen a fényképekkel együtt. Mondjuk a Samsung is egy nagy zseni, hogy a gyári fényképezőgép alkalmazásnál mi a francért nem lehet engedélyezni hogy másik mappába mentsen?!
Végül a képernyőmentéseket átállítottam egy másik mappára, azt szerencsére engedélyezte a telefon. A screen recordings mappa meg nem lényeg, videókat úgyse sűrűn rögzítek vele, ellentétben a képernyőmentésekkel.
Amúgy igen, a google driveban is vannak dolgok, pl. nem érdekli hogy véletlenül benne marad pár régebbi kép, feltolja azokat is újra, ott meg mindjárt duplán jelentkezik.
Lényeg, hogy számomra a három közül Synology Drive, Photos, File közül ez a DS File tűnik a legmegbízhatóbbnak jelenleg. -
Alc
tag
válasz
boborján2
üzenetére
Akkor kipróbálom azt is.
Itt a másik gyönyörű programjuk is, a "Photos"
[link]
Most kérdem én, mi az anyjáért kell újrakezdeni a feltöltést ha valamiért nem sikerül neki? Miért nem folytatja onnan, ahol abbahagyta? Amúgy volt közben, gyorsítótár ürítés, program eltávolítás, újra feltelepítés, a router itt van 4 méterre, és van internet is rendesen, csak ez a félkegyelmű alkalmazás ilyen.
És persze nem sikerül neki feltölteni. Néha továbbugrik és feltölt egy képet közben, az ilyen nagyobb videókon meg csak dolgozik, 1000x megpróbálja feltölteni, aztán vagy sikerül, vagy nem. -
IRO21
senior tag
-
huan
őstag
válasz
boborján2
üzenetére
A HSTS-t engedélyezd sztem, valamint a Custom headert is állítsd be.
-
Nemo1
tag
válasz
boborján2
üzenetére
A Plex-et javítottam/korlátoztam (csak Magyarország).
A torrent meg...nem csak magyar torrent oldalakal kell kapcsolatban lennem, ott ezt nem tudom megtenni.
A kici kíni had port scan-eljen, csak a foglalt, de nyítot portokat találja, aztán lehet probálkozni azokon bejutni, az alkalmazásokon keresztül.
Én is ebben bizom, hogy kiderül, én vagyok hunyo...de eddig nagyon nem úgy néz ki...
Ketté van válsztva, már most is probléma.
A tűzfalban azért lett a DMZ-be téve(az egy másik probléma, majd egy másik topik-ban
), így ha valaki hülye akkor az már csak a Syno lehet...
És egyik probléma (IP helyet, csak név elérés, és SMB könyvtár tallozási hiba) sem a tűzfal oldalán van...
Ezért neked is és mindenkinek köszönöm a tippeket és jó tanácsokat.
Mindig tanul az ember...
-
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Persze nas os, de a hangsúly pont azon van, h a DSM jóval kényelmesebb a legál rendszereknél, legalábbis amit én próbáltam, azoknál mindenképpen.
"Az eltérés a foltozás telepíthetőségének késése , xpeno oldalon meg kell várni mire elkészül a frissített bootloader a pendrivehoz" - meg a lustaság, mert azért sokan nem csinálnak mindig új pendrievot a telepítéshez, maradnak az aktuális verzión, jó az úgy alapon ...
"Egyébként meg a személyes véleményem.Ha már 1x beszívtam a ransomware-t vagy bármit , ráadásul úgy hogy jó volt a konfig és nem admin/12345 volt az admin belépés , akkor azért minimum berakom VPN mögé és feláldozom a kényelmet." - persze nyilván, igazából még a naprakész DSM-et sem ártana, bár nekem sincs

-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Az épített nas telepítésén azért általában nem azt értjük, h egy Xpenologyt feltolsz rá, hanem egy valóban épített vasakra szánt NAS os-t

"Illetve a ransom kártevőt hogy sikerül begyűjteni?" - a konkrét eseteket nem ismerem, de lehet felhasználói beavatkozás nélkül is, ha hibás az admin felület ... Synologynak is volt ilyen pár éve, mentségükre szóljon, h csak azokat a nasokat tudták támadni, amik nagyon régen nem voltak frissítve (meg persze Xpenologykat főleg), mert a hiba már réges-régen javítva volt.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Nem a domain névre gondoltam hanem a portra, de az igaz, h ahol van hairpin nat ott tökmindegy és kb minden router tudja, csak nemrég volt hasonló egy ismerősömnél ahol kivételesen nem tudta a router, na ott van sux (csak ezt meg már nem írtam bele az előzőbe), h vmilyen trükkel eléred h felodja a domain nevet a lan címre (adguard, saját dns zóna vagy simán csak host fileba ha egy gépről kell elérés), de olyankor az eredeti portján kell elérni, szóval a domain név az ugyanaz lesz de a port különböző, pl kintről mydomain.com:25000, lanon viszont mydomain.com:5000 ha mondjuk a routerben a 25000-es portot forwardoltad a nas 5000-esére.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Vpn típusától is függ, Wireguard pl sokkal akkubarátabb mint az OpenVpn a tapasztalatom szerint.
Illetve ahogy mondtad korábban, lehet a routeren is DSM port elérést módosítani, csak az abban kényelmetlen, h akkor belülről más porton éred el, szóval ha a notebookodat hozod-viszed, akkor mindig figyelni kell rá h otthon vagy vagy nem, mert akkor más az elérés ... emiatt célszerűbb a nason módosítani a portot.
-
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Viszonylag gyorsan lefutott.
De most komolyan ha rámegyek az emberek menüre 930db (direkt megszámoltam!) buborék jön elő
Ez tényleg ennyire xarul működik ,vagy én rontok el valamit?
Az hogy ugyanaz az ember ,ugyanabban a ruhában is! kb. 50 buborékban szerepel ,mint arc ,azért az nem az AI arcfelismerés netovábbja
.
Ettől még pythonban a legbénább arfelismerés is fényévekkel jobb!
Most akkor kézzel kell csoportosítani vagy hogyan tovabb? Ha igen az szép mutatvány lesz -
cigam
titán
válasz
boborján2
üzenetére
Nem értelmetlen. Akár a helyi WiFi-n, akár az Interneten keresztül bejuthatnak "kíváncsi emberek". Fogalmad nincs hol, milyen pozícióban dolgozik. A céljaik változóak lehetnek. A kémkedés sem csak az amcsi filmekben létezik. Lehet nem is a személye, hanem az (élettárs) munkahelyére kíváncsiak, de egy zsarolóvírussal is lehet ügyfeleket szerezni.
Kérdés hogy mi a cél, és ezek mennyire nehezítik meg a dolgukat.- Attól, hogy nincs kiengedve a NET-re, még használhatod a tűzfalat. Pl. csak bizonyos IP című gépek férhetnek hozzá bizonyos szolgáltatásokhoz. (A gyerekek nem férnek hozzá a NAS-on tárolt Dokumentumok megosztásához, csak a mese videókhoz)
- Az alapértelmezett port megváltoztatása kis lépés, de egy lépcsőfok a biztonság felé. Attól függ, mennyire alaposan néznek körül. Ha csak "vakon" az ismert portokat nézik végig, nem fogja "látni" mi van ott. Ha belekukkant a böngésződ előzményeibe, már nem számít.
- A böngészőknél egyre inkább a https lesz az alapértelmezett, a sima http-ért már most is sikítoznak. Szerintem egy idő után teljesen kikopik belőlük, ahogy az ftp protokoll.Szóval nem értelmetlen, csak paranoia kérdése.
-
makoss
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
A potplayer csak mókolva tudja, de nekem nem úgy kel, hanem simán, úgy még nem tudja.
#96652 PhoenixK Az amit nálad a Zidoonál....senki nem tökéletes
#96653 galaxys80 Ez már a te bajod, elég nagy azok tábora akiknek megváltás lett a 60 fpsre váltás, tru motion, vagy frame ráta, kinek mi...sokkal jobb a szemnek, ha te ezt nem látod akkor gond van a látásoddal
-
makoss
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Felhasználó vagyok mint itt sokan, nem fejlesztő
De ha fejlesztő lennék én hanyagolnám a Plexet, inkább a Potplayer, VLC player meg hasonlókat fejleszteném, hogy mindegyik feltudja javítani a még most is elég gyenge minőségű videókat 60 fps-re! Erre kellene már áldozni, mert 60 fps-es mozifilmet sokkal jobb nézni mint silány 23.976 fps-es videókat
Sajnos most még igen kevés azon lejátszó ami tudja (ingyenes: Splash, fizetős: SVP)#96639 Bitpalace Nálam először kb 3 éve volt fent a Plex, meg kb 1 hónapja, de silány tudása meg, hogy sosem úgy rendszerezte a filmeket ahogy kellett volna (egybe mindent ömlesztve) mindkét esetben kukáztam, abszolut nem vált be
#96644 csomi1977 Igen, de van amiért fizetek, valami meg lomtár
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Attól függ, mennyire jó a memóriád és mennyi portot használsz

Pl mondjuk, h a nas https portját (5001) elteszed az 55001-re a routerben, akkor ha lanon vagy és a nas címe 192.168.1.100, a ddns címed meg boborjan.ddns.org, akkor távolról így éred el:
boborjan.ddns.org:55001
lanon meg ha ddns névvel használod és van a routeredben nat loopback akkor szintén
boborjan.ddns.org:55001 vagy 192.168.1.100:5001
Ha viszont a nason állítod át, akkor lanon is az 55001 portot használhatod:
boborjan.ddns.org:55001 vagy 192.168.1.100:55001
Nem nagy ügy, de amikor tesztelsz valamit és van még más 10 dolog ami miatt lehet, h nem műxik akkor bele lehet zavarodni, ennyi.
-
Magnat
veterán
-
cigam
titán
válasz
boborján2
üzenetére
A tűzfal köszöni szépen jól van. Pl. ha kikapcsolom, akkor sem változik semmi. Ez inkább routolási problémának tűnik. Most hirtelen meg se tudom mondani, hogy a nullára végződő cím micsoda, mert hogy nem érvényes az szinte biztos.
makoss
BeeStation kicsit vakvágánynak tűnik mivel itt senkinek nincs
Ez ám a kikezdhetetlen színtiszta logika. Nem is értem miért gyártanak ilyen eszközöket
Ennyi idő alatt már vehettél volna magadnak egy (használt) belépő NAS-t, és megtapasztalhattad volna, hogy kell-e ez neked. Látszólag nem vagy hajlandó tanulni, megfogadni a tanácsokat, csak futod ugyanazokat a köröket. -
-
akosxyz
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Lehet én kevertem itt meg a dolgokat, vagy rosszul fogalmaztam.
A lényeg, hogy beállítottam az OpenVPN-t és így gondoltam, hogy elég az az egy port forward a routerben, mivel kívülről úgyis vpn-en keresztül lépek majd be. Így a quickconnectet is kikapcsolnám, hogy lehető legbiztonságosabb legyek. Viszont a telefonomon a quickconnecttel léptem be a DS file alkalmazásba és a Driveba is. Gondoltam beírom az IP címet a belépéshez, de ott meg hibát dob. Szóval ezért kérdeztem, hogy milyen módon tudom használni az appokat a telefonomon, ha a quickconnect ki van kapcsolva? -
válasz
boborján2
üzenetére
Most már tudunk nevetni a sztorin de akkor azért para volt a szitu, főleg hogy az egyik cmr hdd hasalt el, így egy cmr+smr vinyó maradt benne. Ismeretlen okból a hdd-k is úgy voltak összeválogatva hogy volt egy toshiba p300, egy wd red nas WD20EFAX ( smr-es !!, ami ráadásul benne van a synology 415+ incompatible listájában ) és valami seagate ( ez hasalt el, és ezt elvitte már az elején a rendszergazda, így nem tudtam megnézni a pontos típusát.
-
cigam
titán
válasz
boborján2
üzenetére
Megragadtad a lényeget. Ja, nem!
Bitpalace
De a NAS-on mivel osztod meg? Sima Windows-os fájl megosztás, vagy DLNA?
A VLC adja magát, mert amit az nem játszik le, azt nem is érdemes megnézni
Ad abszurdum kisakkozzátok milyen kép/hang formátumokat eszik meg a telefon(lejátszója), és átkonvertálva töltöd fel neki a fájlokat. -
Bitpalace
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Xplayer a lejátszó, és egy Samsung S24 fapad telefonról nézi. Igen mama nézi, mert valahogy nekem a török sorozatok nem jönnek be (aranyifju nevezetesen). De nem is ez a lényeg, tudom hogy mibe tölti fel az illető csak pl egy Xiamomi tv okositorol nincs ugyan ez a probléma. Mama mondjuk mobilnetrol vagy a nála lévő wifirol nézi. Vlc player megoldás lehet erre problémára? Gyanítom a xiaomi eszköz saját kodeket használ...
Köszönöm
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Odáig eljutottam ,hogy kikapcsolt tűzfal mellett működik az adguard dhcp is és a syno sajátja is, ha kell.
Bekapcsolt tűzfal mellett , a googleval és chat gpt segítségével javasolt összes erre vonatkozó szabályt lezongoráztam de semmi nem hoz eredményt.
Szóval aki használja a dhcp-t , megnézné milyen szabály kell , ami átengedi?
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
boborján2
üzenetére
Ez igaz, valóban érdekes a kétoldalú hatás, amit említesz. Bár a reklámok blokkolása egyértelmű előnyökkel jár a felhasználók számára, mint a zavartalan böngészés és adatvédelmi szempontok, azért fontos szem előtt tartani, hogy sok online szolgáltatás a reklámokból finanszírozza magát. Így a hirdetések blokkolása ugyan előnyös számunkra, de hosszú távon hatással lehet a tartalomkészítőkre is, akik ezekből keresnek. Az egész téma érdekes, mert mindkét oldalnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és végső soron mi döntjük el, hogy hogyan szeretnénk támogatni az online világot.
-
-
válasz
boborján2
üzenetére
Nem sok értelme van az egyik DNS-t reklámszűrni ha a másik nem az (round robint csinál a legtöbb soho router).
Miért nem állítod be másodiknak az Adguard Home publikus DNS-ét? (94.140.14.14, 94.140.15.15 a két sima, 94.140.14.15 94.140.15.16 a két family protection). Ezek ugyanúgy szűrik a legtöbb reklámot mint a sajátod, persze a saját szabályok/szűrők nélkül.Vagy ahogy javasolták egy második eszköz, nekem az egyik a Synology-n fut konténerben, a másik egy Odroid N2+-on szintén konténerben (ezek egyébként Home Assistant megy, de van konténeres lehetőség ebben is).
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
boborján2
üzenetére
Üdv!
Ez szerintem jól összefoglalja a lényeget.
Ha engem kérdezel, egyértelműen az AdGuard Home-ra szavaznék. A Pi-Hole és az AdGuard Home nem igazán egy liga – ezt a fenti link is jól szemlélteti, és saját tapasztalatból is mondom, mert mindkettőt használtam.
Fontos: Soha ne indulj egyetlen DNS-szerverrel! Ha az leáll vagy meghibásodik, az internetkapcsolatod is odavész. Én úgy oldottam meg, hogy:
- Egy Raspberry Pi 4B-n futott az egyik példány
- A másik Dockerben a NAS-on
- A routerben mindkettőt beállítottam DNS-ként, így ha az egyik kiesett, a másik még működött.További előny: Az AdGuard Home beállításai szinkronizálhatók. Ha egy példányt konfigurálsz, a másik automatikusan átveheti a változtatásokat.
Unbound-dal kombinálva is kiválóan működött a rendszerem.
DE!
Mivel az UniFi UDM-SE alapból végez reklámblokkolást, végül úgy döntöttem, hogy azt használom. Több hónapnyi tesztelés után kikapcsoltam az AdGuardot Unboundostól együtt – bár a Container Managerben még mindig ott vannak, és lehet, hogy egyszer visszakapcsolom.
Jelenleg az AdGuardot böngészőszinten használom, és így is tökéletesen végzi a dolgát. Közben a router is blokkol számos kéretlen dolgot, így a védelem továbbra is erős.
És a legfontosabb:
Ha azt szeretnéd, hogy a YouTube videókban ne legyenek reklámok, akkor egy sima DNS-blokkolás erre nem lesz elég.A megoldás: Brave böngésző. Ez minden reklámot kiszed a YouTube-ból (és minden másból is).
- Semmit sem kell állítgatni, alapból működik.
- Magyar nyelvű és Chrome-alapú, de nem a kémkedésre épül. - - Beépített torrent kliens is van benne.Ha tényleg reklámmentes élményt akarsz, ez az egyik legjobb megoldás.
-
Gardaai
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Egy Core 2 Duo Win7 Starter OR-el, úgy vitte a PLEX-et mint a DS218+ soha. Addig nem tudtam, hogy transzkódolás folyik a háttérben, amíg meg nem lett a NAS és csak tekertek a filmek.
Értetlenül ültem a fórum előtt, ahol magyarázták, hogy az 5 forintos laptopom oda keni a NAS-t. A körítés persze nagyon nem mindegy. Ha pedig minőségben akarsz tartalmat fogyasztani, úgy is lejátszó lesz a vége.
Az ár lehet túlzó volt, maradjunk egy 100e. Ft-os NAS-nál. Az kb. annyit tud PLEX alatt mint egy régi ma kb. 5-10e. Ft-ot érő laptop. Viszont a laptop szinte semmire másra nem alkalmas ilyen formában.
Nem is véletlen, hogy vannak épített NAS-ok, sokkal jobb teljesítménnyel, jóval kedvezőbb áron. Erre rájöttek nagyon korán, hogy az ár/teljesítmény nem túl jó. -
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
"Az beleszólhat hogy a ddns azonosítás a nason van létrehozva és nem a routerben?" nincs jelentősége
"Cmd parancssorban az nslookup saját ddnsnév a külső ip-t adja vissza.
dns mókolás után meg a nas belső címét , így szerintem kimegy." - ha belső címre old fel akkor nincs routolás, mert egy hálózatban vagytok, ha a külsőre, akkor van route (meg nat), de nem fog elmenni a szolgáltatóig a kérés, csak a router wan lábáig. Próbálj meg pl egy ftp-t v bármi mást beröffenteni vmilyen eszközön (vagy majd ha megveszed a nast) és szólítsd meg ddns névvel vagy a wan ip-ddel, biztosan nem 25mbittel fog menni. -
burgatshow
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Ha felvetted a DNS rewrite szabályt, akkor otthoni wifin is a DDNS címmel kell használnod. Így amikor otthon vagy, akkor a telefonod:
1. Megkérdezi a DNS szerveredtől (AD Guard Home), hogy mi az IP címe a NAS-nak a DDNS címet használva és az visszaadja, hogy mi a belső címe (DNS rewrite).
2. Ha meg nem vagy otthon, akkor meg a telefonod által használt DNS-től kérdezi meg hogy mi a DDNS cím IP címe ami majd visszaadja a publikus IP-t, onnantól meg a port forward szabályai szerint fogod elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül maradtam én is ennél a DS file-nál.

), így ha valaki hülye akkor az már csak a Syno lehet...

Értetlenül ültem a fórum előtt, ahol magyarázták, hogy az 5 forintos laptopom oda keni a NAS-t. A körítés persze nagyon nem mindegy. Ha pedig minőségben akarsz tartalmat fogyasztani, úgy is lejátszó lesz a vége.
Patice