Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
csomi1977
üzenetére
Bárminek van értelme amitől az ember nyugodtabban alszik.
Gyakorlatban meg ha egy izmosabb villám rosszkor van rossz helyen , akkor a túlfeszültségvédős cuccod sem fog megmenteni. Viszont apróbb zavarokat és a kisebb tüskéket valóban kiszed a hálózatból.
Én pl sosem használtam semmi ilyesmit ,40+ év alatt volt egy két izgalmas időjárás felénk , de kopp kopp kopp nekem még semmim nem romlott el túlfesztől vagy villámlástól.
Bezzeg az akkus fúróból ,aminek semmi köze a 230v -hoz már gariban a 3. van nálam
-
boborján2
senior tag
Olyat kérdezek , amit még itt biztosan nem olvastam
A DSM felületén van a kis widget , ram,cpu használat hdd kapacitás stb ..
Ezt a widgetet hogyan lehet android telefonra varázsolni ,ha nem is realtime ,de mondjuk 1 perces frissítéssel?
-
boborján2
senior tag
válasz
Downsampling
üzenetére
Nekem sem nasba való van benne, sima toshiba cmr.
Kameraszerverbe is laptop hdd van mert abból volt egy szatyorral
Az sem abba való, de semmi baja.
Nem mondom hogy nem jobb amit annak adnak el,de van ott egy bő adag marketing is ,amivel behúznak. -
boborján2
senior tag
Telefonon cx file explorerben felvettem a nas-t (admin fiókot) ,mint smb megosztást. Minden szép és jó, kivétel a docker mappa. Szerintem már az összes létező helyen ellenőriztem a jogosultságot és minden oké. Ugyanakkor ftp megosztással meg ott van a mappa listában és böngészető/használható.
Mi a megoldás smb-re?
-
boborján2
senior tag
Építési terület kameráinak rtsp streamét szeretném rögzíteni ffmpeg -el. Tudom vannak erre gyári és egyéb megoldások , de nekem nem kell semmi cicoma,csak a streamet leírni a hdd-re ,a legkevesebb cpu felhasználással.
Hogyan tudom azt megtenni ,hogy ha megszakad a stream (pl. áramszünet miatt újraindulás vagy kiesik a net pár percre) ,akkor x mp után próbálkozzon és folytassa?
Mert az hogy berakom ütemezett feladatba az oké de ha beállítom pár percentént a futtatást akkor rohadt sokszor elindítja ugyanazt.
Mi a megoldás?
Köszi
-
boborján2
senior tag
Ez mit akarna jelenteni?
A Gmail frissítési OAuth-jogkivonattal kapcsolatos hibája. A probléma megoldásával kapcsolatos további információkért lépjen a Vezérlőpult > Értesítések menüpontra.
Odalápek és semmit nem látok csak azt hogy (látszólag) minden működik.
-
-
boborján2
senior tag
válasz
csomi1977
üzenetére
Ezt akarpam írni. Bár nem próbáltam ,de a dlna biztosan fixen "átverhető" így.
Valamikor régebben a chromecast másik alhálóból történő vezérlését olvasgattam. Ugye ott fixen az van mondva , hogy egy alhálón kell vele lenni. De az is megoldható, sajnos idő hiányában sosem tudtam kipróbálni.
Egyébként kb minden is megoldható csak alapismeretek,és utána olvasás kérdése.
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Azért a tailscalenek is vélhetően van annyi felhasználója ,hogy kicsi az esélye hogy belátogatnak.
Sőt ezeket általában célzottan csinálják , mert random józsihoz hiába megy be bárki, 99% hogy számára értéktelen cuccokat fog találni. Inkább valami cég a célpont , vagy cégek és vagy adat ki, vagy sima ransomware be.
-
-
boborján2
senior tag
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Igen ,az a kêrdés.
belső hálón 949/949
Természetesen nem fut semmi más , másik gépen sem a lakásban.@Patice
Igen tudom,higy van a névleges sebesség mint olyan, de a feltöltésem nem 3 hanem 21-22,amit bármikor tud,napszaktól üggetlenül.
Amikor a speedtest fut ,akkor éppen pont mindig 21 , amikor az említett letöltés a nasról akkor meg pont 3 ?
És hidd el , ezt eljátszottam egymás utan 30x felváltva és mindig ez az eredmény. Szóval a névleges sebesség elmélete ezzel kizárva.ChatGTP véleményét konteónak gondoltam, de most már arra hajlok ,lehet igaza lesz.
Mobiszolgáltató oldalon van valami korlátozás. Egyszerűen IP alapján tudja ,hogy sima lakossági végpont ahol a nas van és a hálózat optimalizálás miatt a sebesség korlátozva van ebbe az irányba.
Cáfoljatok meg ha az ez nagy hülyeség , bár nem én találtam ki. Csak leírtam a válaszát.
Egyébként Deepseek is elsőre ezt írta , csak másképpen fogalmazott. -
boborján2
senior tag
Az mitől lehet hogy a nasról ami one koax 500/22 neten lóg, netfone mobilnettel és yettel otthonettel is csak 3-5 megabittel tudok letölteni bármilyen protokolon és bármilyen programmal?
Openvpn -el csatlakozva szintén ugyanez.Speedtest eredmények
-netfone telefon 120/5
-yettel laptop 165/9
-nas speedtest-cli 511/21
-nas beslő hálón 949/949iperf3 -al is próbálva ha a nas a szerver ,netfone mobil vagy yettel laptop a kliens ugyanúgy 3-5 megabit az átvitel.
Közben a két mobilos kapcsolaton bármilyen más random böngészős letöltés max sebességgel megy.
Esküszöm nem értem és nem bírok rájönni mi a ****** van.

-
boborján2
senior tag
válasz
sziszi-fuszi
üzenetére
Firmware-t -- saját neve alatt futó eszközöknél -- ő készíti és ő tartja karban
Azért nekem vannak kétségeim, hogy ilyen szintű hozzáférést enged e a HDD gyártója.Inkább azt tudom elképzelni, hogy megmondják mit akarnak és a gyártó implementálja.
-
boborján2
senior tag
A nagyobb videókat először konvertálja a photos és utána tölti fel. Legalábbis nekem ez a tippem mert pc-n is így van. Visszanézéskor van egy eredeti minőség meg egy alacsony minőség. Ha jól tudom a nas csak akkor csinálja meg ezt satát maga, ha pl. fájlkezelővel rakod be a videót ,ilyenkor is el kell készíteni az alacsony minőséget is és kivel nincs más kénytelen konvertálni.
Kipróbáltam ,ha háttérbe teszem és böngészek, akkor sem áll le,közben halad. Feltételezem ha megnyitnék még mellé 5 appot ,akkor lehet elengedné az android elég agresszív memória kezelése miatt.
Ha viszont megszakad a net akkor újra kezdi.
Egyébként a google drive sem egy matyóhimzés, tud az is érthetetlen hülyeségeket csinálni, igaz elég ritkán.Visszatérve ,ugyanez van ha chatgpt-vel beszélgetek, ha hamar visszaváltok megy tovább , ha sokat vagyok más appban és visszatérek ,akkor újra betölti és manuálisan kell kikeresni a beszélgetést és visszatölteni.
Nem vágom ez mire jó ,mert ebben a telóban is asszem 6 vagy 8 gb ram van, fele sem telt még be soha. Köszi android
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Most már műküdik, noip oldalán a wildcard nem volt bebipálva.
Viszont most már csak a cert nem megy.
A böngésző hisztizik az aldomainra.Pedig az SSL menüben ott van hogy beleveszi az aldomaint is és a beállításaiban is ottvan hogy a cert-hez hozzárendelt hozzárendelt sajat.ddns.net lets enc. tanúsítványt használja.
-
boborján2
senior tag
A fordított proxy beállításnál mit rontok el?
a ddns névre a lets enc, létrehozva , proxy nélkül tesztelve , működik
routeren a 443 port beengedve a nas felé
tűzfalban 443 port átengedve , egyébként kikapcsolt tűzfallal sem megy.
localhost mező nas belső ip-re átírva ugyanúgy nem megy
vezárlőpult - biztonság - tanusitvány alatt megjeneki a valami.sajatddnsnev.net , ez sem lehet gond.
belső hálón , nasip:5622 működikerdmény a böngészőben ---> valami.sajatddnsnev.ddns.net , webhely nem elérhető, mint ha nem is létezne.
-
boborján2
senior tag
A kis ablakos widget CPU kihasználás mutatója , miért nem egyezik meg azzal amit az erőforrásfigyelő mutat?
Percekig néztem és semmi köze egymáshoz.
-
boborján2
senior tag
A föld minden tájáról van a plexhez felhasználód akivel megosztottad a könyvtárad?
Torrentből ha magyar oldalt használsz ,akkor bőven elég magyarországra korlátozni a tűzfalban.
Kici kínait fölösleges portscannerrel odaengedni próbálkozni
Nálam is volt olyan hogy a tűzfal konfig nem jött össze rendesen. Olyankor szoktam nullázni ,hibát keresni és újragondolni. Idáig mindig kiderült ,hogy nem a tűzfal vagy a router volt a láma ,hanem én. De nem is baj,ebből lehet tanulni.
Jó tanács, hibakeresésnél haladj lépésről lépésre. Válaszd ketté a nas tűzfalat és a router portforwardot. Ha külön-külön oké,akkor kell összehangolni hogy jó legyen.
DMZ-t kerüld!!! Mert oké hogy megbízol a nasban, de a csúnya bácsik mindig azon leszek hogy a synology előtt legyenek egy lépéssel.
-
boborján2
senior tag
Következő problémára keresek megoldást.
3db RTSP távoli streamet szeretnék rögzíteni a nasra.
Semmi extra nem kell, csak realtime kiírja mp4-be ,és be tudjam állítani az mp4 időben vagy méretben hol legyen elvágva és x nap után törölje a régi felvételeket.
Erre pont jó lenne a docker--> motioneye , azonban minden jel arra mutat ,hogy ragaszkodik az 554 porthoz. És ez a probléma , alapból elteszem a router portforwardban random portra external oldalon a kevéske +biztonság kiatt,meg ugye ugyanarról az ip-ről , 554 porton nem tud jönni egyszerre több stream, főleg ha a kamerák RTSP Url-je is egyforma. Chatgpt szerint ez egy ffmpeg "hiba" mert az ragaszkodik az 554 szabvány porthoz,a motioneye pedig ffmpeg -el dolgozik.Szóval erre kellene valami épkézláb helyettesítő megoldás.
Csupasz ffmpeg + feladatütemezőn már túl vagyok, túl körülményes és túl sok a buktatója és kénselmetlen.Kifejezetten a motioneye helyett kellene valami ajánlás.
-
-
boborján2
senior tag
A kocsimat is meg tudnám szervizelni, ha akarnám, de több időbe telne, mint a munkaköltség
Akkor kijelenthető , hogy nem tudnád
Azt ne nevezzük elvégzett munkának, amikor valamit úgy csinálunk , hogy az 15x-20x annyi időbe telik , mint alapesetben.Nyilván ha többet keresel az idő alatt, mint magad csinálnád, akkor érdemesebb valakinek kifizetni.
-
boborján2
senior tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Érdekesek ezek a ransoware hírek.
Elhiszem hogy minden update ellenére megtalálják a kiskaput a csúnya gyerekek, de mindig olyanok a hírek , hogy soha nem derülneki ki a részletek.
Nem tudjuk pl. a 98672 -ben említett hírekben sem , hogy mennyire volt a válalatnál júzer error. Nem derül ki , hogy esetleg dolgozónak az accountját szerezték e meg vagy valóban úgy jutottak be hogy minden biztonsági intézkedés rendben volt. Vagy esetleg a kettő között félúton van az igazság,Én ezeket a híreket azért mindig fenntartásokkal kezelem , főleg úgy hogy az újságírók is szeretnek dolgokat nagyobbra fújni , mint ami.
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Az xpenology is nas OS.
Mi másnak lehetne nevezni?" (meg persze Xpenologykat főleg) "
Igen ,ha nem volt frissítve. Egyébként ugyanaz a verzió ugyanolyan sebezhető mindkét oldalon ,mivel pont egyformák.
Az eltérés a foltozás telepíthetőségének késése , xpeno oldalon meg kell várni mire elkészül a frissített bootloader a pendrivehoz. De persze ez itt off.Egyébként meg a személyes véleményem.Ha már 1x beszívtam a ransomware-t vagy bármit , ráadásul úgy hogy jó volt a konfig és nem admin/12345 volt az admin belépés , akkor azért minimum berakom VPN mögé és feláldozom a kényelmet.
-
boborján2
senior tag
Az épített nas építése, telepítése nálam cirka 1 óra volt. Azóta is ketyeg és nem kell simogatni.
Illetve a ransom kártevőt hogy sikerül begyűjteni? Mert csak úgy nem jön a semmiből...
Ha kettőn benyaltad , akkor be fogod a 3. -on is , mert valamit biztosan nem jól csinálsz. -
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Otthon a belső hálón is ddns névvel érem el, NAT loopback -et tudja már kb mindegyik router ,így nem megy ki a WAN porton,mert a router tudja hogy az saját magára mutat.
De ha esetleg nem tudná ,akkor meg DNS rewrite , és a címet az AdGuard homeban , feloldom a NAS belső címére, de erre jelenleg nincs szűkség , és szerintem nem is lesz.
Poén az a DNS rewrite , pl boborjanrouter.com bentről a router admin GUI-ra mutat(hat) ha akarom
Nekem ésszerűbb a default portokat nem piszkálni a nasban. Ne kérdezd miért , csak....
-
boborján2
senior tag
válasz
SAnyi_
üzenetére
Viszont ha már kiengedted netre. Akkor a következő lépésben ,gyújtsd be a nason a tűzfalat.
Csak azt engedd át amit feltétlen kell, és csak abból az országbol ahol vagy. Esetleg ha kintről fix ip van , akkor értelemszerűen csak azt az egy címet engedd be.
Az 5001 default portot tedd át valami random magas tartományba.
Nem kell a nason , elég a routerban az external port résznél , így ha pl. a 54555 portra rakod , akkor azon éred el kintről ,mert a router az 54555 forgalmát az 5001-re irányítja.
Illetve állíts be kétfaktoros hitelesítést.Ezekkel a lépésekkel durván le lehet redukálni a kéretlen próbálkozásokat.
-
boborján2
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt nem tudom, szerintem nehet az VPN -ről is akár.
El tudom képzelni ,hogy már erre is van okosság kitalálva. -
boborján2
senior tag
-
boborján2
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Értsd jól! Erre reagáltam.
bennem van a frász, hogy átmásolja a fájlt, és bruteforceal visszaoldja valaki
Egy szóval nem mondtam ,hogy nem kell titkosítani. -
boborján2
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Viszonylag gyorsan lefutott.
De most komolyan ha rámegyek az emberek menüre 930db (direkt megszámoltam!) buborék jön elő
Ez tényleg ennyire xarul működik ,vagy én rontok el valamit?
Az hogy ugyanaz az ember ,ugyanabban a ruhában is! kb. 50 buborékban szerepel ,mint arc ,azért az nem az AI arcfelismerés netovábbja
.
Ettől még pythonban a legbénább arfelismerés is fényévekkel jobb!
Most akkor kézzel kell csoportosítani vagy hogyan tovabb? Ha igen az szép mutatvány lesz -
boborján2
senior tag
Synology photosban 60ezer darab képen , ha bekapcsoljuk az AI arcfelismerést , akkor az egy 224+ -on kb meddig fog zakatolni mire végez vele?
Tippem , hogy biztos sok idő lesz épp ezért, ezt az adatbázist el lehet valahogy menteni, hogy esetleges HDD hiba esetén a jovőben ezt ne játszuk el újra?@Sanyi.mTs
Nálink minden ok vele. Xiaomi telefonok, samsung tablet. -
boborján2
senior tag
A nasba felvettem egy gmail fiókot. Viszint a levelek nem tudnak ki menni.
Hol lehet a hiba?

(Megbízható kapcsolaton vagyok , DDNS+Lets enc.)
-
boborján2
senior tag
Ha emberünk nasa rakétamérnök , vagy épp a következő kormányinfó szövegét írja a felesége, akkor kétlem hogy itt hogy fogja megkérdezni ,mit kapcsoljon be a nason és mit nem. (Ha igen ,akkor nagy a baj!
) Inkább mezei halandóról van szó,
aki ha ésszel használja a netet, akkor semmi gond nem lesz. Ha nem ésszel használja ,akkor meg kb. semmi nem fogja megvédeni ,még saját magától sem.
Értem én hogy van zsarolóvírus meg a többi jóság, csak ezek a dolgok nem úgy működnek ,hogy megjelennek a semmiből a belső hálóban. Azért meg is kell "dolgozni"A gyerekek elő meg nem kell tűzfallal védeni a megosztást, minek?
Igen, síkítozhat a böngésző ,az a dolga. Az enyém pl. nem teszi ha a belső háló csak http. Csak egy háromszőg van a címsorban ,hogy visszafogottan figyelmeztessen.
Nyilván én nem vagyok paranoiás , de azt valóban megadom ,hogy mindenki védje maga kedve szerint.
Sőt ki lehet húzni az ethernet kábelt is amikor épp nem kell a nas.
A végére egy megjegyzés
Akár a helyi WiFi-n, akár az Interneten keresztül bejuthatnak "kíváncsi emberek"
Azért abban remélem megegyezhetünk ,hogy ez nem így működik. Nincs olyan hogy kicsi hekker ma felédred és Józsinál,Bélánál,Andrásnál most ő jól szétnéz távolról. Csúnya lenne ha ez csak így csettintésre működne. -
boborján2
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Az a nagy mókolás belekerül vagy nettó fél percbe

Összességében a legnagyobb baj ,a kitalált képkockákkal van. Tökéletesen látszik ,hogy 24fps--->60fps tökéletes lejátszás ma még nem létezik.
Tévék esetében is egyiknek jobban megy ,másiknak kevésbe ez a technika , de mind belehibázik. Ugyanígy pc esetén is.
Zidoéknál nem tudom mi a helyzet, de csodálkoznék ha annak ez hibátlanul menne.de ez itt már nagyon off.
-
boborján2
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Az említett programok annyit csinálnak hogy a film valós képkockái közé,mesterségesen generálnak még több képkockát és azt beillesztik lejátszás közben. Ezzáltal elérik azt, hogy ha a film csak 24 képkocka / másodperc (fps) sebeggéggel került rögzítésre , a lejátszó csinál belőle egy kamu 60fps filmet.
Előnye (már aki szereti) sokkal simább lesz a mozgás.
Hátránya ,hogy a gyors jeleneteknél belehibázhat, hiszen ott nincs valós adat, csak a program próbálja kitalálni mit kellene oda rajzolni.Van aki szereti és van aki utálja ,mert elveszíti a tipikus mozi feelinget. Tegyél vele egy próbát és döntsd el te magad. Google/chatgpt segít milyen megoldások vannak ,melyik lejátszóval.
-
boborján2
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Elhiszem. Ahogy a csoki fagyinak sem körte íze van, meg egy zsigulival sem lehet legyorsulni egy ferrarit. De attól még sokan szeretjük a zsiguliban nyalni a csoki fagyit.
Ha viszont megvan az a tudásod hogy lefejlessz egy plex (vagy jobb)szerver/kliens párost , akkor minden elismerésem és őszintén irigyellek.
-
boborján2
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Ez nem ennyire fekete vagy fehér.
Egy olcsó droid lejátszón is mehet a plex kliens vagy épp lehet filmezni nélküle is pontugyanúgy fog mindent lejátszani amit le tud.
De ha pl. van egy samsung oled tv-d , akkor az azért plexel fel lehet villanyoztatni és rögtön nem egy fapad DLNA elérésed lesz. Mert azok a tévék kb ennyit tudnak. (Ezért is vettem android tv-t
)A baj a plexel van mert már szerencsétlen annyira szét van bonyolítva ,hogy az is elromlik benne ami addig jó volt.
Én ezért használok Jellyfint. Full szeparáltan is futhat helyi hálón , nyilt forráskód,közösségi fejlesztés. Nincs mögötte cég , aki szétbarmolja egy jó kis áremelés mellett ha épp olyan kedve van.
(lásd: play store új plex app telefonra
)
Bár megint ott a kérdés ,hogy ez meg nincs pl. samsung tévére.Persze attól lehet egy zidoo a tv mellett ,csak esetenként full fölösleges.
-
boborján2
senior tag
Ennyire már én sem vágom a témát
Saját tudásból + némi chatgpt segítséggel raktam össze én is, mire kb. minden a helyére került és működik ahogy kell.
Nálad valami tűzfal szabály nem oké ,vagy a 10.x.x.x vpn tartományból tiltva van a route a belső hálózat felé.
Mivel nem vágom én sem teljesen az ilyeneket chatgpt-vel szoktam kisakkozni és sokszor töredék idő alatt megvan a megoldás ,mint netes keresésekkel és leírások olvasgatásával. És közben elkezdem megérteni ,mi miért és hogyan működik.
Egy próbát megérhet nálad is.
-
boborján2
senior tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Nekem a QC alapból nem játszik ,mert most xpenologyval (pc-re telepített 7.2DSM) tolom.
Ddns névvel érem el ,open vpn -en keresztül.
Ugye az ovpn -nek akár mobilnethez vagy bármilyen egyéb net irányából kell a ddns név ,hogy tudja mi a nas külső wan oldali ip címe és hova kell csatlakozni (kivétel ha a szolgáltatótól van fix publikus ip címed), ha meg a vpn már fel van csatlakozva , akkor elegendő az appokba a nas belső címét megadni , hiszen ha otthon vagy a saját hálódon akkor az is elég. Ha meg távol vagy de vpn -el becsatlakozol , akkor megint csak otthon vagy
Szóval érted !? -
boborján2
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Beállítani jó esetben egyszer kell.
Utána meg évekig nem kell hozzányúlni , max akkor ha jelszó csere van van 1-2 júzer jön megy akinek kell account.Az elején van még az újdonság varázsa nevű dolog, hogy az ember többet is nézegeti a kelleténél, de az is elmúlik és utána csak ketyeg a sarokban.
-
boborján2
senior tag
válasz
AiRLAC
üzenetére

ha valaki konkrétan kijelenti hogy "nem a biztonságra megyek, mindenről van mentés" ,akkor miért ne?
Esküszöm Te be vagy oltva ellene, hogy ezt mindig elsütöd.
Én is használtam raid0-át amikor több kisebb lemezem volt , szépen tette a dolgát amíg kellett.
Ez már lassan az a szint ,hogy ne igyatok pepsit mert utálom , mindenki coca-t igyon csak mert az a jó , én csak azt szeretem
Tényleg nem kötekedés , de ez van....
-
boborján2
senior tag
Mondjuk ez épp rád is igaz

A warez film (bár a letöltés nem warez!!) meg a nas , mondjuk úgy kéz a kézben együtt jár. Csak van aki ezt jól titkolja , van aki meg büszke rá hogy megvan neki az összes film 3x.@Bitplace
Tapasztalataim szerint andriod mobilos vlc-nek nem igazán szokott gondja lenni a kodekekkel.
Ha a mama távol van , akkor nyilván az elérést meg kell neki oldani valahogy. Én ezt úgy csinálom ,hogy DS file belép , ott betallózom a filmet , az meg meghívja a vlc-t és lejátsza. Otthon helyi hálón meg csak a vlc-ben SMB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAID
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP Omen gamer szék Citadel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Nemáá

Patice