- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gomby76 #8189 üzenetére
hát akkor ne habozz
én tavaly karácsonykor barátnőmnek kiszúrtam egy nagyon szép swarovski nyakláncot, és jóideig cska nézegettem, minden nap a boltban, aztán mire azzal a szándékkal mentem, hogy na, meg is veszem, addigra elvitték... és a fél országot felhajtottam, mire sikerült megtalálni belőle az utolsó darabot itthon
szóval ha ilyen van, akkor tessék cselekedni, mert hoppon maradhat az ember.
-
seiko
senior tag
válasz
Gomby76 #8143 üzenetére
Nem való neked a mechanikus óra.
Maradj a kvarcnál, nagyon jók azok is.
Az igényeidnek jobban megfelelnek.
Azt azért hadd jegyezzem meg, hogy ha egy karóra mondjuk naponta fél percet eltér az atomórától, attól az még pontos.
86400 aránylik a 30-hoz.
Nekem is van olyan kvarcórám, amelyik hiba nélkül működik immáron 22 éve, csak a tömítései mentek tönkre.
Így már sosem lesz vízálló. -
seiko
senior tag
válasz
Gomby76 #8133 üzenetére
én az automatákat szeretem, abból pedig a kronó irtó drága.
És mivel sosem volt rá szükségem, nem is érdekel.
De ha neked mondjuk éppen egy kvarc kronográg jön be (neadjisten egy Tissot PRS(C)200), akkor ne habozz.
Csak tudd, hogy bonyolultabb a szerkezet, nagyobb az esély egy meghibásodásra (mondjuk nem egy nagy összeg új szerkezetet szerezni), és a több tömítés miatt könnyebben is beázhat.
Ha nem vagy órabuzi, akkor inkább kvarcot vegyél, a mechanikus jóval macerásabb, és pontatlanabb. -
seiko
senior tag
válasz
Gomby76 #8128 üzenetére
Nem csak azért.
Egyszerűen nem tetszik akár három mutatóval sem.
A Certina viszont bejövős.
Igaz, hogy hasonlóak, de a Certina valahogyan jobb minőségűnek érződik, és más a modellpalettája is, mint a Tissotnak.
Kedvenceim között vannak a DS First, DS-1, DS-3 modellek.
A Tissot kínálatából pedig a búvár Seastar 600 és 1000.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest