- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tempus Fugit
csendes tag
50.000 USD feletti kategóriába lehet, ilyen olyan teljesen (számomra!) felesleges funkciókkal, 1/1000 s-os kronográf és a többi, ezek többnyire kis szériában készülő tanulmányórák. Alapvetően egy márka presztízsét nem ezek határozzák meg. Tud jókat csinálni, de a nagyobb presztízshez az alsó szegmensben is minőségibb darabok kellenének.
Miért nem jött már rég ki egy saját három (vagy éppen dátumos, holdfázisos, GMT, etc....) mutatós alapkaliberrel? Miért használ a mai napig ETA és Sellita (főleg már csak utóbbi) kalibereket?
A nagyoknak is vannak ilyen - földi halandó számára elérhetetlen - darabjai (ld. Jaeger Gyrotourbillon 2 és 3, sok más márka mellett), DE az ő munkáik roppant magas minőségűek az alapvonalon is. Saját szerkezetekkel. AZ ilyen cégeknek való a toubillon, öröknaptár és társaik, mert náluk nem csakbazárikirakati látványosságnak hat, hanem komolyan vehető. -
Tempus Fugit
csendes tag
Ezt a Reverso Duetto is tudja, ha csak ez kell, és potom 10 k€ körül elérhető, ez a Vacheron meg van vagy 5-600 k€, ja, hogy arany és tourbillon is jár hozzá, de az már csak grátisz szerintem.
(#83568) Pé válasza Tempus Fugit (#83566) üzenetére
Én sosem mondtam, hogy nincs élet. Pont, hogy azt hangsúlyoztam, mennyi más márka van, ami bőven felér az állandóan emlegetett három magasságába.
Belan:
Még jó, hogy bejött hozzánk is az euro lottó, így van esélyem rá...
-
Tempus Fugit
csendes tag
Igen-igen. Hárommutatós sportmodellek közül (ami ugyebár a legolcsóbb kategória, így minő meglepő, ezek a legnépszerűbb modellek) számomra az Overseas magasan veri a többit, míg második helyen áll a Royal Oak, míg a Nautilus formája egyáltalán nem tetszik.
Ha "kevés" pénzem lenne kékvérű órára akkor minden bizonnyal az alig több, mint 10.000 €-t kóstáló "legolcsóbb Vacheront venném, mivel számomra ártól függetlenül is ez a legmutatósabb a három márka három modellje közül. Ha nagyobb (20-25.000 €) keretem lenne, akkor egy VC klasszikus aranymodellen gondolkodnék el, 25.000 € felett pedig már JLC tourbillont lehet kapni, ilyen árszegmensben az lépne első helyre. -
condy
senior tag
-
Cha-b
senior tag
Csiga: nem tudom, nekem tetszenek a hamiltonok de a k'h'aki miatt nem vennék, talán pont te hoztad fel a Fossilt ezzel kapcsolatban a napokban. Viszont a Hamilton Spirit Liberty Chrono egy álom, valami gyönyörű... csak a lottó nem adja, hogy viselhessem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Cha-b
senior tag
Azért nálad tényleg lenne mit javítani rajta, sosem késő. Mondjuk engem pont nem érdekel nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget fórumon, mert anno amikor angol bill-em volt és ékezet nélkül írtam sokszor azzal támadtak, ha elfogyott az érv. Pedig én próbálok mindig elfogadhatóan fogalmazni, ha képbe vagyok, és nem volt sok a bambi.
Szerk.: Persze ha nem direkt csinálod, mert akkor gáz.
-
csabulaxi
senior tag
-
condy
senior tag
Igazán nincs mit. Én továbbra is a Stein-t ajánlom ebben a kategóriában. Kisebb cég, ritkábban lehet összefutni vele az utcán (a fórunk nem számít mert itt van egy-két embernek
) és minőségben is rendben van.
Topikban tilos hirdetni! E célra van a hardverapró megfelelő rovata.
[ Módosította: wwhy ]
-
vadászcsiga
félisten
Ne morgolódj, próbáld ki vegyél egy ilyen másolatot, nem nagy bukó ha mégsem jó de ha vannak eredeti óráid nem is akarmilyenek akkor mi szükséged egy ilyen kínai utánzatra? Szarul fogod magad érezni akárhányszor ránézel. Ha ilyen társaságban mozogsz akik közt ezzel akarsz villantani az megintcsak ciki
-
csabulaxi
senior tag
Ez nem az a fórum ahol hirdetnek!
Elsőre általában nem szólunk érte, de azért az elemi helyesírási, szövegformázási szabályokat tartsd be!
Átláthatatlan amit írtál, de az meg már tűrhetetlen, hogy állandóan legelőre sorolod a beírásaidat, magad reklámozandó. Egyszer is láttuk és mivel stílusa nem üt el az olx-es bidámékétól, nagy ívben le is tojom akármiről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest