- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gipsztigris #195156 üzenetére
Én nem bizonygatok semmi, csak leírtam a saját tapasztalatom.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #195145 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #194902 üzenetére
Szpásszíbá
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #194625 üzenetére
Köszi! Csak kiélvezem az új óra érzést.
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #194594 üzenetére
Köszönöm szépen hogy írtál. 👌😰
-
válasz
gipsztigris #194594 üzenetére
kicsi (43kn)
-
Zoltán124
kezdő
válasz
gipsztigris #194402 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #194398 üzenetére
Mondjuk tényleg nem volt szép ahogy leoltotta az Evolvens-t. Nem a legjobb promóció a cégének.
Főleg ,hogy szerintem jelenősen túlárazott. Végül is a JP1 egy Heurer Montreal/Pasadena ,Omega Speedmaster Mark II homage titán tokban. A Damasko DC56 50 euróval olcsóbb ugyanolyan werk-el és klasszisokkal jobb tokban és bevonattal. Vagy akár egy Sinn is belefér ebbe a keretbe. -
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #194396 üzenetére
Az "exkluzív" JP1-ről van szó?
Egyébként jó kis óra. Nekem is volt. Csak az eredeti.
Amúgy szerintem téged tiltott le ,mert a poszt még fent van. -
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #194394 üzenetére
Mert felülsz még az ilyen idióta kommentjeire.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #194299 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #194285 üzenetére
Szép. Nem is ismertem ezt a modellt. Gondolom már nem gyártják ,mert a teljes Accutron II szériát jegelték. Csak azt nem értem miért.
-
válasz
gipsztigris #194285 üzenetére
Egy kis ájulás mindenkire ráférne már!
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #194284 üzenetére
Huhúú! Örök hála! Ha esetleg tudsz valami trükköt, keress már meg privátban.
-
ElRamos
tag
válasz
gipsztigris #194038 üzenetére
43.7 mm x 38.7 mm x 8.6 mm
A leírásában ez szerepel. Ezt hogy kell érteni?
-
ElRamos
tag
válasz
gipsztigris #194031 üzenetére
Ez tetszik, de ha jól látom (??), a tok átmérője nagyobb az én Orientemnél (43,7 mm vs 41,5 mm)
Valami hasonló, de kisebb órát gondoltam egyébként én is.
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #194031 üzenetére
Felbukkant az Edoxos "barátod".
Bodrik: nemsoká felrakja.
Megbízható manus, ha vásárolni szeretnél.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #193993 üzenetére
Ez a kép parádés.
Grat a kutyáidhoz.
Egyszer én is szeretnék egy bulldogot, mondjuk angolt. -
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris #193993 üzenetére
Pedig a Bulldog kicsit hasonlít Rád!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #193978 üzenetére
A kutya az nem egy állat, hanem egy szőrös gyerek.
Nagyon sokszor többet érnek, mint némelyik embertársunk, én legalábbis jobban szeretem a kutyákat, mint sok embert.
-
evo87
őstag
válasz
gipsztigris #193978 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy ilyen lavinát indítok el egy olyan kifejezéssel amit itt elég gyakran használtak.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
gipsztigris #193908 üzenetére
Regisztrálsz, és kész.
Aztán naponta kapod az emaileket, hogy melyik óra, kés, bármi az amibe be lehet szállni.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #193891 üzenetére
Teljesen igazad van.
Véleményem abszolút szubjektív. -
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #193882 üzenetére
Na. Pl ez is koppincs ugyebár mégis legalább a mutatók másmilyenek.
És mennyivel szebb is mint a Steinhart. -
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #193870 üzenetére
Lehet, de a tudat ,hogy az valójában 24-es bosszantana.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
gipsztigris #193833 üzenetére
Köszi!
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #193805 üzenetére
Pontosan, és igen..
A kéket a tulaj mutatta , az marad meg neki..Nekem most sem annyira jön be a kék szine élőben, de az állító tengelye ennek sem mozgott annyira, mint amit anno felpróbáltam a nagyker boltjában.
Valami megfoghatatlan dolog miatt pont az a fura magammal kapcsolatosan, hogy megfogott az arany verzió! Az indexek és a mutató + a lünette.. a sima fekete sem annyira ütött meg, de ez egyre inkább tetszik. -
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #193797 üzenetére
Nem, AZ a darab , a kék nem győzött meg.a fő ok, ami miatt elálltam tőle, hogy (konstrukciója ilyen de akkor is) horizontálisan mozgott az állító tengelye, a picurka, a korábbi M-Force-oknál is meglévő általános mozgásnál jobban.Ez ENGEM nagyon zavart.
Plusz a kék nem győzött meg, mert fotón belezúgtam- aztán életben az a kék nem az a kék élmény volt, nem tetszett annyira, hpogy megvegyem, holott a Tutus árnál -30%-al jobb volt, a nagykerből.
KB ennyi.
Ja, és akkor kicsinek éreztem, de ez betudható a sokkal nagyobb Orient M-Force Delta jóval nagyobb méretének..
Mivel AKKOR nem tudtam, mennyire más a fekete/arany- nekem- ezt, valóban tévesen- általánosan írtam le annak, akit érdekelt, miért nem vettem meg a Tritont akkor..De ennek nem mozog úgy a tengelye, (nekem) egy nagyságrenddel szebb, plusz nyilván nem nőtt meg, de pont juó ez a méret, főleg, hogy nem egy Delta után veszem fel direktbe.KB ennyi..
Ja, nyilván van az az összeg, ami széppé tesz valamit és valakit, erről már komoly szakirodalom van..
Nyilván a tutus áron nem venném meg, de ha kevesebb, mint a felébe van nekem, annyiért már a "hülye is megveszi" kategória az óra, pláne, hogy nem kp vettem. a kedvencem volt, csere-bere.
Azóta arra is rájöttem, nyilván lehet bennem 1-2 vonó, mert mondták már rá, hogy romás, ezért is írtam az előző posztomba, amit írtam.
Amúgy dícséretes a jó memóriád, riszpekt!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #193768 üzenetére
Pedig a Sub az örökké Sub marad.
-
rbalint88
addikt
válasz
Rollerből mondjuk pont OP-t vennék, nem sub-ot
Breitlingből Superocean Heritage 44mm kéne, Omegából SMP, Planet Ocean, Aqua Terra és Speedmaster is tetszik.
-
sipi83
aktív tag
válasz
Nekem a küklopsz sajnos nem tetszik rajtuk, lehet szoknom kéne.
viszont egy No Date Sub, hmm...na az már jöhetne. Itt is inkább a mérettel van bajom.
Nem, nem szeretem a hatalmas divatórákat, de a mostani 43mm-s Trident nekem az arany középút.@yodamastah: tudom, de idén volt már mire kiadni és még hol van az év vége. De köszönöm.
-
ricsik
őstag
válasz
gipsztigris #193762 üzenetére
Na bazz.. , nagyon sajnálom...
-
sipi83
aktív tag
válasz
gipsztigris #193755 üzenetére
Igen, nekem is volt egy kis "mi ez a redőnygurtni" érzésem az első e-bay-es, filléres vacaknál.
De nekem nagyon bejön, hogy könnyű és strapabíró viselet.Ezzel a Victorinox-al jól betaláltál megint.
Havert most akarom rábeszélni egyre, mert akar majd valami komolyabb órát. Nem akar sokat költeni, de ezzel el lenne egy darabig az biztos.
A melóhoz meg kitartást. -
válasz
gipsztigris #193696 üzenetére
Mindenhol ott vannak, szélsebesen forognak éppen
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #193633 üzenetére
Azt nem tudom ,hogy milyen előnye lenne x gázzal felölteni egy búvárórát, de szvsz a vákuum is érdekes elgondolás. Egy alacsony nyomású közeget létrehozni egy olyan zárt tokban melynek tartalmát pont a nagy nyomás behatásaitól akarjuk megóvni kimondottan rossz ötletnek tűnik.
-
válasz
gipsztigris #193585 üzenetére
Nagyon szép kis óra!
-
alphaville
aktív tag
válasz
Szemből nem látszott, valóban nem nagy ügy a szíj cseréje ennek a típusnak.
-
consono
nagyúr
válasz
Ez mennyire jól néz ki!
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #193546 üzenetére
Érdemes felpróbálni. Erősebb csuklómérethez rövidnek bizonyulhat a PRO TREK gyári szíj. Tapasztalat! Nem mondom hogy lehetetlen ilyen-olyan forrásból hosszabbat találni rá, esetleg készíttetni, de felér némi varázslattal.
-
válasz
gipsztigris #193225 üzenetére
Élek-halok az orosz pilótákért és Sturmikért. De a Sinn vízben is használható pilóta órája mellett kicsit érdekes, hogy pont ők nem készültek fel a víznek jobban ellenálló kivitelnek.
Az ok egyszerű: annyira szeretem őket, hogy viszem magammal kirándulni és túrázni őket - de nem sok kedvem van levenni a strandon. -
@mriya@
őstag
válasz
Hosszú idő óta 1 darab 3 atmoszférás órám van, de nem is nagyon hordom.
-
rbalint88
addikt
válasz
Kulonben is, ha egy ora mindent tud, akkor mi okunk lenne gyujtemenyt dedelgetni
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #193200 üzenetére
Szvsz. elvárható lenne egy 5 atmoszférás vízállóság az új karóráknál. Biztosan ciki, de sok embernél kizáró ok a 3 atmoszféra. Qrva nehéz lehet pár darab filléres szilikon tömítést (és zafírt) beépíteni az órákba.
-
válasz
gipsztigris #193188 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
wr30
-
freddirty
senior tag
válasz
Ez nem rossz, kíváncsi vagyok mennyiért vesztegetik. A gumiszíjas változat a 6-700 dollárjával túlarazott. 200 usd volt a 96b229-em régebben. Igaz az nem zafírüveg meg nem is görbe
de háromszoros szorzó azért túlzás.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Venném, már az első széria is tetszett. Bár ha jól emlékszem, ezek viszonylag nagyok. Mondjuk a forma sokat segít hogy kényelmes legyen.
-
mr.tejjfel
tag
válasz
gipsztigris #193155 üzenetére
Köszönöm!
Orient óráknál,hogy működik a garancia?(ha esetleg szükség van rá) -
válasz
gipsztigris #193127 üzenetére
Jaj! Még egyszer.
Rettenetes az a szemét!
-
válasz
gipsztigris #193111 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #193122 üzenetére
Ezzel imitálva az olajtöltést.
-
Empsepo
senior tag
válasz
És ebben így folyik az izé a számlap mögött ?
Akkor varázslatos és megéri.
😁
-
Traianus
tag
válasz
gipsztigris #193099 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
-
válasz
gipsztigris #193099 üzenetére
A nagy árdifferenciát általában három dolog okozza, abból csak az egyik ok amit írtál.
1, Eltérő garancia és szolgáltatások, szerviz, üzletek, alkalmazottak vs. raktárról eladás.
2, Vám+áfa eleve 30 %-ot dob az áron.
3, Eltérő kereskedelmi árrés. A hazai árrés 20-30 % is lehet, mert a magyar évi 5000 órát ad el, annyi órával kell kitermelnie minden költségét, míg a másik napi ötezret ad el, ő az 5 % árréssel is többet keres mint a magyar a 30 %-kal. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
De legalább 700 helyett csak 100 dollár. Spórol 600-at
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #192968 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #192968 üzenetére
Ez tényleg szar volt!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #192944 üzenetére
-
485
aktív tag
válasz
gipsztigris #192926 üzenetére
Pac-Man ráharap, vagy mi ez?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
gipsztigris #192898 üzenetére
-
válasz
gipsztigris #192907 üzenetére
Cseheket nem keverném ide, mert a tulajdonos nem órás volt, hanem ékszerboltos. Órákat csak 40 évvel az amerikai ékszerbolt nyitása után kezdett gyártatni svájcban, hogy legyen mit eladni a boltban. Az óráin egyetlen cseh sem dolgozott soha.
-
alphaville
aktív tag
válasz
gipsztigris #192889 üzenetére
Valahogy így gondolhatja a papírokat árusító díler; végy hozzá Kínából hamis órát, készíts külföldi óra üzlet címére talmi bélyegzőt, majd találj az eladáshoz egy idióta, naív balekot.
Ha sikerül levetkőznöd maradék emberségedet, garantált az egymilliós haszon. -
válasz
gipsztigris #192889 üzenetére
A szervizkönyvnek és a garancialevélnek szerintem semmi köze egymáshoz. A garanciát a szerződött szerviz csak a megfelelő helyek által kitöltött garancialevél alapján fogja elfogadni. Had ne vízionáljam azt, hogy arra tud szerezni valaki garanciázáshoz megfelelő bélyegzőt és dátumot.
Persze kinek mit bír el a fantáziája.
Ha tud arra bélyegzőt és dátumot szerezni, akkor ott van garancialevél is pénzért, tehát ismét semmi értelme. Szerintem.
-
válasz
gipsztigris #192887 üzenetére
Ki is az eladó üzlet? Se bélyegző , se dátum, se semmi. Kicsit túldimenzionálod.
-
válasz
gipsztigris #192885 üzenetére
Semmit sem lehet vele kezdeni. Dísznek jó maximum.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #192852 üzenetére
Megkérdeztem az eladót, hogy mit lehet kezdeni egy kitöltetlen Panerai garanciajeggyel? A válasza az volt, hogy a fantáziámra bízza.
Végül is nincs abban semmi, hogy valaki egy milliós óra hamisításra alkalmas papírjait árulja a fészbukon! Vagy csak az én szememet csípi az ilyen? -
SÖ
addikt
válasz
gipsztigris #192753 üzenetére
Az a durva hogy én sem kimélem. Úgy adtam el a bevonatos Steinhartot hogy csak a csatján alul volt karc, pedig falat véstem furtam benne.
favágó
Jól látom dual time-os? Na végre, így már szép. Jobb lenne automatában.
-
SÖ
addikt
válasz
gipsztigris #192722 üzenetére
Jaja, jól össze van karcolva
-
jagertibi
aktív tag
válasz
gipsztigris #192748 üzenetére
Igen minden szijam innen van. Csak a nagyobb csattal.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
gipsztigris #192745 üzenetére
Lehetséges hogy tömör de nagyon könnyű ehhez kepest. Meg minden órámon ilyen szíj van lehet túlságosan megszoktam
ricsik: SSG011
-
jagertibi
aktív tag
válasz
gipsztigris #192717 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #192727 üzenetére
Engem az bosszant, hogy nem találok 23 mm széles Citizen gumiszíjat, amelyik nem búvár és nem adott tokhoz illeszkedő vége van, hanem egyenes.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
gipsztigris #192725 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy a citi itt is szopatja a fém szíj utólagos felrakását a szokott módján?
-
válasz
Már csak onnan lehet manapság látni, hogy mobilos kép, hogy a makro ellenére nagyon széles az élesség tartománya.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Szerintem pedig pont ilyenre gondolt, tokn csatlakozás legyen 20 mm és rögtön ott szélesedjen a csat meg mindegy neki, már ha a csat nem az egész "szíj" hanem a zár.
ilyen a gyári.
[link] -
csabulaxi
senior tag
válasz
gipsztigris #192719 üzenetére
-
m3tr0
őstag
válasz
gipsztigris #192717 üzenetére
Köszönöm, kezdésnek nem rossz.
Bár jobban szeretem a nagy(obb) tömör szemes szíjat. (pl. Casio EF-547D szíja)
Ebayen nézzek körül? Milyen méretet szabad venni? (Ha jól tudom 20 mm-es a szíj csatlakozása.)
Létezik olyan,hogy ahol csatlakozik ott 20 mm és szélesedik? -
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #192625 üzenetére
Mekkora batár!
Brutális darab.
Ez tényleg egy kis súlyzó.Ugyanakkor teljesen minőségi hatást kelt.
Csak hát egy ekkora órához minimum száz kilósnak kell lenni.
-
válasz
gipsztigris #192625 üzenetére
Odabaszós nagyon! Köszi a linket!
-
válasz
gipsztigris #192622 üzenetére
Köszönöm! Megint nézegettem a képeidet a 98B270-ről, csodaszép az az óra!
-
válasz
gipsztigris #192616 üzenetére
Ezek a precizionist-ek mind ilyen nehezek? Hol lehetne megnézni a súlyukat? Pl a 96B260 milyen nehéz lehet?
-
squir
aktív tag
válasz
gipsztigris #192560 üzenetére
Nincs azzal baj, nem is arra válaszoltam, hogy kinek-mi tetszik.
(bár a képeid alapján a mancsodon bőven elférne az 1000-es is
)
Nem hiszem, hogy ez a megoldása a tok felépítésének bármiben egyszerűbb, vagy olcsóbb lenne, mint beépíteni egy nyomorult hélium szelepet. Azzal viszont nem csak a technikai, hanem a megjelenés jellegzetességét is elveszítené, az már nem lenne "halkonzerv" Tuna. -
squir
aktív tag
válasz
gipsztigris #192554 üzenetére
Nem mész máglyára (még!
), a tok kialakításának (eredetileg) gyakorlati oka volt. Ez pedig a nyomástűrés beépített héliumszelep nélkül.
Kis olvasnivaló a témában (magyarul):
Akkor és most: Seiko búvárórák – 2. rész - Kronometer.hu
Sok olvasnivaló a témában (angolul, de rengeteg képpel, robbantott ábrával, részletesen):
The Seiko Tuna Collector's Guide
Mai technikai szinten másképp is megoldható (mint azt teszik is páran), ez világos. Én viszont örülök neki, hogy vannak olyan "heritage" modellek több gyártó kínálatában, amik valójában nem is "heritage".
Hiszen folyamatosan gyártásban vannak (30-40-50 éve) apróbb módosításokkal maximum. De a jellegzetes arculat, a formajegyek mindegyiknél megmaradtak.
Ilyen pl (teljesség igénye nélkül) a Rolex Submariner, az Omega Moonwatch, de ide tartozik az 1975-ös megjelenése óta a Seiko Tuna is -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Én az Amfíbiákkal vagyok így. Pillanatnyilag itt is kis méretű a számlap, csak a tok optikája változik. Azért ezeken is tudnék javítani. Venném a 150-es és 420-as tokot elsőre, nagyobb kezűeknek a K65-öst. Bezel K650540, vagy a fekete változata ízlés szerint. Mutató az SE sorozat egyenes változata, v a fehér standard horgonyos, lume egyezne a számok színével. Számlapot utánérezném a K3 Submarine-ről - K350606 számlapját alakítanám át. Fekete alapszín, zölden világító számjegyek 3,9,12. Napszak kijelző ablakát kivágnám hosszúkásra, mint a K3-nál, felül eltüntetném a 24 órás kivágást. A számlap alatti tárcsát ennek megfelelően színezném fekete-fehérre. Dátum maradna fekete. Szerintem olcsón átállhatna a gyár egy ilyen modellre, és elkapkodnák, mint a K3-ast. Ha tudnék rendesen oroszul, meg is írnám a csisztopoliaknak, hátha nem oroszosan állnának a dologhoz.
-
rbalint88
addikt
válasz
Gyanusan nagy a csend, szerintem mar epitik neked a maglyat
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #192516 üzenetére
Szőrt csak eleinte tépi le.
De tutira nem esik ki a stift.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #192360 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #192327 üzenetére
Mert nem érdekli a kutyát sem!
-
zsocy
őstag
válasz
gipsztigris #192352 üzenetére
Igen, erre emlékszem, nagyon jó kombó volt
Nekem O1 van, de szerintem azon sem mutatna nagyon bután.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #192331 üzenetére
Akkor itt lehetőség.
Csinálj teszteket, mi megnézzük az tuti.8-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #192329 üzenetére
Nem jellemző amúgy sem hogy órák tulajdonságait cafolgatnák. Telefonokat annál inkább.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #192327 üzenetére
Nem tudom, szabad a gazda
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #192324 üzenetére
Amikor én kerestem, mert érdekelt az óra, csak olyat találtam amit a victorinox készített. Függetlent nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gipsztigris #192320 üzenetére
Strapa tesztvideók meglepő módon mind gyári, a vágás még mindig ott van ahol nem kéne.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #192320 üzenetére
Igen, bírja a strapát, de semmi különleges nincs a tokban, csak a szokásos anyagok és felépítés megfelelően masszív kivitelben. Lehetne bármilyen ellenálló a tokozás, ha belül a werk széthullik. Ami pedig egy tömegtermék, nem kifejezetten ehhez készítették, ezért mondtam hogy alapvetően nagyon strapabíró egy olcsó kvarc.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #192314 üzenetére
Ez az óra mondjuk leginkább annak a bizonyítéka, hogy egy mai kommersz kvarc szerkezet is mennyire strapabíró, ha kellően rugalmas ágyazásban tokozzák, a Victorinox pedig ügyes kampányt épített köré.
-
MARVEL
tag
válasz
gipsztigris #192295 üzenetére
Meg.
-
marec1122
senior tag
válasz
gipsztigris #192251 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest