Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
vadászcsiga #192328 üzenetére
Én sem tudom, csak van egy elképzelésem. Az, hogy egy gyári videót valaki megerősítsen, hogy "lám-lám, tényleg kibírja a főzést, kibírja a nyílt lángot, kibírja a mosógépben mosást, kibírja egy katona súlyát a becsatolt szíjon keresztül, stb." ergo a gyártó igazat mondott annak szerintem nincs hírértéke!
Annak lenne, ha meg tudnák cáfolni a gyár által leírtakat. Tovább nem folytatom.
De persze, lehet, hogy nincs igazam, és ha majd egyszer az óraszíjon függeszkedve egy szakadék felett nem fogja kibírni a súlyomat, akkor egyrészről elkezdek majd fogyúkúrázni (ha túlélem) másrészről meg az örököseim remélem beperlik majd a Victorinoxt és az én videóm lesz az első a youtube nézettségi listáján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest