- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
Lauda #186319 üzenetére
Soha nem volt meg casiom de meg csak hasonlo sem,,Fel mondatokkal ir le tobb funkciot is,akkor miert ne kerdezhessek itt?!”az automata vilagitas indikator jelzi”,sehol nincs,hogy LT!!,Az orankenti hangjelzest leiras szerint szinten jelzi,csak epp azt nem irja,hogy a BIG-indikatorral,,RCVD jelzes szinten sehol nem szerepel vilagosan,,,
Mindegy,koszi neked is. -
sipi83
aktív tag
válasz
Lauda #186073 üzenetére
Tudom, elsőnek az volt a cél.
Igazság szerint azt kéne eldöntenem elsőnek, hogy a szögletes(5600) vagy a sportosabb (6900, 8900) áll a jobban a csuklómon. Próbálni kell, nincs mese.
Utána már szinte gyerekjáték dönteni.
Ha valakinek van valami sportosabb darab attól szívesen megnéznék egy csuklófotót. -
-
@tco@
aktív tag
válasz
Lauda #184750 üzenetére
Az én szememben komolytalannak hat, főleg egy manageren, na attól kivagyok. Bár a drágának tűnő, közelről meg "csingmung" kategóriájú quartz-ok is méltatlanok ilyesmi pozícióban, pedig én aztán tényleg nem vagyok sznob. Nyílván nincs is ezzel baj, annyi az egész hogy engem az órák érdekelnek jobban, mást meg épp mondjuk a divat, vagy a szörfözés, nekik ezen dolgok fognak feltűnni
-
ates2
senior tag
válasz
Lauda #184560 üzenetére
Persze úgy
GLS en találtam egy ilyet :
2017.11.20. 6:54 A csomag betárolva a GLS raktárban. Magyarország Budapest
2017.11.17. 16:41 A csomag betárolva a GLS raktárban. Magyarország Budapest
2017.11.17. 12:19 A csomagot nem lehetett kiszállítni mert a címzett nem található. Magyarország Budapest -
krx21
nagyúr
válasz
Lauda #183998 üzenetére
Köszönöm! Új óra tartó dobozt is kellett venni, de direkt nem a 10-est vettem...
csabulaxi: Igen az mindig nehezebben veszi a jelet, meg annak 6-órával kell nyugatra nézni, a többinek 9.
Elkezdtek tetszeni a g-shock-ok, elgondolkodtam egy GWG-1000-1A -on, megnéztem élőben, robusztus egy darab.p.
Nem túl nagy? -
TimeCenter
tag
válasz
Lauda #183756 üzenetére
Van RCVD jelzés a kijelzőn?
Igen - volt jelvétel biztos ( 100% ), hogy a jó időt mutatja
Nem - nem állt át magától, kérjél manuális jelvételt. Mivel egész éjjel esett és egy jó nagy front van a németországi adótorony és Magyarország között előfordulhat, hogy többször kell próbálkozni a jelvétellel.
-
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #183317 üzenetére
Jó, akkor még egyszer. Nem az aliról bevásárolt egydolláros szar, hanem egy festett drót darab. Jó drágán, mert gyàri. Ennyi. Nem űr technika, nem egy kifinomult minőség, hanem egy kopó-cserélni való alkatrész. Nincs is belefeccölve több. Az ára meg azért ennyi, mert ad1: gyári, ad2: nincs helyette más. Annyit kérnek el érte, amennyit nem szégyell és még (foghúzósan ugyan) de hajlandóak kifizetni érte a vásárlók
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #183313 üzenetére
Ne is haragudj, de ez baromság. Ha külön veszel bármihez gyári cuccot, az jócskán feláras. Pl fehér számlapos Seiko Cocktail Time bőrszíjjal 135e Ft, a kék számlapos fém szíjjal 139e Ft. Ha a fehérhez külön veszel egy fém szíjat az plusz kb 40e Ft és nem 4000...
A bull bar egy hajlított drót darab ami festett. Mint minden bevonatos holmi ez is kopik. És a festék kevésbé bírja, mint a felületkezelés. Filléres holmi, aminek jócskán megkérik az árát, mert máshonnan nem lehet beszerezni. Ennyi.@mriya@: erről van szó, felesleges ezt túlragozni. Ha kell akkor úgy is megveszi az ember, mert nincs helyette más. Felesleges túlzott elvárásokat támasztani
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #183310 üzenetére
Az, hogy utólag mennyit kérnek érte irreleváns. Ugyan az a drót darab van a boltban 11e Ft-ba kerülő Casio-n is. Kétlem, hogy az értéke 6000 Ft, minden más része az órának meg max 5000...
Kiegészítők utólag mindenhez drágák.TOZ: lő és gól!!!😂🤣
Használt óránál meg benne van a pakliban, hogy valami nem kóser...
-
squir
aktív tag
válasz
Lauda #183305 üzenetére
Más gond is volt ha jól dereng.😉
Amúgy meg filléres, kopó-eldobható alkatrésztől minek kell elvárni eszement tartósságot. Az csak festék rajta, nem DLC!TOZ: elmészteafenébealábaiddal!!!🤣😜
5-ös kezelő: azért szeretem, ha beszerzek valamit, az legalább kicsit minőség. Ócskaságra inkább nem adok pénzt, hiába kérnek keveset érte.😉
-
gipsztigris
addikt
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Lauda #182392 üzenetére
Azért mondom. Körömmel is bele tudtam karcolni abba a bevonatba. Egy jobb minőségű pvd azért nem ilyen.
De nem is azért írtam, hogy most aztán mindenki tüntesse el a pvd-t a bullbar-ról, hanem ha valaki neadjisten hozzám hasonlóan nem lenne megelégedve a finiselésével, akkor nem kell pánikba esni: kevesebb mint fél óra alatt fémtisztává lehet varázsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest