- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #179450 üzenetére
Piacos analóg daydate műanyag Q@Q órám hónapokig teljesen pontos tudott lenni. Most kb. 15-20 éves lehet, talán még megvan a 2. gazdájánál.
Carnival, amit elpasszoltál, mennyire volt pontos? Csak azért érdekel, h az enyém szerencsés vétel volt-e csupán, vagy mind tudja? Bár ha gyorsan passzoltad, nem méricskélted valszeg. -
-
BLC
tag
válasz
@mriya@ #179406 üzenetére
@mriya@!
Köszönöm a választ és a tanácsot. Svájci szerkezetű óráknál, nem fektetek, akkora hangsúlyt a járáspontosságra. (COSC-al rendelkeznek).
Seiko nekem meg mindig egzotikum, kuriózum volt az ETA szerkezetek (legyen az módosított OMEGA /2500 co-axial/, vagy Pana stb. ) tengerében. Így most fókuszcsoportot hoztam létre egypár Turtle segítségével.Nem véletlen a "teszt". Erős kényszert érzem egy SARY075 - Cocktail vagy SARY081- SkyDiving Cocktail óra beszerzésre. Korábban SEIKO Automatic 6R15 szerkezettel szerelt órákkal, csak jó tapasztalataim voltak.
-
válasz
@mriya@ #179177 üzenetére
A kínaiak nem hülyék, és nem azt hamisítják, amit amúgyis fillérekért megkapnak.
Ha egy 10 dolláros órában látsz jobb szerkezetet, akkor lehet gyanakodni, de én vettem már 11 dollárért (nem liceiten) Miyota kvarcos órát, nem hamisat. A 70 dolláros órán nem a szerkezet a költség. 70 dollárért ez már egy nagyon drága kínai kvarcóra. Talán az egyik legdrágább, amit láttam. 80 euróért vettem már (messze)svájci g10 kronót pvd-s titánból, zafírral, 30atm-mel, tríciummal (nautec, gondolom sejthető volt). Ez ahhoz képest egy durván túlárazott kínai óra. Nehogy ne férjen bele mondjuk egy mezei ronda 505.
-
válasz
@mriya@ #179164 üzenetére
Hogy tud-e arról, hogy a filléres szerkezeteit használja? Amit milliószámra gyárt? Nyilván nem tud róla, hiszen egy nagykerből szerzi be a Parnis is a szerkezeteket. De hogy jön ez ide?
Nehogy már azt akard sugallni, hogy egy 70 dolláros órába ne férjen bele a 10 dolláros szerkezet.
-
csabulaxi
senior tag
-
C0RVUS
tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178634 üzenetére
Woow!
Használd egészséggel!
Nekem is úton van a "kistesó" ami kicsit nagyobbra nőtt, de nem annyira komoly mint a tiéd.
Kalandvágyból csak vettem egyet az AW1410-16X -ből. -
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178510 üzenetére
Nekem csak egy Sellitás órám volt -még az is lehet, hogy ez volt az EGYETLEN valamirevaló szerkezet, bár ebben nam vagyok biztos
de semmi gond nem volt vele. Szinte nem volt mérhető az eltérés 30 óra után. Dobozban járattam, biztos viseléskor más adatokat kaptam volna, de egy hét alatt dobozban plusz tíz másodpercet szedett össze.....és kívülről lehetett volna kalibrálni is.
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178504 üzenetére
Velem lehet a baj, de nekem már egy fél nap után volt rajta karc. És nem ez az első ilyen. Szerintem a körmömmel meg tudnám karcolni, pedig nem vagyok egy Velociraptor.
Mindegy, a karc eltüntetve, Engineer szíj felszerelve.Vacak 25 dolláros szíj de sokkal jobban bírja a stapát mint a gyári Seiko.
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178399 üzenetére
Viszont ez majdnem tesója a tiédnek, csak pont egy százasba kerül.
Nyilván meg van az árkülönbség oka, de például az én csuklómra ez jobb lenne. -
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #178348 üzenetére
Nekem meg van egy fura "betegségem", hogy a gyári fémszíjakat sosem szerettem viselni, de mindig igyekeztem fémszíjas órát venni. És fémmel is hordom, de a gyárit leveszem.
Főleg a Seiko fémszijakkal nem vagyok kibékülve mert nagyon puha anyagból vannak. Állásában össze tud szedni karcot és ezzel halálra idegesít.
Volt titán Citizenem is, az sem szerepelt jobban nálam karcokat tekintve. Ezért merült fel a kérdés nálam az árkülönbözetről. -
csabulaxi
senior tag
-
ans
aktív tag
válasz
@mriya@ #178308 üzenetére
http://www.thewatchsite.com/8-seiko-citizen-trading-post/282762-f-s-citizen-promaster-titanium-limited-aoraky-mount-cook-350-a.html#/topics/282762
http://forums.watchuseek.com/f29/fs-citizen-bn0111-54e-limited-edition-mont-bell-duratect-titanium-300m-sapphire-4481047.html#/topics/4481047?page=1
http://forums.watchuseek.com/f29/citizen-promaster-titanium-4-hander-promaster-tough-duratect-sapphire-4481087.html#/topics/4481087?page=1
Mobilról csak így megy.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
@mriya@ #178222 üzenetére
Nekem már a V1 változata is nagyon tetszett!
Igaz azóta kicsit felment az ára, de jobban is örülök a Seiko NH35 szerkezetnek, mint az előző Miyota 8215 werknek.
Lehet jövő hónapban benevezek egyre. Érdekes, hogy általában a kékek jobban bejönnek, de ennél a modellnél a fekete változat jobban tetszik. A fémszíja ennek csavaros lehet, vagy stiftes? -
TayRol
nagyúr
válasz
@mriya@ #177385 üzenetére
Köszi!
Ohh, ez nagyon bejövős: AT9036-08E Nincs valakinél elfekvőben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest