- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imcsoo
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
Gabbbb #180415 üzenetére
Ez a "sokszor" erős túlzás.
Honnan külföldről, mikori rendelés, mikori gyártás, stb.Az tény, hogy mostanában volt néhány problémás tétel + mióta elterjedt, hogy már nem gyártják az ára is ugrott 20-30%-ot.
Egy skx007 még nálam is ott a wishlist-en, de momentán túl sok órám van, így egy darabig tuti nem jöhet
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Gabbbb #179704 üzenetére
tényleg kissé hihetetlen, de nem mondom, hogy nincs igazad, főleg, hogy a kezedben a tárgy.
nekem az a furcsa, hogy az ilyen bevonatokat merítéssel szokták felvinni,
miért nem az egész tokot? mindenesetre furcsaegy videón, éles eszközzel, késsel kapargászd már meg, hátha leválik a bevonat!
csak a hitelesség miatt..azt csak félve, hogy a képen jelzett helyen a rolexeken van a lézergravírozott sorozatszám, nem inkább selejtes rolex tokok ezek?
csak hülyülök
szerintem polir
-
TimeCenter
tag
válasz
Gabbbb #179208 üzenetére
Én a sajátomról tudok nyilatkozni, meg arról a jó pár ezerről amit 1996-óta eladtunk.
1. Én 1996-óta használom gond nélkül az egyik első rádiójel vezérelt Eco-Drive szerkezetes modellt. Még mindig hibátlan. Az eredeti kondenzátorral (
) működik 21-éve.
2. Több ezer elégedett vevő. A problémások legtöbbször fiókban tartották, vagy nem érte elég fény. Olyat aki minden nap használja és csak úgy tönkrement csak néhány ( kevesebb mint 5 ) esetben hallottam.
-
válasz
Gabbbb #177990 üzenetére
Itt az én SKX007 történetem, bár több, mint két éves. Ettől függetlenül imádom, azt a foltot is most fél percet keresve találtam meg, tehát, ha csak ránézek az idő miatt, észre sem veszem. Az első szerviznél majd megvizsgáltatom eltüntethető-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest