- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
@mriya@ #206976 üzenetére
Köszönöm szépen. Próbáltam én is manualt keresni hozzá, mert ahonnan rendeltem a timestore szlovák nyelvűt küldött el. Gondolom a dobozában lesz angol nyelvű. Elvileg holnap érkezik, már nagyon várom.
Fagyallo!
Neked is köszönöm, mire ezt megírtam utána láttam, hogy te is válaszoltál. -
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #206652 üzenetére
Jól van na, látom túltoltam, túlmisztifikáltam egy kicsit!
Igazából, leginkább a kúszó másodperc mutató miatt vonzanak a mechanikus órák. De, semmi bajom sincs a kvarcokkal, sőt nagyon szeretem a kis g-shockomat. Pár alkalommal volt, hogy elejtettem az órát, és olyan jó volt, hogy nem kellett aggódnom amiatt, hogy megsérült-e. Valószínűleg a g-shock marad majd hétköznapi használatra, és a jövőbeni analóg kijelzésű órám inkább, csak alkalmi viseletre. Jelenleg a Veron által mutatott Geckota E-01-es a befutó, mert jól néz ki, és ráadásul a mérete is jó lehet a vékony csuklómhoz. A minap láttam egy koncepció képet az óráról, aminél már narancssárgára cserélték a másodperc mutatót, szerintem jól áll neki: [link]
-
válasz
@mriya@ #206652 üzenetére
Hja, az elején én is bedőltem ennek a lelke van dolognak.
Aztán használat közben jöttem rá, hogy csak a nyűg van vele. Nehezebb, hol így jár hol úgy. Ha leteszem hétvégére hétfőn reggel szarakodhatok az állítgatással. Ja vegyek óraforgatót is, persze. Aztán ott a szerviz, szétkopik előbb-utóbb, nem úszod meg. Az sem öt forint+az utazás vagy postaköltség, ha nincs helyben aki megcsinálja. Lehet belebeszélni ezt a lélek dolgot, de nincs annak semmilyen lelke. Egy fém szerkezet, amivel neked csak gondod lesz, járatni, szervizeltetni, állítgatni. Rádiós eco drive (márkának megfelelően) és kész. Hordod, élvezed. Ha úgy vesszük annak is van lelke, a napenergia ápolja a kis lelkét.
-
SOAD19
addikt
válasz
@mriya@ #206526 üzenetére
Ha már Tudor...
Létezik alternatívája 200k alatt a Heritage Ranger-nek, ami kis méretű, max 39-40 mm kn (kb. 16/5 cm-es csuklóval rendelkezek)?
Valami ehhez hasonló, egyszerű, de nagyszerű órát keresnék magamnak év végi, de inkább jövő évi vételre a G-Shock-om mellé, amit akár inghez, zakóhoz is fel lehet venni.
Itt van még néhány óra, hogy nagyjából milyen stílusú órák tetszenek: [link]
Jobban szeretem, ha a számlapon minimális tükröződő, fényes felület van. Valamiért jobban tetszenek, azok az órák, amiknél a számlapon lume-os arab számos indexek is vannak, és ha egy kis piros is megjelenik mondjuk a másodperc mutatón, egy kis sportosságot kölcsönözve az órának.
Nem rég volt mutatva itt a topikban a MMW microbrand-től, ez az óra, ami tetszene is, csak nem tudom, hogy hogy állna, gondolom, nehéz lenne eladni, ha mégse válna be. Nem rég találtam egyet használtan 350€-ért egy német oldalon, ennyit megérhet? Igazából most nem kellene szórnom a pénzt, lévén, hogy munkanélküli vagyok, csak félek, hogy később nem találok magamnak majd megfelelő órát, ami tényleg tetszik is, és méretben is ok-s. Per pillanat, nem nagyon jut eszembe olyan óra ezen kívül, ami megfelelne minden elvárásomnak. De, hátha tudtok ajánlani valamit, ami mellett kiköthetnék, és nem kellene tovább kutakodnom, hogy mit vegyek majd, mert kicsit már belefáradtam, hogy ami tetszik, az biztos, hogy nagy méretben, vagy ha nem is, akkor az ára túl magas. -
Veron
addikt
válasz
@mriya@ #205170 üzenetére
Adom, ilyesmire gondolt. Teljesen jó az irány, ezért mutattam neki a korábban általam már itt linkelt Seagullt. [link]
A Seiko 5-nél kicsit "komolyabbat" szeretne, nem baj ja nem automata a kiszemelt. Világos számlap előnyben.Megjegyzem a kvarc Junghans, meg nekem tetszett meg közben.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #204347 üzenetére
Szvsz. ad egy kis plusz "biztonságérzetet", hogy nem fog leállni, főleg, ha nincs járástartalék-jelző. És ha valaki nem hordja sokat, csak napi néhány órát, annak is kibírja másnapig kézi húzással. Vagy akár péntek estétől hétfő reggelig, ha nem akarja mindig állítgatni az időt.
-
Veron
addikt
válasz
@mriya@ #203742 üzenetére
köszi a kommentet. ezt már ajánlották amúgy, de nem tartom valószínűnek.
2,5 éves az óra és fél éve voltam vele a szervizben, akkor rátették a műszerre. lehetséges, hogy egy fél év alatt ennyire elkoszolódik?Fagyalllo: Jó ez a Citizenek, kicsit talán vaskosak, de nekem is megakadt rajtuk a szemem. Meg is nézném, de itthon lehetetlen kb.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #202769 üzenetére
Napok óta kereste a választ, de a nálam hozzáértőbbek nem válaszoltak, így hát megtettem én. Még ha hülyeséget is írok, legalább kijavít valaki (amit kiabálás nélkül is meg lehet tenni
), és a kérdező megkapja a válaszát.
Szerk.: Amúgy "túlhúzás" alatt a teljes felhúzáson felüli tekergetésre gondoltam, amikor "üresjáratban" húzza, nem konkrétan arra, hogy túlfeszíti a rugút, ezért is volt idézőjelben.
-
apóka
aktív tag
válasz
@mriya@ #201789 üzenetére
Én is erre céloztam a kérdéssel. A hardverpiacot jól ismerem, de az órapiaci trendekkel nem vagyok képbe.
Feltételezem, hogy valaki meglátja és kell neki....mint ahogy én is jártamTsebacsi: Ezt konkrét ajánlatnak vettem, már veszem is, és írok, ha első látásra elmarad a szerelem
-
válasz
@mriya@ #201761 üzenetére
Hát, ez sem szép...
De legalább nem olyan pöcslohasztóan néz ki, mint a csiricsáré Corum Golden Bridge (igen mutáns rusnyaság) szerkezet utánzat kinai akármi búvártokban...
Rettenetesen félrement a kivitelezés annak.
Mondjuk a linkelted sem szép, de legalább nem ordenáré. Narancspiros mutatók stb, és kifejezetten hagyományos - klasszikus számmal rajzolt dátum?? Rossz készletből vették a kalligráfiát.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
@mriya@ #201750 üzenetére
A WatchCheck ezt csinálja meg neked. Csak nyomni kell a gombot.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #200975 üzenetére
Sajnos ez ilyen. A titán erős fém és könnyű, de sajnos puhább és nem ellenálló a karcokkal szemben. Javítása meg nehézkes, ezért szerintem is jobb az acél.
A kerámia a legjobb karc ellen csak drágán van, meg nem túl sok népszerű modell jön ki vele. Mondjuk az meg rideg és ütés esetén törik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest