Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Deskdiver #208440 üzenetére
Hirdetésnek tök jó. Ez egy ajánlat. Igazi alibabás. A legolcsóbb tokra. Aztán ha bármi extrát kérsz (elvárt minőség, tűrés, felületkezelés, stb), az vastag felár. Mire egy megfelelő tokot kapsz, az ár ennek többszöröse lesz. Gondolom ismerős a helyzet, vásároltok eleget Babáról.
-
törölt tag
válasz
Deskdiver #208240 üzenetére
Köszönöm. Tudor BB a végcél nálam búvár vonalon, de addig is szeretnék egy dájvert. Sumom volt, szerettem, eladtam. Most nézegetem a lehetséges utódot. SBDC051/061 van még versenyben, de jó lenne most valami más a 6R15 helyett. Amúgy is van egy SARX-om. Szóval ötletelek.
-
vadászcsiga
félisten
-
s4tch
veterán
válasz
Deskdiver #207932 üzenetére
Köszi, hogy említetted a Damasko bevonatát!
Új kedvenc:
-
s4tch
veterán
válasz
Deskdiver #207929 üzenetére
A Sinn tegiment bevonatáról olvastam sokat, az klassz lehet. Csak annyi problémám van vele, hogy általában nagyok a Sinnek, nekem az 556 jönne be, az viszont pont nincs feketében.
Durva ez a Heuer, a fekete-piros különösen erős kombináció. (Ez a Citizen már jönne haza, ha nem 44, hanem ~40 körüli átmérője lenne.) Tiéd?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Deskdiver #207576 üzenetére
hát én pont nem kerámiát akartam.
az én gmt-m kerámiás és szerettem volna kipróbálni két színűt, de nem mertem kiszedni a betétet.
videók alapján elég egy késsel lepattintani, gondoltam majd cserélgetem a komplett lünettát."die Alu-Lünette mit ArtNr. 311-0098 kostet € 15.00 und kann im Shop bestellt werden.
Den Lünettenring verkaufen wir nicht einzeln; da benötigen Sie ein neues Gehäuse für € 80.00. Wenn Sie das haben möchten, dann schicken Sie uns bitte die Uhr zwecks Reparatur/Montieren des neuen Gehäuses und der neuen Lünette zu."
2018. ápr. 26., Cs 12:43 -
Szulita28
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz
Deskdiver #207230 üzenetére
"Szerencsém" volt, hogy belefutottam, gyakorlatilag olcsóbban sikerült hozzájutnom, mint amennyiért most megjönne egy SKX a Sky-ról tehermentesen...
A lume meg nem sz@r, ezt alá tudom támasztani
(gyors fotó néhány perc kintlét után)Az SSC kronó lünettája üveg, de sajna az nem zafír. A kolléga már "tesztelte" egy salgó polc közreműködésével...
Elég jól bírta, biztosan nem sima ásványi, de nem is zafír. -
-
fagyalllo
őstag
-
g0n21
senior tag
válasz
Deskdiver #207097 üzenetére
Deskdiver, megpróbálok nem hülyeséget mondani, (khm), ím a szotár, sárgával jelölve:
(#207082) Csakma
Két dolog zavar a hozzászólásodban. Az egyik az anonimitásod, így relatíve hiteltelennek bizonyulsz, valamint a valótlanságok, amiket írsz.
A mai online világban ha rákeresel a neten, nem találsz konkrét óraipari szótárat. Ha igen, mutasd. Persze lehet 21 darab könyvet elolvasni, de ahhoz, hogy egy webshopot magyarra fordítson, nincs szüksége. Viszont lehet, hogy egyikben sem lesz benne mondjuk, hogy a lengésszámot - amit webshopokban olykor feltüntetnek -, hogy mondják angolul.
300-as lengés alatti szerviz sem hangzott el korábban, stb.
Szóval, ha már ekézel, kedves órás, akkor azt megalapozottan tedd, és gyorsan keresd meg azokat az órásokat - van néhány -, akik nézik a vlogot, olvassák az oldalt, és valahogy még szeretik is, és szakmailag is megalapozottnak találják, amikről szó van és világosítsd fel őket arról, hogy val'szeg ők sem értenek hozzá.
Ha elvégzendő órás tanfolyam alatt a hazaira gondolsz, akkor szomorú vagyok, bár alapnak jó, de ennyi.. A WOSTEP-et szívesen elvégezném, de a 35-50.000 frankos költséget nem téríti meg senki. Gondolom te sem végezted el, mert itthon egy olyan emberről tudok, és ő speciel kifejezetten kedveli azt, amit csinálunk.Ha nagyon b.szt.thatnékod van, akkor azt vagy névvel folytasd, vagy nézd meg inkább Lakatos Zsolt órás videóit, amiben a baromság, a félreinformálás és a szakmaiatlanság szavak új értelmet nyernek. Majd, ha megnézted mind, akkor gyere vissza és folytathatod
-
s4tch
veterán
válasz
Deskdiver #206919 üzenetére
Bár nem ismerem őket, szerintem ezeket a szabványokat már régen maguk mögött hagyták a gyártók. Tudtommal a pilóták és a field watchok közötti egyik fontos különbség a méret volt: a pilótáknak nagyobb órák kellettek, a gyalogságnak meg pici, ruha alatt eldugható, nem tükröződő (innen is a matt tok), viszont éjjel is látható órák, illetve a 13-24 órákat jelző belső gyűrű, ami a pilótákról tudtommal hiányzik. Az általad említett szabványokat nem vágom, annyi megvan, hogy a Hamilton szállított az amerikai seregnek, de azok az órák akkoriban kisebbek voltak, mint a mostaniak.
Közben eszembe jutott még egy, viszonylag olcsó forrás: Momentum.
(#206921) Sanyi.mTs: [link]
-
s4tch
veterán
válasz
Deskdiver #206909 üzenetére
Benéztem: egy cimbora szeretne órát venni, kb. az itteni beszélgetéssel egy időben küldte át ezt mint kinézett órát, én meg nem olvastam vissza, és összekevertem az ittenit az általa küldöttel. Sorry.
Amúgy ez sem kimondott field watch, de zafír, arab szám indexekkel, jó áron: Alpina Startimer.
-
mlado
csendes tag
válasz
Deskdiver #206904 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tetszik ez a Hamilton és tetszik amit lentebb ajánlottál. Igazából bajban vagyok, mert el kellene döntenem mennyit ér meg nekem az óra. Szeretem az órákat, de mindig megpróbálok ésszerűen vásárolni. Nem kell megjelennem vele sehol, nem számít mit mondanak az órára. Nekem egy Timex field óra is tetszik, de az ahogy olvasom elég alsó polcos. És nem zafír. Minden órám az itt olvasottak alapján vettem. Így lett az Inox, a Citizen búvárom, és a Gshock 5610 is. Engem a neve, vagy hogy tudom van státusza nem vonzz egy órának. Tetszen, megbízható legyen, jól álljon, érezzem jól magam ha viselem. Sajnos nem is tudok nagyobb összegeket erre fordítani. De attól olvaslak titeket, és szeretem az órákat. Egyébként 17.5 a csukló méretem.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Deskdiver #206758 üzenetére
Hogy én erről eddig miért nem tudtam...
Lehet kipróbálom, ha lesz neki karpereccel, nagyon funky lenne egy inverz kijelzős DW-5600 acél héjjal.
Szerintem az, hogy ki miért a mechanikus vagy a kvarc (vagy egyéb) vonalat preferálja legalább annyira szubjektív, mint az, hogy milyen dizájnt választ valaki. Ráadásul ez idővel még egy adott illetőnél is változhat. Amikor ilyen általánosságokat próbálunk megfogalmazni (pláne ilyesmivel kapcsolatban), az mindig torzít. Szerintem önmagában az egy tök jó hangulatú társalgás is lehetne, ha mindenki (akiből kikívánkozik) elmesélné, hogy miért éppen az elégíti ki, ami, persze csak szarkazmus, beszólogatás és a saját igazunk mantrázása nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest