Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #159806 üzenetére
Neked van Snorkeled? Mert a pontos méreteire lennék kíváncsi! Neten három féle méretet látni.
-
kemalboy01
tag
válasz
5-ös kezelő #159718 üzenetére
Hú ezer köszönet!
Meg is rendelem.
Még sosem rendeltem külföldről Nyilván forintból veszi le a 128 dollárnak megfelelő összeget ami durván kerekítve 293ft 1 dollár azaz 37.504ft Ezen felül számolnak még föl valamit? -
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #159721 üzenetére
Ne vegyèl karórát, semmi èrtelme. A dinoszauruszok sem ismertèk az időt, mègis hatmillió èvig boldogan ès önfeledten uralták e bolygót. Mondd, a pontos idő ismeretènek boldogtalanságában szeretnèl èlni?!
Hogyan látod, sikerült lebeszèljelek a vásárlásról? -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #159718 üzenetére
Ráadásul most kedvezmény is van rá, 8% biztosan.
-
kiribati75
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #159584 üzenetére
Kicsit sajnálom a Recraftot, amit bealdoztam miatta, de keveset hordtam szegényt...
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #159581 üzenetére
no akkor ideje, hogy szemügyre vegyem Harry-t
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #159579 üzenetére
azt hiszem az 4.5-től indul ha jól emlékszem. de a nato már 2-től, csakúgy mint a kaucsuk
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #159576 üzenetére
Hirsch bőr volt 2 hete
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #159547 üzenetére
Elárulok egy titkot, nem az asztalra fog repülni az alkatrész hanem a szoba másik felébe. Ne is csináljátok az órátokat mert amire fizetést is kapok a javításért, addigra mindenki kitanulja a szakmát akkor mi lesz velem?
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #159528 üzenetére
Megy ez neked. Igen a csavaroknál jó ha megvan az összes
akkor most már jöhet valami automata.
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #159528 üzenetére
de legalább nem adod fel
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #159471 üzenetére
Szétszedtem és újból összeraktam. Működik, napot vált, mutatók nem akadnak. Néha megáll, ez vagy az eredeti hibája, v a hiányzó csavar miatt nem érintkezik rendesen a panel. Találtam videót a 2115 Miyotáról, azért így könnyebb volt összerakni.
-
Macyke82
tag
válasz
5-ös kezelő #159503 üzenetére
Azóta találtam még egy számomra ennél is szebbet.
Korábban már volt linkelve SRP717 (erre nagyon rá lennék pörögve)
1500 db-os limitált gyönyörűség.
Ráadásul zafíros -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #159382 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #159304 üzenetére
Türelem, vevőt terem...
Mi lesz az utód?
-
fiktív1
tag
válasz
5-ös kezelő #159291 üzenetére
Nem értem, az miért volt zavaró. A kézfejünk gyakran hajlik hátra, ilyenkor a korona csúnyán beletúr a kézfejünk hátuljába. Bal kézen hordott-bal korona esetében ez nincs. Ez jó. Beállításkor pedig úgyis lecsatolja az ember. Hogy ez a dolog ne zavarjon, akkor átrakom jobb kézre az órát. Viszont jobbkezesként mindenhez azzal nyúl az ember. Így sérülékenyebb az óra.
-
Macyke82
tag
válasz
5-ös kezelő #159291 üzenetére
Igen, igen a Monster még képben lehet (gen 2.), a másik annyira nem gyerebe.
Köszi -
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #159253 üzenetére
Szègyen!
-
von toth
tag
válasz
5-ös kezelő #159232 üzenetére
Én vettem anno célszerszámot a kronoban, semmit nem ért egy ilyen lyukas tengelyszerű. Meg leszedő pálcikákat , azokat ki is dobtam. A csipeszes jobb megoldás, de a visszatétel a legnagyobb szopó az biztos.
kvazy: Az még hagyján, de lehetne ennyiért perpetual is.
-
törölt tag
válasz
Csavarhúzó a leszedéshez, fülpiszkáló cső a felrakáshoz. Én így csináltam az első leszedést amikor még gondolatba se akartam órákkal foglalkozni. Kézügyesség gyakorlás kérdése a többi azt látom megvan
Túl van ez a dátumváltás gondolva, de az is igaz, hogy millió felett váltson már pontba éjfélkor. -
Bazsi101
tag
válasz
Én sokszor még fent vagyok, illetve már ébren mikor befejezi. A kettő közt meg nagyon nem az órát szoktam nézni
.
Ez a dátumváltós dolog is olyan mint a lume vs indiglo/illuminator/led világítás. Itt a mechanikusok már rég elvesztették a csatát a kvarcokkal szemben. -
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #159229 üzenetére
Megfelelő szerszámmal, egy kis kézügyességgel, és sok gyakorlással viszonylag gyorsan megy az
ronin s8: Bent azt mondta a "főnök" minek azt nézegetni amire felkelsz már átváltott
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #158507 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #159037 üzenetére
A fekete volt a legolcsóbb, ezért vettem olyat.
Nem zavar, ha lekopik a bevonat, volt már hasonló órám.
Lehet, hogy nem is fogom hordani, hanem eladom jó áron. :-) -
consono
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #158914 üzenetére
Honnan rendelted, ha nem titok?
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #158910 üzenetére
Mèg nem, noha fèl lábbal már a FB-csoportban van.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #158910 üzenetére
Le kell fényképezni minden lépést minden szögbe és az utolsó képpel kezded az összerakást
Én is így csinálom. -
toughbook
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #158874 üzenetére
.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #158761 üzenetére
Beszakéztak dzsordzséttóval és így sikerült
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #158761 üzenetére
tényleg idegesítő. nem tudnám megszokni .
-
válasz
5-ös kezelő #158720 üzenetére
Köszönöm! Ez rögtön megtetszett nekem is.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #158682 üzenetére
Kösz, de erről a konkrét példányról mi a véleményetek?
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #158639 üzenetére
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #158506 üzenetére
Nekem is pre-order a választottam. Igen, én is úgy értelmeztem, hogy az "üzletben" nincs, de hamarosan lesz. Én is szemeztem mégegy seiko val.. de tudod, ezt "nem kell" félteni. Strandolós aszfaltbúvárnak lesz. A seiko meg inges story.. majd valamikor azt is. De az is megakadhat a "határon".
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #158504 üzenetére
Ha megnézed a tálcás képet ott látszik, hogy a kvarcon vastagon áll a vízkő, bele nem tud menni mert védi a burkolat. Tekercsen meg van valami "lakk" réteg az védi a sérüléstől. A többi rozsda meg üvegkefével szépen lejön. Bírják ezek csak időbe szét kell szedni.
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #158507 üzenetére
Épp kérdezni szerettem volna a nagyérdeműt, hogy kik a megbízható eladók, akiktől nyugodtan lehet Bulova-kat rendelni? Jól ráéreztél
ettől a kérdés még áll. Köszi előre is
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #158382 üzenetére
Neked is szívesen!
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #158370 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #158333 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #158279 üzenetére
Nálam a Seiko is ugyanez a kategória, mint az Orient😊 Annyi különbséggel, hogy 12 éves korom óta kedvelem a Seikot , Orientről akkor még nem is hallottam😊
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #158229 üzenetére
Csak összeállt lassan, kár lett volna eladni!
Mindenki: a korábban már mutogatott Artifice Seiko modok videón: [link]
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #158229 üzenetére
Nincs is jobb mint mikor örmmel tölt el az órád nyújtotta performance
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #158198 üzenetére
"Agfa photo"
Asszem a második szó jelent valamit. :-)
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #158200 üzenetére
Lenne ekkora különbsèg a kèt elem között?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #158198 üzenetére
Ne töprengjetek, valszeg ennyivel jobb a Panasonic 1620, mint az Agfa. Már hangjelzések sem működnek, feszültség 2,98 V. Gyári Pana elemmel 6 évig ment az óra.
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #158172 üzenetére
Az 5-ös kezelő- szindróma
enyhe tüneteit mutatom; nem látom a dátumot, így felesleges állítgatni.
-
TimeCenter
tag
válasz
5-ös kezelő #158074 üzenetére
5-ös kezelő:
Az ilyen régebbi, sokat használt ébresztőórákat nem elég "kitisztítani", mert a csapok kő nélküli csapágyban forogtak, általában gyenge minőségű ( NDK ) olajban. A csapágy kikopott, ezt össze kell "húzni", visszaállítani az eredeti centrális távolságot, mert egyébként nem sokat ér a "javítás". -
törölt tag
válasz
Én ugye szívatásra vagyok bent ítélve
ezért a tisztítás menete: Fogkefe, benzin (nem tudom a nevét) de jó a zippo benzin is, fogpiszkáló a lyukakba és rongy. Minden egyes alkatrészt és a kerekek fogait is egyesével benzines fogkefével megpucolni, a lyukakat benzines fogpiszkálóval átdörzsölni, és ha kell akkor a fogakat is egyesével fogpiszkálóval áthúzkodni. A nagyobb alkatrészeket ronggyal átmosni.
-
Bazsi101
tag
válasz
Nem lehetne hogy leszálljunk az aktuálpolitika buszáról?
Csak úgy néha....
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #158070 üzenetére
Azt mondták, hogy a Slava óra szinte ugyan az belül mint egy karóra csak nagyba. Az is a vizsga része lesz ezért kapok olyan órát is és ha szétszedem biztos, hogy sok képet fogok csinálni.
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #157856 üzenetére
Hát nem tudom, mit szívtak a tervezők, de ez a rovarfejszerű lámpa, ami a japán vasakon most megtalálható, az valami agyrém......
A Honda most kezd magához térni, felébredtek 13 éves Csipkerózsika álmukból és újra lekezdték gyártani az Africa Twint, amivel valljuk be nagyot is durrantottak. De miért kellett ehhez 13 évet átaludni?
-
Bazsi101
tag
válasz
5-ös kezelő #157856 üzenetére
Suzuki Bandit, pl.
-
gyulagy
tag
válasz
5-ös kezelő #157832 üzenetére
hidd el, hogy nem ...a kényelemhez elég volna 2-3mm
-
7s26c
őstag
válasz
Milyen éles szemed van ! Természetesen 2016....
-
Tulku
veterán
válasz
Nem dobta...nagyító alá tette és pillanatok alatt elégett...de biza nagyon jól ég a gyémánt....persze a fekete gyémánt az sima szén
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157730 üzenetére
Ez jut eszedbe errol a rolexről
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #157722 üzenetére
Jól működő, nem túl gagyi a csatja? Mintha vett volna egy ismerősöm ilyet és a bizonytalan csat miatt nem hordta volna.
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157436 üzenetére
Én bízom benne, hogy a hűtőmágnes 5-10 centiről megkímél....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157436 üzenetére
Én még inkább az vagyok. Itt írjak [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157327 üzenetére
Szerintem is teljesen rendben van, nagyon tetszik ez a fajta Fortis, de ettől a tokvastagságtól megijedtem amikor először láttam.
A hatalmas koronáról nem is beszelek. -
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157306 üzenetére
Persze persze tudjuk cukifiú
-
Bazsi101
tag
válasz
5-ös kezelő #157302 üzenetére
Köszönjük a képeket. Honnan sikerült beszerezni ha nem titok?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Parnis kvarcokban is ilyen swiss parts Ronda werkek vannak Renata elemmel, tisztességesen megcsinált óra ez.
-
alphaville
aktív tag
válasz
Gyönyörű felvètelek, telt színvilág, a tèma hangsúlyosan a kèp mèrtani közèppontjába helyezve.
Egy húszasèrt tovább dicsèrlek. -
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157302 üzenetére
Lila acél? Cool
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #157296 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #157276 üzenetére
Egy elemcsere alkalmával fèny derül a tartalomra. Addig pihenjen az a hátlap...
-
7s26c
őstag
válasz
Ez tényleg a Te órád!
-
@mriya@
őstag
válasz
Ha VALÓBAN Ronda szerkezet van benne, akkor miért ne lenne igaz a zafír? (gondoljunk a 20 ezer Ft alatti Casio-kra)
A vízállóság már más tészta, 200m-hez legalábbis csavaros korona kell.
De ha az óra tudja az 50m-t, akkor már tökéletesen megfelel a napi hordásra. -
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157230 üzenetére
Soraidból árad a lelkesedés, ráadásul az a fajta ami szinte átragad az emberre...
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #157215 üzenetére
Tetszik! Ha nem lenne rajta az a JIANIANHUA felirat már vennék is egyet!
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #157167 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157167 üzenetére
persze, hogy van rá igény !
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157160 üzenetére
Szép, de Tiéd szebb. Persze lehet, megint a katalógusfotó gyenge csak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #157160 üzenetére
Semmi baj, láttam élőben, ott jól mutat, mostanra meg már pontosan is
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157103 üzenetére
szép ez az óra, rájöttem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157060 üzenetére
Nagyon szep, de vajon kézen mit mutat?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #156947 üzenetére
Na végre, tudod hordani! Mi volt a gond a fogaskerékkel? Cserélni kellett, vagy csak reszelgetni rajta valamit?
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #156947 üzenetére
Tényleg, ha szervíz akkor Csángó utca vagy Bajcsy? Melyik a jobb megítélésű?
-
485
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #156558 üzenetére
-
von toth
tag
válasz
5-ös kezelő #156558 üzenetére
Miért kapsz végkielégítést?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #156500 üzenetére
Köszi. Ha meglesz, írok majd privit. De ahogy közeledik, egyre jobban tele a gatyám.
Egyébként rövidlátást szeretnék korrigáltatni.
#156507) Macyke82: Pontosan erre gondoltam.
-
squir
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #156415 üzenetére
Gumilabda van, ezeket a hátlapokat nem nyitja.
Ugyan olyan toknyitó kell hozzá, mint az Oyster tokhoz.
Phranxinatra: a DD modul szervízelése a problémás. "normális" nagyszervízt úgy kaphat, ha egész belső szerkezet ki, majd a DD modul leszerel az alapszerkezetről, ezek után külön szétszed a modul-külön az alap, külön-külön megtisztít-összeszerel-iolajoz, majd imét egybeszerelni és már mehet is vissza a tokba.
Időigényes, pepecselő, nagy a hibalehetőség (ugye két szerkezet összeillesztése), ezért kevés órás vállalja el és ők is drágán. Legtöbbször az ilyen órák a használtak között úgy vannak tisztítva, hogy az alapszerkezetet beolajozzák, a modulra pedig sz@rnak rá. Előbb-utóbb így problémás lesz mindkét rész működése...
Szóval nem igazán az alap koncepcióval van a baj, hanem a későbbi fenntartásával...
A 7750-et pedig nem lehet ilyen elrendezésre elforgatni legjobb tudomásom szerint. "NOS" Lemania-t beszerezni pedig kicsit megdobná az árát.
Vagy még lehetett volna Seiko szerkezet, neki van ilyen elrendezésű. A TAG-nak bejött... -
WiZARD
addikt
válasz
5-ös kezelő #156001 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nincs PVD-s Fortis, csak nem ezzel a refszámmal, és nem a Flieger... (Legalábbis én nem találtam, de elképzelhető hogy mind a titokzatos ebayes eladónál összpontosul, szerkezet nélkül)
A Millenium Centerben van a Fortis (és még sok más) márkaszerviz Millenium Watch Service néven, a Kristóf téren a WDL szerviz, ami másik márkáknak a márkaszervize. Nem tudom mekkora az átjárhatóság a kettő közt. Lehet választani a 2 oldal közül
-
485
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #156001 üzenetére
Vegyél egy ecos citizent és rádobsz egy fortis kittet
ez a divat úgyis
két legyet egy csapásra, gondod sem lesz vele, és tetszeni is fog.
-
485
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #155993 üzenetére
Tudom, ez nálam úgy működik, hogy egy ilyennél elolvasom a 100 oldalas használatit, végigpróbálom a funkciókat, aztán másnap fogalmam sincs, hogy mi hogy működik, de abban igazad van, hogy túlzsúfolt, ez az óra azért a kedvencem, mert ilyen különleges bézs számlappal nem nagyon találtam mást.
Régebben majdnem vettem egy hamilton khaki x-wind-ot, ott hasonló színű a számlap, de mint ahogy ezzel a fortis balhéval van, egyszerűen ott sem tudtam eldönteni melyik a hamis, melyik nem. 10 képből, mind a 10en más volt a számlap, úgyhogy letettem róla.
De azért sok olyan citizen van, ami elég letisztult...
-
Land
veterán
válasz
5-ös kezelő #155860 üzenetére
Félelmetes mekkora árkülönbség van... Mako 2 egy itteni ajánlott fórumtárs segítségével lenne a legjobb áron, a Seiko meg pl. innen.
A 2 szerkezet közül, akkor az Orienté lenne a jobb? -
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #155699 üzenetére
2-5.000 forint kozott vannak az üvegek, amiket azért lehet használni par évig, mire tényleg karcosak lennènek.
Egyáltalán nem látom at a foliazast.
Nincs olyan fólia, ami ne rontana valamennyit a képen. -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
Régebben én is próbálkoztam több féle fóliával az óráimon. Ami olyan, mint amit a telefonokra szoktak általában helyezni, az elég merev volt, és hamar karcolódott. Egy idő után úgy nézett ki, mint a hányás, cserélni kellett. A harmadik cserénél meguntam.
Aztán volt a puha simulós, az nem karcolódott, csak narancsbőrös volt. Ez napsütésben volt elég zavaró, amikor narancsbőrös árnyékot vetett a számlapra. Én itt fejeztem be a fóliázást, és elkezdtem vigyázni az óráimra. Nekem Hardlex üveges óráim vannak, de az én használati szokásaim mellett azok fólia nélkül sem karcolódnak. Nyilván betont keverni, meg falat vésni nem fogok bennük. -
Land
veterán
válasz
Múltkor erre kérdeztem rá, hogy ajánlott-e fóliát venni órára és ha igen honnan. Ha jól értem a fólia miatt akár nyugodtan vehetek kristály üveges órát és nem kell csak zafírt nézegetnem.
Ha a fólia frankó, akkor elég sok óra lehetősége megnyílik előttem. -
Bazsi101
tag
válasz
5-ös kezelő #155688 üzenetére
Valószínűleg nem is tudják hogy létezik az a bulova.
Az orosz csodára miért tettél fóliát? -
spanyoll
addikt
válasz
5-ös kezelő #155161 üzenetére
Na ez az. Ez az elnyűhetetlensége az ami imponál, meg mondom: a sok hype körülötte megtetszett. De majd jól megtapizom egyik fórumtárs óráját aztán lebeszélem róla magam
-
spanyoll
addikt
válasz
5-ös kezelő #155143 üzenetére
Annyit írtok már erről az Amfíbiáról az elmúlt hetekben folyamatosan (és mindenki), hogy még a végén megjön hozzá a kedvem
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
5-ös kezelő #155143 üzenetére
Asszem maradok az olcsóbb óráknál.
Bennem meg egyre inkább az a tudat erősödik, hogy a következő órám (ha lesz) egy WR200-as, zafíros, rádió kontrollos ECO-drive Citizen lesz. Pedig nagyon vágyom egy fliegerre...
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #155002 üzenetére
Azt mondják, hogy a tapasztalat a legjobb iskola!.....csak a tandíj magas.
-
Elvis351
csendes tag
válasz
Nekem volt ilyen. A tok és a fémszíj között van egy műanyag bizbasz, ami 2-3 évente szétreped. Egyszer majdnem elhagytam az órát miatta. 2000 Ft körül adják darabját, ha jól emlékszem.
-
7s26c
őstag
válasz
igen, ez is menő volt . az arany színűeknek viszont nem tudom ki a célcsoportja
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #154999 üzenetére
-
jookomak
őstag
válasz
5-ös kezelő #154906 üzenetére
Magyarázd meg: pl nagyon ráz a busz, rosszak az utak, nem akarod, hogy a többi órád tönkremenjen.
-
Land
veterán
válasz
5-ös kezelő #154906 üzenetére
Zafír persze... De annyira egyszerű a kinézete. Ha nem Citizen lenne ráírva, a kutya nem nézné meg.
Fel kellene próbálnom, de idehaza ez nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest