- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5-ös kezelő #202980 üzenetére
-
mtappi
csendes tag
válasz
Én is várom a csomagot, de még csak 7 napja rendeltem. Vámkezelés volt? (Vám, ÁFA)
-
válasz
Ez a hivatalos oldalról lett rendelve?
-
zoarden
tag
válasz
mi az ami legfőképpen bonthatja a bimbózó érzelmeket?
-
Guseppe
tag
válasz
5-ös kezelő #202878 üzenetére
Köszönöm a biztatásokat. Ma bevittem a munkahelyemre az órát, okostelefonnal megnéztem merre van nyugat.
Tiszta mák, hogy minden ablak arra néz. Elindítottam egy kézi szinkronizálást és kb.10 percel később OK-ra is állt az óra. Szóval a munkahelyemen azonnal működött.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #202878 üzenetére
Az egyetlen SSG011 fényevőm, Kecskemét panel első emelet ablakban mindennap szinkronizál. Pedig a vasbeton még az agyamat is árnyékolja sokszor...
-
válasz
5-ös kezelő #202255 üzenetére
-
Narakh
senior tag
válasz
Nincs ezzel baj. Én egy kicsit jobban magaménak is tudom érezni az olcsóbb darabokat, mint mondjuk a SARB-ot, pedig azért az sem egy vagyon.
-
válasz
Mondogatja én sokaknak, hogy még lehet az olcsóbb órákban is a kedvencét. Mellesleg nem vacak az az óra! Jól olvasható, masszív a szerkezet is.
-
zsocy
őstag
válasz
5-ös kezelő #201851 üzenetére
Pont ez jutott eszembe hogy megy itt a japán-svájci kvarcharc, és még senki sem dobta be a jó öreg Amphibiát, és az oroszokat
-
válasz
5-ös kezelő #201851 üzenetére
És ne feledkezzünk meg minden más nációról...
-
Dinter
addikt
válasz
5-ös kezelő #201649 üzenetére
-
válasz
5-ös kezelő #201370 üzenetére
Nem volt nagy gond. A feketènél egy tengely darabbal volt gond, a Pobinál a plexi.
Egy nap alatt megcsinálta. -
mbela69
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #201054 üzenetére
nekem az öreg seiko5 órámat tette rendbe, nagyon szép munkát végezve. erősen ajánlott órás, a tetejében nagyon szimpatikus is.
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #201059 üzenetére
A Komandirskie 2414-es szerkezetére nem lehet rögzíteni az automatika hídját. Az Amphibiák 2415/16-os mechanizmusát automatika nélkül tudod kézihúzósként használni a Komandirsie tokban.
-
válasz
5-ös kezelő #201054 üzenetére
Na tessék pedig azt hittem... Köszönöm a kiigazítást!
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #200989 üzenetére
Kb. az összes dobozban felfelé néz az óra számlapja (kivéve a forgatókban, amikben függőlegesen áll), szal csak valami félreértés lehet, hogy nem lehet így tárolni.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #200866 üzenetére
42.5 órát futott végül, ezalatt -2.8s/d eltérést produkált számlappal felfelé. Még vizsgálom egyéb pozíciókban is a járáseltérést, egyelőre hordás közben is hasonló az eredmény. Szerintem ez rendben van.
(#200904) Milu_PH:
Ugyanezen a véleményen vagyok én is, szal segített a hozzászólásod, mert megerősített benne. Köszi! -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #200897 üzenetére
Köszi!
Engem is vonzanak, de sajnos nem vehetem meg mindet, amit tetszik.
Viszont ez a K34 szerelem volt első látásra, nem is volt kérdés, hogy lecsapok rá, amikor megláttam egy jó ajánlatot ebay-en.
A másik meg pont a Tisell "Submariner", ami érlelődik bennem. Milyen érdekes, hogy a jó minőség fényében a többség szemet huny afelett, hogy csak egy Rolex másolat. És milyen kár, hogy GMT-Master nincs náluk.Többiektől is:
Ha már a Tisell ennyire elfogadott errefelé, mi az általános vélemény a Parnis GMT-Masterről?(#200900) Mercutio_:
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #200897 üzenetére
Önmagunk tökéletlenségének visszfénye kápráztatja el tudatunkat általuk
-
dzsi23
addikt
válasz
Köszi!
Elsősorban a kenőanyag kérdése tartott vissza a vásárlástól, de nem tartott elég erősen, így megvettem, és most reménykedem, hogy nem lesz gond vele. Pár nap tesztelés, és kiderül.
-
Fall-N
veterán
válasz
Jól néz ki, és ha van valami jó órás akkor megéri ezt a kockázatot.
Csak akkor nézek mindig, amikor FB-n árulják, mert ott lutri, hogy van-e benne kenőolaj.
A szervíz meg persze sosem ismert. De még mindig jobb, mint amikor odaírják, hogy szervízmentes óra. Olyan nincs így ordas nagy hazugság annak aki nem ért hozzá.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #200777 üzenetére
Megbeszeltuk, hogy neked a BB36 kell. Kicsi es egyszeru a szamlapja.
@FLx: megszuletett mar a dontes? -
Narakh
senior tag
válasz
5-ös kezelő #200698 üzenetére
Nem tudom, mennyire mernék kísérletezni vele, ha nem teljesen csereszabatos, bár egy levélváltást a gyártóval talán megér a koncepció. Borzasztóan tetszenek az ilyen kismásodperces megoldások, és szerintem jól is állna a 710-nek. Mondjuk most sem annyira csúnya (sőt azóta kapott rendes kékített másodpercmutatót):
A Vostok Classicára sem szabadott volna egyébként rátalálnom.
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #200698 üzenetére
Az nekem is benne van a kívánság listámban
Csak kéne eladnom is, nem csak folyton venni. -
Narakh
senior tag
válasz
5-ös kezelő #200659 üzenetére
Kellett neked itt Komandirskie-ről beszélni, egy ilyen kismásodperces jószág egyből megmozgatta a fantáziám. Vajon egy ilyen szerkezetet bele lehet műteni egy 710-es Amphibia tokba?
Te tetted ezt, király.
-
consono
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #200655 üzenetére
Ez egy ilyen sport
Én is ma mutattam az asszonynak a Lidl katalógusban az óra tartó dobozt, hogy milyen jó, még milyen jó lenne, de hát nincs hozzá elég órám. Nem volt őszinte a mosolya
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #200514 üzenetére
Kösz. Szereléssel kapcsolatban bíztatlak, nem ördöngősség.
-
Cseri0058
őstag
válasz
5-ös kezelő #200334 üzenetére
Na és ez milyen lenne? 40mm-es.
[link] -
Pizzafutar
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #200238 üzenetére
Én is csak ennyi különbséget láttam a kettő között, ezért nem értem az 50%-os árkülönbséget ( 90 vs. 60 EFt) !
-
apóka
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #200243 üzenetére
Nem kell már gondolkodnom rajta...elfogyott
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #200216 üzenetére
Ez miben különbözik az LCW-M510D-től?
[LCW-M510D-2A] -
Csari93
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #200185 üzenetére
Majdnem vettem TC-nél egy rádiós Lineage-et, 51-ért volt a webshopban, de másnapra hagytam, már 56 és tudom, h becsillog este szóval mégsem.
Hadd kérdezzem, ez mit jelent?Köszi!
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #200182 üzenetére
Üdv újra az aktív életben.
-
válasz
5-ös kezelő #200182 üzenetére
Nem mondod!!!!!!
amit én néztem, az sajnos nincs le fekete péntekezve.
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #198032 üzenetére
Szeva, tesa! Régen jártál erre.
-
B42 ISS
csendes tag
válasz
Egyébként érdemes az Ebay-en keresgélni, szoktak fent lenni fémszíjak magánszemélyektől is, én is úgy vettem. Így sem olcsó, de lényegesen kevesebb, mint boltból. Spacematic-ra is láttam használtan, de tényleg szép állapotban (nem össze csikargatva), teljes hosszúságú 42 ezer volt. Persze ez sem olcsó, de töredéke a bolti új árnak.
-
B42 ISS
csendes tag
válasz
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #195530 üzenetére
Már a reptéren ugrott be, hogy mi hiányzik
-
Sungoo
addikt
válasz
-
Zoltán124
kezdő
válasz
Én még ezzel szemezek, bár nem látok már sehol készleten.
[link]De a legjobb az lenne, ha megjavulna a seiko-m.
Furcsa is volt, hogy az eladó olyan készségesen engedte, hogy aludjak, biztos tudta, hogy gond van vele. -
Zoltán124
kezdő
válasz
5-ös kezelő #195527 üzenetére
Köszönöm a segítséget, kiraktam a teraszra, egy pohár vízbe, remélem rendbe jön.
Ha nem kellne életre, valamilyen submariner stílusú kvarcot nem tudnátok ajánlani olyan 30-35 környékén?
Nem szívesen vinnék automatát nyaralni.
Köszönöm. -
B42 ISS
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #195467 üzenetére
Köszi! A Spacematic is ott van, már láttam róla korábban a képet
Fortis-osok tartsunk össze -
Empsepo
senior tag
válasz
5-ös kezelő #195210 üzenetére
Én jóval később kezdtem ezt a mechanikus óra dolgot.
Maradjunk annyiban, hogy amikor én serdülő voltam, akkor a kvarc volt a minden.
Legalábbis az én környezetemben.Aztán magamtól érdeklődtem, de ez csak úgy 2009-2010 környékén kezdődött nálam.
-
válasz
5-ös kezelő #195159 üzenetére
Aminek jó a luméja, arról le lehet olvasni az időt az éjszaka végefelé is. Azért mert nagyon sötét van, és azért, mert a szemünk már hozzáigazodott a nagyon sötéthez. Ezért van viszont, hogy egy film végére pont semmit se látni belőle, mert nincs olyan sötét, és nem is igazodott hozzá a szem sötéthez. Szóval mindkét állítás tökéletesen megállja a helyét, nincs ellentmondás közöttetek.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #194572 üzenetére
Én meg mindig csak fémet, télen nyáron strapcode-s szíj...nehéz is tömör is viszont érzem cserébe hogy a kezemen van még mindig az óra. Mióta meg megvan a fényevő atom seikom, a többiek az óra tartóban pihennek. Most leteszteltem 2 hét tengerrel is semmi se kottyan meg neki
pedig az automata volt idáig a favorit.
-
válasz
5-ös kezelő #194550 üzenetére
Ha jön a nyár, az összes fém szíjamat cserélem bőrre vagy natóra. Csak a könnyű titánt és az egyetlen nem tömört tudom elviselni.
-
ciryl65
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #194384 üzenetére
Ne hasonlítsd a Slava-hoz! Nem ugyanaz a szerkezet. A körbe tekeréshez képest akkor is gyorsabbnak tekinthető. Én önmagához képest nézem, nem másik órához. Persze a rendszeressége az ilyen dátum váltásnak valóban nem tesz jót a szerkezetnek, ahogy az előbbiekben említették.
-
ciryl65
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #194370 üzenetére
De van gyors dátumállítási lehetőség minden mai Vosztok dátumos óránál. Ott van leírva a használati utasításában. És a régebieknél is volt, úgy tudom.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #194254 üzenetére
Köszi és Sungoo - nak is.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #194230 üzenetére
Köszi, és a szíj / láncszemek méret állításnál számít melyik oldalról veszed ki a láncszemet? vagy csak engem zavar, hogy nem 7/7 szimmetrikus és miért lett 6/8.
-
válasz
5-ös kezelő #194184 üzenetére
Nem vagyok facebook-on,tolmácsolhatnád,hogy van itt egy ilyen.Nekem igazából nincs szükségem rá,találtam itthon-a kidobásnál még biztos többet érhet egy fanatikus oroszosnak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #194096 üzenetére
Miyota werk, szerintem nem esélytelen megfelelőt találni.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #193955 üzenetére
Köszi, de mégsem keresek rá.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #193925 üzenetére
Hun?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #193915 üzenetére
Meg is értem. Egyszer majdnem megvolt egy szép példány ebayen 94ezerért, de az utolsó másodpercekben rámlicitálva lemaradtam róla.
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #193854 üzenetére
Csúnya betegség. Én már kilábaltam belőle, de nem könnyű.
-
Jenne
őstag
válasz
5-ös kezelő #193737 üzenetére
Szia!
Köszike.
Majdnem ilyen, de mégsem. Sikerült kicserélni, órás rendelt belőle, de a stift két végén a vállak azok nagyobbak kellettek. Ez valami spec ide való stift, nem sok helyre kell ilyen alkatrész.
Kemény 500 Ft volt. -
Tussky
tag
válasz
5-ös kezelő #193710 üzenetére
Esetleg van valami javasolt beszerzési forrás itthon vagy külföldről?
-
válasz
5-ös kezelő #193693 üzenetére
Mondjuk azt tényleg érdemes megvárni, hogy megjelenjen a követésben a vámeljárás megindítása.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #193582 üzenetére
Köszönöm, úgy érzem meglesz, már csak ki kell nyomoznom, hogy jó lesz e rá egy phenomenato...
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #193379 üzenetére
Á egy Rolex biztos jobban látható sötétben.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #192992 üzenetére
@5-ös:
@Gonzi: Tied ez a sub, mi van a DJ-vel?
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192846 üzenetére
A négy darab óra is sok! Tegnap jutottam arra a gondolatra, az M-Force kivételével eladom őket. Fiam felületes(?), ám kétségkívül hatásos színjátéka mentette meg a doboz tartalmát...egyelőre.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #192846 üzenetére
Meg lehet állni.
Jelenleg nekem is csak 3 használható karórám van.
És a fiókban még 3-4 "különlegesség". -
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #192800 üzenetére
Elállni szerintem nem fog
MP mutatót meg meranomnál tudnak cserélni, de nem tudom jó e rá az amphibiané., de biztos jól nézne ki némelyikkel
#192803 futizoli : Ja, most igy visszagondolva már emlékszem, hogy csináltad ezeket
Nagyon jó ötletnek tartom, sokkal jobban szeretem mint az amphibia autómatáját !
#192826 Sungoo : xD
Hát igen, ezt a jelzőt én is megkaptam régen
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #192824 üzenetére
Nem rossz, de abból a sorozatból nekem a 24 órás változat tetszik igazán. Kár, hogy dátumos.
-
válasz
5-ös kezelő #192787 üzenetére
Lehet, hogy nem divat a kézi húzós óra, de számomra csakis a kézihúzós a nagybetűs ÓRA.
Az Erroyl utódja mindenképpen egy kézihúzós lesz....talán Stowa vagy valami ritka márka.
Én úgy gondolom aki szereti az órákat annak illik tartania egy kézihúzóst, amit naponta-kétnaponta fel kell húzni, vagyis foglalkozni kell vele. -
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #192796 üzenetére
Ha ez az, akkor nem gond hogy kézihúzós, vagy eleve ilyet kerestél?
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #192796 üzenetére
Köszi
Ezzel már akkor is szemeztél, mikor én a Classicát megvettem
Szép óra nagyon, láttam róla videókat, azokon mégjobban mutat !
futizoli : Ja, értem
akkor úgy kérdezem, hogy mihhez vetted ?
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #192787 üzenetére
Nagy gratt hozzá.. rá is lesek az óra ékszeredre. Ezek szerint nem vagy mai darab te sem, fórum cimborám
-
SÖ
addikt
válasz
5-ös kezelő #192784 üzenetére
Unitas. Mit értesz pontosság alatt per nap? Amúgy biztos nem ST36 van benne?
Annyira egyszerű szerkezet, még is legendás -
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192758 üzenetére
Igazad volt, hozzászólásomat groteszknek szántam.
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192737 üzenetére
Elegancia, kérem, elegancia! Mennyivel mívesebb, emelkedettebb, ha úgy tetszik, már-már himnikus megfogalmazása a köznyelvi általánosnak. Zafírt bárhol vásárolhatsz, no de "shapphire"-t?!
Elegancia, kérem, elegancia. -
Sn4k388
tag
válasz
Köszi akkor folytatom a mérést.
Gondolom nem tanácsos hetente visszafelé tekerni a mutatót inkább előre pörgessek egy napot igaz?
Illetve valaki nem tud Nyíregyházán egy órást aki ért az Automata órákhoz?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Az egész leírás nagyon gáz, mintha robot fordítós szöveget beleraknák egy dobozba, jól összerázzák, kiborítják és ahogy esik, sorokba rendezik.
-
Mamuska
őstag
válasz
5-ös kezelő #192637 üzenetére
Rendben köszi! Garancia időn belül gondolom nem kell fizetnem ha hibás?
Viseléssel nem jön össze, nem tudok annyit mozogni, hogy fölhúzza magát. Voltam nyaralni egész napos városnézéssel nem jött össze. -
-Ben-
veterán
válasz
5-ös kezelő #192627 üzenetére
Valamiért azt gondoltam, hogy van már 5-6 éves. Igaz, 3-4 évesen még korai lenne...
-
Mamuska
őstag
válasz
5-ös kezelő #192627 üzenetére
Hogy teszteljem, hogy jó-e az én PW80-asom? Most van ez a legújabb SMP-m, amiben a belépő 2500-as szerkezet van de fényévekkel komolyabb, nagyon nem tetszik ez a PW80-as.
-
-Ben-
veterán
válasz
5-ös kezelő #192614 üzenetére
Egyébként, kellett már szervizeltetned a PW80 -at? (Kenés, stb..)
-
válasz
5-ös kezelő #192514 üzenetére
Köszönöm!
Egy picit meg is sajnáltam melóra befogni, de hát papíron bírja.
-
válasz
5-ös kezelő #192442 üzenetére
-
válasz
5-ös kezelő #192442 üzenetére
Köszönöm!
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192423 üzenetére
A leolvashatóság gyémánttengelyének netovábbja!
-
válasz
Gratulálok! Ahogy nézem zafír üveggel szerelik őket. Milyen az óra kidolgozása? Lehetne kvarcban is.
-
BloodRay
veterán
válasz
Ezt te pontosan melyik Tisell oldalról rendelted?
Amúgy mik az első benyomásaid? -
-Ben-
veterán
válasz
5-ös kezelő #192312 üzenetére
#192309) vadászcsiga, (#192312) 5-ös kezelő
Köszönöm a válaszokat!
Próbálgatom, hátha.. Egyébként, szerintem nem állhatott olyan sokat az óra, a dobozának a borítója alapján 2016-2017 körüli lehet. Szériaszám vagy QR alapján nem lehet valahogy kideríteni, hogy mikori lehet?
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #192265 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #192242 üzenetére
Átadom. :-)
-
squir
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192178 üzenetére
-
futizoli
tag
válasz
5-ös kezelő #192178 üzenetére
Nem nagy ez a tok, kisebb méretben bután nézne k ez a forma. Igen, csal a kép...alul felül van még fél centi, nem lóg túl a csuklón. Kedvenc tokom.
A bezel rugó hajlítási szögeinek változtatásával tudod módosítani a 'szorulást. Játszani kell vele picit...
A korona külön móka, szívatott már engem is.. A menet is picit nyersebb, pár nap alatt 'hozzákopik a tokcsőhöz, aztán finoman teszi a dolgát. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #192132 üzenetére
Baromi jó, búvár volta ellenére olyan orosz űrhajós életérzést idéz nekem. Megkérik az árát, de szerintem így is pillanatok alatt elkapkodják majd és szerintem a használt daraboknak is lesz keletje, akár az eredeti ár felett...
-
válasz
5-ös kezelő #192132 üzenetére
Izléses darabka. Az ár nem az amire én gondoltam, ettől még korrekt. Főleg, ha kézihúzós.
-
Empsepo
senior tag
válasz
5-ös kezelő #192105 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi.
Emlékszem gyerekkoromból, a rongy volt az ezer, a kiló a száz.
Rég nem hallottam ezeket a kifejezéseket.8-)
-
Prof01
veterán
válasz
5-ös kezelő #192080 üzenetére
Köszi!
A linkelt oldalnál kell még egyéb plusz költségekkel számolni az ingyenes szállításon felül? Vám jön még rá?(#192085) mbela69 : Nagyon jól tetted, szép darab!
-
Veron
addikt
válasz
Tenyleg picinek hat a rövid L2L táv és a felületkezelés miatt, de szerintem a 16cm-es ajánlás a csuklóméretet illetően kicsit szigorú. Egyéni vérmérséklettől függően ki lehet azt tolni felfelé (meg lefelé is). Viszont az átmérőjéhez képest vastag óra és ezt az érzetet csak növeli, hogy a tokfülek alsó síkja a tok aljánál magasabban van.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest