- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #184161 üzenetére
-
Milu87
csendes tag
válasz
yodamastah #183325 üzenetére
Ú ez a SARX nagyon rendben van. Egy fehér számlaposat volt szerencsém látni, nagy minőségi ugrás pl egy SARB szeriához képest. Ilyennek képzelem a Brightz sorozatukat /SDGM/. Ami a legjobb az a szíj, ez a minőség Svájcot körözi fölényesen ebben az ársávban.
-
TOZ
addikt
válasz
yodamastah #183330 üzenetére
Oooo tényleg. Fura, hogy az ebay ezt hagyja.
-
deja vu
addikt
válasz
yodamastah #183325 üzenetére
Nagyon tetszik nekem ez a Seiko. Mennyibe jön ki körülbelül, mert látom itthon nem kapni? 200 ezer alatt gondolom esélytelen.
-
evo87
őstag
válasz
yodamastah #183221 üzenetére
Nem érdekel a 007-es, nem is említettem. Csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy az utcán manapság jóval kirívóbb ízléstelenségeket látni, aminek a tükrében ez talán annyira nem vészes. De rendben, igazad van, butaságot írtam.
-
ktg3
őstag
válasz
yodamastah #183178 üzenetére
Amikor megvettem a sarx-ot nem tudtam, hogy van rajta Ar, bár sejtettem, hogy van, mert amiket korábban néztem sarx + sdgm modelleket azon is volt.
Nem tudom, hogy milyen bevonatot használ a seiko, de ez ha tükröződik egy felületre, akkor nincs kékes fénye, mint a fortisnak, vagy a squale-nak breitlingnek etc...
Amikor kezembe vettem egyből lejött, hogy van rajta AR, mert annyira "láthatatlan" benne a kristály. Marha jól néz ki. Kéne pár fotót csinálni az enyémről is, mert a számlapja nagyon bitang.
Ezeket még a boltban lőttem. [link] [link]
Rosszabb fényviszonyoknál előfordul, hogy teljesen feketének látszik a számlap, miközben az idexek csillognak.
-
ktg3
őstag
válasz
yodamastah #183176 üzenetére
A hamiltonon nem domború egy kicsit a zafír?
Brutál jól néz ki ez a sarx035, 033. Tok gyönyörűen ki van dolgozva. -
gyulagy
tag
válasz
yodamastah #183116 üzenetére
Én is nézegetem egy ideje, sarx015 volt az első, de azt már nem nagyon látni fémmel. Nagyon szép óra.
-
törölt tag
válasz
Én is így gondolom. A Seiko ebben az ársávban simán a belépő svájciak felett van.
Alapból tetszenek a Seiko JDM-jei, de ez a SARX-sorozat nagyon állat lett. Még az SDGM001/003 tetszett nagyon, de az már kifutott. Már alig várom a novembert, hogy meg tudjam én is rendelni.
Gratulálok még egyszer, gyönyörű óra. Majd teszek fel én is képet, ha megérkezik.
-
válasz
Ez az óra valami csodaszép!
-
bucsher
őstag
válasz
yodamastah #183048 üzenetére
Szép! Jó választás!
-
törölt tag
válasz
ja, ne fájdítsd a szívem, nekem még egy hónapot kell rá várni. Én így látatlanban érzem, hogy ez lesz az én méretem és jó tesók lesznek a Sumoval.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Ezt jól benéztem
Ez nálam az ára miatt esett ki, gyönyörű, de a bő 2x-es szorzót sehogysem sikerült meglátnom benne. -
törölt tag
válasz
yodamastah #183028 üzenetére
Úúúú, ba.....!!!!
Megelőztél egy hónappal! Gratulálok! Milyen?
-
PeterPH
senior tag
válasz
Nekem is az SRPB71J1 volt a másik jelöltem, de inkább a 6R15 szerkezetű SARB033 mellett tettem le a voksot.
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #183036 üzenetére
Dehogy! Nézd meg az első (második) hsz-t!
-
DJosef
őstag
válasz
Ezek a fazonok nekem is tetszenek. Letisztult elegancia.
-
válasz
Gyönyörű!
-
PeterPH
senior tag
válasz
yodamastah #182610 üzenetére
Gondolatban felmerült a duplázás, de nehezen tudnám észérvekkel megmagyarázni otthon az asszonynak
-
válasz
yodamastah #178059 üzenetére
Sorry, csak most olvasom, hogy írtál!
Köszönöm a visszajelzést!
-----------------------------------------
Többieknek: Azt gondolom mindent megmagyaráz, ha a seiko valóban elfogadja a skywatches garanciakártyáját.
-
yodamastah
őstag
válasz
yodamastah #178059 üzenetére
Közben megjött az óra, és egyelőre működik
-
válasz
yodamastah #175481 üzenetére
Korábban írták a topikban, hogy a szlovák seiko elfogadja a sky-os garanciakártyát.
-
@mriya@
őstag
válasz
yodamastah #175481 üzenetére
És akkor mi van, ha mondjuk aznújmtulaj leejtette az órát?
-
válasz
yodamastah #175479 üzenetére
A sky-hoz ennek nem sok köze van.
-
skx007_
csendes újonc
válasz
yodamastah #175108 üzenetére
Karcmentes alatt mikrokarcokra gondoltam, 20 éves titánium szíjas/házas órám meglepően jó állapotnak örvend, egyszerűen vigyázok rá. Nyilván akad még hasonló óratulajdonos. Autóból is találni 10 éves megkíméltet és 2 éves lepusztítottat. Netes külföldi árral sokszor vannak fenntartásaim, egy megbízható itthoni tulajdonosnak lehet nagyobb bizalmat szavazok személyes találkozás után. Az új mellett viszont a zuhanó USD/HUF szól, meglátjuk hogyan követik le a magyar kereskedések.
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #175108 üzenetére
Alatta meg a filippínó "felújítottak"
-
oba
addikt
válasz
yodamastah #171242 üzenetére
Amelyik egy percet késik meg "mindig" pontos ha korrigálod fejben az eltérést. Vagy nap elején korrigálod beállítással.
-
ktg3
őstag
válasz
yodamastah #169739 üzenetére
Nagyon jó
-
g0n21
senior tag
válasz
yodamastah #169739 üzenetére
Melyik irányban 36,5 centis a csuklód?
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
yodamastah #169691 üzenetére
A csuklóm kerülete nagy.
Tehát a szíj kicsi, az óra tokméretével az ég világon semmi baj nincsen.
-
C0RVUS
tag
válasz
yodamastah #169666 üzenetére
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
yodamastah #169666 üzenetére
Ha a kép a tiéd, nagyon rendben lévőnek tűnik kívülről. Jó egészséget hozzá!
-
Bazsi101
tag
válasz
yodamastah #168004 üzenetére
Mi az a wruw?
-
alphaville
aktív tag
válasz
yodamastah #167900 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
nincs ideális munka addig a pontig míg el nem éred, hogy a hobbid legyen a munkád. de ez oly keveseknek sikerül.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Én pl arra vágyom most, hogy totál SEMMIT se csináljak... De húzni kell azt a fránya vonalat, mert nem lesz pénz új órára
(mondjuk így sem...)
-
törölt tag
válasz
yodamastah #167877 üzenetére
Az nekem is kicsi lenne sajna, de megnézni jó volna.
-
törölt tag
válasz
yodamastah #167866 üzenetére
Igen van most néztem meg én is. Oda tettem az explorer mellé hát sehol nincs a Seiko-hoz képest.
-
törölt tag
válasz
yodamastah #167866 üzenetére
Én megy egy SARX033/035-öt néznék meg, hogy indokolt-e a több mint kétszeres ár a SARB033/035-höz képest? Mert képeken baromi szép óra benyomását kelti mindkettő.
-
kemalboy01
tag
válasz
yodamastah #167857 üzenetére
Én is megkérdeztem és azt mondta az öltönyös úr, hogy április környékén várják,mert sokan érdeklődnek iránta.
-
törölt tag
válasz
yodamastah #167857 üzenetére
Megkérdeztem, igen lesz de még nem érkezett meg sajnos, ők is várják. SARB035 az volt kettő az egyiket el is vitték tegnap.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
yodamastah #167806 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
ktg3: köszönöm az ötletet
Sajnos ma elmentem felpróbálni a kiszemelteket. Fél éves vajúdás után úgy érzem megszületett a döntés egy SNZH55 személyében. Képekről sokkal nagyobbnak tűnt, de pont jó.
Ha skywatchesról rendelem van még járulékos költség? ÉS mi a különbség a SNZH55K1 és a SNZH55J között, a J-t teljesen japánban gyártják?
-
TOZ
addikt
válasz
yodamastah #167806 üzenetére
A lesz@rom opciót akartam írni. De megelőztél.
Amúgy az snzh tényleg nagyon szép, én az 57est nézegetem napok óta... -
kemalboy01
tag
válasz
yodamastah #167788 üzenetére
B...zák meg inkáb vegyem meg dupla áron kb.
Amugy ez a modell(SARW003) euba nincs is. Sokkal jobb cuccok vannak keleten(Persze, hisz Japán)
-
BAti77
aktív tag
válasz
yodamastah #167680 üzenetére
-
Milu87
csendes tag
válasz
yodamastah #167674 üzenetére
Köszönöm a gyors review-t. A szerkezetet ismerem van egy SARB-om, jól teljesít. Meg fogom nyomkodni valmikor a Seikoban, mert volt SKX-em es ott rövid idő után elmúlt a szerelem :/
-
Sungoo
addikt
válasz
yodamastah #167651 üzenetére
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
yodamastah #167627 üzenetére
"Én mondtam hogy külön topic kell már neki"
-Nem,szerintem elég lenne mindössze a topik nevét Seikok és egyéb órák-ra átnevezni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
yodamastah #167587 üzenetére
Szerintem jó lett, a bili lemezből préselt Seiko csat-tól mindenképp igényesebb.
Ismer valaki jó győri órást? Ki kellen tisztitani az enyémet és van vele egy kis gond is.
-
válasz
yodamastah #167565 üzenetére
Szep kis ora, a zar nekem olyan durungnak tunik hozza.
-
ricsik
őstag
válasz
yodamastah #167554 üzenetére
Igazatok van a fotó csak egy dolog. Még egyiket sem próbáltam fel, fogtam kezemben. Sem a régi sem az új teknőst, sem az új Samurai-t. Pótolni fogom.
Bár ha valami képek alapján nem tetszik, kevesebb eséllyel megyek el valahova megnézni élőben is hátha.
Inkább a fordítottja igaz, hogy valami nagyon tetszik képeken, videón, életben meg nagyon nem. -
törölt tag
válasz
yodamastah #167557 üzenetére
A Shogun már nekem is többször beindította a fantáziámat, kár, hogy titán, nincs zafír és ugyanazzal a szerkezettel dupla annyi, mint a Sumom. Szóval nekem marad még a Sumo.
squir: sírok, olyan szép.
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #167515 üzenetére
Az alsó polcos 4R Presage óráknak ilyen csat jár, komolyabbat csak a 6R werkesek kapnak. Nálam a kék-arany járt, gyönyörű.
-
TOZ
addikt
válasz
yodamastah #167473 üzenetére
-
terra052
őstag
válasz
yodamastah #167421 üzenetére
Lassan ez lesz az
Monnyuk én nem bánom.
-
törölt tag
válasz
yodamastah #167363 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
yodamastah #167321 üzenetére
2016-2017 volt a kritérium, így csak kerámiás lehet
-
WiZARD
addikt
válasz
yodamastah #167307 üzenetére
Kerámiás 500ért nincs, még papírok nélkül se.
FB-n van egy kék, kerámiás 650ért, a képek alapján a 2 kártyából 1 van meg hozzá... -
gipsztigris
addikt
válasz
yodamastah #167284 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a Sellita SW200-at mennyire kell majd babrálni!
-
oba
addikt
válasz
yodamastah #167273 üzenetére
Jól éreztem
Akkor kispályásként marad a sóhajtozva bámulás..
-
kemalboy01
tag
válasz
yodamastah #167040 üzenetére
Értem köszi!
-
excalibur36
senior tag
válasz
yodamastah #166898 üzenetére
Köszönöm!
Az az igazság, hogy nem nagyon volt értelme teketóriázni....
Az óra lenyűgözően szép, jól áll a csuklómon és nem utolsó sorban férfias megjelenésű masszív darab. -
Sungoo
addikt
válasz
yodamastah #166822 üzenetére
Netto baromság. Az emberek 99,9 százaléka a Rolex nevet ismeri, a dizájnt nem. Ekkora sületlenséget régen olvastam már. Belevágta a kukába, és vett egy Casiot...Térdelve sírok!
-
mike1334
veterán
válasz
yodamastah #166822 üzenetére
Köszi! Invicta-ról tudsz valamit? Vagy bárki más...nem ismerem a márkát...
-
JDMKid
tag
válasz
yodamastah #166212 üzenetére
ez milyen csat? létezik szajkó gyárilag ilyennel?
-
szivarvég
csendes tag
válasz
yodamastah #166076 üzenetére
Köszönöm a tippet és a véleményt, mindenképpen hasznos, mert webshopok szerint sehol semmi sincs raktáron, ami tetszene (szinte). Ha a Seiko-n cserélem a szíjat másik fémre, akkor kb ott leszek, mint a Tissot (sőt), akkor pedig valószínűleg maradnék a svájci 80 órás szerkezetnél, szóval a kérdés átalakul Tissot vagy Certina powermatic 80?
-
busman
veterán
válasz
yodamastah #166015 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
yodamastah #165906 üzenetére
-
válasz
Nagyon szep ora!
-
7s26c
őstag
válasz
Teljesen jó
-
válasz
yodamastah #165877 üzenetére
Szep kis ora!
Tipust megkerdezhetem?
-
oba
addikt
válasz
yodamastah #165762 üzenetére
Ez nem is csúnya, thx
Ha van még hasonló jöhet -
WiZARD
addikt
válasz
yodamastah #165667 üzenetére
Nekem is van nagyon gagyi (ebay 10$) pillangózáram, amit már szíjra se tettem rá... Meg picit drágább, amit szívesen használok - [link] - ez szerintem teljesen olyan mint a Tissot, amiről szó volt.
Van Steinhart pillangózáram is, ami nagyon jó minőség, képek alapján a külföldi fórumokon ajánlott rhd -val teljsen megegyezik. Ez kicsit jobbnak tűnik mint az előző...Meg ma végre megjött a 18as Omega, amihez már csak szíjat kell szereznem. Ez egy ördögi kör. (megvettem az órát, vettem hozzá szíjat, utána kitaláltam hogy kéne hozzá tüskecsat helyett valami jobb, erre ehhez nem jó a 3 hete vett szíj....)
-
7s26c
őstag
válasz
yodamastah #165649 üzenetére
sokkhatásként zúdult reánk az árlavina...
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #164867 üzenetére
Mi jön még utána? Csak nehogy márciusra végezz a melóval!
-
ronin s8
senior tag
válasz
yodamastah #164852 üzenetére
Korona forrasztás a helyére...?
-
7s26c
őstag
válasz
yodamastah #163989 üzenetére
Álljon itt egy példa. Egy 7s26 egyszerűbb az eleve alacsonyabb ár és áfa miatt 60 dollár. Ideérkezik, rámegy a 27%, még mindig csak húsz elejében van. Hivatalos ára itthon negyven felett.
-
kpetyke
tag
válasz
yodamastah #163144 üzenetére
Köszi a választ!
Van már egy fehér számlapos órám (Lórus) gondoltam ha már hasonló stílust keresek legalább fekete vagy sötőt számlappal
Hamiltonból tudsz típust is mondani?
-
7s26c
őstag
válasz
yodamastah #140830 üzenetére
és tényleg....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #140832 üzenetére
Ízléses kép mint mindig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #140830 üzenetére
S7edge?
-
Lavie
tag
válasz
yodamastah #134476 üzenetére
Like!:-)
Ha nem lenne az EZ09005W, most sírnék... :-) -
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #134476 üzenetére
Köszi. Rivettaval nagyon gyilkosan néz ki. Grat hozzá.
Ez a modell feketében állítólag kapható még de ez a számlap fehérben üt igazan szerintem.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
yodamastah #134378 üzenetére
Nagyon szép! Ez melyik típus?
-
fagyalllo
őstag
válasz
yodamastah #134378 üzenetére
Hibátlan.
-
alphaville
aktív tag
válasz
yodamastah #87653 üzenetére
Ez az Orient új èrtelmet nyert ezzel a szíjjal.
Több mint ízlèses. -
condy
senior tag
válasz
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nagyon ütős
!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nagyon szép ez az óra, gratulálok hozzá, a képhez, és az ízléses szíj választáshoz is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
-
condy
senior tag
válasz
yodamastah #84413 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Egy női órát?
-
kopepe
aktív tag
válasz
Új padlószőnyeget ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #84042 üzenetére
Ne húzd már az agyamat ezzel a gyönyörű kis orient, szíj párossal, főleg úgy hogy már nem kapható
-
tupacamaru
veterán
válasz
yodamastah #84042 üzenetére
Jó kép! Én nem tudok ilyet lőni, mert elborulna a fa.
-
zack
nagyúr
válasz
yodamastah #83414 üzenetére
Igen. Ennyiért ezt az órát szeretném.
Mondanom sem kell, hogy a legjobb kombó a DS Podium automata + T Touch. Kétségtelen, hogy ez így többe kerül, de lesz egy megjelenős órám sportos öltözethez, lesz egy öltönyös, elegánsabb komoly órám a melóba, és lesz egy ütöm-vágom 8 éves Casio minden egyébre.
Üzleti rutinom azt sugallja, hogy ez a 190k egy most aktuális, az akciós ár akciósa, vagy kihasználom, vagy nem lesz ilyen órám.
DS Podium-om lehet 3-4 hónap múlva is, akkor is annyiért fogom kapni mint most (179k). -
young78
tag
válasz
yodamastah #83166 üzenetére
Volt szerencsém Zackal találkozni pár napja, nekem akkor a motorozás annyira nem esett le, de a futást említette. a karján egy korai solar+ radiovezérelt G-shock ami a mai napig tökéletesen megy. Futni jár, arra mondtam neki, hogy se bőrszíjjal, se automatával nem tanácsos, és itt nem arról van szó, hogy bármi baja van egy automatának, ha futsz a busz után, de rendszeres sportra nem való. A bicikli meg a motor is ráz, van benne valami, hogy nem kéne erőltetni, egy automata szerkezetben miliméternél vékonyabb csapok, hajszálrugók, gogak dolgoznak együtt, ezeket tesszük ki állandó ütéseknek, rázkódásoknak, teljesen feleslegesen.
A T-Touch, amikor megjelent, újító, előremutató dolog volt, a svájciaknak nem igazán voltak ilyen multifunkciós óráik, ez pedig ráadásul még jól is nézett ki, és jól néz ki a mai napig is. Az érintő üveg talán tényleg feleslegesnek tűnik...
Nem kell mindenkinek automata óra, igazából csak annak, aki olyan körökben forog, ahol ennek van jelentősége.hagy döntse el maga, kinek a tanácsára hallgat és kiére nem, szegényt már így is nagyon megkavartuk.
-
zack
nagyúr
válasz
yodamastah #83118 üzenetére
De vazze...Mi meg együtt motoroztunk.
De ha ilyennek ismertél meg, no problem.
GSXR1000...Anthony?
A másik, hogy óvodásan viselkedő középkorú ember nem lesz területi igazgató.Nem magyarázkodom, de csiga levezetésén hangosan felröhögtem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #83118 üzenetére
Erre gondoltam pontosan
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #82923 üzenetére
Már nem kapható
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest