Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arkennys

addikt

válasz ruti #46056 üzenetére

hát ha sztori kell... :)

KF: elszúrt katonai klónozás, amúgy pályák sora, de multiban én beletoltam 170 órát, nagyon szeretem, kell a csapatmunka, főleg normalon és afölött egyre inkább, de ha az megvan, állati szórakoztató. Túlélitek a hullámokat, egymást védeni nem árt, na meg rohangászni szépen meg nem állva. Hullám vége, rohanás boltolni, utána ismét, míg végül nem jön a patriarch, megnézni mit is műveltél a kis cimboráival.

L4D2: 174 órám van benne steam szerint, multiban pár baráttal szintén nagyon csípem, kicsit kevesebb csapatmunkával is túlélhető, HA legalább ketten vagytok egymáshoz látótávon belül, mert ha elkap valami,de nincs aki megmentse a hátsód, megszívtad, és várhatod, míg kiszabadítanak. Ez biztonságos szobákba mászkálásokról szól, a végső "megmenekülés" előtt, igazából szokásos zombiapokalipszis pár túlélővel az alapja, történetet közben nemigen kapsz, csak élj túl. Szereplők nekem kevéssé voltak karakteresek, mint az első részben, de átlagban Coach-al vagyok, még ő volt nekem a legszimpatikusabb ebben.

DI: ha jól sejtem a dead islandra gondolsz. Na az megvan, de még nem jutottam a kipróbálásáig, így arról tapasztalatból nem tudok nyilatkozni, de részemről azért is vettem meg, mert szeretem a stílust, és elég jónak tűnt. Sztori kevesebb biztosan nincs neki, mint a másik kettőnek, mert azoknál nem nagyon kapsz az arcodba. :D L4D-nél kb egyáltalán, KF ben meg pályáknak van egy pár soros leírása hogy mi történt ott etc, és ennyi. Szórakozás tehát akad bővivel, sztori kevéssé :)

Hogy melyiket ajánlanám leginkább, az attól függ, mennyire szeretsz és tudsz másokkal együttműködni. Ha nagy cooperatívos ember vagy KF, ha csak pár baráttal hentelgetnél és szórakoznál, L4D. Talán páran nem értetek egyet velem, de ezek csak az én gondolataim voltak az adott játékokról :)

részemről a sorrend (DI-t a végére rakom mert még nem tudtam kipróbálni, hogy alaposan nyilatkozhassak):
    KF
    L4D2
    DI

Új hozzászólás Aktív témák