Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz genndy #112425 üzenetére

Nekem pont így derült ki, hogy meg fog halni a winyóm... egy játéknál gyakran lett kifagyás, mindig töltött le ellenőrzésre pár megát, de csak aznap ment... aztán feltűnt a winyón nézelődve pár kép, aminek nem volt előnézeti képe, régi random cucc. HDD sentinel persze mondta is a tutit, winyócsere(régi 500 gigás volt még az eredeti, ki is nőttem), pár dolog már menthetetlen lett, persze a játék másolásakor is írta, hogy vannak hibás fájlok... :U
    4 terás wd purple ment helyette, akkor utoljára még kijavíttattam a játékot, és azótais semmi gond.

Szóval érdemes rákukkantani a winyóra, ha egy játék javítást igényel/kifagy, eszerint nekem is pontosan ugyanarra a sérült részre akarta tenni javításkor is.

Viszont cod-nál régebben nekem is volt, hogy kellett volna 200gb hely, valami nagy frissítés, talán új warzone jött épp... de bepipultam, hamarabb megvolt újra letölteni nulláról, és még szemétmentesebb is lett a gém, a steam csak keresi, hogy az aktuális fájlok meglegyenek, a régi update maradékok, modok, stb. nem számítanak, még helyet is nyer az ember, legrosszabb esetben újra kell állítani a vga beállításokat.

Új hozzászólás Aktív témák