Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, akkor holnap beszéljünk. Bár nekem inkább a kora délután lesz aj ó, de majd meglátjuk.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Láttam elejétől a végéik. Ott röhögtem magamban, amikor a 10. nydust nyomta be. 100/100 min/gáz volt darabja. Ahhoz képest elég nagy serege volt, amikor megindultál bedarálni. Igaz, hogy tán infestora sem volt, ha jól láttam/emlékszem.
Holnap lesz időd/kedved egy kis 2v2-re? Úgy is panaszoltad tegnap, hogy régen játszottunk.
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
válasz
föccer
üzenetére
Jah, itt is van a replay
Úgy kezdte a játékot hogy Protoss noob, majd egy idő után nyomott egy pause-t. Cseten írta valaki hogy trollkodik, be is írtam a játékba, persze egyből ment tovább a játék. De nem véletlen állította meg a játékot, kellett neki a figyelemelterelés..
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ne mond, megkaptad, hogy @&#*%$ reatard noob hacker vagy

Holnap dél körültol teamgamre keresek társakat. Remélem sikerül beizzítanom a mikrofont, mehet majd a TS is.
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ritka rosszul kezdődött de a végére már egész jó lett.
-
Winner_hun
félisten
WoL 1v1 ladder, 3 hete nem volt, lássuk azt a bronz ligát

[Stream] -
Montebá
tag
Sziasztok! Letöltöttem a TS-t, mert vettem egy mikrofonos fülest.
Ha valaki tudna segíteni,(néhány dolog még nem világos) esetleg jönne játszani, csak nyugodtan.
Üdv! SC2: BlackT , 682 -
mcwolf79
veterán
Ha megvettem preorder,akkor a kapott béta kulcs szériaszáma ugyanaz lesz,mint a véglegesnek? Vagy akkor új kulcsot kapok a véglegeshez?
Thx -
icons
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Ismeretlenekkel nagyon lutri játszani. Néha én is kipróbálom, és van, amikor kapok valaki jót, de ha valami vicc társat kapsz, akkor csúnya vége lesz

Ha sokat játszol, akkor egy idő múlva már szintednek megfelelő csapattársakat ad, nemde?Múltkor volt egy 4v4ünk, ahol a Terrant (!!) sikerült kb 6-7percnél DT rush-sal eltüntetni (amihez azért pro terran kell, lévén csak CC és barrackja volt
). Kitisztítottam a bázisát. Egy Pvel kezdtem egy expon (vagy mi a neve), akinek sikerült elzárnia a bejáratot Gateway-jal, csak probe, zea, stb fért át. Volt egy Z még velünk, aki egészen jól makrózott, a gond az volt, hogy a 8-9. perc körül se volt semmije, ez egészen a 14. percig megmaradt, amikor kb 4bázisa volt, 20lingje, és lehozott mellé 4 infestort
Még az infestorok előtt jött az ellen 40roach-csal, stalkerekkel, meg miegymással
. Azt még visszavertük, de utána már csak döglődtünk. (mass roach, stalker, coloval jöttek ellenünk, és általában nekem volt a legnagyobb seregem úgy, hogy a 28. percig sem tudtam 2bázisnál többet megvédeni
) Viszont ez a besorolás előtt van, remélem utána kapunk olyan ellenfeleket/csapattársakat, akikkel lehet kezdeni is valamit!
Bár azt hiszem a phCraft meg fogja oldani ezt a problémát
-
föccer
nagyúr
Sokszor megfogadtam már, hogy RT 2v2-be nem kezdek, de most véletlenül sikerült, mert a korábbi party egy lag miatt szétkapcsolt és későn kapcsoltam. No mindegy, nem is a lényeg.
ZvZ vs ZP felállás, én vagyok a ZZ csapatban.
Kérdezem a gyereket, hogy valami terv? Írja, hogy rush! No, mondom fasza, 12 pool, halottak vagyubnk nem baj, legalább hamar lepörög.
A gyerek 13-nál rakta a pool, az ellen derített. No mondom fasza, ez már bukta, de ez még nem volt elég hozzá.
4:30-ra beáltam az ellen elé, leverem az első zeát, nem is néztem, hogy egyedül vagyok O.o Vissza.
5:30-nál kérdezem, hogy mégis hol a picsában van, írja, hogy várjak még. Kérdezem, hogy mi lesz a rushhal? Eddigre kész volt az expem, láttam, hogy ez így nem fog menni, elkezdtem dronozni, feltechelem roachra, hogy fogni tudjam a ling zea countert. Minerálom volt bőven, mert a chettel voltam elfoglalva.
Megindulink 6:20-kor, leverjök a falban lévő zeákat, erre elkezdi ütni a clawereket... 
Jön a counter, közben a drága társ feltechelt mutára. 10. percben egy bukott, balf@sz rush után

áááá, ilyen hülyék nincsenek a földön, de mégis. És mindig megtalálnak

üdv, föccer
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Mivel gondolom mindenki emészti a bejglit meg a forralt bort és nincs indíttatása sc-zni, ezért toltam 2 1v1-et eddig. Mind2 P volt, első meccsen mmm-et akartam, meg is szívtam, mert 5 colo elintézte a seregem, a vikingeket meg ( amiből még csak 4-5db volt...) a stalkerek..
A 2. meccsen ( hálisten ) derítettem és a 2 gáz mutatta, hogy turpisság lesz a dologban ( ugye Eyesis ? )
Raktam is az engineering bay-t és nagyon jól tettem, mert a 7-8. perc körül jött is a 2 DT de potyára![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán Raven, Tank-marine és nem volt sok esélye szegénynek..
A vicc az, hogy az 1. az gold top volt, a 2. meg platina top......... -
DarthPeeter
aktív tag
Valaki valami reggeli mókára vevő lenne?

-
adamkaa777
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez k*rva nagy

-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez nem csak móka
gyülekező emberek 
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Delayelt egyet az egered, még az előző meccsből
na, ez tényleg anomália, hívjuk murdert vagy horatio-t, csak előtte szavazzuk meg hogy paranormális jelenség, vagy miami beach 
-
Winner_hun
félisten
Van egy jelenség a játékban amivel nem tudok mit csinálni. Valaki elárulnál nekem hogy ITT 2:14:23-24-nél hogy kerül az egérkattintás a bázis jobb felső részéhez? Ilyen idétlen bug másnál is előfordult már?
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam minden megjelenik, szúrj be egy printscreent
-
Winner_hun
félisten
Amúgy a csetes résznél nem lehet megoldani hogy több saját is ott legyen? Mert mindig csak a legutolsót jeleníti meg a listában.
-
icons
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert lokális változóként lett deklarálva

uff, remélem minél hamarabb készen leszek a projekttel, és nem fog ilyen eszembe jutni megint :S -
Formaster
addikt
Megnyílt
Mától minden ph-s arcnak gyülekező a phCraft channelen in the game. Közösség kovácsoló céllal, minden ph-s arcnak kötelező!Kéretik a kedves moderátoroktól, hogy jegyzőkönyvezzék az első hozzászólásba az elhangzottakat
-
föccer
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Az 5v5 úgy emlékszem kimaradt az sc2-ből
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
euzsolt: no para, és is 6 hete nem játszottam ladderen. Meg is látszódott rendesen, de a repeket visszanézve nem volt annyira nagyon gáz. Csak néha szambáztam fel-alá 10 infestorral a pályán, meg a dronokkal támadtam a bejövő DT-re
De szerencsére ezek voltak kisebbségben.üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
euzsolt, icons: köszi az esti 2 meccset, nagyon élvezetesek voltak. Jól kiegészítettük egymást, remélem játszunk még.

üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
Eddig néztem 4gate-et, DT rusht, mothership rusht (

just 4 fun), FFEt, stb.
Igazából azért választottam a FFE-t, mert így tudok figyelni az alap dolgora: probe, supply, stb. Tehát nem kell még a BO miatt is aggódnom
Meg most néztem, hogy szinte folyamatosan csináltam a probe-okat, tehát azzal is elég jól álltam
Az ellenfél pedig az elejét nagyon elrontotta, a Forge-ot (terran lévén) simán leszedhette volna...(#35036) adrian360
Yepp, tisztában vagyok vele, csak valahogy ez jutott eszembe (ami tudom, hogy hiba, dehát karácsony van, ilyenkor el lehet nézni
), meg a feljebb leírtak miatt lett ez. Igazából még így is hülyeség, mert Tvel simán le tudja bontani a falat, amíg nincsen seregem
-
föccer
nagyúr
Egy kis esti fungamere valaki?
üdv, föccer
-
-
Eyesis
őstag
válasz
adrian360
üzenetére
Én úgy is csak komoly veszteségek árán tudtam fogni, hogy volt direkt 100 energiam talonban, és amint megláttam a dt-t visszavonultam és raktam az eng bay-t
Hidd el erős terran ellen, mert nem gondol rá, hiszen nem lát erre utaló jeleket a bázison... egyedul a 2 gáz gyanús, de látni fog csomo sentryt... 
-
Eyesis
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
Nekem van egy mókás protoss BO-m terran ellen .........................

9 pylon
13 gas
14 gwaztan mar cska erzesbol tudom, hogy a palya titkos szegleten egy pylon,
korán a második gáz is de előszőr csak 2 szedővel, aztán rá 30-50 mpre persze 3 szedővel..
cyber után twilight, és DT épület
otthon 4 gw-re gyúrni, és kronózn ia warpot...
a terrán kajak behaluzza a 4gatet ha
esetleg jonni akar akkor sentry es ff a rampara, dt otthonra és a proxy pylonhoz IS...
Amúgy ha nem támad be a terran, akkor dt warp előtt nexust kirakhatod bátran... és dt
minden dt-t külön kell rambóztatni, egy a turretekre és az eng bayre, 1 az scv-kre a többi szabadon választ
ható
ha már nagyon nagy kárt okoztál, vagy már megsajnáltad, akkor elhozod a dt-ket, és archonokat hozol
belőluk
aztán még 4 gw vagy robo és amikor már úgy érzed eleget makróztál, megnyered a meccset
ja persze a derítés fontos, mert ha banshere megy akkor nagyon nem jópofa ez a tekk

megvan a smiley vonal

-
Eyesis
őstag
Boldog StarCraftot mindenkinek, azaz Karácsonyt na

-
icons
addikt
Üdv!
Feltöltöttem a most játszott játékom replay-jét. "Nyertem", mert a másik lelépett. Viszont a kérdésem az lenne, hogy mit csináltam rosszul / mit csinálhatnék jobban? Jelenleg bronz-ban vagyok, annak sem a az elején
(ez főleg azért van, mert nem sokat játszom, ez kb a 10. 1v1em a játék megvétele óta
)
Ami tudom, hogy hiba:
- terran ellen FFE nem az igazi
vagy valahogy meg kell oldani, hogy mire jön a marine-okkal, addigra egy stalkert ki kell hozni (amivel védekezésnél lehet poke-olni)
- supply block volt egyszer
- még több probe-ot kell gyártani, és colot is hamarabb le kell hozni
- sejtettem, hogy bio-ra megy, de nem voltam benne biztos, pont most akartam observerrel (bunkereket kikerülve jobbról körülnézni. Illetve ha már a Hallucination-t kifejlesztettem, akkor használhattam volna... fel is deríthettem volna vele, illetve talán gyártott volna pár vikinget is, ami
elég király lett volna 
- pont most szerettem volna expelni, lassan ideje volt (de csak miután ismerem serege méretét)
- lassan le kellett volna dobnom még egy roboticsot (azt a harmadik bázis után, különben nem lett volna pénzem kettő colot is előállítani. Pénz = gas)Mindenkinek boldog karácsonyt

Ha valakinek van kedve, mehetne egy 2v2es karácsonyi SC2 később
-
Montebá
tag
Bocs

a szám 682
terrannal, de még egyáltalán nem vagyok jó
-
Montebá
tag
No, rádumáltatok!

Már lejött, aki gondolja, vegyen fel : BlackT a nevem
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Formaster
addikt
+1 Kellemes Békés Karácsonyt minden Prohardver és SC2 lako számára!

-
Tuco Ramirez
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, ladder pontokban gazdag új évet kívánok minden SC2 rajongónak!

-
adrian360
őstag
akit érdekel, kibővült a hots béta invitálás: aki dec18-ig megvette battle.net-en előrendeléssel, az megkapja automatikusan a betát, aki meg mostantól megveszi, azt kb heti rendszerességgel berakják a bétába.
-
execute93
őstag
Boldog Karácsonyt Kedves SC2 Játékosok!!!

-
Montebá
tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_24_btq9rxhchg.png
így már jó?
-
Montebá
tag
Hát, sziasztok. Még nyáron hagytam abba a starcraftot, nem voltam jó, nem okozott örömet a játék.
De most valamiért megint itt vagyok, asszem jól döntöttem, újrakezdem.
ÉÉÉS itt is van az első kérdés: Lesz abból vmilyen gond, ha a playable-ig töltöm le a sc-2-őt nem az optimalig?
Üdv -
BeLucZ
addikt
-
icons
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Immortalt én is bírom, meg elég menő (mármint alap Robotic Bayes unit, és elég erős), de mindig keveset csinálok belőle:S Általában Colokat használok helyette, esetleg high templart.
Úúú tudod, mi lenne még jó? Ha Marine tudna Interceptorokat csinálni!! fúúúúú, akkor biiiiztosan Terranra váltanék
(ma ilyen irónikus napom van, dehát ha egyszer osztogatják a magas labdákat
) -
BeLucZ
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ez nem vicc, tényleg sajnálom
túl drága ahhoz képest hogy milyen sérülékeny, pedig sok hpja van és mégis hamar elolvad 
(#35013) icons : az immo tényleg klassz lenne ha tudna levegőbe lőne 9-es ranggel és hasonló dmg-t osztana ki mint groundba
mondjuk igy is a kedvenc egységeim közt van, de akkor aztán huhúúúúúú 
-
icons
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Na vajon nem pont azért lehet AA-val támadni, hogy Viking és Corruptor leszedje? jaaa, hogy de

De ha már itt tartunk, én is sajnálom, hogy az immortal nem láthatatlan, a marauder nem AA, a Carrier nem tud Vortex-et csinálni, mert akkor én is gyakrabban használnám ezeket

De a legtöbb játékban még így is érdemes colot csinálni, mert elég durva sebzése van, és egy adag stalkerrel (talán High Templarral is) meg lehet őket védeni airtől!
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
nagy kár amúgy hogy a colo-t fejbe lehet lőni, ha nem lehetne légivel csak úgy támadni, sűrűbben használnám, rohadt idegesitö mikor vikingekkel kiszedik a méreg drága colokat
-
JSaN
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
csak hülyeségből irtam a marinet

marauder se annyira tuti ellene ha sok colo van, vagy ha forcefieldeznek ellene, nyilván 30 mara bedarál 5 colot ha csak ugy natur módon egymásnak esnek közelről, főleg stimelve -
B4l!nt
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Próbálkozok akkor velük.

-
B4l!nt
aktív tag
Colossusok ellen mi a jó taktika terrán részről?
Most kezdtem nemrég de azok ellen semmire nem megyek
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák

- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minden esetre van rá esély de csak késő délután / estefelé.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na, ez tényleg anomália, hívjuk murdert vagy horatio-t, csak előtte szavazzuk meg hogy paranormális jelenség, vagy miami beach 

), meg a feljebb leírtak miatt lett ez. Igazából még így is hülyeség, mert Tvel simán le tudja bontani a falat, amíg nincsen seregem

(ma ilyen irónikus napom van, dehát ha egyszer osztogatják a magas labdákat