Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
-
Formaster
addikt
Nálam is van egy felesleges kulcs, ha kéri valaki jelentkezzen.
-
A kulcsot D1Rect kolléga nyerte el a gyorsaságával! Grat neki, GL HF mindenkinek.
-
Kell valakinek béta kulcs?
-
Alg
veterán
válasz
quaddamage08
üzenetére
LOL, a reaper miatt nem lett warhound
lelőtte a tervezőjét ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quaddamage08
tag
-
csuszi
aktív tag
-
Formaster
addikt
válasz
csuszi
üzenetére
Elég sokan használják ezt. Itthon is vannak páran, láttam már használtat is hardverapron.
(#35980) BeLucZ: Igen, ez csak a streamet kezeli, azaz 0 fps-t vesztesz ingame és a stream minősége olyan lesz mint, ha játszanál, persze megfelelő sávszél mellet. Én is beruháznék egyre, de annyira nem vagyok pro, valamint időm sincs éjjel nappal streamelni, hogy kihasználhassam.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
jah, azt nem nagyon vágtam hogy van ilyenre külön célhardver gyorsítókártya
és akkor ez csinálja csak a streamet vagy besegít a gépnek?
elég jónak tűnik, sokkal jobb jó minőségben streamelni, elég gányul néz ki a full lebutitott graf a streameken márpedig az szokott lenni a legtöbb pronál -
csuszi
aktív tag
válasz
Formaster
üzenetére
azt nem értem, hogy egy ilyen sacc 50 ropi, és egyik pro se ruház be egy ilyenbe a nyugati éeltszinvonalú javadalmazása mellett?
még mo. is az itteni nyomi fizetések mellett is lenne rá kereslet.
tudja a tök, ha streamelnék szerintem vennék egy ilyet, 250 körül van egy gép ami nem rossz, mondjuk 50plusz már nem egy kurva nagy pénz, ha kiadsz alsóhangon 250-et. -
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Oda már érdemesebb egy célhardver ami azért valljuk be egy videokártya árával felér.
A másik program az Open Broadcaster. Sajnos a minősége nem ér fel az Xsplittel, de tény hogy ingyenes és valamivel kisebb a gépigénye, kb amennyivel gyengéb az adás.
A másik lehetőség a két processzoros gép, de ettől bármi olcsobb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zuzu000
őstag
Délelőtti stream.
-
BeLucZ
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
aha, hát azért egy 4,8-5 Ghzes 2500k csak elég lenne
vagy ugyanilyen orajelen 3970x 
nem ismerem annyira az xsplit igényeit...
milyen vas kéne ahhoz hogy mondjuk full hdben fix 60 fpssel sugározzon az ember totál maxon? ugy értve hogy mindent a legmagasabbra rakva és hogy ne essen be 60 fps alá
mert azért olyan adást jó lenne nézni, ahol prok játszanak és ilyen minőségben van a graf
de itt múltkor mintha ment volna a vita hogy az xsplit vagy a másik a jobb streamelő progi, csak nem emlékszem már a nevére, annak is ilyen nagy az igénye?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
ne primemal tesztelj stabilitást, hanem vmi cpu intenzív gaméval ami ki is pörgeti mind a 4 magot, bf3 pl
de mw2-mw3 is megteszi, amúgy sc2ben stabil lesz vszinüleg akkor is, ha azokban nem, mivel csak 2 magot használ normálisan a játék, itt különösen számit az órajel2500kból 4,8-5 Ghz -et ki lehet hozni, sandykat jobban lehet tuningolni, mint az ivykat
amivel esetleg jól tudnál tesztelni sc2ben hogy inditasz egy 4 v 4 et telepakolod insane géppel és végignézed a meccset, na ott van dara rendesen, állandó cpu gyötrés, nálam a 4,8 Ghzes 3570k-t is képes volt 50 fpsre levinni, más kérdés hogy az még tökéletesen jó -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Eyesis
üzenetére
Jók azok a hőmérsékletek prime alatt, de én procit small fft-vel tesztelnék, ha már prime, egyébként meg inkább Linx-el, az a biztos. Még melegebb lesz alatta, de nem kell tőle parázni

Az is lehet, hogy picit kevesebb fesszel is beéri. Most raktam össze egy konfigot haverom öccsének 2320-as procival, 1600-as 1.5 voltos ramokkal és valamiért első inditásra 1866mhz-re tette, ráadásul 1.65 volton.
Úgy tudom ezekhez a procikhoz 1.5 volt ajánlott a ramoknak, nagyon max 1.55, afelett nem egészséges.
Bővebben nem tudom az okát, én még egy darabig az "öreg" i7 920-at fogom nyúzni, "le vagyok maradva"
Másik topikban biztos felhomályosítanak ha érdekel, gondoltam szólok, nehogy valami bibi legyen később. -
Eyesis
őstag
Nagy nehezen beleépült a Mugen 3 hűtő a házamba, amire azért volt szükség, hogy ki tudjam végre használni a processzorom végéről azt a bizonyos K-t
2500K ~ 4.5 GHz (1.2-1.32V, ddr3 dual 16GB memory, 800MHz, 1:6, 9-9-9-24) Nagyon döcögősen ment a finomhangolás, de mivel már közel fél órája számolja a prímeket a P95 blend és a proci 68 fokos (magok: 77,77,75,75) és még mindig nem volt kék képernyő, remélem ez már az utazás végső állomása, és megkezdődhet a plusz teljesítmény xsplit-be ölése
Erről majd holnap számolok be, és csak remélni tudom, hogy mire Stunter meccsét kell adjam, addigra minden baba
(Breach-ig biztos menni fog, mert az csak vasárnap lesz
)
Mire megírtam a kommentet már 71 (75,80,80,75) lett a hőmérséklet... Gondolom ez még nem fáj
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
3 rax, stipm, lassítás, pajzs biztosan nem lesz meg. Talán a csak a lassítás belefér az időbe, de nagyon gyorsan készül el a 4G.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
4gate, tehát 1 gáz, nem valószínű 2-nél több sentry.
Vagy SCV-k a bunker elé. -
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Ha sok a bunker akkor 1 kör sentry aztán javíthatja. Már ha addig nincs 1-2 sentry aminek már több energiája van. Sok marine, esetleg marhapúderek lassítóval. Bár nem tudom az mikorra készül el.
T részéről a lényeg hogy legyen valamennyi serege és csak utána expeljen. Szvsz.
-
föccer
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Random funolás megy

üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Jelenleg zajlik az SC2 Core Pro verseny Magyar és Külföldi résztvevőkkel , 3 magyar kommentátor részvételével [online stream] .
Holnap délután 2 kor meg kezdődik az SC2 Core Bronze verseny szintén nemzetközi szinten. Jelentkezzen aki bornze szinten van és szeretné megmérettetni magát.
-
Ybron
senior tag
Olyan jó volt nézni ahogy játszol, tök nyugisan, nem ideg rángatva, szépen legyőzted a protoss-t, mert csak azt láttam, abból is a másodikat. Szép volt, meg is jött a kedvem

Bár meg kell mondjam, ha erőszakosabb lett volna a toss az első támadás után, lehet győzött volna. -
execute93
őstag
-
csuszi
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Huma is back

-
Huma
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
No jó, biztos fogok majd találni ellenfelet. De az összes nagyágyú automatice megveszi a kiegészítőt. Tehát valószínűleg csak azok maradnak az alapjátéknál akiknek nincs pénzük a kiegészítőre ill nem érzik szükségét mivel az alapjátékkal sem boldogulnak.
Így ha ne adj Isten kiderül rólam hogy gyémánt ligás alapanyag vagyok akkor nem lesz hová fejlődnöm.
-
Huma
addikt
Azért a blizz jól elhúzta az első kiegészítőt. A következőröl van valami infó vagy még találgatni sem érdemes?
Az alapjáték most mennyibe fáj egy olcsóbb helyen?
Bár gondolom most megvenni nem nagyon van értelme mert hamarost mindenki a kiegészítővel fogja nyomni. -
Montebá
tag
valavalaki jön du. játszani? most szabad vagyok
-
atidzsiforc
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Nekem kb fel meterre volt a vevo az egertol, ugy is volt erezheto akadozas az inputban, aztan ugy mar nehez pl quakeben ugy loni ahogy szeretnek. A rangatast birta, nem volt negativ gyorsulas, de nem egyenletesen kovette le a mozgast, neha atugrott jopar pixelt, ami kellemetlen.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem vágom ezt a problémát , szánalmas internet kapcsolattal Belgiumban egy 5000ft-os Logitech rádiós egér bilu szettel toltam BO2-őt és teljesen korrektül működött. Annyi hogy a jeladó és a bilu és egér között 1 mésfél méternél több nem volt és a tv alá volt kilógatva így mondhatni levegőn kívűl más tényleg nem volt útban
Pont azért vettem meg ugye a Razor egeret hogy biztos van valamennyi alig észrevehető késése az ócsó egérnek , s lőn csodát semmi sem változott ...
Aki vezeték nélküli eszközt vesz gondolom az sem úgy akarja használni hogy a jeladó és a vevő között egy páncél szekrény van ..
Itthon pl ha lesétálok a ház elé vagy lemegyek a konyhába ott is működik a füles . Ezt viszont meglepődve tapasztaltam, azt hittem mar az ajtón sem nagyon fog átmenni a jel . Pedig a konyháig pár falon át kell mennie a jelnek meg egy konyha szekrényen is .. 
-
atidzsiforc
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
An akarhanyat probaltam olyan dealy, vagy akadozas volt volt, hogy a fejem fogtam (bluetrackes microsofton keresztul razer mambaig joparat), sc-ben nem tudom mennyire zavarna de fps-ekben nagyon nem jott be a dolog. Bluetracknek viszont plusz pont, hogy valami elkepesztoen hosszu ideig birja benne az elem.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Nem bízol ???
És miért nem ? Nekem egér +billenytyűzet radio füllhallgató ( Logitec H800 wireless ) vezeték nélküli és semmi gondom egyikkel sem . Pont hasonló aggodalmak miatt vettem vezetékes razor taipan egeret de azon kívűl hogy jobban néz ki és jobban configolhato nem nagyon vettem észre külömbséget + egy aorócska negatívum esténként amikor megy a filmezés álltalában inkább már idegesítő a vezetékes egér .. 
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Gondolkodtam már rajta, de a nappaliban az alacsony dohányzóasztalon nem lenne túl kényelmes. Jó az a desktopon az íróasztalon, 24"-on. Csak az a kár, hogy 16:10-es képarányú a monitorom, nem 16:9-es (tavasszal, amikor vettem még nem gyártottak ilyen 24"-os IPS paneles monitort), így valamivel kevesebbet látok a játéktérből. Bár korábban egy 5:4-es monitoron toltam, na az volt az igazi kihívás...!

Amúgy az ilyen BT-os egér-bill cuccokban nem nagyon bízok.
-
oxox
addikt
válasz
AlyArkhon
üzenetére
nonono...ezzel vitakoznek...nekem asztali geppel is ugyanez a helyzet...tv, blutoothos klavi...persze ha megtehetnem akkor laptopot hasznalnek helyette, csak ezzel a teljesitmennyel/tarhelyel 2x-3x annyiba fajna, es mivel a munkahelyem is kb 4km-e van (tehat nem utazok sokat naponta), szamomra teljesen feleslges penzkidobas lenne.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
HDMI kábel >> tv >> laptop lerak >> radiós egér bilu aztán oda ülsz ahová akarsz ..
Kényelmesebb mint asztali gép . 
-
execute93
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Dugj rá egy billt meg egy egeret, máris nem fura

-
Tuco Ramirez
őstag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem laptopon marha kényelmetlen tolni az SC2-t. Bár lehet megszokás kérdése ez is.

#35918 execute93: Köszi, az egér sosem jutott volna magamtól eszembe.

-
AlyArkhon
őstag
Jó duma ??? Nem értelek , szerinted ha kint melózom külföldön és veszek 200 euróért videókártyát a gépembe akkor 400 euróért fogok magamnak venni egy laptopot játékra ??? Elég fura lenne holott egy havi pénből már brutális gépet tudnék venni más kérdés hogy nem vagyok annyira laptop párti majd akarok egyet de egyenlőre egy brutális asztali gép összerakásán ügyködöm csak közben van mire költeni a pénzem, majd talán március környékén jutok el a gép vételig ..
Szerk . : és a laptopot tényleg párom kapta, ajándék tőlem neki .. ennyi ..

-
AlyArkhon
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Én azt hittem a laptopomon nem fog menni sc2 poénból raktam fel rá és közben 2v2 mid felbontáson nagyon szépen elfut . (Asus X54HR-SX314V adatlapomon a részletek ) 3v3 4v4 ben mar jönnek a laggok ott mar vissza kell vennem dolgokat ..
de nah nem is gamere vettem hanem netezni asszonynak .. 
-
execute93
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Így van, nekem full lowon van az egész. Van FPS-em meg át is látom a helyszíneket.
-
AxBattler
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Ugyanolyanom van nekem is (:five
, és 1024*768-ban, low-on egész jól megy, de azért egy kicsit zavaró ez a részletesség, főleg az átvezető helyszíneken (bár, hajóhíd, stb.). Ezért is reménykedtem abban, hogy pozitív visszajelzést kapok. Egyébként dual channel-ben a sandy igp is jobban teljesít... -
AlyArkhon
őstag
Öcsém még ilyen rövid meccseket tolni .
bo5 öt letolták fél óra alatt kb .. Ilyen tempóba az IEM et fél nap alatt lesöpörték volna lol .

bobek vs Deadkid PvZ most következik [kr3noswinter] Winter kommenttálásával .
-
AlyArkhon
őstag
Custom BO5 Sesshomaru vs Bobek [sess_88] [kr3noswinter]

Szerk.: Hun_1 csati versengés ..

-
oxox
addikt
DPetivel nekünk is jól ment...4meccs 4win
4master, bent ismét a topban
Megint kaptunk egy párt egymás után 2x elsőnek ZZ-k voltak. Bling + roach-al próbálkoztak. Simán fogtuk, és az ellentámadás mattolta őket. Majd PP-k lettek. Tâmadni indultak dupla 3gate roboval...droppal leszedtem az egyik nexust a bázisukon, Peti(tankokkal), meg 2 sentry elvette a kedvüket az ellentámadástól... -
AxBattler
félisten
Üdv!
Tolja itt valaki a játékot integrált HD3000-rel? Ha igen, hogy megy?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen NAS-t vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudod ... a ph-t mindig figyelni kell ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lelőtte a tervezőjét

Jesszus, ez komoly...?! El sem tudom képzelni, hogy lehet így starcraftot tolni...

... front van ? ... csak poén volt