Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
"Én még most is low taktikának tartom a korai pusht. Ha az ellen minden tagja rush-ra megy rá, és a másik csapat elkezd tech-elni akkor esélytelen védeni."
egy szót fűzök hozzá: SCOUT mind a két félnél megy ez, akkor az egyik látja, hogy techel az ellenfél, mehet a push, a másik látja hogy jön a push akkor leáll a techeléssel és elkezd unitokat kitolni. Majd nagyon agresszíven adok kapok mérkőzést kell tolni, és így lesz élvezetes játék egy 6 perces push után. -
rt06
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
nem, low taktika az, amikor a csapat minden tagja elkezd tech-elni, holott egy egyszeru scout-tal kideritheto lett volna, hogy az ellenfel rush-olni fog
-
_OldBoy_
tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Ez map függő: ha közös bázisok vannak könnyebb bevédeni egy korai push-t mert közel vannak a seregek, aztán utána már tech előnybe lehet kerülni és visszavágni.
A külön bázisos mapoknál szerintem ez az 5-6 perces timing push kb olyan mint régebben PvP-ben volt a kötelező 4 gateway. Nem azért csinálják mert nincs skill, hanem azért, mert ha nem csinálják és az ellenfél viszont erre megy akkor veszítenek.
A külön bázisos mapoknál az se mindegy hogy melyik pozícióban kezdesz, ha külső bázist kapsz akkor egyértelmű célponttá válsz, míg a belső bázisokon viszonylag nyugisabb az élet. Nem mindegy hogy milyen fajjal vagy, Z-ként a külön bázisos map dupla szívás, mivel nem tud lefalazni az első push-al mindig a zerget szoktál beverni.
A team játék amúgy is elég hektikus, annyi a random faktor hogy igen sokféle játék kisülhet belőle, van hogy sorban jönnek az idegesítőbbnél idegesítőbb meccsek aztán van amikor meg tényleg hatalmas móka az egész, függetlenül attól hogy nyerünk vagy veszítünk.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Én még most is low taktikának tartom a korai pusht. Ha az ellen minden tagja rush-ra megy rá, és a másik csapat elkezd tech-elni akkor esélytelen védeni. Ezért szoktam én 3v3-ban főleg korai siege-zni, mert így be tudom hozni a hátrányunkat. De sajnos sokszor ez is kevés, főleg ha van 2 zerg ellenfél, akik lingeznek....
Lényeg ami lényeg, hogy hatásos taktika az 5. 6. percben támadni, de elveszi a játék élvezetét, gyakorlatilag a 12 éves Pistike is letud gyártani 5-6 marine-t, zerglinget és támadni vele, de ha már elhúzódik a játék, csak kapkodja a fejét h mit csináljon..
1v1-et meg én sem szeretem, csapatban játszani sokkal élvezetesebb szvsz. -
_OldBoy_
tag
válasz
zuzu000
üzenetére
Team játékben a rush nem azt mutatja, hogy nem tudnak játszani, hanem egy erős és hatékony taktika, főleg azokon a mapokon ahol külön bázisok vannak. Ilyenkor ha az egyik team egyszerre tud csinálni egy 3-4 fős timing push-t (5-6 perc körül szokás tier1-el), azt csak akkor lehet levédeni ha a másik csapat serege is együtt van és gyorsan reagálnak, különben nagyjából mindegy hogy te egyedül mit csinálsz, bedarálnak.
Persze ez se jelent automata vereséget, mert ha a társak közt van zerg - vagy olyan aki tech rushra (helion drop, banshee, phoenix ment) az gyorsan csinálhat egy ellentámadást míg az ellenfél kint van. Ideális esetben tönkrevág legalább egy gazdaságot vagy késlelteti az expeket, míg a többiek összeszedik magukat. Ezzel együtt a random team játék igen nagy lutri, amiben nagyobb szerepe van a szerencsének mint a skillnek, és egy idő után rászoktak olyan dolgokra amik 1v1-ben kifejezetten ártalmasak.
-
adrian360
őstag
válasz
zuzu000
üzenetére
próbáld ki hogy két gw nyitás csinálsz, és chronozod ki a zelákat, olyan nagy hátrányba nem kerülsz a zergel szemben.
Valamint mikor elkezdik ütni, ne menj ki egy zelával, a gw shieldje majd regenerálódik nem baj ha elkezdik ütni.
de azt is csinálhatod, hogy nem hagysz rést a falon, hanem oda is raksz egy pylont, vagy a gw-vel és cc-vel bezárod, és sentryt chronózol mögé -
-
zuzu000
őstag
Komolyan mondom,senki nem tud játszani mostanság ?
3ból 3 meccs alatt az ellen mindég rusholt,én protossként semmit nem tudok kezdeni ellenük.(3v3)A rohadék lingek elkezdik ütni a gw-met ,oda kell mennem a zelával,de addig meg beosonnak a lyukon,és szétszedik a probeokat.Nagyon idegesítő
Cannonokra meg nem megyek rá,mert akkor nagyon lemaradok. -
Carasc0
őstag
válasz
zuzu000
üzenetére
Memória 100% hogy jó! Következő problémák amelyek lehetnek, hogy az Extreme beállítások miatt kicsit túlmelegedés adódik. Amúgy is meleg az északi híd vezérlő nyomtatott áramköri lapkája.
Esetleg VGA memória probléma!
Nem kizárt mondjuk az NVIDIA driver sem!
Illetve lehet a memória problémákból adódó hirtelen játék futásának megszakítása kicsit meghülyítette. Ennek alapján elvégeztem egy Repair műveletet. Egyenlőre eddig nincs gond.
Továbbá intenzív terhelés alá vontam a gépet: Fastest Possible 3vs3 és semmi baj nem volt.
Ahol egyébként tegnap este kilőtte, az valami kártyás SC2 custom map volt. Mik vannak
NEWS!
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2792949328
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nos, tehát elvileg megjavult a memória probléma. Azonban előjött még egy hiba. Az előfordulhat hogy letöltök egy Custom mapot, csatlakozom, és amikor bejönne a game akkor az Sc Error report-ot kapom!

Vagy a készülékembe van még mindig a hiba?
-
rt06
veterán
válasz
_OldBoy_
üzenetére
maraduer nem tul gazdasagos light egysegek ellen, mint peldaul a hellion, plusz ott van mogottuk a tank, ami reggelire eszi meg a maradier-eket, amig azokat feltartjak a hellion-ok
akkor mar inkabb tank a maraduer helyett, ami ugyan ugyanugy nem kap bonuszt, de legalabb teruletre es messzebbre sebez -
_OldBoy_
tag
Ezt a reszet ertem meg azt is, hogy olcso es a gazigenyes tech mellett lehet ra kolteni a folosleges mineralt, csak azt nem ertem miert nem counterelik le pl marauderrel. Mindig szinte tukor BO-kat hasznalnak
- edit - bar a marauder helyett ott a tank, erdekes mindenesetre

-
rt06
veterán
válasz
_OldBoy_
üzenetére
egy ideje (1-2 honapja) egyre surubben lehet latni, foleg koreai stream-eken
a miert gondolom elsosorban a mobilitasban keresendo, s abban, hogy ha a masik fel megis marine-ra mennei, az aoe jo mikroval brutalis meszarlast vegez, mig a tanktuz ugyanugy nem kap bonuszt ellene -
_OldBoy_
tag
TvT-ben ez a mass helion stilus mikor meg miert valtotta le a marine-t? Csak pislogok mennyire megvaltozott a matchup.
-
AlyArkhon
őstag
Brutális ... Rain vs Boxer 1 óra 20 perces meccset toltak első összecsapásra Metalopolison . Bakker ekkora égi háborút ...

Most jön a második meccs [link]
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mivel régi, ezért többet ér szinte,mint egy DDR3 - as ... elvileg

-
killerjohn
addikt
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
értem, akkor majdnem komplett gépcsere van, sok sikert

Ha pár hetet tudsz várni, akkor kijön az új AMD processzor,az biztos megbolygatja kicsit a proci árakat

-
Carasc0
őstag
Bnet azonosító: CyrSyS#672

-
_OldBoy_
tag
White-Ra kiesett Select ellen

Viszont komoly volt h az open bracketben 10 perce tkesett ezert DQ-t kapott, aztan a losers bracketben ujra osszefutott ugyanazzal a sraccal, es az extended series szabaly miatt 2:0-rol kezdodott a BO5, erre Gimix az elso ket meccsen nekikuldte a dolgozoit hogy egalbol induljanak
Most pedig TL Teamkill mecs kezdodik, Sheth vs TLO
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nagy szerencsémre megoldódott a probléma. Nem maga a RAM volt a hibás, én voltam kuka/tudatlan. Manuálisan állítottam be a RAM CL értékeket, ahogy az a RAM modulok dobozán rajt volt. Nos működött is, de valamit még sem állítottam be jól, vagy esetleg valamit kihagytam, ugyanis ez okozta a hibákat. Legalább 85% biztos vagyok benne hogy ez!
A játék: Jlenleg a 3. campaign pályán vagyok, minden archivement-et összegyűjtök és alapvetően Brutal fokozaton játszom. A játék tökéletes.
ZUZU: Bnet nevem: CyrSyS
-
_OldBoy_
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Érdekes dolog ez az izgulás, átéltem pár olyan dolgot amitől más lehet az utcára se merne menni vagy a volán mögé ülni, én meg nem izgultam hanem higgadtan bírtam reagálni. Közben meg ahogy megnyomom a find match 1v1 gombot azonnal elönt az adrenalin. Biztos van valami pszichológiai megfejtés mögötte, de nem jöttem rá hogy mi az. Arra viszont igen, hogy sokat kell játszani és akkor magától elmúlik. Ha máshogy nem, előbb custom 1v1-ekkel kell elindulni ismerőssel, aztán ha már az lazán megy mehet a ladder.
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen gépben gondolkodsz ? Mit veszel ?
-
kovsol
titán
épp nézegettem az elmentett képeimet és találtam egy kis account evolúciót

a kezdet
múlt év végén
most, kb fél év inaktivitás után (ezt a diamondot ma hoztuk össze csanával) -
Carasc0
őstag
Lehet megcsináltam! Még tesztelem!

-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Az az igazság hogy óriási probléma ütköztem. A szép álom azonnal szertefoszlott. Elkezdtem a Campaign-t Brutal fokozaton. Lement az 1. map szépen. Mire jött volna a 2. video lefagyott az egész gépem totálra. Jó oké restart.
Elindítom megint, megy a film minden erre kék halál. Jó oké biztos alulfeszeltem a CPU-t. kicsit adtam neki több kakaót. Megint elindítom, lemegy a film erre meg lefagy a játék és bejön az Error Reporter képernyő.Amit itt találtam az a következő:
ACCESS_VIOLATION (0xC0000005)
occurred at 0023:0100549D. The memory at '0x8A66AE7C' could not be read.

Azt hiszem dobok erre egy memtest-et.
-
Eagl3
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
és szerinted T oldalról nem ugyan ez van, mikor a ghostal EMP-zni akarsz, közben meg ugye a stimet is be ként nyomni + mikrózni a zelák elől?
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
várj segítek: sentriket külön groupba kell rakni

az meg, hogy nem tudod irányítani az egységeket amúgy meg nem a játék hibája
-
killerjohn
addikt
tudjátok mit rühellek ebben a Krva játékban ?! azt amikor ki van jelölve 4 Ht, 20 stalker, 15 zealot, 10 sentry, és jön a terran MMM, és átváltom a groupot tab-al a HT-kra hogy archonná alakítsam őket, AZTÁN jön az enemy, és a rohadt kijelölés az archonokon marad, emiatt hiába nyomogatom az F-et a FF-hez, és mire rájövök, hogy miért nem megy, addigra nincs armym...
-
zuzu000
őstag
Csak ez a 9 Challenge van ?

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mondjuk te híresen sok observert gyártasz azt tudjuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AlyArkhon
őstag
Mivel nem sokkal előtte kapott egy atomot az egyik expjére ami lesöpörte az összes próbját onnan, így gondolom az villant be neki hogy megint valamelyik expjét kapja telibe.
Csakhogy ez egy defensive nuke volt 
-
AlyArkhon
őstag
Jinro in action [nuke]

-
AlyArkhon
őstag
Reggelt népek
Valaki egy kis reggeli team meccs ? ts .. 
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Jó meglátás

Egyébként meg kezdőnek simán lehet ajánlani a kampányt. Ugyanolyan szerves része a játéknak, mint a multiplayer rész. Én vagy 5x végigjátszottam, és mind az 5x élvezettel töltöttem vele az időt. Igaz, hogy a multi részéhez nem ad túl sok segítséget, de ez szerintem nem is számít. Arra ott vannak a kihívások, meg a gép elleni custome game.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
whatever
üzenetére
"azt az időt töltsd day9 videók nézésével pl."
azért vette a gamet, hogy youtubot nézzen?
amúgy single player annyira jó azért, hogy megismerkedjen a játékkal, az alap mechanizmusokkal, és jobban bele tudja élni magát a dolgokba(#24035) whatever én nélküle se voltam soha bronz
-
Carasc0
őstag
WOW!
Options is remek. Jelezte hogy a VGA alapján megadja nekem a gépemhez tartozó optimális beállításokat. Erre beállította fullra!

Köszönöm szépen a segítség felajánlást, nagyon komoly hogy nem csak beépített "MSN"-je van, hanem közvetett invitációs rendszere is. Pl. Facebookról keres barátot. Ultra komoly.
Amúgy elsőre úgy gondoltam hogy Campaign-ból kellene megszerezni az archivementeket, meg egy kis gyakorlás, mert kb 10 hónapja nem játszottam a játékkal.
Hozzá sem nyúltam még a játékhoz de már most mondom nagyon simán megérte megvenni.

-
Carasc0
őstag
Elnézést előre is hogy most "egy csecsemőnek minden vicc új" effektus következik de nagyon komoly ez az egész!
Nekem a patchelés nem tartott 15 percig, utána megcsináltam a figurát és csak kattintgattam, hát nem semmi. Amúgy a battle.net oldalon még mindig azt írja ki hogy no license found.

Gyakorlatilag immáron része vagyok annak a sok multiplayeres játékosoknak. Még ismerkedem a dologgal!

Amúgy eddig TOP 1 az egész

-
Alg
veterán
MLG stream másnak is haldoklik? Akad, aztán fekete képernyő és csak refresh segít

-
Carasc0
őstag
Juj most megkérdezem mert eszembe van! Láttam hogy lehet forgatni a nézetet játék közben. Melyik hotkey az? Épp nézem egy oldalon de nem lelem.

Patching forever..... 10 of 19 eddig

-
-
Alg
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
A patchelés még el fog tartani egy ideig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt jelenti, hogy nem csináltál még "karaktert", azaz nincs in-game neved. Ezt első belépéskor tudod majd megadni. (Másik lehetőség, hogy eu.battle.net helyett us.battle.net-en nézed)
Szerk: a születésnap alkalmából többek között a SC2 dalokat/paródiákat is összeszedték

-
Carasc0
őstag
Üdvözletem!
Értem. Aktiváltam a játékot. Erős jelszót adtam meg, tehát aki megfejti az már tényleg ügyes. Ezzel próbálom kiváltani ezt a progit. Épp települ a játék! (50%)

Alig várom hogy loggoljak!

A battle.net SC2 oldalon jobb oldalon a digital buy felett azt írja hogy No license found. Ez mi?
-
SimS
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Üdv
Ok, nem fontos okosteló sem, elég bármi aminek van valami mobilböngészője, vagy csak tud java-t.
Annyi hátrány lehet, ha valaki lenyúlja az accod (a módját ne kérdezd), akkor megváltoztatja a pw-t és van vele 2-3 nap macera mire visszakapod és auth. nélkül akár ismét előfordulhat az eset.. azzal kicsit biztonságosabb, de mondom, nem kötelező.Nekem a wow miatt van, de azért nyugodtabban alszok, mert tudom, hogy egyúttal az sc2 is védve vagyon.
és igyekszem ajánlani, akinek tudom, mert nélküle volt bajom, vele még nem.. koppkopp 
SimS
-
Alg
veterán
Ben(MrBitter)-nek keményen reklámokba illő mosolya van, LOL

Szerk: nem hiszem hogy gond lenne Authenticator nélkül, nem túl jellemző random Sc2 accountok feltörése... csak plusz biztonságot ad
-
SimS
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Üdv
Szerintem a sorrend: create bnet acc, (download authenicator, összekapcsolod a kettőt,)* majd cd kulcs beírása az accra.
Érdemes-e hiteles adatot megadni? Hmm, lássuk csak.. amennyiben nincs authentikátorod és úgy esik, hogy az accot feltörik, a fake adataidról küldesz majd a blizznek személyit, hogy visszakapd?
jó, tudom a cd kulcs is játszik..Autherntikátort egyébként, nem kötelező megvenned a blizzes oldalról (kb. 100HUF EUR-ban), leszedheted Android marketről is ingyen, ha van okostelefonod.
*opcionális
SimS
-
Carasc0
őstag
Szép napot minden kedves játékosnak!
Eljött a nagy nap hogy én is részévé válljak az SC2 online világának. Milyen sorrendben ajánljátok az aktiválást? Illetve ezen túlmenően én olvastam hogy van valami Battle.net Authenticator ami valamilyen biztonságot is ad.
Ezekről kérnék tanácsot.
Előre is köszönöm!

(Apropó! Battle.net account létrehozásnál érdemes megadnom az valós adataimat?)
-
Alg
veterán
Nah megvan a plat top8, 6-os win sorozat, most megyek olvasok kis Salvatore-t pihenésnek

Volt itt mindenféle cheese: 2rax SCV all-in, Phoenix-VR, nexus cancel-es 4gate (ez mondjuk vicces volt, épített 3 gateway-t, megmutatta a scout drone-nak, aztán a negyediket épülés közben kiszúrtam egy linggel, nyomott rá egy cancel-t, lerakta a nexust, mikor azt kis scoutoltam lerakta megint a 4. GW-t és cancelt nyomott a nexusra... Szerencsétlenségére a Shattered close pos+3gate miatt egyébként is burrow roach-ra mentem, meg így vagy 1 percet késett is a 4gate, szóval nem okozott gondot innentől.)
Ja meg volt 2base massling is, ahol mindketten egyszerre váltottunk banelingre, és még mindig nem tudom, hogy nyertem meg a döntő csatát (pedig 3szor néztem vissza a replay-ben azt a részt - gyanús hogy a lingjei AI-a valamiért megbolondult, lehet move-on voltak)
-
Alg
veterán
Hmm, érdekes, "Victory" után csak "Quit" van, és nem "Score Screen" mint ezelőtt

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)