Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz
kopaszqtya
üzenetére
neked véletlenül nem amerikai accountod van, vagy éppenséggel amcsi klinset töltöttél le? mert us.bnet az az amerikai szerver, amire szeretnél csatlakozni.. ajánlom az eu.battle.net-et..
-
kopaszqtya
tag
Üdv.
Lenne egy problémám nem szoktam gyakran játszani de most megjött a kedvem és amikor lépnék be a játékba akkor bejön egy INVALID LOGIN kis ablak amiben azt írják, hogy "Our login system has detected a change in your access pattern.In order to protect the account, we require you tu verify your identity via a message sent to the e-mail address associated with this account.For more information, please visit us.battlen.net/game%account-locked/en-usHozzá teszem a hivatalos oldalon sem tudom belépni.
Soha nem csaltam meg semmi ilyesmi kérlek segítsetek. -
AlyArkhon
őstag
válasz
iSonic
üzenetére
VIssza nézem majd ha lehet , én úgy láttam hogy azt az ellenség törölte el , igazából lényegtelen , az már kevésbé hogy a bunkerhez amiket oda vitt egységeket már azokat is elbukta 4vagy 5 maraurder + 4 marine az 1 zaelot + 1 stalker + 3 vagy 4 sentry ellen .
Ha a srác profi volt ( márpedig az ) akkor nagyon jól tudta hogy az elején ennyi egységgel nem fog nyerni. De beválalta és megette amit főzött.
Nem kell itt ff re fogni mindent. Nem azért bukta el mert rosszul taktikázott hanem FF miatt? Hagyad már abba ezt a dumát légyszives ..

-
AlyArkhon
őstag
válasz
iSonic
üzenetére
Már a meccs elején elbukta a bunker rush al . Szóval nem ff OP , hanem bevállalt egy jó gamer ellen egy kétséges taktikát és bebukta . Röviden és tömören az én meglátásom szerint .
Egyébként most volt nemrégiben egy verseny , ... mi is volt a neve ...valami GSL vagy mi .... milyen faj volt a döntőbe ???
nincs több kérdésem ...

-
iSonic
addikt
nyert WhiteRa és mivel? úgy hívják FORCE FIELD.. undorító.. na gl hf jóéjt..
-
iSonic
addikt
-
AlyArkhon
őstag
Látom unatkoztok

-
kovsol
titán
buták vagytok
-
föccer
nagyúr
Elvileg lehet ezt is csinálni, csak az a baj vele, hogy fel kell menni lair-re, hogy az overlordok hányni tudják a creepet, ami ugye nem a 3. percben van. Arról nem is beszélve, hogy a lordok szépen egyvonalba felsorakozva nem túl szerencsé a Z-nél, ha nincs akkora serege mellé, ami megvédje őket. A játék elején 1-2 overlord veszteség is sokat jelent sajnos
Ezért is szopóka, ha a P ellenfél korai phonix.re megy, és Z-ként kiküldtél náhny lordot map controllra.Üdv, föccer
-
kovsol
titán
azt szokták, hogy nyduson átküld egy queent az ellenfél bázisára és az ottani kialakuló ideiglenes creepre rátolja a creeptumort és szétterjeszti, hogy a saját unitjai gyorsabban mozogjanak rajt, vagy pl ha leraksz egy hach -t és visszavonod egy ideig egy pici creep ottmarad amire rakhatsz ilyen tumor vagy akármilyen épületet, láttam olyat aki sunyiban így rakta el messzire a banlingnestet
(#16066) iSonic engem még mindig jobban be tud szívatni a lehoz 2 fönixet és egy voidot és azzal bejön

-
oxox
addikt
válasz
AlyArkhon
üzenetére
hát ja, és legyen az ember elégedett a sorsolással.....azt hittem már a terranról, hogy kilépett......

de ez a creep rush nagyon vicces
kérdés: csakmert nem ismerem annyira a zergeket....hydra-roach-mutánál felhagytam velük

Lehet olyat csinálni, hogy overlordot előre küldöm leokádja a creepet, utána küldöm a queent (tudom, hogy baromi lassan cammog), lepetézik, és tenni a karmos vackokat?
tehát lehet-e bázis nélkül ezt alkalmazni (gondolom, hogy még bázissal is sokkal gyorsabb, csak a lehetőség érdekelne....?)
-
iSonic
addikt
terran vagy neked kell a legtöbbet mikroznod és a gombokat nyomogatnod.. én úgy szoktam csinálni, hogy külön van a raven, ghost, a tank és a raxos unitok..
1-esre ráteszem -> rax unitok+tank+medivac
2-esre -> tank (siege mód miatt)
3-asra -> racen PDD vagy Seeker Missile miatt
4-esre -> ghost EMP miattEMP-nél lényeg.. scannelsz előre mész a seregeddel védelmi pozícióba.. tankokat nem egy rakásra elhelyezni(ha támadnának, ha te támadsz akkor unsiege-be hagyod és lerakod úgy ahogy akarod attack közbe).. aztán ghost cloack és küldesz egy EMP-t a seregére, majd rögtön támadsz.. ezután tank le, 2 PDD le és utánna sereg szétválasztás és persze steam közbe... eléggé bonyolultan hangzik, de ha van 70es APM-ed akkor simán megy..
nekem mostanság 100-110 között mozog egy nyert meccs után az AMP-em.. de ha éppenséggel hight templar van, akkor ez felkúszik többre is..
mellesleg ht-t elkerülendő érdemes 8-12 perc között timing attackolni, mert akkor nem annyira sok a tier 2 és 3-as unitja a tossnak.. kb két colo vagy vagy 1 colo+ 2 immo.. és persze gw unitok.. ha kell mutathatok pár hasznos taktikát, amivel 70%-ba vered a tossokat

-
v2izzy
tag
A GOM tv oldalán miért nem akarja betölteni a meccset?
Vagy van valami más oldal ahol meg lehet nézni? -
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, ez a bajom...

kovsol: na persze, gyönyörű lenne ha még azzal is foglalkozni kéne...
-
-
Eagl3
veterán
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem hiába van meccs végére 80-90 körüli APM-em, sehogy sem akar ráállni a kezem a Ghost EMP -jére + a bio egységek stimpackelésére egyszerre hatékonyan használva...
mert ha még csak egy-egy sereg gombócot kéne vezényelni az hagyján, de ugye a folyamatos utánpótlást is ki kéne jelölni és ilyenkor aztán összekuszálódnak a dolgok, hiába teszem gyors gombra az egységeket.
A másik dolog amit nem értek, hogy a Protossnak mi a büdös francért nem kell gombot nyomnia ahhoz, hogy a zealot fejélesztését (amikor ráfut az ellenfélre) használja.
Ha meg nem hozok ghostot a sok high templar ellen, akkor akár fel is adhatom a meccset.Terran meg Zerg ellen ha kis is kapok, akkor el tudom fogadni mert látom, hogy hol, miben volt jobb az ellenfelem. De mikor 3x annyi valós APM-em van mint a protoss ellenfelemnek és semmi mást nem csinál mint A+ballklikkel nekemküldi a seregét én meg 4 szer kimicrózva visszaverem de az ötödszörre már akkora fölénye van, hogy esélyem sincs, akkor kicsit elborul az agyam.

-
AlyArkhon
őstag
Érdekesen segítettek neked a társaid
A terran is szinte hagyta magát szétveretni . Kik voltak ezek ? Kb mintha első pár meccsük lett volna
A protos is annyira jól tolta a voidozást, kb annyiból állt neki a játék, hogy csinálta a voidot aztán meg oda vitte valahova had támadjon . És még írja a zerg társatoknak hogy szép játék . D 
Vannak tényleg állatok sc2-ben is , ,, , ezek is azok voltak ..
Jah igen még valami, azért megnéztem volna hogy mit csinál a két láma társad ha szétszednek téged én nincs idejük kényelmesen kiexpelni és techelni ,sereget massolni mialatt téged 3 enemy támad .
-
oxox
addikt
[link]
replay...lássuk mit játszanak 3000 game felett
és a ling volt a győzelem kulcsa.....lol
-
oxox
addikt
hát ez lol....ilyet még nem láttam...
felállás PPZZ ellenfél (favored) Vs TPPZ ....én a terranal egy helyen..szépen falaz is, készül a core, mikor megjelenik az első néhány ling...le is csapjuk őket (SCV-k segitségével), mikor a következő percben látom, hogy terjed odalent a creep....?????
???? az egyik csávó nem ám cannon rusht nyom....creep rush-t!!! a karmos vackokkal....úgy szétszedte a terran falat, hogy a csávó még röptetni is elfelejtett lányos zavarában....12 percig tudtam kb tartani magam (ekkor már a másik két protoss is megérkezett, visszanézve a replayt ha kicsit ügyesebb vagyok, akkor még tovább is birtam volna....a csapattársaink közben szépen kiexpeltek, voidot gyártottak (azt hittem behorpad a homlokom....) a végére nyertünk (20x perces party volt), erre beírja az egyik társam (protoss), lol "2v4 and lose"....hülye buzi, könnyű volt neki, hogy én tartottam őket az elején 
a creep rush csávó full gyémánt! 3720 játék

-
AlyArkhon
őstag
Ennyit erről . Ennyit ért a sok előre megjósolt eredmény

Akár hogy is nézem, az a műsorvezető Koreai csaj nagyon ott van.
(( meg lehetne feszíteni egy barátságos tea-délutánon
)) -
AlyArkhon
őstag
ÉS meg is van az első WIN

Micsoda meccsek lesznek még itt !!!

Úgy látom átköltöztek oda ahonnan a Starcraft közvetítéseket szokták tolni . Mennyivel nagyobb a hely

A két kommentátor kamerájából is milyen CoOol a kilátás

-
omani
tag
-
föccer
nagyúr
No, a mai termés:
Achievements (3,815 points)
World rank: #3,556 of 2,469,431
Region rank: #1,379 of 709,489![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
föccer
üzenetére
kajak valakit várok egy 2v2 vagy 3v3 -ra tolunk egy 0-5 placmentet és utána vajon beadja a diamond ellenfelet szintén? ha igen akkor kb le se szarja a ligát meg a placmentet és adja amit gondol a többi stat alapján
masteres gyereket meg a legnoobabb taktikával vertük, én két hach a bázisra és speedling orvérzésig + GW unitok
-
kovsol
titán
sittessel toljuk silverben a 2v2 -t és master ligás ellenfelek, meg full diamond !! komolytalan, -0 pont -t vont le bár a masterest pont vertük
amúgy akárkivel játszok akármilyen ligában ilyeneket kapok, szóval kb tutira veszem kb a jobbik emberhez méri az ellenfeleket a csapatban is
-
oxox
addikt
nekem tegnap egy 7-es sorozatom volt...csak eppen bukta

ilyen meg sosem volt...en is bena voltam a tarsaim meg gigabenak
...mara azert szepitettem, es fel is jottem platina 22-rol 16-ra (randomban) ...annyira tipikus a bnet...ha kicsit megy akkor tuti elcseszi az ember statjat. -
kovsol
titán
az a vicces RT3v3 mind a hat ember vagy full diamond vagy 3diamond és egy platina, és a mi csapatunk favered volt és +6 pont bonusszal együtt, érdekes ez így
esetleg ha valakinek van kedve egy pár gamehoz írjon rám, mert random társakkal nem olyan jó mint ha közben TS en beszélünk
-
föccer
nagyúr
Miért eszi közel 100%-on a cput az sc2? Sosem volt ilyen bajom eleddig

Most, hogy fut, még gépelni sem nagyon tudok

Esetleg valaki hasonló?
üdv, föccer
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Megoldottam!
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
SC2 - nél hogy tudom beállítani azt, hogy gombnyomásra tudjak beszélni a mikrofonba? Régebben be tudtam, de most nem találom, hogy hol lehet megadni, hogy melyik billentyűt akarom lenyomni.
Köszi! -
hajsza
aktív tag
Én a "több tapasztalata van a döntőben" érvet nem tartom igazán nyomósnak. Két okból sem:
1. Ugyanezt el lehetett volna mondani az elődöntőre is, onnan mégis továbbjutott. Az elődöntő és a döntő közötti nyomás biztosan különbözik valamennyire, de érzésem szerint nem jelentősen és a "tapasztaltabb" játékoson is hasonló nyomás van.
2. Más sportágakban is hivatkoztak hasonlóra, aztán mégsem jött be. Pl. legutóbb Vettel F1-es világbajnoki címe előtt.Én inkább azokat a körülményeket tartom a végső győzelem szempontjából jelentősnek, hogy ki mennyire tud improvizálni, új elemeket belevinni a játékába (vagyis kiszámíthatatlan lenni), illetve milyen gyorsan tud reagálni a megszokottól eltérő helyzetekre.
Mivel a két játékos - nem csak egymás elleni - meccseiből még nagyon keveset láttam, nem is merek a döntő kimenetelére jóslatot tenni, inkább majd érdeklődve nézem a meccsüket, ha éppen rá fogok érni. Egyiket sem preferálom jobban a másiknál, ezért az izgalmas csatáknak fogok szurkolni. Ahogy régebben focimeccset nézve kérdezték tőlem, hogy kinek szurkolok: "a góloknak".
-
Alg
veterán
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Blizzardnak nem szokása ez, inkább az EA szokta eljátszani
-
föccer
nagyúr
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lenne ilyen akció

üdv, föccer
-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e a piacon olyan videókártya, amihez teljes értékű starcraft 2t adnak?
-
omani
tag
Írtam egy rövid összefoglalót a holnapi GSL döntő elé - http://sc2day.posterous.com/
Tippek az eredményre? Szerintem MVP - MKP 4:3
-
AlyArkhon
őstag
Én is wow os haverokkal toltam , sokat játszottunk de én már nagyon a vége felé kapcsolódtam be Dota-ba. Ők régebben rendesen tolták , amikor én hozzájuk verődtem akkor már csak fun szinten , de jó kis Dota partik jöttek össze.

Én a Sámánnal , a Crono time ossal (nem tudom a nevét csak csinált egy időbuborékot és ott mindenki megállt amíg az tartott ) toltam legtöbbet . Haver a pókkal, az milyen brutál kis szinten nagy szinten mindenhol .Itt sc2 ben még nem annyira tetszetős + botok sincsennek még ugye. / csakhogy ne offoljuk mér szét a topikot /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kitörölte a bunkert.. mineralt nem vesztett max 20-at.. ez ott vágódott el, hogy FF..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)