Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Az a baj h nagyon kiszámítható és könnyű fogni 3-4 statikus védelemmel. Cserébe nagyon drága (mar ha eleget viszel, de ha nem értelme sincs) és kb minden szétszedi. Nagyon light bio egység, kevés élettel, igaz az gyorsan gyógyul. Muta harass bejöhet de valamilyen szinten azt is allinba sorolnám. Ha nem elég eredményes egy counter attacktól véged.

Ezzel szemben egy oracle vagy banshee a semmiből jön kb, persze azt is fogja a spore, de készülj még azért a dt-re, dropra, meg az 5 perces void ray pityukra. Ezeket mind elég nehéz fogni zerggel. És még hol a wm drop, na az a legalja

-
Formaster
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Ez részben igaz, de csak részben. Inkább azt mondanám nagyon nehéz scoutolni, inkább game alatt kell. Azért platinától megkezdve sztem már nem a cheese dukál, ami viszont nem tetszik h két faj részéről adott a harass 66 módja, zergtől meg alig valami, de az is könnyen védhető. Persze a ling baromi gyors meg mapcontrol, de par canon vagy tank fogja. Legalább annyit tehettek volna h a statikus vedelmet egybe osztják, földi/légi/detektor, mert ez így nagyon gyengusz.
-
MegalodonS
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Az elso eleg sokat er,ha bontatlan,de szerintem meg hasznaltan is tobb 10k
Starcraft II: Wings of Liberty - Collector's Edition (PC & Mac)
-
trialboj
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Tossnál 2 féle warp van, a gyors aminél nexus vagy warpgate közelében (érinti) van a pylon és a lassú. + ott a warp prism ami mindig gyors.
Nekem is lenne egy kérdésem. Mi a helyzet akkor ha dönetlen alakul, ki és megegyezünk az ellenféllel hogy ez van? Van rá mód hogy beállítsuk, vagy ki kell várni amíg jön egy óra, az letelik, és a játék magától oldja meg?
kösz
-
hobizoli
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
ez nem igaz
A64 2003-ban jott ki, mar akkor lehetett tudni, hogy lesz belole 2-4-6-8core FX is a kikukazott Opteronok-bol
A64 X2 2005 majusi megjelenesu
2002-ben egy dual K7 2400+ (2x2GHz) workstation gepem volt
ket fizikai K7 Athlon MP CPU egy MSI K7D-Master-L alaplapban, 1Gb DDR266 ECC RAM-l, dikk:
de meg a Pentium-D is 2005 megjelenesu, nyilvan a fejlesztok mar elobb is kaphattak ES peldanyokat
a SC2 meg 2010-s game
-
Muton
addikt
válasz
föccer
üzenetére
pont azért kérdeztem, mert olvastam, róla leírást és 29-e volt a trailerben, szóval reméltem, hogy valami beállítás dolog lesz csak, hogy nálam nem frisssült valami miatt. aztán a blizz launcherben megláttam már, hogy március 30 van írva...
Klemice: 2 évente játszom sc-tal, ezért nem, nem tudom, hogy mikor jön rá a pecs. én csak toljuk végig a kampányt a történet miatt tolom. és azt is csak azért nem olvasom el, hogy más blizz játékokba megkapjam a sc-os ingame goodykat

ÁdiBá: látom, csöppet elhúzódik
-
birorichard
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Annyira azért nem vészes a helyzet, játszottam már korábban, warcraft 1-2, sc1, ra1-2, más c&c játékok megvoltak rts műfajban sokáig sokszor, nyilván csak single-ben, az utóbbi évek maradtak ki inkább, így főleg az sc2. Természetesen utánanézek az egységeknek, taktikáknak, mégsem tudom, kb mi az átlag színvonal, illetve nem akarok évek óta ezzel játszó prokkal összekerülni rögtön. Pontokból, meccsek eredményeiből gondolom van vmi matchmaking...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Biztos nem túlmelegedés a baj, mert ha két órat kampányozok, aztán átmegyek coopba, akkor esik szét, ha bekapcsolás után coopozom, akkor pedig akkor. Pvp-t nem játszom, és tényleg fura, mert régebben nem csinálta. Már azt is próbáltam, hogy leveszem a monitorról, és a sajat nyüves kijelzőjén játszom, kisebb, a megjelenítő natív felbontasán, de semmi változas.
És ilyenkor kiírja azt is, hogy az képernyőillesztő hibát észlelt, ezért leáll, és a teljes sc összefossa magát, feladatkezelőből is alig hajlandó leállni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
föccer
üzenetére
Miért pont vele mész akkor? Néha találkozom olyanokkal akik lvl 7 fölött jól mennek már Raynorral, de egy hard protoss már eléggé meg tudja fingatni a marine sereget (brutal meg végképp). Én se tudom rendesen használni (Swannt se, de vele csak egy meccset mentem) és amúgy nem tudom miért.

Karax közben lvl 15 lett, iszonyatosan élvezem, egyedül a void thrasher pálya ratyi neki, ott egyből carrierre megyek. Brutalt végre már kompetensebb emberkék tolják és nem az én 4 db immortalomra várnak támadáskor, meg a Vorazunok faszán telepakolják a cannonjaim környékét dark pylonokkal, meg hasonlók, szóval fun. -
Mister_X
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Nekem is ez tetszett a legjobban (protoss a mainem, na), mindezek mellett epikus is volt. Az utolsó küldetés miatt kezdtem el brutalon tolni, mert imádom az ilyen védekezős dolgokat.
Normalon is kicsit nőtt a feszültség, amikor elkezdett a fejem felett széthullani a Spear of Adun 
-
Egon
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Ízlések és pofonok. Szerintem ez a legrosszabb kampány a 3 közül (nekem speciel a HotS jött be a legjobban). Kb. a felénél tartok, ennyi játék alapján mondom ezt a véleményt.
Jah, nem vagyok nagy játékos, nem multizom, normal-on játszom, és eléggé utálom, ha szivatnak (meg az időlimites pályákat is). Eddig (az SC1-et is beleértve) nem okozott különösebb problémát a kampány (annyira béna azért nem vagyok).
De hogy legközelebb hatszor is meggondolom, hogy egy fillért is kiadjak Blizzard termékekre, az hótziher. Úgy látom, már ők sem a régiek. Már az is nevetséges, hogy egy sok-sok évvel ezelőtt megjelent program csak most lett kampány szempontjából teljes. Aztán ott van az ötletek hiánya: "nosza hozzuk vissza a Guardian-t meg a Dragont, ha már mást nem tudunk kitalálni!" LOL. Ezért kellene rajongani?
-
Alg
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Én is hardon estem neki, ööö 2év? 3év? szóval sok kihagyás után, tableten (aza nincs normális bill és "barely playable" 15-25fps) - talán 2 küldit kellett visszatölteni/újrakezdeni. Mondjuk achikra nem hajtok minden áron. Na majd a rendes gépen
(Illetve muszáj lesz megszereznem a carbot zerglng portrét is
) -
oxox
addikt
válasz
föccer
üzenetére
köszönöm Föccer

kisse sok mostansag a munka, es hanyagoltam a totyikot (ugye szallitmanyozasban ez a kanaan, meg megkaptam a nyakamba a kornyezo orszagokat is.)neked megvan mar a jatek?
cannon rushoz
amugy cannon rush eros voidban is (miutan egybol nyomhato a pylo)...neha sz.patom is a nepet vele...zerg ellen a legjobb...expelhet koran, ha lebontom neki (az atalakitott roach egy kicsit szivas utana, de voiddal kimikrozhato)ill. tost is szivatja, mert altalaban jo sok probe-t lehuznak (kell is), es ugyes cancellel, megha nem is jon ossze elonyt lehet kovacsolni a kieso bevetelebol.
mostanaban inkabb 2v2 randomom csapattars, random fajt nyomok (silverbol, mar gyemantba vagyok), ill. DPetivel nyomjuk az archont (foleg terrankent), az o skilljevel, es az en apm-emmel mar szinten gyemantban vagyunk (silverbol felkuzdve)...o ecozik, iranyitja a fosereget, en meg szetszivatom az ellent, reaperrel, majd kesobb droppolgatasokkal....komoly.
-
kovsol
titán
-
t72killer
titán
válasz
föccer
üzenetére
Köszi, szuper
talátam is közben jó teszpályát, Onegoal unit tester 0.97, kipróbáltam, hány FPS-t csinál, ha egymásnak eresztünk 2x50 carriert, egyik oldalon 2tucat corruptorral a másikon 2tucat vikinggel kiegészítve: minimum fps=12, de ahogy fogy a nép, gyorsan 20 fölé megy kislaptopon nyomva (i7-5600u, GT 840M). -
Mister_X
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Harrass megvolt: ugye turtle bázisra nem lehet beosonni, annyira skilles sem vagyok, hogy azelőtt be tudjam őket küldeni, mielőtt felhúzza a tornyokat. Ellenben expelni nem hagytam csak azért sem. Aztán persze előbb-utóbb harcolni is kellett, aztán a dark templarokat nem tudtam használni a ravenek miatt. 2-3 tempest csak kiszedi a raveneket és akkor meg a dt-k bedarálják a gyalogságot.
De tudtam már meglepetést okozni azzal, hogy rejtegettem a dt-ket, aztán mikor kijött tankostul, Thorostul, akkor az összecsapás kezdetekor hátulról be lettek aprítvq ócskavasnak.
Még most ismerkedem a játékkal, na
Holnap este már HotS lesz terítéken. -
Mister_X
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Majd ha megérkezik és át is tudom venni, azaz előre láthatólag csütörtök. Addig kénytelen leszek beérni a WoL ladderrel, de lehet csak normalt fogok nyomatni.
Nem vagyok kezdő RTS játékos, rengeteget játszok WarCraft III-mal is, mondjuk a két játék esetén, pár játékmechanikai hasonlóságtól eltekintve persze, csak a fejlesztő a közös. StarCraft II ugyan olyan (ha nem jobb) stratégiai érzéket, tervezést követel meg, mint a WarCraft III, de míg ez több lehetőséget, buildet kínál, addig a SC2 kevesebb hibát tolerál - az eddigi meglátásom szerint. WC3 alatt egy súlyos összecsapás után is talpra tudott állni az illető megfelelő háttér mellett, itt jóval nehezebb.
Mindkettő nagyszerű a maga nemében persze, de most inkább a StarCraft felé orientálódok. Nem tudom, hogy hol lehet majd (na jó, hol nem lehetne) előrendelni a Legacy of the Voidot, de első napos lesz.
-
Ghoosty
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Szerintem még felesleges aggódni a balance miatt. Ugyanez a sírás volt warhoundra, hellbat-re, widow mine-ra, aztán szépen beállítgatták, hogy ne legyen imba. Ha nem sikerült, kivették. Ha majd kiadás közelben leszünk és még mindig nem javítják, akkor már lehet parázni.
De hogy ilyen 'hiba' miért nem jön elő belső tesztelésnél, nem értem. Ez egy teljesen alap felhasználási mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rá nem jöttem volna...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Toltam rajta, de az nem kérdés hogy elpicsáztak