Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
No, én is kipörgettem a kampányt. Azt kell, hogy mondjam, hogy frankó lett.

Ezúton is köszönet Montebának ért

üdv, föccer
-
-
Lokids
addikt
-
nepszter1
addikt
Valamit le akar tölteni de nem engedi mi lehet az erroral kilép. Item downlading 2hoz érne kidob hibaüzenettel
-
rt06
veterán
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
semmivel sem nehezebb, mint mas fajok
-
Carasc0
őstag
Találtam egy tök jó, új unit tester mapot. Mindent kilehet választani és kipróbálni. Sőt még a paramétereket is meglehet változtatni. Warhound is benn van a game-ba csak a Multiba nem került be. Most hirtelen nem jut eszembe a neve de 5 csillagot kapott.
-
föccer
nagyúr
Másnak is előfordul, hogy beakad a hang? Mintha felakadt volna a lemez, ugyan azt ismétli, miközben az új hangok is megjelennek, hallhatóak.
Vagy nálam van a hiba?
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
De azért vannak még szétesések

-
nepszter1
addikt
Nézegetem Blizz forumán , próbálgatom az ötleteket de semmi

-
Winner_hun
félisten
Oracle PvT-ben egész bejövős. Ellen hellionokkal jött, parasztokra Stop, majd F1-gyel szétküld, nagyon jól összejött. Aztán 2 oldalról mentem az Oracle-lükkel (hogy kell ezt ragzani?
), szép lassan elfogyott az összes SCV-je, majd kilépett. Mech-re próbált menni...WoL-ban az ellen 9x-es gyémánt, annyira nem volt elvileg nagy ellenfél.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
zerget szerettem még wol elején. ellenfélnek. mivel alacsonyabb szinten senki se tudott vele játszani

-
adamkaa777
senior tag
Nem hittem volna h. t akna/deketor elver

proxy rax reaper rush ellen mit tegyek p ként ? gyors kihozom a mc-t de addigra annyi előnyre tesz szert h. már 2 basen van.
szerk. Zergek eltűntek nem is találkozni velük... csak a sok pvp![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
netpeti98
addikt
Az előbb csak úgy kíváncsiságból kimentem Unraked-ra (első multis meccsem), és sikerült normális ellenfelet kifogni. Nem sajtozott, jött normális sereggel és le is vert.

Mondjuk elnézve elég béna voltam, ideje lenne gyakorolni az egységek pontosabb irányítását.
Üdv netpeti98
-
nepszter1
addikt
Ahjj , lefrissítettem és nem megy azt írja hogy a fájlok hiányoznak pedig 100% az update.

-
Winner_hun
félisten
Undorító dolog a beállítások alapra visszaállítása. Miért kell ezt többször is eljátszani?
-
AxBattler
félisten
Egy olyan kérdésem még lenne, hogy ha rátelepítem az WoL-re a kieget, akkor mennyivel duzzad meg az alap mappa, azaz mekkora területet foglal el a kettő?
Így fogom tudni futtatni az alapjátékot is?Egyébként rájöttem a megoldásra!

A HotS CE dobozba be fog férni az alapjáték, a protoss kieg, de még a SC Anthology is! Csupán annyi a dolgom, hogy kicserélem a gyári DVD-tokokat 7mm-es slim tokokra, vagy egy 22mm-es 5-in-1 tokra... :mastermind:
-
kovsol
titán
kb mennyi játék kell a maximális szint eléréséhez egy fajjal ?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
csuszi
üzenetére
nekem az a bajom hogy feltorlódtak a játékok de a hétvégén nem otthon vagyok mától.
-sc2 most, single és multi is kéne játszani
-halo4 single sincs még kipörgetve, multizni is akarok
-crysis3 multizni is
-steam salen meg megvettem a serious sam anthologyt, a ss3 is felénél tartok többiről nem beszélve
-tomb raiderezek a priók. first world problems

-
Formaster
addikt
-
csuszi
aktív tag
mennyi idő amíg eltávolítják az autentichatort mail után?

formataltam a telefonom... okos. -
zuzu000
őstag
Stream folytatódik
^^ -
nepszter1
addikt

FUUUUUU 2,5 órája szenvedek és erre ezt dobja ki már letöröltem újra raktam ugyan azt kapom ötletek ?
-
kovsol
titán
Pedig sokkal logikusabb az, ha egy frissen telepített wol után berakod a hots lemezét akkor az felrakja a plusz szükséges fájlok egy részét és így kevesebbet kell letölteni. Teljesen felesleges lenne akkor a lemez ha az lenne amit te mondasz és a wow kiegek esetén is tartalmazott fájlokat, sőt az újabb kiadások esetén már a lemez eleve tartalmazta a korábban kiadott javításokat is. Pl az alapjáték első kiadásához képest +1 cd volt később már gyárilag.
-
rt06
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
tobb, mint valoszinu, hogy mezei udf-et hasznalnak (azt illene latni mindennek, legyen az windoze, linux, vagy macos) - leellenorizni nem tudom, mert csak kodot vettem (apropo, itt ph-n, iceakos forumtarsnal van 7k-ert wol, 8.3k-ert hots, ha meg valaki nem vette volna meg)
es pont azt mondom, hogy valoszinutlennek tartom a szuz installt, mivel a wol mindenkeppen kell a kiegeszitohoz (en legalabbis igy gondolkodnek a blizz helyeben)
-
oxox
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
en zero tapasztalattal kezdtem el ladderezni....a kampanyt viragboltival eleg sokaig vittem, aztan nem azzal mar nem volt nagy kedvem folytatni..maig nem fejeztem be...beszippantott a ladder....
szerencsere a rendszer torekszik arra, hogy 50% korul tartson win Vs lost aranyban...ha nem zavarja az egod, hogy bronz/silverben vagy akkor szerintem kar idot vesztegetni ai-ra...traning nem art az alapokert (de ha kampanyt toltal mar akkor szerintem az sem muszaly)....azt tudni kell, hogy a team egesz mas jatekot igenyel mint a solo (en jobban szeretem a team-et), es az is hozza tartozik, hogyha 1v1-ben ugyes vagy, konnyebben boldogulsz teamgameben mint forditva, tehat hiaba vagy teamben gyemant, nem biztos, hogy 1v1-ben konnyen gold/platina fele tudsz lepni...mas jatekot kivan.aranyig sajtolassal is fel lehetett jutni (mind 1v1, mind csapatban)...egy ido utan ugyan nem szorakoztato...nem tudom manapsag hogyvan ez...holnap ugrok neki az 5 1v1 placementnek...remelem a plat osszejon...
-
nepszter1
addikt
Nagyon lassan rakja fel a HOTS-t 25 perce 0,4% on van . hmm
-
nepszter1
addikt
Jövök én is mindenel együtt szerintem kezdem a multival egyből , vagy mit ajánlotok ?
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ha hagyod a tosst 10 tempest legyartani, akkor a hiba a Te keszulekedben van
...10bc is brutalis, arban nem tudom mi a kulonbseg...hozol 2 ghostot, oda a tempest energiajanak joresze, 5wm, es a maradeknak is annyi....tempestet en meg nem nagyon jatszottam...betaban probalgattam, de engem nem gyozott meg egyaltalan...late gameben lehet van letjogosultsaga, de 10-et akkor sem szabad hagyni, hogy lehozzon az ellen....ahogy colobol sem szabad hagyni 10-et...
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Piccs. Az utóbbi pár napban annyira felpürgütt a topik, hogy nem ovastam el mindent. Nem baj, legalább 2x is megvan

üdv, föccer
-
AxBattler
félisten
Találtam egy unboxing videót, és tényleg szűkösen férne bele az alapjáték + a protoss kieg...

-
Archanon
őstag
Embörek... hogy a jó életbe tudom aktiválni a kódomat? Nem úgy volt, hogy önállóan is játszható ez a kiegészítő?

#Ghoosty: Yeee.
Akkor majd áprilisban. 
-
Carasc0
őstag
És még hogy nem erős a Tempest? Valami iszonyat. Terrannal nem tudtam velük mit kezdeni. Esetleg egy vagonnyi Viking. legalább 10 db fullos fejlesztésű Tempest nagyon brutális.

Widow mine aranyos egység. Kár hogy 2 pop. Viper-t nem nagyon használják ahogy tapasztaltam.
-
Klemice
senior tag
csatlakozom én is, ha szabad

-
AxBattler
félisten
Valaki vett angol dobozos HOTS-ot? Mert én csak magyar verziót látok mindenhol...
-
Skillerz
aktív tag
Gondoltam kiprobálom ezt a régió választásos dolgot...hiba volt...Egyböl kidobott a játékból és elindította a launchert...rámentem play...azóta a Login képernyő betölt és kilép a játékból és megnyitja újra a launchert. Toltam egy repair-t, nem javult meg.
jó kis újitás 
-
Ybron
senior tag
shit, sok volt a játék

na, szóval, csak sikerül leírnom, costumba kreáltam 2v2, botok ellen és öcsém is megkapta az új hots egységeket.
Próbáljátok ki az a legegyszerűbb. -
Formaster
addikt
Kezdődik a Magyar - Francia Kláv WÁR! A nolife-osokért szurkolhatunk, közölük is a PH-s ARC BBQ-ért
HAJRÁ MAGYAROK! http://hu.twitch.tv/nolifeclan -
Ybron
senior tag
válasz
adrian360
üzenetére
Már mint az új egységekre gondolok, azok neki is elérhetők. Így kb aki csak multizik és nem érdekli a campaign, annak így nem is muszáj megvenni a hots-t És xp-t is kap.
zuzu000 akkor próbáld ki, miért állítanám ezt ha nem láttam volna a saját szememmel.
Öcsémmel játszottam, meg is lepődtem hogy elindult, aztán meg hogy kihozta shredder-t.Ja, persze azt nem írtam ez saját kreálás volt.
Nyilván nem ranked vagy unranked vagy costum game-re gondoltam, ott persze nem dob össze. -
Ybron
senior tag
Azt nem is tudtam, hogy ha játszok egy olyan éberkével multiba akinek csak a wol van meg, akkor ugyan úgy megkapja a hots-es egységeket.
szerk:
Most nézem xp-t is kapott. -
mcwolf79
veterán
Nem tudom, biztos a kb. fél év kihagyás is közrejátszik, de így első blikkre a T qrta erős lett a Z ellen.
Remélem hamar visszarázódok, mert nem akarok átállni Protoss-ra
-
oxox
addikt
válasz
execute93
üzenetére
5-bol kettot buktam 3v3-ban, es plat lettem (lehet 1v1-ben mashogy megy)...de mindben eleg jol szerepeltem, gondolom ezert rakott platba
a kerdes, hogy kovetkezo szezonnal kerulhetsz-e egybol masterba (termeszetesen ha ott zartad a szezont), vagy max gyemantba sorsol (mert velunk most ez tortent) WOL-rol van szo, mert DPetinek tegnap meg nem volt hots-a
-
whitezo88
nagyúr
2/3
mondom fuck it, egyszer élünk.
-
Eyesis
őstag
na már silveres vagyok!
jeee 
-
oxox
addikt
válasz
execute93
üzenetére
grat..az 1v1-nek meg nem mertem neki ugrani...gyujtok meg egy kis tapasztalatot teamben...
amugy uj szezonnal kerulhet az ember masterbe, vagy akkor mindnekinek gyemant a max...azert kerdezem mert DPetivel master topposok voltunk (tobb gyozelmunk is volt mint veresegunk), tegnap a wol megis gyemantba sorolt minket vissza (a placementet is nyertuk) ???
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)