Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346698901 OBS
http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346679355 fizetős xSplit
Különbség csupán annyi, hogy xSplit-en 720p OBS-en 1080p-ben streameltem, az OBS lehet, hogy 1920x1080p felbontású, de csomót homályosít, így csúnyább, mint a 720p
-
Winner_hun
félisten
válasz
Formaster
üzenetére
Visszaraktam 3,6-ra, ott is ilyen. Viszont találkoztam most egy igen érdekes dologgal, ezen a videón lehet látni. Nyomtam alt+tab-ot hogy elindítsam a feladatkezelőt. Mikor a játék háttérben futott akkor teljesen folyamatos volt, amikor visszaraktam már nem.
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem néztem még, lehet hogy megjegyzi a beàllitàst. Az a helyzet, hogy kicsivel erösebb procit ajànlanak a fullhd adàshoz, de az rejtély, hogy tuninggal miért pont belassul a streamed.
Egyet még megprobàlhatsz szintén a feladatkezelöben. Esetleg a streamer proginak nagyobb prioritàst adni. De van egy olyan sejtésem, hogy az egyik mag annyira felszalad orajelben, hogy a màsik magot màr letiltja és értelem szerüen a jàték kap nagyobb prioritàst, tehàt elsösorban az élvezheti a nagyobb orajelet. Lehet, hogy a tuningbol is kicsit vissza kéne venni, mert egy küszöb fölött màr csak 1 magot enged, amikor àtlépi a maximàlis tdp-t. Nézd meg olyan közepes tuninggal, mondjuk 3,6 körül.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem a tömörítéssel lehet bajom, mert a mozgás valahogy nem az igazi, nagyon zavaró...
és ennyire nem volt zavaró, mikor néztelek streamelni..
gondolom az xsplit volt, nem?
más:
roviden ezert utalom ezt a ######## ###### jatekot a ######## jatszok en ezzel a ####sal
http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346679355#
egyszeruen nem megy nekem ez a játék... -
Winner_hun
félisten
válasz
Formaster
üzenetére
Xsplittel próbáltam amikor még ingyenes volt de nem bírta a gép, aztán nem is erőltettem, elvoltam a 720p-vel.
Most ezzel próbálkozok, ez már egész jó. A gond csak annyi hogy ez a tuning előtti állapot, most ilyen elvileg ugyanazon beállításokkal. Bal felül lehet látni a játékban az FPS értékeket, hogy a stream-en ez miért pont az ellenkezőjeként jön ki azt nem értem
Beállítottam, egy fokkal talán jobb lett de még mindig nem az igazi. Meg ezt akkor minden indításnál állítgatni kéne?
-
törölt tag
válasz
quaddamage08
üzenetére
ment a request.
-
quaddamage08
tag
Gém valaki ? Szívesen gyakorlnék akár másokkal is
ID - m : 327 -
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom szoktàl-e fullhd-ban streamelni, de esetleg probàld meg feladatkezelöben felosztani, hogy 1-es mag broadcaster, 2-es mag starcraft-ot hasznàlja, vagy forditva.
-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sàvszélesség elegendö a full hd-hez?
Csuszi: vàrjuk hogy munkàhoz àlljatok, eyesis is jol castol, szerintem pont összeilletek egy kommentàtor pàrossà!
-
Winner_hun
félisten
No stream tesztek. Tuningoltam a gépen, így a tuning nélküli eredmények most nem számítanak, nem az a lényeg.
Röviden és tömören az xsplit felejtős.Ha fut a játék akkor a kezdő állás 140 FPS. Amennyiben elindítom az Xsplitet de még nem stream-elek, csak fut a háttérben akkor az FPS leesik 95 körülire. Ha elindítom a stream-et akkor egy kicsit lejjebb esik, 85-95 között ingázik.
OBS elindítása után az FPS 130. Ha elindítom a stream-et akkor 110 és 120 között ingázik. Stream 720-as 1000-es bitrate mellett. Hang az xsplitben olyan amilyen, OBS-ben a bitrate 320 (hallható is a különbség)
20-30% FPS többletem van ugyanolyan (illetve kicsit minőségibb hangbeállítással) opciók mellett.
Xsplitet egy ideig nem indítom el az biztos. Legalább a ~fél perces indulási időre se kell várni, OBS megy egyből.Amit viszont nem értek az az hogy tuning után (AMD Phenom 2 955 BE 3200-ról 3800-on megy most, illetve a memória is kapott +50%-ot) miért rosszabb ugyanolyan beállításokkal a full hd adás? A játékban az FPS az több de ha visszanézem a felvételt akkor akadozik (mintha csak 20 fps lenne beállítva, pedig nem)
-
csuszi
aktív tag
nagyon jó a hots.
grafika eszméletlen, amikor a barrackodat beborítja a trutyi, pirceless
hangulat, meg apróságok tömkelege, nagyon jó játék lesz.
jobb mint a wol, pedig az se kutya
-
Formaster
addikt
Valaki nincs képben a twitch fiokbeàllitàsokkal? Több dolog érdekelne

1, hogy lehet bekapcsolni, hogy a nézö àllitani tudja a felbontàst (tegyük fel én fullhd-ban sugàrozom az adàst)
2, miként lehet reklàmot hozzàadni, bàr ez tudom hogy minimàlis bevételi forràst jelenthet, illetve azt sem tudom miként jön létre ez a bevétel, de làttam màr ad-words, bevillano hirdetéseket, mint a youtube-nàl is. Nem akarok élni vele, de érdekelne
3, miként lehet fizetössé tenni egy streamet, mondjuk magasabb felbontàson
ui: làttam màr hogy lehet appokat hozzàadni a fiokhoz, csak a neten még nem talàltam twitch.tv-s appokat.
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudtam mi az a kis óra ott

Aztán addoltalak modinak, reméltem úgy már tudsz írni
-
zuzu000
őstag
Remélhetőleg megvan a 60FPS.
Kritikákat a streamre kérek! -
execute93
őstag
Szerintem is sokkal jobb a minősége. + Az előny, hogy annyira nem laggol be a játék, mint Xsplit alatt.
Winner: Örülök, hogy sikerült beállítanod. (Bocsi, hogy nem válaszoltam, csak nem voltam gépközelben) -
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Scenes/Add scene. Itt: add software capture source.
Elméletileg a sourcenél megjelenik az. Jobb klikk properties, és beteszed a starcraftot, ha meg van nyitva. Tehetsz azt is, amit éppen a monitoron van, de szvsz jobb csak ha az sc-t veszi. -
-
Formaster
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
Mi a baj az OpenBroadCasterrel? Elvileg szerintem egy i3-al xsplittel nem tudna fullhd streamet adni, annyi fpst zabàl, bàr még nem tudtam visszanézni a minöségét BBQ streamjének. Sajnos most netbookon vagyok, talàn majd este. De ràadàsul szerintem xsplitben 2 mbit nem is elég egy fullhd-hez. Lehet hogy màshogy tömörit ...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megvaaaan
A videók között 19 db van jelenleg de 20 van feltöltve. Ez a rész nincs kiemelve azért nem találtam meg. -
rt06
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
volt nemreg egy "igy keszult" videoja is a sracnak
hogy milyen programot hasznal, azt passzolom, valami vektoros animacioszerkesztonek tunt (talan flash pro, de ez nem 100%) -
icons
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Annyi poén van a legutolsó részben, hogy az elképesztő

Amikor a Changeling visszaváltozik az eleje felé Zealotból
Nagyon durván jó lett!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Ennek a résznek az ugrálós reaper jelenet elkészítése fel volt töltve, jött róla e-mail, akkor megnéztem de most nem találom a felhasználó videói köztött

-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez mekkora LOL
nem is làttam -
Winner_hun
félisten
válasz
quaddamage08
üzenetére
Jobb felül a képedre viszed az egeret és kiírja VAGY az ADD FRIEND-re kattintva a felugró ablakban ott van Your character code:
-
kovsol
titán
Tudom nagyon off, de valaki nem tud adni arról linket, hogy hogyan készítik az ilyen rajzfilmes mozgófilemket ? milyen program / technika szükséges hozzá?
-
Winner_hun
félisten
válasz
quaddamage08
üzenetére
-
Formaster
addikt
válasz
üzenetére
Jövö héten vasàrnap megyek haza, aztàn hétfön indul a game. Ha gondolom vegyél fel, szivesen eligazitalak majd, persze nem vagyok master szinten, de egy kezdönek nem is kell masteres oktato. Profilomban megtalàlod az adataimat a felvételhez. üdv ...
(#34549) quaddamage08: a jàtékban huzd az egeret a neved fölé bal felsö sarokban és kiirja a karakter kododat.
-
quaddamage08
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hol tudom meglesni ?

-
Winner_hun
félisten
válasz
quaddamage08
üzenetére
A név mellé szám is kell

-
quaddamage08
tag
Ez a kép xD

-
Eyesis
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Ez nem volt túl meggyőző. Miért gondolod jobbnak? Ráadásul ez még igen messze van az 1.0-tól is. 0.452 Alpha
Xsplit kb a legjobb, az már más tészte, hogy a twitch.tv nem biztos, hogy méltó társa, talán az own3d jobban illik hozzá, és igen csakis a fizetős változat ér valamit. -
törölt tag
rajtam kívül van még kezdő?
a héten coop-ban gyakoroltam, de most már "barátságos" custom game-ekben is részt vennék.illetve jó volna tudni a hiányosságaimat, így egy hozzáértő véleményére is kíváncsi volnék. -
Formaster
addikt
válasz
quaddamage08
üzenetére
Hogy lehet igy belinkelni?
-
rt06
veterán
válasz
quaddamage08
üzenetére
-
Formaster
addikt
Hàt ez kib*szott jo lett
Uj CARBOT rész -
execute93
őstag
http://hu.twitch.tv/bbqs01
Full HD? Stream!

Ha akad vagy valami, írjatok.
-
rt06
veterán
kennethsm: holy *** you guys are fast on redeeming
kiwiteepee: We have sick apm, kenneth -
adrian360
őstag
csak hogy még mennyi minden befolyásolja hogy mekkora a delay, kipróbáltam hogy milyen ha az én gépemen egyszerre fut chrome-ban és ie-ben a stream, és az ie 4 sec késésben van :
-
adrian360
őstag
a stream kapcsolat azért bonyolultabb mint a sima adatfolyam. szándékosan van benne egy buffer, hogy folyamatos legyen, mivel szar dolog ha minden képkockára várni kell. az pedig a kapcsolattól függ hogy mekkora buffer kell, valamennyire intelligensen kezelve egy gyors szakadás nélküli kapcsolatra van 10 sec buffer, egy gyengébbre meg 15 sec. (kb ennyi a reális késés twitchen).
-
rt06
veterán
ezen a gepen nincs traffic analyzer-em, de eros a gyanum, hogy tcp-n jon az adas (tcp 1935, ez a flash rtmp portja)
a meretnek pedig van pici koze a keslelteteshez, mintahogy a vegpont savszelessegenek is
atjatszo alatt nem router-t ertek, azok (normalis esetben) nem is hasznalnak buffer-t, hanem a twitchv halozatara (amit nem is ismerunk pontosan)
es igenis van ertelme szamolni a kesletetessel - egy mezei, orszagon beluli szar minosegi videobeszelgetesnel is erezheto kesleltetes van -
icons
addikt
Az adás több, mint 32 bit, de ennek mi köze van a sebességhez?

Küld a géped egy kérést, hogy kellene a videjó, mire szépen sorjában UDP csomagokban megérkezik az adás. Természetesen a routerek használnak bizonyos buffer méreteket, de ezt routere válogatja, ezzel semmi értelme nincsen számolni.
Nem értem, milyen átjátszóra gondolsz, tudtommal nem használnak az interneten semmilyen átjátszót.
Az, meg hogy a gerinchálón mennyi idő alatt jut ár Európába az adat...na azzal nem sok értelme van számolni

(#34520) zuzu000
Még mindig nem világos, hogy miért látják hamarabb
Világos, hogy latency-ről beszéltek, de az hol keletkezik?
-
rt06
veterán
annak, hogy egy 32bites echo request csomagnak mekkora a respons time-ja (merthogy az nem latency), meglehetosen keves koze van ahhoz, mekkora kesessel jut el az adas (ami picit tobb, mint 32 bit) hozzank (marcsak azert is, mert illik atjatszonkent egy-ket masodperc bufferelest beletenni)
-
rt06
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
The code you’ve entered has already been claimed.
The code you’ve entered has already been claimed.VladimirR - tobbi28000nezo: 0:5
-
Winner_hun
félisten
StarCrafts NASL Season 4 Grand Finals Promo CarbotAnimations módra

-
zuzu000
őstag
NASL4
HOTS béta kulcsokat néha kiírnak vagy chatben, vagy a mozgó sávon. Szvsz lehetséges elcsípni egyet. -
execute93
őstag
Tyűűű, royal + s öröcske utan vki team?
-
-
föccer
nagyúr
Ez leginkább Z ellen lehet hatásos. Úgy szokták, hogy forge, exp, cannon, gw. Ha 15 exp-et scoutolsz a Z-nél, akkor lehet exp, forge is a sorrend. Ha ezt csinálod, akkor viszont egy jó timing attackot kell csinálnod a wargate fejlesztére, mert ha a zerg látja az FFE nyitást, akkor rakja a 2. expet és ha nem támadsz időben, akkor gazdaságilag elhúz.
üdv, föccer
-
icons
addikt
Régebben használtam egy taktikát, amit most ellenem használtak.
Protossal olyan mapon, amin jól be lehet védeni az expandot.
Lényeg: forge-dzsal nyit, gateway mellé falnak, 2-3 cannon, zealot, expand.Ha jól sejtem, ez pl zerg ellen jó lehet (cannon tudja lőni a zerglingeket, ha a falat bontják). P és T ellen hatásos? (nemtudom minek mekkora a range-e, lehet hogy marina, illetve stalker messzebbre lő, mint a cannon+forge előtte. Ergó le tudják bontani a falat.
Kérdés: járható út ez a taktika és ha igen, mi ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

http://hu.twitch.tv/eyesis/b/346679355#

nem is làttam