Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Na kérem, csak beáldoztam magam. Nem akartam megvenni amolyan zerges tüntetésből, de hát rábeszéltek. Kár hogy Kerrigen egyik melle kisebb

-
execute93
őstag
HotS 1v1 Master elérve

-
ÁdiBá
veterán
Nem tudjátok hogy egy lépegetős terrán egység miért nem található a játékban?
Vagyis, miért nem rakta bele a blizzard?!
-
Ybron
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Én tökre elvagyok most a küldikkel, eddig 8-at csináltam meg, brutalon, de nem okozott nehézséget eddig még.
Van hogy egy küldetésnél annyira beleélem magam hogy amit meg lehetne csinálni 25 perc alatt én azt 50 percig csinálom
Mikor rámész a campaign-ra kiírja hogy WOL-nál hány %-os az achi, nem gondoltam volna hogy 89% járok mindennel együtt. -
zuzu000
őstag
-
oxox
addikt
nekem volt ma ladderen egy ellenfelem (igazsag szerint egymas utan ketszer jatszott ellenem), akinek mar megvolt a brutal vegigjatszasert jaro biz-basz...
3v3 volt mindket party...elsoben cannon rusholtak (ellenem...
az amatorok). fogtam, de a tarsamat leptettek, a masik tarsam meg becanonozta magat...hjaj...feltem, hogy silverbe sorol, es ezekkel fogok szenvedni. masik 3v3-at nyertuk....kicsit meglepett, mert 3W2L-al platina top lettem (mondjuk minden meccsen elso helyen voltam...vagy a vegen, vagy mikor kileptem, mert ugy iteltem meg, hogy nincs esely).igy legalam jatszhatok majd random fajjal tovabbra is (besorolo alatt toss-t toltam)...atlagban hozom a platina team szintet (terran-gold, zerg-platina, toss-gyemant/master)
-
-
adrian360
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
érdekelt a történet, ezért megcsináltam. 3 pályán nem csináltam meg a bónusz küldetést, de azoknál is nekiálltam csak 2/3 lett, és nem álltam neki megkeresgélni a pályán a plusz egy cuccot, inkább azzal foglalkoztam hogy ne halljak meg
de a párbeszédet az összeset végignéztem. -
Alg
veterán
Én simán elkezdtem brutal-on
Achik nem érdekelnek, mellékküldetéseket megcsinálom.Azért jópárszor vissza kell tölteni, de ez az igazi, meg aztán nehogy már egy zerg kampány kifogjon rajtam

-
adamkaa777
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Epic főleg amikor nyalja a kis ling

-
adrian360
őstag
Na kipörgettem Hard-on

Spoiler innentől !
Nekem tetszett a kampány, nagyon jól van felépítve a történet, a fejlődés, talán kicsit sok a hero küldetés, amikor igazából csak egyszemélyes rambózás megy, talán picit több építkezősebb pályát vártam. Na meg persze rövid ez is, lehet még pár küldetés
Az ellenfél AI-ja szerintem jobb mint WoL ban, sokszor úgy éreztem hogy tényleg akkor támad és olyan oldalról, mikor nem is vagyok a környéken
na persze lehet hogy csak totál szerencsétlen voltam, de az utolsó pálya kicsit kikészített, bár másodikra az is meg lett.
Felvezették a harmadik kiegészítőt is, maradt főellenség akire lehet építeni. Ami hiányzott, hogy míg WoLban szabadabban lehetett a bolygók - pályák között választani, és volt pár pálya aminél lehetett választani, hogy milyen oldalról, milyen stratégiával indulsz, itt nem volt ilyen választós pálya, teljesen lineáris volt a történetvezetés .
Én 8/10-et adnék rá.
Brutálon szerintem nehezebb lesz mint a WoL. Na meg persze indulhat az acsivadászat, jó pár dolog nem sikerül elsőre
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most már csak 13,6 GB, pedig nem is töröltem semmit. Ezek szerint automatikusan csak helyrerakta magát, ennek örülök.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
na, azért singleben ott vannak az achik, küldetésenként és nehézségre is vetítve, többek közt. azért a single is megéri a pénzt. annak ellenére hogy az sc elsősorban E-Sport, komoly stratégia.
-
AxBattler
félisten
Na, most néztem egy CE unboxing videót, és tényleg nincs hely a dobozban...

Viszont azt elárulná valaki, hogy mi értelme a Guest Pass-nak, amikor már szabadon tölthető a Starter Edition?
-
nepszter1
addikt
Semmi

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
azért jó a ladder és a ligák, mert egy idő után hozzád mért ellenfeleket oszt be. Bronz sem szégyen, csak ott sok a retard, aki játszani nem tud, csak idegesíteni és időt húzni.
2,5 éve Platinába tornáztam fel magam elég hamar 1v1ben, aztán abbahagytam. Később már sokat kopott a játéktudásom mikor vissza-visszanéztem.
axbattler: 9k a sima 15k a ce. akkor már inkább egy szép nagy doboz zenei, hogykészült lemezzel, artbookkal, poszterrel, egérpaddal. igaz van poszterem egérpadom 3 évvel ezelőttről is, porosodik
. A WoL-ban amúgy még volt egy comic füzet, meg egy fasza Raynor Dogtag pendrive, rajta a SC1-cel BW-vel ugyebár. -
headhunter86
senior tag
Hots megjelenésével indult az új season.
De vissza lehet nézni, a régebbi seasonokat is, csak kicsit jobban el van dugva.
-
Djuree
félisten
na nekem is meghozta a futár, mindjárt 2 példányt is
nehogymár csak egyet vegyek
najó egyik haveré. ma toljuk ezerrel. igaz csak single-ben, multizni nem szoktam, sansztalan vagyok 
amúgy törölték a régi eredményeket? még volt rankeden 2 győzelmem 1v1-ben régen mikor kijött az alapjáték, de nem jelzi

-
AxBattler
félisten
Üdv!
Azoktól kérdezném, akiknek megvan a CE-változat: a dobozba vajon belefér még a normál tartalmán kívül a WoL sima, papírdobozos változata, és a következő protoss kieg?
Magyarul be tudom préselni mindhárom játékot egyetlen CE-dobozba?

-
Angelo69
senior tag
Megjött éjszaka az értesítő, ma megkapom a "drááágasszzááággoom"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rt06
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
azt, hogy kiszedhetok a videok, ugy ertem, hogy a jatek MPQ(E) file-jaibol, nem egyeb helyekrol
-
oilver1
tag
11. éjfélkor beszereztem a helyszínen a gamét, pikk-pakk felröccent a gépre. Ma már tolni is fogom, ha időm engedi

-
Winner_hun
félisten
CarbotAnimations StarCrafts Hots Opening
Ez valami hatalmas lett
-
Winner_hun
félisten
válasz
DCI_market
üzenetére
-
Ghoosty
őstag
válasz
föccer
üzenetére
Tényleg jó ez, főleg, hogy tudom gyakorolni a zerget, meg a protoss-t. Ilyen szar játékkal is lehet nyerni. Ha így folytatjuk, hamar kikerülünk onnan.

Más:
Szerintem, tényleg nem stimmel valami az APM számítással. (amit meccs után az értékelésnél ír) Egyes meccseken 40, másokon 200+-ot mutat. De szerintem a valós valahol 70-80 körül lehet. Legalábbis régebben, mikor visszanéztem, a replayeket, mindig akörül volt.
(#37545) DCI_market
Szerintem visszatért sok inaktív játékos, ezért a liga határok kicsit eltolódtak. Főleg alsóbb ligákban.
-
DCI_market
tag
a WoL liga nagyon megváltozott. Eddig Bronz top 10 voltam, élvezetesen játszottam ( számomra jó játékmenetekkel). De mióta kint van a HoT most épp silver liga 1. vagyok. why? meg hogy? Eddig kb partiba volt amit nyertem és amit vesztettem, most toronymagasan nyerek..
-
rt06
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
ebben biztos vagy?
marmint hogy ingame videok voltak?
mert remlik, hogy ki lehetett szedni a videofile-okat a wol-bol is (a fo introt egeszen biztosan, de lehet a tobbit is) -
atidzsiforc
őstag
Naggyon jo a single! Este 11-tol eddig nyomtam, nem birtam abbahagyni.

-
headhunter86
senior tag
Srácok,
Nekem egy bajom van a játékkal. Hogy míg a WOL-ban az átvezetők in-game videók voltak, addigra itt sima videóra konvertálták. Nekem ezzel az a bajom hogy így nem olyan szép. Tudom hogy akinek nincs erőműve az nem élvezhette teljes pompájában, de legalább raktak volna be egy opciót hogy in-game engine, vagy videó legyen.
De lehet az is hogy így nem kell tartalmazni a játéknak azt a sok textúrát ami a videók alatt van, mert ugye a WOL esetében a legtöbb átvezető a hajón volt, míg itt nem. De engem kicsit bánt.
Tudom nagyon apróság ez a dolog.Amúgy nekem is bejön a sztory, 8 misszión vagyok túl.
Kicsit SPOILER:
Tetszik, az egységfejlődési rendszer, hogy előtte van egy kis misszió ahol láthatod működés közben az egységek speciális képességeit, ami közül aztán majd választasz.
-
oxox
addikt
Teganap tóltam 2db 3v3 placementet. Hát rengeteg az amatőr. Elsőben csapattársam cannon rush terran ellen, másik vmi dt féleség. Én 3gate oracle...zerg ellent léptettem is, majd gw unitokkal az egyik terrant is. Második meccs az egyik csapattárs dc-jével kezdődött...írom a bent maradtnak, hogy rusholnunk kell...semmi válasz. Menendzselem a dc zergünket, és mikor megindulnék mit látok...az idióta társ becannonozta magát, és expelt....3v1. 160k pont körül zártam, de lehoztam..csapattárs mass void...ohh....stalkerek, meg hydrák ellen.
-
kovsol
titán
Azért tudtak olyan egyjátékos történetet kitalálni amire nem számítottam egyáltalán
Eddig a sztori vonal bejön. -
föccer
nagyúr
Köszi Sittes és Ghoosty a WoLos meccseket. Jó dolog ez a bronz liga

üdv, föccer
-
csuszi
aktív tag
valaki mondjon már valamit! csütörtökön veszem át a gémet.
kéne valami drogos smiley... elvonó -
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
értem, ok

-
kovsol
titán
Franc, két pályán is buktam az acsikat. Remélem visszajön hamar az acsi szerver.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
adrian360
üzenetére
Igen egyszer töltött valamit ingame (nemtudom mit elvileg nemlenne szabad neki
) De utánna is szarvolt és nem az ms el volt a probléma már..(Egyszerűen nem tölt be és kifagy a client, elvileg a küldött a blizznek vmi visszajelzést az egyik fagyásnál) Most próbálok egy repairt hátha... -
adrian360
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
"(#37497) adamkaa777
Elvileg megvan a baj, nagy nehezen betöltött egy ai ellen viszont a játék nagyon laggolt3k ms illetve fenn mindig jelezte hogy tölt valamit, mivel én online vettem meg nem telepítettem semmit viszont 6gb-t leszedett a patch lehetséges, hogy tölt még mindig valamit ?(a netem elég szar )"ha lag van akkor a neted szar. nekem nincs lagom, más is jól játszik vele. most éppen a te szolgáltatód, és a battle.net között van valami szarság ( nekem havonta egyszer megadja magát a upc, és fél napra nem megy pl )
-
Carasc0
őstag
Egyébként nekem nagyon tetszik a HotS. Tetszenek a változások, az újítások, a mapok. Találtam egy olyan 8 playeres mapot, hát valami gyönyörű. Épp 4 Medium AI-t próbálok megverni egy ilyen szép mapon, de marha nehéz.
Ami eddig a legjobban bejön, az az új fizika. Eszméletlen hangulatos mikor egy képernyőnyi távolságra loccsanik egy ultralisk darab. Nagyon tetszetős.
-
adrian360
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
nem a hots hibája hogy szar a neted...
-
Ybron
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az arany liga az jó. Naniwa, dimaga és még jó pár GM pro mind platinumba kerültek az 5 placementből.
Egyébként hasonlóképpen vagyok én is vele, fura hogy a oracle-t erőltetem. Leteszem a stargatet, kihozok belőle vagy 2db oracle és annyi. Ezér fölösleges rááldozni, pláne hogy elsütni alig lehet vagy 2x mert simán kivédekezik, élete alig van. Ha meg megpróbálok vele harassolni akkor meg azt veszem észre hogy már vagy 1000 minerálom van egységem meg nuku, nem nekem való ez az egység mert lassú vagyok hozzá.
MC az még el is megy azt valószínűleg gyakrabban fogom majd használni.
Ki kell ezt még tapasztalni mit hogy mire és miért
-
Carasc0
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ezt pont kifogtam. Elkezdtem a HotS campaign-ot erre nem elérhetők az archivementek. Hmm..
-
Winner_hun
félisten
Úgy az egész. Valahogy a BO-k még nem az igaziak, bár mit akarok úgy hogy a bétával alig játszottam. Na az arany liga megvan. Fura, hogy 5-ből 4 terran, 1 pedig protoss volt. Hmm.

Minden esetre megpróbálok feljebb mászni, rég voltam már 1v1-ben arany ligában
Azt amúgy nem teljesen értem még magamon hogy miért van az hogy a WoL-ból megvannak a BO-k de itt valahogy nem csinálom azt. Ráadásul úgy nem csinálom hogy az új egységekkel se igazán foglalkozok*. A pályák mások, az biztos, meglátom még lesz-e szelekció.ps: a CE-hez kapott soundtrack megy

*illetve egy kicsit. Oracle-t próbálok hozni, MC még nagyon tanulnivaló. Tempestre gondolni se merek, drága.
-
adamkaa777
senior tag
Eddig számomra a hots elég nagy csalódás... 5 ből 3 placement -t be se töltött ....remélem javítják a bugot mert elég idegesítő... érdekes tegnap még ment.
-
csuszi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem tetszett amit láttam (#37504).
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
mi fura ?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kicsit (nagyon) fura.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nekem is hasonlót csinált a wol-ban.Az segített,hogy uninstaláltam a smart security-t és felraktam egy másik vírus keresőt és a router-ben bekapcsoltam a tűzfalat.
Azóta egyszer sem dobta ezt a képet. -
Ybron
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nekem is csinálta már, eddig 2x, Szerintem szerver hiba.
-
Winner_hun
félisten
7-től stream on, valahova be kéne sorolódni HotS-ban.
-
Winner_hun
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
-
adamkaa777
senior tag
Ilyenkor mi a teendő ? kép Persze később már loss is volt. Velem van a baj vagy a szerverrel ?
-
JSaN
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Am most hogy ki jott a hots, a blizzardnak jelenleg nincs is semilyen hivatalossan bejelentett projektje.
Bar nem hivatalossan tudjuk hogy a legacy of void garantalt, illetve diablo 3 kiegeszito, es talan egy utolso wow kiegeszito is elkepzelheto, na meg a titan projectet is jo lenne mar le leplezni. ketlem hogy barmelyik felsorolt cimre, novemberig varnanak a bejelentesre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)